Matou te mamanuina se umukuka i se fale tumaoti

Pin
Send
Share
Send

Filifiliina o le umukuka faʻatulaga lelei

Tele fafine tausi fale faʻaaluina le tele o taimi i lenei itu o le fale, fausiaina culinary galuega, faʻatulaga aiga 'aiga poʻo le feiloaʻi malo. O le faʻamafanafanaga e faʻalagolago tele i le filifiliga saʻo o le potu. O lona tulaga e fuafuaina e mea e te manaʻomia, o uiga o isi potu, o le nofoaga e tuʻu ai fesoʻotaʻiga.

Ina ia faʻafaigofie le sapalai ma le lafoa o vai, e mafai ona e faia le umukuka avanoa latalata i le faletaele. O se potu ma faʻamalama tetele ma le tele o malamalama faʻanatura e talafeagai, faʻapea foi ma se vaega i lalo o le faʻasitepu i le fogafale lona lua o se fale tumaoti. I le tulaga mulimuli, o le nofoaga e faʻaaoga sili ona lelei, ma o le leai o faʻamalamalamaga e totogi e isi moli.

O le tuʻufaʻatasia o le umukuka avanoa ma le potu malolo faʻatagaina oe e vaʻaia lautele le potu, o lea o lenei fofo e talafeagai mo se umukuka i se tamai fale. O le fatu o le fale atoa e mafai ona avea ma taʻinaafi o loʻo tu i le umukuka avanoa, lea e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le faʻafefea ona vavaeeseina le umukuka i totonu o le atunuʻu mai le potu malolo ma se magalafu. O lenei vaifofo vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, faʻatumuina i le mafanafana.

O se auala-ituaiga potu e talafeagai foi. I lenei tulaga, e tatau ona o le mamao i le va o puipui mafai ai pasi aiga e le faʻalavelave i le sauniuniga o meaʻai. O le faʻaauau o le umukuka avanoa e mafai ona avea ma se isi potu, o se faasitepu i le fogafale lona lua poʻo se ulufafo i le faʻapaologa, lea e talafeagai mo taumafanafana taumafataga ma 'aiga i le ea fou.

O le fea faatulagaga o le a sili atu ona talafeagai?

Malamalama i le uiga eseʻese o le nofoaga o meaafale ma totonu mea e faʻatagaina oe e agavaʻa faʻatulagaina se umukuka avanoa o soʻo se eria. Mo se fale tumaoti, o le mulimuli ai faʻavasega tali e talafeagai:

  • Laina faʻatulagaina. O le faʻatulagaina tasi-laina o le headset mafai ai ona fausia se mataʻutia totonu totonu o se umukuka tele. O se laulau 'ai e mafai ona tuʻu faʻasaga i le isi puipui poʻo se nofoa e mafai ona faʻatulagaina. Lenei faʻatulagaina o mea i totonu e talafeagai foi mo se potu vaiti.
  • Faatulagaina tulimanu O le L-foliga faʻatulagaga e talafeagai mo vaega uma. O lenei polokalame e lelei mo le sikuea umukuka, e alu faʻalelei i le pa counter, umukuka motu poʻo le peninsula.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga lelei o le faiga o le umukuka i se fale tumaoti. O le L-foliga faʻatulagaina o le headset e mafanafana ao kuka. O le avanoa i le isi itu tulimanu o loʻo faʻaaogaina e ofi ai le 'aiga' ai.

  • U-foliga meaafale faatulagaga. Lelei tele mo i latou e fiafia e kuka tele. Ina ia oʻo atu i vaega eseese o galuega, e lava a na o le liliu i le mea e aunoa ma le uia o ni laʻasaga le talafeagai. I totonu o se tamai umukuka, o le faʻatulagaina lea o masini komepiuta ma mea faigaluega a le fale e mafai ai ona faʻaaoga lelei le avanoa.
  • Faatulagaina tutusa O le umukuka lua-laina e aofia ai le faʻatulagaina o kapoti i autafa o puipui ma se lautele lautele i le va o latou. Tasi le laina e ono puʻupuʻu nai lo le isi, i le tulaga lea avanoa avanoa e masani ona faʻaaogaina e ofi ai se 'aiga' aʻai. O lenei faʻatulagaga e talafeagai mo se vaapiapi elongated pe savali-ala potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata lelei o le umukuka ma le faʻaseʻe o le faʻalo i se fale tumaoti, ose auala savali lea. O le tulaga o le headset i luga o le umi puipui mafai ai ona lelei faʻaaoga le avanoa, ma o le lautele auala i le ogatotonu maua maualuga faamafanafanaga mo siitia.

  • Faʻatulaga motu. O lenei filifiliga e fetaui lelei mo potu vateatea, e faʻafaigofie ai ona faʻatulaga le avanoa i se auala sili ona lelei ma faʻatino ni aitia e sili ona lototetele: o le motu e mafai ona avea i le taimi e tasi o le pa counter, o se lautele potu mo le teuina o meaai poʻo ipu, ma se pusaaisa mo uaina. E mafai foi ona faʻaauupegaina o se galuega luga e ala i le faapipiiina o se tapu magoto po o se ogaumu i luga o lona fata O le nofoaga o le headset i lenei tulaga mafai ona laina, angular poʻo U-foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o le motu. Lenei mamanu o se lapoʻa umukuka e sili ona lelei mo se fale tumaoti. O le motu e avea o se 'aiga' ai, fale luga ma umukuka kapeneta i le taimi e tasi.

Faʻamaeʻaina foliga

O le filifiliga o lanu e fuafuaina i mea e te manaʻo ai. O leo e faʻaaogaina e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le tasi ma aua le feteʻenaʻi ma le agaga o le filifiliga faʻataʻitaʻiga faʻatonutonuina o le fale atoa.

Wallpaper poʻo le vali e talafeagai mo teuteuga puipui, i se faʻaopopoga, e mafai ona lalagaina i fafie. E sili le faʻaaogaina o mea e mafai ona fufuluina e faʻamaeʻa ai le toefaʻafouina foliga fou mo le umi e mafai ai. O le talieleele e mafai ona faia i maa o le keramika poʻo tioata - o nei tali aoga e lautele ma talafeagai mo soʻo se ituaiga totonu.

A filifilia se fola ufiufi, oe tatau ona ave le fiafia i le susu susu mea e faigofie ona tausi. E teuteuina le avanoa i tafatafa o le umukuka, o laupapa keramika poʻo maʻa e fetaui lelei. I le toega o le fale, laminate poʻo fafie, sili i lanu mafanafana, mafai ona faʻaaoga mo fola. Faʻapea foi, aua neʻi galo e uiga i le susu.

O se taualuga paʻepaʻe faigofie o se manumalo-manumalo mo se tamai umukuka fale. O le Laconic design o le a vaʻaia faʻaopopo le leo i le avanoa ma faʻatumu i le malamalama. O laupapa laupapa e mafai ona avea ma mea taua o totonu. O le faʻalo laupapa e fausia ai se ea mafanafana.

I le ata, o se umukuka mafanafana totonu ma se faʻalo laupapa faʻatasi ma meaafale fausiaina se mafanafana siosiomaga.

Faʻatagaina oe e le Zoning e faʻatapulaʻaina le 'aiga' ai ma le nofoaga e sauniuni ai meaʻai, pe tuʻufaʻatasia le potu umukuka ma seisi potu i se fale tumaoti. O le faʻaaogaina o mea e eseese i uiga ma lanu, o le tuʻufaʻatasia o foloa o fola, o le faʻapipiʻiina o vaega e mafai ai ona seti faʻamatalaga.

E mafai foi ona e faʻamutaina le potu i le fesoasoani o moli - o le faʻamalamalamaina o le vaega faigaluega, o le headset, pendant lamp i luga aʻe o le laulau ma moli tuʻufaʻatasi mo nofoaga faʻafiafia e fesoasoani e faʻatautaia ai lenei galuega.

O le ata o le umukuka i totonu o se fale tumaoti o loʻo faʻaalia mai ai le faʻatagaina o oe e le vaeluaina o seti mai le potu 'ai ma le nofoaga faʻafiafia. O lenei mamanu foliga mama ma leai se mamafa, e le faʻapaʻuina le avanoa.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se umukuka?

O tisaini umukuka tisaini mafai ai ona agavaʻa i le fausiaina o totonu i totonu o se fale tumaoti. Meaafale ono le gata ile fale umukuka, laulau 'ai ma nofoa. O iinei e mafai ai foi ona e faʻatulagaina se nofoaga e nonofo ai ma se sofa malulu pe tuʻu ai se uluaʻi faʻaaliga kapeneta, lea o le a teuteuina totonu ma faʻaalia le aoina o ipu i lona mamalu uma.

Tatala fata ma fagu faʻatumuina i mea manogi, cereals ma oloa gaosi i le fale, faʻatasi ai ma tusi teuina lelei, e fausia ai se lagona mafanafana. O le 'aiga' aʻai mafai ona tuʻu i le itu poʻo le faia o se vaega o le headset, fuafuaina i le tulaga o se pa poʻo se motu.

O mea teuteu o le umukuka i totonu o se fale tumaoti e taua tele, pei ona faʻaalia i le ata. O fata ma koneteina mo mea manogi, ipu teuteuina, teuteuina fugalaʻau i ie ma ipu, o le anoanoaʻi o mea kuka e tuʻufaʻatasia ma meaafale laupapa faʻamamafaina le laufanua matagofie o totonu o le atunuʻu.

O loʻo faʻaalia i le ata e le gata mai i le seti meaafale umukuka. O le pito i luga o le laupapa e faʻaopopoina le eseʻesega ma le faʻaalia i totonu, e faʻavaivaia ai le laʻititi o le tulaga.

Faʻapitoa lava tatau ona totogia i le filifiliga o mea faigaluega a le fale. E tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le tasi ma ia ofi faʻatasi i totonu o le siʻosiʻomaga o le fale. Masini e mafai ona ogatasi uma ma le umukuka seti, ma avea o se faʻaleoga. Masini e fausia i totonu e faʻatagaina oe e vaʻai faʻaitiiti le numera o mea faigaluega a le fale, faʻamamafaina le lilo o le fale.

E tatau ona filifili le sao paoa mana, lea e sili ona manaʻomia pe a fai o le umukuka avanoa e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo poʻo le auala savali. Afai o loʻo e fuafuaina meaaoga, oe manaʻomia le sapalai mo lenei ma tuʻu le ogaumu ina ia mafai ona e tuʻuina volumetric container mo a latou sauniuniga.

O se tasi mea lelei o le umukuka i totonu o se fale tumaoti o le mafai lea ona faʻapipi se tapu i autafa o le faʻamalama. A o fufulu ipu, e matua manaia le faamemelo i vaaiga o le togalaau, fiafia i le ea fou ma le manogi o fugalaau, na o le tatalaina o le faamalama. I lenei tulaga, e leai ni faʻafitauli ma le malamalama.

O loʻo faʻaalia i le ata se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o mea susulu i le umukuka. O vali lanu o mea faigaluega a le fale e faʻatulaga ai le leo mo le fale atoa.

Ina ia aoga le siʻosiʻomaga pe a mafai, o vaega taua e tolu - magoto, ogaumu ma pusaaisa - e tatau ona tu latalata i le tasi ma le isi, ma fausia ai se tafatolu. E sili ona lelei le tuʻuina o se nofoaga e galue ai i le va o le tapu ma le ogaumu, ma i le avanoa mai le pusaaisa i le tapu, faʻatulaga se fesoasoani i luga o mea e mafai ona tuʻu ai tamaʻi meaʻai umukuka.

O le a le sitaili e mafai ona e faʻatulagaina?

O le mamanu o le umukuka i se fale tumaoti tatalaina se tele avanoa mo le tino mai o aitia. Ae ui i lea, o le tali sili ona lelei o le tausisi i se manatu i totonu e tuʻufaʻatasia uma potu. O le a le soʻona faʻaaoga e amanaʻia le siʻosiʻomaga - o fetusiaʻiga i le va o lagona o totonu ma fafo e maua ai le fale faamaoni.

  • Provence ma le atunuʻu. Tasi o tali sili ona lelei mo le teuteuina o se umukuka i se atunuʻu fale. Malamalama pupuni, meaafale laupapa, ie lalaga lalaga, teuteu porcelain e fesoʻotaʻi ma se fale i totonu o se nuʻu tumu i le mafanafana ma le mafanafana. Fugalaʻau mafai ona i ai i soʻo se mea - i totonu o se fagu i luga o le laulau, i ulo i luga o faʻamalama, o se ata i luga o pupuni poʻo se mamanu luga o meaʻai. Lenei totonu e lagona le siosiomaga o nuʻu i tua ma faʻamamafa le latalata i le natura.
  • Maualuga O se avanoa lelei tele e suia ai piliki, faʻalo sima, paipa, ea faʻapipiʻiina ma faʻasologa uaea vaʻaia i aseta. Faʻavae i totonu o puipui o falegaosimea ma falegaosimea, o le loft sitaili e lelei atoatoa mo le faʻatulagaina o se lautele potu umukuka i se aso tumaoti fale. Maualuga faʻalo, faʻatusatusaina tele o malamalama ma pogisa tone, eseʻesega talatala ie ma le mafanafana umukuka teuteuina fesoasoani e fausia ai se matagofie totonu totonu.
  • Faiga Scandinavian. Paʻepaʻe ma paʻu paʻu faʻamamafa le malamalama ma le matagofie o meaafale. O le faʻaaogaina o mea faigaluega e maua ai le mafanafana. O le ogaoga o totonu ma le faigofie o laina e tauia e mea teuteu susulu e faʻatulaga ai le lagona.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le fesoasoani o le umukuka Provence e fesoasoani e fausia ai le mafanafana i se fale tumaoti. Leo malu, laupapa laupapa, tafe laina, teuteuina fugalaʻau ma lane faʻamamafaina le lanu o le fale.

O le ata faʻaalia totonu totonu o le umukuka i se sitaili Scandinavian. Minimalism i teuteuga, laina saʻo o meaafale i le tuʻufaʻatasia ma se auala savali mafanafana, teuina o fale ma mea e teu lelei i le umukuka mea e maua ai le malamalama i le ea ma faʻafiafia faʻapitoa.

  • Masani O le tuʻufaʻatasia o meaafale masani ma masini faʻaonapo nei e aumaia le fou i le teuteuga. O ie lalelei ma meaafale taugata e faʻamalosia ai le matagofie o le nofoaga.
  • Faʻasao-faiga O sea umukuka totonu tisaini i se fale tumaʻoti e talafeagai mo i latou ua lelava i urbanization. O le faʻaaogaina o mea masani e fesoasoani i le fealofani o le tagata ma le natura, aʻo le paolo o lanumeamata, lalolagi ma le vai e fausia ai se siʻosiʻomaga o le toʻafilemu.
  • Aso nei O le laconicism o le faʻaonapo nei Art Nouveau sitaili ua faʻa lauiloa ai. O le pito maualalo o auiliiliga e aumaia ai le faʻaalia i totonu o le fale e aunoa ma le soona mamafa.

O loʻo faʻaalia i le ata se umukuka masani. Lanu Pastel, tafe laina, taofi taofi teuteuina faia se siosiomaga o le mafanafana ma taugata.

O ata faʻaalia o totonu totino e fesoasoani e mafaufau pe faʻafefea ona mafai ona faʻatulagaina le avanoa i le umukuka i se auala muamua. O manatu fautuaina i le tusitusiga mo le teuteuina o se umukuka i se fale tumaoti o le a fesoasoani e fuafua ma fausia se tulaga ese siʻosiʻomaga e atagia ai le taʻitoʻatasi ma faʻamamafaina le lelei tofo o tagata e ana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FateZero - Lancers End (Mae 2024).