Fale mamanu 77 sq. m. i le sitaili o aso nei tala faʻasolopito

Pin
Send
Share
Send

O tagata fou e ona le fale mautotogi fiafia i le faiga masani faʻaonapo nei, lea na latou filifili e faʻaaogaina pe a teuteuina nofoaga. I le taimi lava e tasi, o meaafale ma moli moli na filifilia uma i se faiga faʻaonapo nei ma i se ituaiga sitaili.

Talu ai o faʻamalama o le fale mautotogi e feagai ma le itu i sisifo, e le tele la i totonu o le potu, ma pupuni malamalama mafanafana - beige, auro, nifo elefane - na filifilia e avea ma lanu autu o totonu. Ina ia foliga vaʻaia ma faʻamanatuina nofoaga, ua faʻateleina faitotoʻa i le lautele ma le maualuga - e oʻo atu i le 2.4 m.

Mo le ufiina o foloa, na matou faʻaaogaina le laupapa laupapa a le Coswick, aoina o le "French Riviera": lefulefu i ni faaputuga se tolu, ua ufiufi i le suauʻu. O le faʻatulagaga fausiaina se masani masani: a French herringbone.

Faapaologa

O le ata atoa o le fale e 77 sq. na faʻamaoni ma faʻamasani i le taimi e tasi, ma o lenei lagona e vave lava ona fanau mai pe a ulufale. O laupapa sukalati-lanu foloa o maa o loʻo i ai se maʻa uiga e fetaui ma le leo o laupapa foloa i totonu o potu. O le auro Harlequin pepa puipui mai le Arkona aoina o loʻo i ai se art deco mamanu.

O se faʻata lapoʻa i se paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo faʻalauteleina ai le avanoa i totonu o le alatele; i ona tafatafa na tuʻuina i ai se pusa lautele o drawers ma foliga laconic ma toso-mai drawers.

Potu malolo

O le potu malolo na liu lautele ma susulu tele. E maua ai mea uma mo se nofo lelei, o leo leo outputs e faia i tulimanu, e iai le fale fai fale faʻafiafia.

O le potu malolo ua teuteuina i laʻei mananaia e lua, o le tasi - Briand (Du Bout Du Mond, Farani) e matua le masani ai: o ona vae ma lalo o le laupapa e faia i le togatogo, o lona laualuga e teuteuina ma ufiufi i le patina. I luga o lenei tulaga o se lapoʻo laulau luga faia i faʻapitoa faʻata faʻaata tioata. O lenei laulau ua avea ma teuteuga moni o le potu malolo.

O le taualuga o le faʻalo na tuʻuina i lalo ma faʻapipiʻiina i molī e leai ni faʻavae e mafai ona suia ai le itu o loʻo tafe ai le malamalama. O le faʻalo i le sofa vaega o loʻo i ai foi se backlight e mafai ona fetuʻunaʻi faʻaaogaina le iPhone. Faitotoa mai le potu malolo taitai atu i le potu fai lavalava ma potu teuina.

Umukuka

O le umukuka ei ai se foliga faigata, lea na mafai ai ona fausia se vavaeʻese nofoaga mo tele-tele masini - pusaaisa, ogaumu, ma le uaina kapeneta ma lua vevela sone. E i ai foʻi fata faʻapipiʻi mo le teuina o meaai. I luga o le isi puipui se vaega tele o galuega o loʻo tu ai luga le tapu ma le fal. E i ai le masini fufulu ipu i lalo o le fola.

O le foloa o loʻo ufiufiina i le porcelain stoneware mai le Minsk aoina, gaosia i Potukale e TopCer. Ole filifiliga pito sili lea ona talafeagai mo le foloa ile fale mautotogi ile faiga masani masani. Porcelain stoneware e leai se pupula pupula, ma e vali i luga atoa o lona mafiafia atoa. E matua teteʻe lava i le ofuina, e le mitiia susu, ma taofia le uluaʻi lanu ma le fausaga o mea mo se taimi umi.

Suesue

O le ata o le fale e 77 sq. o se suʻesuʻega laititi mo lē e ana e avatua. E fesoʻotaʻi i le mea e ulufale ai i se avanoa matala, ma e tuʻu ese mai le potu malolo ma le potu fai meaʻai i le umukuka e ala i le faʻaseʻeina o faitotoʻa i Farani pupula.

O le teuteuga autu o le ofisa o se puipui na teuteuina ma S. Anselmo piliki teuteu, na faia i Italia. Rustic mafolafola piliki na faia e lima ma fua 250 x 55 mm. O le brickwork fausiaina se manaia talaʻaga mo Bowet's Retro pisinisi faleoloa.

I se faʻaopopoga i le nofoa galue, sa faʻapipiʻiina i totonu o le ofisa se nofoa fuamoa paʻu fuamoa, o se fuamoa, ma e faigofie ai ona faitau se tusi pe faʻamalie foi.

O le taualuga e teuteuina i se teuteuga o mea faʻalava, ma moli moli e lua o le Centrsvet Round o ituaiga diametasi, na faia i se faiga faʻaonapo nei, e maua ai foʻi moli susulu. I luga o se tasi o puipui o loʻo i ai se ata faʻamau o se autu autu o taʻavale. O elemeni teuteu filifilia e le au mamanu tuʻuina atu i le kapeneta se amio tama tamaʻi.

Potumoe

O le potumoe i le fale mautotogi e matua malamalama lava i le sitaili o aso nei masani, o le faʻataʻitaʻiga i luga o le pepa puipui toe fai le faʻataʻitaʻiga i le auala savali, ae e i ai se eseʻese lanu - Harlequin - Arkona. O le Italia Darron moega o loʻo i ai se maualuga, malulu ulu ulu.

Chandelier i aso nei ituaiga faiga Tigermoth Moli - Laʻau Chandelier faia i apamemea-pei uʻamea, ono silika pupuni o le malamalama kulimi paolo pupuni moli. Potu moli fola potu ma faʻavae faʻavae faʻatagaina oe e faʻatonu le malamalama i le mea e te manaʻo ai, faʻafaigofie ona faitau.

O le laei laei e teuteuina ma se lamepa Farol ma le faʻavaeina o le polo i totonu o le keramika e susulu ma se paolo malamalama. O se tasi o puipui o loʻo nofoia e le faiga e teu ai, tapuni e faitotoʻa laʻau faia. O se tasi o faitotoʻa natia le faitotoʻa i le potu teu oloa.

Faletaele

O le faʻautauta mamanu o le fale e 77 sq. i totonu o le faletaele, o le a atili susulu ma sili atu ona faʻaalia ona o le faʻaaogaina i vaega susu o le lanu-saturated tile o Fap Ceramiche, Manhattan Jeans i le neivi lanumoana. O le paʻepaʻe paepae o loʻo siʻomia ai le faʻaaliga e ogatusa ma le lanu paʻepaʻe o le tanoa pesini ma le faʻalo o le fale taele.

O le foloa o loʻo ufiufiina i ma lapoʻa tetele o faʻataʻitaʻiga o maʻa tutusa o le kamupani lava e tasi, o le Supernatural Cristallo aoina, o le faʻatonuga o le tuʻuina o maa e faʻataʻitaʻi i puipui. O loʻo totoe o puipui e vali i le beige, e ogatasi ma le kapeneta tele o le kulinini, o loʻo taʻoto ai le potu faʻafuafatu faʻatasi ma le tanoa tuʻufaʻatasia.

Vaega o le curbstone o loʻo nofoia e se masini fufulu, ma se vaega e tuʻuina mo le teuina. O le fale taele o loʻo iai le pou ausa ole Teuco Chapeau. Ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina le avanoa, o ona puipui e faʻamalamalamaina, ma o le palalo e maualalo. O loʻo faʻamamaina le faletaele ma nofoaga ua fausia i le faʻalo. I se faʻaopopoga, o le faʻata i le mulumuluga eria na faʻavasegaina e lua sconces: Nofofua Pa Wall Malamalama ma Lattice, Tigermoth Moli.

Tusiata: Aiya Lisova Design

Tausaga o fausiaina: 2015

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Vaega: 77 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ma Te Marie 2017 (Iuli 2024).