Fata i le vasega pepe: ituaiga, meafaitino, mamanu, lanu, filifiliga mo le faʻatumuina ma le nofoaga

Pin
Send
Share
Send

Eseese

E tele ituaiga o mamanu.

Ua faʻapipiʻi le puipui

O nei faʻataʻitaʻiga, ona o lenei nofoaga, o le a le faʻaletonu le avanoa ma maua ai le tele o sefe i avanoa faʻaaoga. O fata faʻamau saogalemu e sefe ma saogalemu e ofi ai meataʻalo, tusi, pepe meataalo, taʻavale taʻavale, ma isi. Mo se tamaititi laititi, e fautuaina ia filifili ni fausaga faʻatulagaina i se itu e puipuia mai le paʻu mea.

Tu le foloa

Latou te fai ma sui o le sili ona aoga mamanu, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona faigofie ona siʻi atu i se isi nofoaga. Fola tulaʻi faʻataʻitaʻi e oʻo mai i le tele o ituaiga o configurations ma galuega. O ia faiga faʻaputu e teteʻe ma e mafai ona tatalia avega mamafa.

I le ata o loʻo papaʻe fola fola i totonu o le vasega pepe mo se pepe fou.

Tatala

Ua manatu i latou o le sili fesuiaʻiga fofo, ona o lea e mafai ona matua suia le vasega pepe pepe, faʻamamafaina lona faiga ma faʻaavanoaina le avanoa ma se mautinoa airness. Pau lava le faʻaletonu o ia oloa o lo latou le aoga ma le faʻamamaina masani, ona o le vave faʻaputuputuina o le efuefu.

Tapunia

O ia ituaiga fata e le masani ai, ona o tapunia o foliga, e saofaga i le faʻatonutonuina o le potu i totonu ma maua ai se faʻavasegaina teuina o mea eseese, i foliga o lavalava, tusi, meataʻalo ma isi.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo teineiti e toʻalua o loʻo tapuni fata ma iila pupula foliga.

Racks

O nei faʻalaʻau poʻo le faʻataʻotoina fausaga e masani ona faʻapipiʻi i le vasega pepe, aʻo latou faʻalelei faʻatulagaina le avanoa ma vaʻaia faʻafaigofieina. Racks e faʻaputuputu taimi faʻatasi ma vaeluaina, drawers ma atigipusa, paleta, puipui i tua ma pusa eseese.

Tuufaatasi

O oloa e tuʻufaʻatasia ma le kapeneta e sili ona aoga pe a e manaʻomia tele se avanoa e teu ai mea a tamaiti. Ona o se faʻaopopoga module, e foliga mai e matua faʻalauteleina le faʻatinoina o le vasega pepe.

Tanu i totonu

Faʻafetai i le fausia-i totonu faʻataʻitaʻiga, e foliga mai e faʻaaoga tatau senitimita uma o le potu. O fata o loʻo tu i totonu o le faʻailoga e fetaui lelei mo soʻo se mafuaʻaga ma e le masalomia le avea ma se faʻavae iloga o le potu atoa.

Mea e faʻaaoga

I le gaosiga o fata, o loʻo faʻaaogaina ai le tele o ituaiga mea:

  • Laupapa
  • Uamea
  • Palasitika.
  • Chipboard / MDF.
  • Fale mago.
  • Tioata

I le ata o loʻo i ai fata e faia i le laupapa faʻata i totonu o le potu a tamaiti mo se teine.

Fata foliga ma lapoa

E masani lava, i le mamanuina o se vasega pepe, o loʻo i ai le seti o fata e aofia ai taʻitasi sikuea-faʻatulaga modules. O ia tisaini, ona o lo latou alofa tunoa ma le maopoopo geometric faʻatatau, o se manaia faʻaopoopoina i soʻo se ata. I se faʻaopopoga, o elemene, i le tulaga o sikuea, e mafai ona faʻatulagaina i auala 'eseʻese, ma maua ai le manaʻoga tuʻufaʻatasiga. O tamaʻi fata faʻapipiʻi o le a avea ma filifiliga sili ona lelei mo le fausiaina o totonu lelei i totonu o se tamai potu.

Faʻataʻitaʻiga tulimanu, e eseʻese i fofo eseese mamanu, faʻamalieina sili ona lelei ma le sefeina avanoa avanoa i le vanimonimo. O nei fata e mafai ona i ai se faigofie ma laconic mamanu, faʻataʻamilomilo pito, ia tutusa ma faʻaopoopoina i autafa puipui.

Fuafuaina o fata fiafia a tamaiti

Ina ia mafai ona faʻamamafaina le taʻitoʻatasi o totonu o le vasega pepe, latou filifilia filifiliga manaia ma muamua fata faia i siʻosiʻomaga faauo laupapa, laupapa laupapa laupapa poʻo laupapa laupapa, faia i le tulaga o taʻavale, o se taʻavale taʻavale, o se nofoaafi, o se roketi, o se vaʻa, o se laʻau ma isi mea.

Malamalama i totonu totonu mafai ona seti faʻaaogaina faʻataʻitaʻi faʻaauupegaina ma tele-lanu backlighting, laʻititi diode moli poʻo tulaga masani moli moli. I le faʻatulagaina o na mea i luga o le mea e moe ai, e mafai ai foi ona e avatua i le tamaititi se faitauga lelei aʻo leʻi moe.

Ata o se fata puipui o tamaiti foliga faʻalelei pei o se vaʻalele.

Mo tamaiti matutua, e le masani ai, sili atu mautu oloa e talafeagai, faʻalanuina e pei o le semicircular sphere, loloʻu, apefai pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga i le tulaga o skateboards.

I le ata o loʻo i ai se potu mo se teineititi ma fata i foliga o se paʻepaʻe ao.

O le faʻatautau pe faʻapipiʻi fata i luga o maea poʻo maea faʻapipiʻi i le puipui poʻo le faʻalo e fai lava foʻi ma fofo lelei.

I le ata o loʻo i ai fata-fale i totonu o le potu a tamaiti mo se teine.

Lanu

O le filifiliga sili ona taatele o paʻepaʻe papaʻe, lea e fealofani faʻatasi ma soʻo se vaifofo fofo o le vasega pepe ma e lelei tuʻufaʻatasia ma eseese paolo. O nei oloa e mafai ona tuʻufaʻatasia i le teuteuina o puipui poʻo le isi foʻi mea e fai ai ni eseesega e le masani ai. Leai le laʻititi lauiloa o le faʻaaogaina o mamanu i lanumoana tone, o loʻo i ai se lelei faʻafilemuina ma faʻafilemuina aafiaga.

O totonu o le potu a le tamaititi e mafai ona faʻamumuina i fata lanu i lanu samasama, moli, mumu, lanumeamata poʻo isi lanu e sili atu ona tumu. O le mea lea, ua iʻu ina toe faʻaolaola ai le vasega pepe ma faʻatupuina ai se siʻosiʻomaga moni iridescent i totonu.

Faʻafefea ona faʻatulaga le potu?

Nofoaga lauiloa mo fata.

Luga o le moega

Mo mafuaʻaga mo le saogalemu, e le fautuaina e faʻapipiʻi fale tetele ma faʻatumu foliga o mea mamafa i luga aʻe o le mea e moe ai le tamaititi. O le tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o ni fata mama i se mamanu e le masani ai.

I le ata o loʻo i ai fata i tafatafa o le moega e faia i laupapa i le mamanuina o se potu a tamaiti.

I luga o le laulau

Mo le teu talafeagai o meaaoga a le aoga ma ofisa, tusi aoga, tusi ma isi mea manaʻomia, o fata e masani ona faʻaauupegaina i luga aʻe o le kesi poʻo le kesi komepiuta. E le gata i lea, o se teuga ma le ateatea tasi-level, tele-tiered poʻo le tulimanu faʻamafanafana o nisi taimi tautau i luga o le galueaiga, lea e mafai ona e tuu ai eseese ata, ata faʻafanua ma isi knickknacks.

Latalata i le faʻamalama

Faʻafetai i ia meaafale elemeni o loʻo tu i tafatafa o le faʻamalama poʻo se faʻavaʻa faataamilo i le faʻamalama tatalaina, e mafai ona maua le tele sefe i avanoa faʻaaoga, lea e sili ona taua i le fuafuaina o tamai potu. O le avanoa-faʻamalama avanoa e mafai ona faʻaauupegaina ma se maualalo fata, faʻatasi ma se faʻamalu, sofa aluga, ma liliuina ai i se mafanafana malologa nofoaga.

O loʻo faʻaalia i le ata totonu o le potu a tamaiti ma fata o loʻo i lalo o faʻamalama.

I le tulimanu

O fausaga faʻapipiʻi i le tulimanu faʻatagaina oe e agavaʻa faʻalelei le avanoa, sefe fua mita ma faʻaeeina le potu ma faʻapitoa aoga gaioiga. O ia faʻataʻitaʻiga e saofaga i le fetuutuunaʻi faʻatulagaina o mea eseese manaʻomia, tuʻu fua latou avanoa.

I totonu o se faʻailoga

O fata o mea lelei atoatoa ia mo le malologa o le puipui. O le faʻailoga e maua ai nei oloa ma le lagolago manaʻomia, e faʻatagaina ai latou ona tuʻuina i luga ni mea mamafa.

O le a le mea e tuʻu i luga o fata?

Filifiliga mo le faʻatumuina o fata i totonu o le vasega pepe.

Mo tusi ma tusi aʻoga

O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, muamua lava, e tatau ona iloga mai le maualuga maualuga, faʻatuatuaina ma tatalia le mamafa taua. O fata poʻo fata e le gata ina maua ai se faʻatonuga maopoopo o tusi ma tusi aʻoga, ae faʻapea foi, ona o a latou ata matagofie, fausia ai se totonu ma fausiaina totonu. E le gata i lea, o avanoa vaiti e masani ona faʻaaogaina, e taʻu mai ai le mea e tu ai tusi ma muamua le ufiufi.

I le ata o loʻo i ai ni tamaʻi api tusi papaʻe i totonu o potu a tamaiti mo se teine.

Mo meataalo

Mo meataʻalo, matala, tapunia fausaga e filifilia pe fata ua faʻapipiʻi, faʻaopopoina i atigipusa, wicker ato poʻo koneteina pusa e mafai ona tuʻuina i vaega i soʻo se faʻasologa. O le tali sili ona lelei mo le teuina o taʻavale o se fata ma ni sela eseese, e mafai ona ofi uma i ai taʻavale meataʻalo.

Mo mea a tamaiti

Faʻataʻitaʻiga faʻaauupegaina i matau mo lavalava poʻo se pa mo faʻatautau e manatu o se sili atu aoga ma aoga filifiliga. O ia oloa e sili ona talafeagai ile faʻatulagaina ole vasega pepe mo pepe fou, lea e masani ona faʻapipiʻi ai i tafatafa ole laulau fesuiaʻi.

Lalo o le TV

O ia oloa e mafai ona i ai le tele o ituaiga o ata ma ia faia i soʻo se mea. Tele o taimi, o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi poʻo fata e filifilia mo le nofoaga o le TV masini ma isi masini.

Fugalaʻau, teuteuga, mea taulima

Tatala fata poʻo tapunia fausaga ma manino foliga o le a avea ma sili lelei filifiliga mo se vaʻaia faʻaaliga ata a tamaiti po o teuteu eseese e le manaʻomia e nana.

Vaʻaiga matua o le filifiliga o fata

Tele nuances e filifili mai:

  • I le vasega pepe mo le pepe, e fautuaina le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻamilo faʻasologa, aunoa ma le faʻaaogaina o se faʻata ma le tioata, ina ia mautinoa ai le maualuga saogalemu.
  • O oloa mo le tamaititi aʻoga e tatau ona faʻaauupegaina i le tele o vaega e ao ai ona teu mea aoga.
  • Mo le potu a le talavou, fale loloto, faʻamatalaina e foliga faigata, i foliga o sikuea, faʻatafafā, minimalistic vaapiapi faʻataʻitaʻiga poʻo fata suia fata, e sili ona fetaui

Fata aitia mo teine

O se tali masani mo se teineititi o le a avea ma oloa i papaʻe, piniki, raspberry, lilac poʻo isi matagofie ma maaleale lanu. Eseese fata mamanu o le a le gata e saofaga i le faʻatulagaina o se mafanafana teuina nofoaga mo aitema eseese, ae faʻapena foi fausia ai se tulaga ese tusitala totonu.

Talu ai, i totonu o le potu o le tamaʻi purinisese, e tele lava le tele o mea, o nisi taimi e teuteuina i fata lautele, faʻalelei e avea o se maota poʻo se fale.

Se filifiliga o ata mo tama

O lanu autu e lanumeamata, lanumoana, lanumoana, lanu efuefu poʻo taofiofia lanu. Mo se tama, o le laconic faʻataʻitaʻiga ma oloa e pei o se vaʻa, vaʻalele, taʻavale poʻo le olo o le a talafeagai.

E ala i le faʻaogaina o fata ma fata, ua iʻu ina maua ai se sili saʻo foliga vaaia o le potu ma masani le tama e oka ma tiute.

I le ata o loʻo i ai se fata paepae tatala i luga aʻe o le moega i le potu o se tama talavou.

Faʻataʻitaʻiga o le tisaini i sitaili eseese

O le sitaili masani o loʻo faʻaalia i se foliga vaʻaia o meaafale, e masani ona faia i laʻau masani. O ia ituaiga i ai foliga matagofie ma symmetry; mamanuina, vaneina, pepelo vaega ma isi matagofie elemene e masani ona faʻaaogaina o teuteuga. Mo le itu folau, mama ituaiga o laʻau ma le magaugau aʻafiaga poʻo oloa i paʻe paʻu e talafeagai.

I le Provence style, o fata e iloga i le faʻatinoina o gaioiga, vaʻaiga tuai, paolo malamalama ma teuteuga, i le tulaga o atavali poʻo decoupage.

Faletusi o ata

O fata i totonu o le potu a tamaiti, ona o le agavaʻa mamanu, saofaga i se taua suiga o le potu ma avea ma se sologa lelei faʻaopoopo i le toega o meaafale poʻo se eseʻesega elemeni muamua o totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: የንቅሳት ጥቅምና ጉዳት (Mae 2024).