Fuafua potu potu 15 sq. m ma mea uma e te manaʻomia mo le olaga

Pin
Send
Share
Send

Malamalama masani e saunia e faitotoʻa i le poletito, lea e maua ai se matagofie siʻosiʻomaga vaʻaiga. Laʻititi fale o 15 sq. na foliga mai e sili ona lalelei ma mafanafana faʻafetai i le teuteuga o laʻau ma paʻu masani o le enaena ma le efuefu, ma le ono maua o se faigofie suiga o meaafale na mafai ai ona sefe avanoa avanoa.

O le faʻataʻatiaga o le fale e 15 sq. m

O le aliʻi mamanu o Anna Khalitova na faʻatautaia e le gata i le fausiaina o nofoaga mo malologa, moe ma 'aiga i totonu o se tamaʻi fale mautotogi, ae faʻapea foi ona faʻaauupegaina nofoaga e teu ai, e aofia ai se potu e fai ai ofu.

Nofoaga umukuka ma 'aiga' tisaini mamanu

I totonu o le umukuka o loʻo i ai se tamaʻi tulimanu faʻatulagaina ma fafie laupapa. E ui lava i lona laʻititi talafeagai, o loʻo iai totonu se pusaaisa, masini tagamea, ogaumu ma ogaumu. Pusa pito i luga ma tint tioata saunia avanoa mo crockery mea.

O le ata o se tamai fale e 15 sq. o se puʻupuʻu faʻasolosolo ma se uʻamea samasama o se talafeagai talafeagai ma teuteuina elemeni i le taimi e tasi.

O le faʻataʻamiloina o tile o lanu eseʻese na mafai ai ona faʻalelei foliga o le talieleele ma puipui, ma le umukuka i totonu - o le tagata lava ia.

O le potu 'ai e fausia i ni nai sekone e faʻaaogaina ai se laulau faʻamafanafana ma nofoa gaugau faia i fafie. O se nofoaga talafeagai na maua mo le televise.

Fuafua vaega moe

O le le masani ai nofoaga o le moega luga o le pito i luga ma sitepu e oʻo atu i ai o se tasi o sili taua lelei o le poloketi o se tamai fale o le 15 sq. O le vaega e momoe ai e faʻailoaina ma le pogisa maeʻa ma e faʻaopoopoina e se fata ma sconce.

O le faʻalo tautau ma se avanoa na mafai ai ona fausia lelei mezzanines ma teuina polokalama.

Lolomi potu potu

I le potu laʻei, e le gata ona e tuʻuina seevae ma lavalava, ae sauniuni foʻi mo le alu i fafo. O lavalava ma drawers e mafai ai ona e teuina ni mea laiti ma mea faʻaaoga, ma se faʻata tele e mafai ona aveʻese ai faʻaletonu o le ofu.

O le potu e malamalama lelei i moli faʻapipiʻi i le faʻalo, e faigofie ai ona maua ma filifili lavalava.

Faletusi mamanu

O le teuteuga o le faletaele e lagolagoina le manatu autu o totonu o le fale o le 15 sq. m, ma le vaega o le pa luga o loʻo feagai ma porcelain stoneware. O le laʻititi o le potu na le taofia ai le tuʻuina o se taʻele ma se fata ma se masini fufulu, lea na faia i lalo o le laulau - o se tu mo le tapu.

O uluaʻi malamalama na faʻavae i luga o fata o uumi eseese, e fesoʻotaʻi ma meafaigaluega mo savaliga i luga o le mauga, na fesoasoani e faʻalautele ai totonu o le fale taele.

Tusiata: Anna Khalitova

Nofoaga: 14.7 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Uso Mikey TevagaTiga Lou Ola Remix Dj Ray ft Dj Dorry n Dj Maze 2019 (Iuli 2024).