Poloketi mamanu o se tamai fale o 34 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Vaega ulufale

O le vaega o le auala savali e laʻititi - naʻo le tolu sikuea mita. Ina ia faʻalauteleina vaʻaia, na faʻaaogaina e le au mamanu le tele o metotia lauiloa: o le faʻatulagaina i luga o le pepa puipui le "siʻi" o le faʻalo, o le faʻaaogaina o le na o le lua lanu teisi "tulei" puipui, ma le faitotoʻa e agaʻi atu i le faletaele o loʻo ufiufi i le tutusa pepa puipui pei o puipui. O le Invisible system, lea e aveʻesea laupapa faʻataʻamilo i le faitotoʻa, e matua le vaʻaia ai lava.

I totonu foi o le potu mautotogi e 34 sq. m. faʻata faʻata e faʻaaogaina - o se tasi o auala sili ona aoga e faʻatele ai avanoa. O le pupuni o le faitotoʻa i luma mai le itu o le auala savali o se faʻaata, e le gata faʻateleina lona eria, ae mafai ai foi ona vaʻaia oe lava i le tuputupu aʻe atoa ae e te leʻi alu. Se seevae fufusi ma se nofoa maualalo, i luga aʻe o loʻo tu ai se tautau lavalava, aua le faʻalavelave i se auala fua.

Potu malolo

I le poloketi mamanu o se tamaʻi potu, e leai se avanoa mo se potu moe eseʻese - o le vaega o le potu e na o le 19.7 sq. m, ma luga o lenei itu na manaʻomia e ofi i le tele o vaega aoga. Ae le faʻapea o le a maua e le au e ana le faʻalavelave i le taimi o le moe.

O le sofa i le potu malolo i le po e liua i se moega atoa: o faitotoʻa kapeneta i luga ae matala ma se mafanafana faʻalua faʻamalu paʻu faʻatatau i luga o le nofoa. O autafa o le kapeneta e iai faitotoʻa e faʻasolosolo ai, i tua atu o latou fata mo le teuina o tusi ma faʻamaumauga.

I le ao, o le potu o le a avea o se malulu potu malolo poʻo le aʻoga, ma i le po e liua i se potu mafanafana mafanafana. O le mafanafana moli o le foloa moli i tafatafa o le sofa o le a fausia ai se lagona fiafia.

Pau lava le laulau i totonu o le potu ua suia, ma, fuafua i le tele, mafai ona kofe, 'aiga, galuega, ma e oʻo lava i se laulau mo le mauaina o malo - ona oʻo lea i le umi o 120 cm.

O le lanu o pupuni e lanu efuefu, ma se suiga mai se paolo pogisa latalata i le foloa i se paolo malamalama latalata i le faʻalo. O lenei aʻafiaga e taʻua o le ombre, ma e faʻaumiumi ai le potu nai lo le mea sa i ai.

O le ata o le potu potu e 34 sq. o le lanu autu e efuefu. Faʻasaga i lona toʻafilemu talaaga, faʻaopopo lanu e vaʻaia lelei - paʻepaʻe (kapoti), lanumoana (nofoa) ma le malamalama lanumeamata i le ie o le sofa. O le sofa e le gata e avea o se nofoa lelei ma nofoa lagolago i le po, ae o loʻo i ai foi se lautele avanoa teuina mo ie lino.

O totonu o le fale e 34 sq. faʻaaogaina mafuaʻaga o vaʻa a Iapani - Origami. 3-D panels i luga o faitotoʻa o se lapoa afeafe, fata teuteuina, tuugalamepa, moligaʻo moli moli - e foliga uma i gaugau pepa oloa.

O le loloto o le kapeneta ma volumetric facades fesuisuiai i nofoaga eseese mai le 20 i le 65 cm. E amata lava i le faitotoʻa o le nofoaga, ma faʻaiʻu i se suiga i le pito i lalo o le umi kapeneta i le potu malolo, luga o lea o le televise ua faʻamau. I lenei auala, o le pito i fafo o loʻo faʻamamaina mai totonu ma malu, maaleale mea e ogatasi ma le lanu o le sofa - o le ana le pusi fiafia i ai o le a nonofo iinei.

O le laulau laʻititi e latalata i le sofa e tele foʻi le aoga: i le ao e mafai ona avea ma nofoaga faigaluega, e iai foʻi le uafu USB mo fesoʻotaʻiga mea faigaluega, ma i le po e aoga lelei o se laulau i tafatafa o le moega.

Umukuka

I le poloketi mamanu o se tamai fale, na o 3.8 sq. Ae ua lava lea pe a e mafaufau saʻo i le tulaga.

I lenei tulaga, oe le mafai ona faia e aunoa ma tautau kapeneta, ma latou laina laina i laina e lua ma nofoia le atoa puipui - oʻo i le faʻalo. Ina ia latou le "tuʻimomomoina" le tele, o le laina pito i luga o tioata luma, faʻata i tua puipui ma moli. O nei mea uma vaʻaia faʻafaigofieina le ata.

Origami elemene ua ofi i totonu o le umukuka: o le talieleele e foliga mai na faia i pepa mafolafola, e ui lava o le mea moni o se porcelain stoneware tile. O le faʻata tele o le fola faʻalauteleina le avanoa i le umukuka ma foliga mai o se faʻaopoopoga faʻamalama, ae o lona laupapa faʻavae lagolagoina le faasao-faiga.

Loggia

A o atiaʻe le ata o se potu potu o 34 sq. taumafai e faʻaaoga centimita uma o avanoa, ma, ioe, le i amanaʻiaina le loggia fua 3.2 sq. Sa faʻamamaina, ma o lea ua mafai ona avea o se faʻaopoopo malologa nofoaga.

O se kapeta fulufulu paʻu sa faataatia i luga o le foloa mafanafana, o le lanu e pei o tamaʻi mutia. E mafai ona e taʻoto luga, lau i totonu o se tusi poʻo mekasini. Taʻitasi ottoman i ai nofoa fa nofoaga - oe mafai nofoa uma malo. O faitotoʻa e oʻo atu i le loggia gaugau i lalo ma aua le faʻaaluina avanoa. Mo le teuina o uila, faʻapitoa faʻapitoa na faia i luga o se tasi o puipui o le loggia, nei o le a latou le faʻalavelave i seisi.

Faletaele

A o atiina ae se poloketi fuafuaga mo se tamai fale mautotogi mo le faletaele, sa mafai ona matou tuʻuina atu se laʻititi laʻitiiti - naʻo le 4.2 sq. Ae latou te lafoaʻia nei mita faʻaaogaina ma le agavaʻa, pe a faʻatatauina ergonomics ma filifilia palama e le tele se avanoa. Vaʻaia, o lenei potu foliga lautele viviʻi faafetai i le agavaʻa faʻaaogaina o fua i le ata.

O le ata o le potu potu e 34 sq. m. faataamilo i le tapu taele ma luga o le foloa - maamora efuefu ma maʻila uli, ma luga o puipui o le maamora mamanu faʻaluaina ma vali susu. O le iʻuga o le mea moni e faʻapea, i luga o laufanua eseese o laina pogisa e faʻatonutonuina i itu eseese, o le potu e "tuʻimomomoina", ma e le mafai ai ona faʻatusatusaina ona itu moni - e foliga mai e sili atu le lautele nai lo le mea sa i ai.

E i ai le pusa tu i tafatafa o le faletaele, o loʻo iai se masini tamea ma se laupapa uʻamea. O le faʻata i luma o le kapeneta galue foi i luga o le manatu o le faʻalauteleina o le avanoa, ma o lenei e sili ona aoga pe a tuʻufaʻatasia ma le valavala faʻataʻitaʻiga o puipui ma faʻalo. O le faʻata i luga aʻe o le tapu ua faʻamalamalamaina, ma i tua atu o fata mo teuteu ma mea laiti eseese.

A teuteuina totonu o se fale mautotogi o le 34 sq. o ni fasi meaafale na faia e okaina ina ia ofi saʻo i nofoaga ua atofaina. O le vanity unit i totonu o le faletaele na faia foi e tusa ai ma ata tusia e ofi ai se eseʻesega teuina.

Sa tapunia le tapu taele ma se pupuni tioata e puipuia ai le sulu o le vai i luga o le foloa, ma fata mo shampoos ma gel na faia i luga o se tasi o puipui i luga atu o le fale. Ina ia foliga le faletaele pei o se atoa, o le faitotoʻa na ufiufi foi i le "maamora" valivali faʻataʻitaʻiga.

Tusiata ata: Valeria Belousova

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Iravukku Aayiram Kangal. Uyir Uruvaatha Song. Arulnithi, Ajmal, Mahima Nambiar. Sam C S (Iuli 2024).