12 manatu mo le faʻailoaina o se potu potu

Pin
Send
Share
Send

O fola foloa

Fola ufiufi o lanu eseese, ie ma e oʻo lava i tulaga e atoatoa mo potu potu. Ioe, i ni auala e le mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona tuʻua le potumoe mai le nofoaga faʻafiafiaga, ae vaʻaia vaʻaia le ala savali mai le toega o le potu ua maeʻa.

O le tuʻufaʻatasia o laminate i le nofoaga faʻafiafia ma le poselane stoneware i le vaega kuka foliga lelei. O sea ituaiga o le a sefeina le laminate mai masani susu susu ma faʻalauteleina lona tautua olaga.

Fola ufiufi vaeluaina le umukuka-hall ma le potu malolo

Teuteuga puipui i mea eseese

Teuteu teuteuga, puipui ma isi ie puipui ufiufi puipui e aoga foi. E mafai e tagata uma ona sone le potu potu i ni auala faʻapea, e le manaʻomia le fesoasoani a se tisaini.

Matamata i le atoa poloketi: "Totonu o se tamai potu 29 sq m mo se aiga ma se tamaititi"

Meafale

O vaevaega masani e faʻaalu ai avanoa taua ma manaʻomia ai tupe teu tupe. Nai lo lena, e mafai ona e faʻaogaina meaafale, ae le gata i le faʻataʻotoina ma pusa.

E mafai ona e faʻamutaina le avanoa e faʻaaoga ai fata, laulau i tafatafa o nofoa, nofoa faʻafuaseʻi, sofa, ma laulau kofe.

Matamata i le atoa poloketi: "Faʻafefea ona faʻaauupegaina se potu puʻupuʻu 28 sq m"

O le faʻatutuina iunite lelei faʻamavaeina le potumoe, faʻaopopo fou teuina avanoa.

Kapeta

E oʻo i se tamaʻi kapeta o le a faʻaopopoina le faʻaaliga vaʻai i totonu totonu ma faʻamamafaina le vaega e te manaʻomia. Lenei metotia e le gata talafeagai ma taugofie, ae faʻaopoopo foi coziness i se tamai potu. E sili atu le aua le tuʻuina i le umukuka, ae i se tafaoga poʻo latalata i se nofoaga moe o le a sili ona lelei.

Matamata le poloketi i le atoa: "Stylish loft i Khrushchev: o se poloketi mo le toe fausiaina o le tasi potu potu i totonu o se potu potu"

Reiki

O se auala lelei e natia vaega pe faʻamalamalamaina se sone. Faʻavae fata e le aofia atoa ai le tuʻufaʻatasia o mea e faʻaaoga, ae latou te faʻaaluina se avanoa laiti ma foliga aulelei. E masani ona faʻaaogaina i se faiga faʻaonapo nei ma faʻasao-faauo.

Matamata i le atoa poloketi: "O se poloketi maeʻa o se laʻititi potu 18 sq. M."

Vaʻai vaʻaia

E le gata o se auala matagofie, ae o se tasi e aoga. Faigofie potopoto pe a manaʻomia ma faasaʻolotoina nisi avanoa. O le lapoʻa faʻaopoopo o lenei tali o se tele filifiliga o tisaini fofo: mai oe lava-faia i le lalolagi atoa ma se fata galuega.

Pupuni

O ie e lelei tele mo le faʻailoaina o tamaʻi fale mautotogi. Faatasi ai ma le fesoasoani o pupuni i le potu, e faigofie ona faʻamalamalamaina se tulimanu tuʻufua. O le lelei o ie e faigofie ona aveʻese pe sui (ma faʻafou ai totonu). E masani ona faʻaaoga e faʻasoa ai se mea moe.

O pupuni e le tau paʻepaʻe

Moli

O moli e le mafai ona taʻua o se mea faigaluega atoatoa mo le soneina o se fale mautotogi. Peitai, e mafai ona faʻalauteleina le aʻafiaga o isi auala o le vaeluaina o avanoa. Faʻaoga moli taualuga ma puipui puipui o sitaili eseese, a o tuʻufaʻatasia pupuni o le malamalama, ma le potu o le a feʻilafi ma fou lanu.

O le sone faʻatasi ma le malamalama e aoga tele ile faʻatasi ma le taʻaloga o ie

Sliding partitions

E ui lava i le manino vaivaiga, masani vaʻaiga le leiloa lo latou lauiloa. O tu ma aga masani a le mago e mafai ona suia i moli mama, tele tioata feaveaʻi poʻo palasitika filifiliga. Latou foliga sili atu teuteu ma fou.

Faʻasologa faʻasologa

O tagata e ona fale mautotogi ma faʻalo maualuga e mafai ona latou faʻaaogaina ni fofo e le masani ai mo le faʻatulagaina o avanoa. O le moega malolo o le a siitia ai le mea moe i le pito i luga o le potu ma tuʻuina i ona tagata faʻaopopo sikuea sikuea sikuea. Fata ma fata e mafai foi ona tuʻu saʻo i lalo o le faʻalo.

Matamata i le atoa galuega faatino: "Fuafuaina o se potu potu potu 15 sq. m ma mea uma e te manaʻomia mo le olaga "

Nofoaga malologa faʻatulagaina i lalo o le nofoa maualuga

Pa fata

O le pa fata o le a le gata suia le laulau 'ai, ae vavae ese foi le umukuka mai le isi vaega o le fale. O loʻo faʻatau atu nei o loʻo iai filifiliga e mafai ona faʻamalieina manaʻoga o soʻo se aiga.

Matamata i le atoa poloketi: "Stylish potu toe faʻafouina mo 600 afe rubles"

Fale teu fale

Afai e leai se tupe mo le toe faʻaleleia, ae e te manaʻo e vaevae le avanoa iinei ma le taimi nei, oe mafai ona faʻaaogaina totonu totō fale. O fugalaʻau tetele i totonu o ulo fola lapoʻa o le a tele se avanoa. Sui tamai fugalaʻau i tautau faʻatoʻaga poʻo laʻau ma puupuu aʻa ma uumi, maʻa au

O le feʻaʻei i totonu o laʻau o le a faia se galuega sili ona lelei o le vaeluaina o avanoa. I se faʻaopopoga, latou e unpretentious i le tausiga.

I tamaʻi potu, e sili atu le faʻaaoga o ni metotia faʻapitoa i le taimi e tasi. O le faʻamalosia o aʻafiaga o le tasi ma le isi, o le a latou liliuina le potu potu i totonu o se potu mautotogi atoatoa, ma a latou lava tulimanu mo tagata taʻitasi o le aiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: John Lennon at the after party for Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band On The Run (Iuli 2024).