Fuafuaina o le tolu-potu Khrushchev mo se aiga ma se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le vaega o le potu tolu potu o 53 sq. O se fale i se aiga talavou ma se afafine. O le fale mautotogi na alu i le au mautotogi i se tulaga le fiafia. Aʻoaʻoina e le poto masani o le toe faʻaleleia o taimi ua tuanaʻi, o tagata fou e ana le mafaufau i totonu o le pito sili ona laʻititi, saili fesoasoani mai le tele o faʻapitoa ma uo i vaega eseese o suiga.

Faatulagaga

O le tamai umukuka na tatau ona tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, ma mafua ai i se potu lautele ma aoga i lua faʻamalama. Ona o le alatele, na aliali mai ai se potu taele ma se potu e fai ai ofu. O le toefausiaina na malilie i ai.

Potu-umukuka

O totonu o le potu vateatea ua fuafuaina i moli malamalama. O le vaega kuka e vaeluaina vaʻaia e foloa sikuea, ae o puipui e teuteuina i se faʻapena auala: o le tali atu o loʻo feagai ma le paʻepaʻe "puaa", ma le toega o le puipui faʻataʻitaʻi brickwork.

O le vaega autu o le vaega kuka o le tapu magoto siitia i le faʻamalama.

O le tulimanu seti aofia ai le tele o avanoa teu. O le pusaaisa fausia-i totonu o loo natia i le pusatu.

O leisi auiliiliga le masani ai o le umukuka o le nofoaga faigaluega i le vaega kuka. O le puipui faʻafesagai ma le faalilolilo o loʻo teuteuina i pepa faʻasalalau: o lenei teuteuga e aumaia ai le umukuka siosiomaga latalata i le potu. O le laulau gaugau mo le 'aiga' aʻai faʻaopoopoina i le taimi o le 'aiga talimalo. O le lamepa e faʻapipiʻiina i luga o se lima faʻapitoa gaioi.

O puipui e teuteuina i vali a Manders. O le seti na okaina i le potu "Stylish Kitchens", o meaafale ma ie na faʻatau mai le IKEA ma le Zara Home. Korting mea faigaluega a le aiga, fau tioata Grohe, Moove moli, kapeta GDR.

Potumoe

O puipui i totonu o le potu a matua o loʻo valiina i totonu o se paolo lanumoana-efuefu paolo, ma o le faitioga i le ulu e teuteuina i pepa puipui. O se tamaʻi kapeneta faʻaopoopoina ma lamepa e faʻaaoga e teu ai mea.

Faʻapipiʻi ia faʻailoga i tua atu o le moega e mafai ona suia. Lenei ua latou faʻailoaina laufanua faʻamanatu e faʻamanatu ai i e ana le malaga.

O le potumoe e naʻo le 10 m, ae o tagata e ana fale mautotogi na faʻalauteleina le faʻamalama ma faʻamalamalama atoa le faitotoʻa o le poletito - o lenei faʻaopopoina le ea ma le malamalama i le potu. Faʻafetai i le auro lathing ma lamination o le faʻavaʻa i lalo o se laʻau, o le faʻamalama matala foliga sili atu ona faʻamamaina.

O le countertop umukuka faia le matafaioi o le faʻamalama sill: o tagata e ona faʻaaogaina lenei nofoaga mo faitau.

Manders vali faʻaaoga mo le faʻamaeʻaina. O le moega ma faamalu e lua e faʻatupu ai le mea e moe ai na faʻatau mai i le IKEA, o ie mai i Zara Home, o le laulau i autafa o le moega na aumai mai Sepania.

Potu o tamaiti

O puipui e teuteuina i le mafanafana pepa puipui beige. I totonu o le vasega pepe, e pei foi o le potu atoa, o laupapa fale e teu i luga o le foloa. O ona faʻamalama e puipuia i se tuʻufaʻatasiga faʻapitoa e faʻatagaina ai le faʻamamaina susu e aunoa ma ni faʻafitauli. I se faʻaopopoga i le moega mo le tamaititi, o le potu ei ai se nofoa gaugau e avea o se faʻaopopo nofoaga e moe ai.

O le tele o meaafale, faʻapena foʻi pupuni, na faʻatau mai i le IKEA.

Faapaologa ma le auala savali

O le autu vaega o le potu o se teuina faʻavae o foloa faʻavae ma puipui pusa, tu i autafa o le umi puipui. O iinei e teu ai faʻaputuga o mea mago meaai. Faʻaaliga ma tioata maua atoa saolotoga o gaioiga mo fatufatuga: oe mafai ona tuʻuina soʻo se ata, wallpaper, ata poʻo ni ata ia latou. I luga o puipui ma autafa o auala, na tuʻu ai e tagata e ona ia atavali ma faʻamanatuga i mea e faimalaga ai.

O le alatele ua faʻatumuina i se le masani ai "faletalimalo faiga" gaioiga. E tape le moli i totonu o le fale ae le i tuʻua le fale, naʻo le tasiomi le faʻatonu i le faitotoʻa. O loʻo i ai foʻi le masini faʻamalama i totonu o le alasavali, afai e manaʻomia, e ki le moli i tua i le po.

O meafale na oka mai le salon Stylish Kitchens, o faʻafoliga na faʻatau mai le IKEA.

Faletaele

I le aotelega, e lua faletaele i le fale mautotogi: o le tasi e tuʻufaʻatasia ma le taele, o le isi o le malo talimalo, faʻaauupegaina i le auala tele. Tolu ituaiga o laʻei-lanu malamalama na faʻaaogaina mo teuteuina puipui. E i ai le faʻamalama i totonu o le faletaele autu mo malamalama masani. Afai e tatau ai, e tapunia i se pupuni. O mea faigaluega ma se ato tagamea o loʻo tu i lalo o le masini ta lavalava, ma se masini faamago e faʻapipiʻiina i luga aʻe. Mo le faigofie, o le pesini taele tuʻu maualalo ifo nai lo le masani ai, ona o le tuʻu saʻo i luga o se sima laupapa.

Faletaele ma fale tumama - Roca, mea palu - Grohe.

Fale poletito

I le taumafanafana, o se tamai poletito avea o se nofoaga e malolo ai. E i ai se lauitiiti laupepa itu ma gaugau meaafale meaafale. O le foloa e faʻapipiʻiina i maatulimanu poselane, ma o le pa e faʻapea foi ona puipuia e se palasitika mesh. Fugalaʻila pupula i totonu o ulo o le teuteuga sili lea o le polotito.

E ui lava i le mea moni e faigata ona tuʻufaʻatasia mea uma na toina i se tamaʻi avanoa, o e ana le Khrushchev na latou manumalo lelei i lenei galuega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Russian Revolution - OverSimplified Part 1 (Mae 2024).