Lanu moli i le potu a tamaiti: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

Ae ia manatua: o tamaiti soʻose tiotio e mafai ona soʻona faʻaosoina mai le sili atu o moli, ia faʻaaoga i metotia. E te le tau faia se moli moli a le potu atoa a tamaiti, tasi le puipui poʻo se pusatu - ua lava lea e faʻatupu ai se uiga lelei ma faʻaopopo ai le talitonuga.

E mafai ona e faʻaopopoina moli moli teuteu i totonu. I lenei tulaga, e mafai ona faigofie ona suia i latou pe a fai e te maitauina le lanu ua fiu pe mafua ai tele malosi i le tamaititi, ma na vave ona lelava.

O le faʻaaogaina o moli i totonu o le potu a tamaiti o le sili ona lata mai faiga i totonu faiga. Psychologists talia lenei faiga - a uma mea uma, moli, i le faʻaopopoina i le agavaʻa e faʻamalosi ma faʻateleina le malosi, e i ai se uiga seasea - e faʻamalosia le fatufatuaʻi.

O lenei lanu e faʻamalosia ai faʻatasiga fiafia: la, tangerine i le aso malolo o le Tausaga Fou, moli suamalie i le aso o le taumafanafana ... E pei lava o se tamaititi mafai ona maua i le diathesis mai le tele o moli, o le tele o moli e mafai ona faʻaoso ita, ae maise lava pe a fai o se paolo susulu.

O se potu o tamaiti moli e mafai ona faʻafiafiaina pe a fai o le lanu moli e faʻaaoga e avea o se lanu faʻaaliga. O leo malulu e mafai ona faʻaaogaina luga tetele - mo se faʻataʻitaʻiga, puipui e mafai ona valiina i se moli moli-moli poʻo le paʻu apricot. Ile tulaga lea, e tatau ona iai isi leo ile leo.

Tele o taimi, o se sua moli moli i totonu o le potu a tamaiti e faʻaaoga e avea o se faʻaali i totonu. O aitema meaafale ua vali moli, nofoa mumu, aluga, moli laulau e foliga lelei.

O mea faʻapena o se leo susulu e matuaʻi manaʻomia mo le faʻatulagaina, aua e vave ona latou puʻeina mata, o lea e te manaʻomia ai ona tufatufaina i totonu ma le mafaufau loloto, ma mataʻituina tulafono o le fealofani. E eseese lanu e mafai ona faʻaaogaina i le vasega moli. Lanumoli ma papaʻe ma efuefu foliga sili ona lelei faʻatasi.

I le tuufaʻatusatusa faʻatasiga, moli ma lanumoana-lanumeamata paolo foliga sili ona manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaafale moli-lanu e foliga manaia tele faʻasaga i le pito i tua o le malamalama lanumoana poʻo le lanumeamata puipui.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: OUTE LE POPOLE AI by Tavita Ah Sang ft Faasaulala Pulega - Dr. Rome Production (Iuli 2024).