Fuafua foliga o le Euro-fale 40 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le vaega o le fale e naʻo le 40 sq. m. Na totogi e le faletalimalo le potu e tasi le potu e mautotogi ai, ae ina ua maeʻa le filifiliga a le tagata mautotogi na te toe suia le avanoa ma avea ma potu e lua potu. Taualuga maualuga - 2.5 m, faletaele tuʻufaʻatasia. O totonu e teuteuina i se sitaili Scandinavian ma malamalama mama, elemeni laupapa ma ni nai malamalama susulu.

Faatulagaga

O le potu malolo ma le faga faʻamalama sa avea uma o se potu malolo ma se potumoe. Sa tele le umukuka, ae o lona eria sa faʻaaoga faʻaletino. Ina ua maeʻa se maliega toefausiaina, na faʻatulagaina se potumoe i lona nofoaga, lea e tusa ai ma pepa ua lisiina o se ofisa. O le potu malolo na faʻaititia laitiiti - o se potu e teu ai ofu na aliali mai i le auala. Faʻapea foi, i le tau o le alatele, ua faʻateleina le faletaele, ma o le kuka avanoa tumau i totonu o tuaoi o le muamua umukuka.

Potu-umukuka

O seti umukuka ma masini e tu i totonu o sina malologa puʻupuʻu. Na faaaoga e le tagata mamanu laupapa laupapa i luga o le taualuga, ma pupula pupula i luga o le foloa. O nei metotia na mafai ai ona vaʻaia e le vaega o le kuka. Ina ia sefe le avanoa, sa faʻapipiʻi ai se faitotoʻa vaiti e ulufale i le potumoe. I le agavale o ia, sa setiina se maʻa ma tuu ai se pusaaisa i totonu.

O kapoti pito i luga o le umukuka na filifilia i paʻepaʻe ma se mamanu laconic, ma o kapoti pito i lalo na avea ma se susulu faʻaaliga. O foliga lanumoana e faʻafesoʻotaʻi lelei le sofa i le potu malolo.

O meaafale i luga o vae manifinifi na tuu i totonu o le 'aiga' ai - o le ea foliga ma palasitika manino e faʻafaigofie ai ona iloa mea ma e foliga mai o le laulau ma nofoa e le tele se avanoa. O le faʻamalama faga, e le mafai ona taina i luga i le potu tuai tasi potu, na liua i se galue galue, liliu le lautele faʻamalama sill i se laulau pito i luga.

Potumoe

O le puipui i luga aʻe o le moega e teuteuina i le pepa puipui lava e tasi i tamaʻi fugalaʻau, lea e faʻapipiʻi luga atu o le vaega o le umukuka-potu malolo. O lenei mea na mafai ai ona vaʻaia vaʻaia potu i le kopeck fasi ma sefe i mea. I se faʻaopopoga, o le malulu ulu ulu o loʻo faʻamamaina i se ie o le tutusa lanu e pei o le sofa, ma o le puipui teuteuina i lanumoana faʻavaa.

Faapaologa

Ina ia aua neʻi faʻaaogaina se afeafe e tu ai fua, ua fuafuaina e le tisainiina se potu e fai ai ofu e mafai ona teu ai lavalava, aitema tetele ma ato femalagaaʻi. Na mafai foi ona ou sefeina tupe i luga o se open store system ma se fata, matau ma se nofoa.

Faletaele

O le fale taele i le potu muamua sa tasi potu e leʻi manaia tele. Ina ua maeʻa le toe faʻafouga, sa tuʻuina se taʻele ma faletaele i totonu o le faletaele, ma sa tuʻuina atu foʻi se nofoaga mo se masini tamea. Nai lo o se vanity unit, o se uluaʻi faʻavae na fausiaina: o le faʻavae na aumaia mai se suʻisuʻi masini na faʻatau i Avito.

Lisi o ituaiga

Faʻamaeʻaina i le puipui: Peniamina Moore vali, Borastapeter pepa puipui, Kerama Marazzi pito i tua tile ma Roca faletaele tile.

Potu o faletaele - O laupapa sili ona lelei, maa faʻatulagaina porcelain i totonu o le umukuka ma le auala savali.

Meafale: "Stylish Kitchens" seti, Ascona moega, nofoa, faʻata, laulau i fafo moega, pupuni ma tulle - IKEA, Umbra apefai faʻatautau.

Moli: ArteLamp mirror susulu, moli i luga aʻe o le Omnilux sofa, moli moli i luga atu o le Jungle Dome 'ai vaega, faʻamalamalamaina o le Citilux headset, sconce i le faletaele faletaele St Luce.

Mea palu: Blanco.

O se potu le mautonu e tasi le potu mautotogi, lea na mafai ona sao mai le suiga e avea o se potu e lua potu, ua liua i se avanoa matagofie ma se ata malamalama ma mafaufau loloto.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Build A Home For Less Than $50,000. Indoor. Great Home Ideas (Iuli 2024).