Le filifiliga o se faʻata i totonu o le faletaele: ituaiga, foliga, teuteu, lanu, filifiliga ma se faʻatusa, moli

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le filifilia o se faʻata

Filifiliga filifilia:

  • Mo le faletaele, e fautuaina e filifili faʻata faʻavae faʻavae siliva ma oloa e teteʻe atu i pala.
  • O le faʻavaʻa e tatau foi ona eseʻese e le gata i galuega teuteu, ae faʻapea foʻi i puipuiga.
  • I le Feng Shui, e tatau ona ave le faʻamuamua i tamaʻi ata faʻataʻoto e fetaui lelei ma le maualuga o le aiga.

Faʻafefea ona filifili le tele?

O faʻata tetele e le maualalo tele e fetaui lelei mo se tamaʻi potu. E leai ni faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina le lautele o le oloa; o le filifiliga sili ona lelei o se lapoʻa e fetaui ma le tapu.

Ituaiga faʻata mo le faletaele

E tele ituaiga.

Tanu i totonu

Lua ituaiga o fausia-i faataitaiga:

  • O meaafale. O se faʻata fausia i totonu o le tautau kapeneta poʻo isi meafale fausaga o se sili aoga mea faigaluega e faʻatagaina ai oe e faʻaauupegaina uma se faigofie teuina faiga mo faletaele faʻaaoga ma le mafai ona faʻaaoga le faʻata faʻaaoga mo lona faʻamoemoe mafuaʻaga.
  • I totonu o le puipui. O faʻata faʻata e fausia i totonu o puipui o loʻo laina i tile poʻo tile o loʻo iai se foliga eseʻese ma tuʻuina atu i le fale taele se faʻavae mautinoa.

O ia ituaiga, ma le agavaʻa faʻaaliga ata, mafai ona avea o se tuʻufaʻatasia mamanu elemeni o le faletaele ma suia lona totonu i tua atu iloa.

Taofia

O le sili ona lelei, sili ona talafeagai filifiliga ma avea ma aulelei vaega o le atoa ata. O nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona i ai ni lapopoa ma siʻosiʻomaga o le a foliga tino mai i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se faʻata faʻatautau i luga o se pogisa lautele faʻatulagaina i totonu o le faletaele.

Ma tutu

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ituaiga tulaga ese mea faigaluega mamanu, oe mafai ona le gata i le tuʻuina atu o totonu o se leo fou, ae ia faʻaopopoina atili feaveaʻi ma aoga.

Faʻata filifiliga filifiliga

Sili ona lauiloa filifiliga filifiliga.

Ma fata

Le sili ona manaʻomia ma masani tisaini, faʻailoaina e le aoga ma sili ona talafeagai. O se oloa faʻata ma se fata e mafai ona avea ma se teuteu taua mo soʻo se faletaele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faletaele i totonu ma se tamaʻi faʻata faatafafa ma se fata laupapa.

Ma ofu teu ofu

O se ergonomic, puupuu, aoga ma aulelei-vaʻaia kapeneta faʻata ma drawers e atoatoa lelei uma mo laiti ma lapoʻa avanoa ma o le a ofi fetaui lelei i soʻo se stylistic mamanu.

Ma le uati

O le fesoʻotaʻiga i le touchscreen faʻataʻitaʻi ma le uati o loʻo faʻatautaia ai e le gata i ona tuʻusaʻo galuega, ae o se mea e le masani ai foʻi ma aoga ole mea teuteu e teuteuina ai le potu ma faʻamaonia ai le siosiomaga

Faʻapipiʻiina

O le faʻavaʻa e faʻatagaina ai oe ona faʻamama le faʻata ma liliu i se auiliiliga taua ma taua i totonu. O le foliga ma le faʻataunuʻuina o le faʻavaʻa o le a faʻamoemoe i le faiga o le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faia i le tulaga o se lapisi sima, laupapa fausiaina poʻo se laconic palasitika fasimea.

Uamea na gaosia

Faʻafetai i le pepelo pepelo elemeni, e mafai ona fausiaina se matagofie, sina siʻosiʻomaga siosiomaga ma aumaia se fasi o talafaasolopito i totonu.

I le ata o loʻo i ai se faʻata i totonu o se faʻaputuga tino i totonu o le faletaele o loʻo tu i le afeafe.

Ma foliga

O pito beveled pito i luga o le faʻata luga aulelei ma foliga matagofie. Lenei pa vaega ma foliga ei ai se tulaga ese taʻaloga o malamalama ma pito.

Faʻatasi ai ma pepa faʻapipiʻi

O pepa faʻapipiʻi o le a faʻaopopoina pupula lanu ma le tulaga masani i le faletaele, faʻafouina tele le avanoa ma faʻatagaina oe e suia soʻo se aso totonu totonu.

Faʻata a tamaiti

Teuteuina i ni auivi mananaia pe tipiina i se foliga o se pepe, fugalaʻau poʻo ni manu eseese o ata, o le oloa o le a fausia ai se taʻaloga malie, malie ma manatua pea le mamanu.

Lua poʻo le sili faʻata

O se teuteuga fofo e fai lava si toa ma muamua ma e atoatoa mo tamaʻi avanoa. Faʻata mafai ona tautau i luga o le puipui i se vevesi faiga poʻo faʻafeagai tasi, o lenei o le a fausia ai se faʻapitoa taʻaloga o le malamalama ma matua faʻalauteleina le avanoa.

Manatu o tua

Filifili malamalama moli filifiliga o le a fausiaina, e le gata i le matagofie matagofie, ae o le a aumaia ai foi le fealofani, mafanafana i le ea ma tuʻu ia manaʻoga taua.

Moli i totonu

O le malamalama malu e sau mai le totonugala TAITAIINA poʻo le aisa moli e fausia ai se mafanafana ma fai si uiga ese siʻosiʻomaga i le potu. O lenei ituaiga moli e sili ona agavaʻa i le faʻamamafaina o le vaega faʻaaliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale taele faʻaonapo nei ma se faʻata faatafafa o loʻo iai moli i luga o le puipui.

Sconce

O se fofo masani, o se tele tele o moli faʻusaga ma le tele o ituaiga, talafeagai mo soʻo se ituaiga totonu. O le sconce mafai ona faʻapipiʻi uma i luga ma luga o autafa o le faʻata luga.

Moli i luga aʻe o le faʻata

O lenei filifiliga o le faʻamalamalamaina i le lotoifale faʻatagaina oe e aumai faʻaopoopo faʻafaigofie pe a faʻaaogaina se faʻata poʻo isi mea o loʻo tu latalata iai. I se faʻaopopoga, moli tuʻuina atu i le siʻosiʻomaga se sili atu ona vavalalata ma fiafia i foliga.

Matauila moli Perimeter

O le laupepa faʻata, teuteuina faʻasolosolo i matauila, maua ai le saʻo faʻatatau ma le faʻasinoga o le faʻasologa o moli. Ona o lona maualuga matagofie uiga, o lenei teuteu foliga foliga muamua lava i totonu.

Avanoa

Fausia atoa, sili susulu susulu ma toniga malamalama o le avanoa tu i luma o le faʻata, ma i le taimi lava e tasi fausiaina se sili mafanafana ma mafanafana siosiomaga.

Ata o faʻata faʻatasi ma se ata

Ata o tioata tapoleni teuteuina ma tisaini eseese.

Ma le lolomiina o ata

Lelei tele auala o teuteuga, lea e faʻatagaina ai oe e faia se tulaga ese totonu teuteuga. O le lolomiina o ata e mafai ona avea ma ituaiga eseese o atisi ata, fugalaʻau, togitogia poʻo isi mafuaaga.

Sandb faavavau

O lenei metotia oneone e sili ona talafeagai mo le teuteuina faʻata o faletaele, aua o nei mamanu e le fefefe i le susu, ausa ma limesala. Eseese, filifilia lelei ata o le a matua suia le avanoa ma faʻamamafaina lona sitaili.

O a fomu o iai?

O faʻata e mafai ona avea ma ituaiga nei.

Lotoa

Lotoa oloa e sili ona lelei mo le fetuʻunaʻi o se faletaele umi.

Lapoʻa

Faʻataʻamilo poʻo le taʻamilosaga faataʻitaʻi, e le gata e foliga aulelei ma matagofie tele, ae faʻatagaina foʻi oe e vaʻaia lautele le potu.

Oval

Faʻafetai i tulimanu faʻafilemuina, o le faʻata faatafaila pepa faʻasolosolo matua suia le avanoa, faia ia sili atu fealofani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele masani ma se faʻata lapataʻi foliga, ua teuteuina i se laupapa laupapa.

Tafafa

O le sili ona lauiloa fomu, lea e mafai ona i ai le tele o ituaiga o faʻataʻatiaga, mai faalava i luga, faʻalagolago i le geometry o le potu.

Tulimanu

O oloa e faia ma le tulimanu e mafai ona laʻititi, fausiaina i totonu pe faʻatulagaina i ni moli ma fata eseese. O le angular faʻatulagaina faia se mautinoa vaʻaiga aafiaga ma faia le potu sili lautele lautele.

Curly (freeform)

Le masani ai freeform poʻo asymmetrical foliga o ni teuteuga sili ona lelei mo avant-garde ata. O faʻata faʻaigitigi o le a sili ona talafeagai i faletaele vateatea e le o soʻona tele i mea le manaʻomia teuteuga.

O loʻo faʻaalia i le ata se faʻata tolu fua i totonu o le fale taele lautele.

Faʻata nofoaga

O filifiliga e sili ona taʻutaʻua ile faʻavasega faʻalelei o nei mea teuteu.

Luga o le faletaele

O faʻata i luga atu o le faletaele e tatau ona teteʻe i le susu ma togafitia faʻapitoa. O lenei mamanu foliga sili ona manaia ma faʻaopopo faʻaopopo voluma i le avanoa.

Luga o le tanoa vai pe magoto

O le sili faʻaleaganuʻu, aoga ma faʻalelei nofoaga, lea o le a avea ma sili lelei fofo i le leai o se faʻaopopo avanoa.

Luga o le kesi

O le tapoleni tapoleni i luga aʻe o le countertop o le a faʻaalia lelei ai le tulaga masani, faʻatupuina vaʻaiga valevaleva, taulaʻi i totonu vaega ma na o le tuʻuina atu i le faletaele se faʻalelei matagofie.

O le pa atoa

Faatasi ai ma le fesoasoani a se muamua fofo mamanu, i le tulaga o fola-i-taualuga faʻata tioata, foliga mai e le gata ina vaʻaia lautele le potu, ae faʻapena foi ona fausiaina a laulelei, matagofie ma matagofie foliga.

Fafo

Ona o lona gaioi, o le foloa faʻataʻitaʻi mafai ona faigofie suia ai uiga. O ia oloa mafai ona teuteuina i uma faigofie ma matagofie fausiaina faʻavaʻa ma faʻaopoopo faigata i soʻo se totonu.

I totonu o se faʻailoga

O se faʻata tuʻu i totonu o se nofoaga malolo, latalata i le taʻele, taʻele poʻo le tapu, o le a ofi faʻatasi i totonu o le ata i totonu atoa ma o le a avea ma ona aoga faʻaopoopo.

Lanu lanu o faʻavaʻa mo faʻata

O se lelei-mafaufauina-ma filifilia filifiliga paolo pupuni o se taua faʻavae mo se manaia manatu mamanu.

  • Lanu paʻepaʻe.
  • O le uliuli.
  • Lanu enaena.
  • Auro.
  • Lanu mumu.
  • Lanu meamata.
  • Apamemea.

Ata o se faletaele ma se faʻata faatafafa i se faʻamau auro.

Faʻaaogaina faʻapitoa o lanu ma tuʻufaʻatasia o le a fausiaina ai se ata ma se ata atoa.

Filifili teuteu filifiliga

O teuteuina i tamaʻi sami, mosaics, lopa, maamaa poʻo isi mea teuteu e talafeagai lelei mo le fale taele. O se teuteuga mataʻina o le a manavaina ai ni lagona faʻapitoa ma uiga ese i totonu o le potu.

Eseese auiliiliga ma tisaini elemeni faʻatagaina oe e faia se tuusaʻo, tusitala's mea faitino mea i totonu o totonu o le sili atu taʻele faletaele.

Ata i totonu o le faleuila

O oloa faʻata e maua ai se siʻosiʻomaga lelei i totonu o le faletaele ma faʻaaoga atili ai le faletaele, e aoga ma aoga.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i moli malamalama ma puipui teuteuina i faʻata.

Ata o le faletaele i sitaili eseese

O se faʻata ma se ituaiga foliga ma matagofie o le faʻavaʻa o se itu taua i le tusiaina o sitaili eseese.

Maualuga

O se tapoleni faatafafā pe faata faatafafa o se sili atu mataʻina tele, tu i le umi atoa o le puipui po o countertop ma se tanoa vai, o le a talafeagai iinei.

Faʻavae

Mo se taugata mananaia tisaini, faatafafā, sikuea poʻo faʻata faʻata i faʻata taugata e faia i laupapa ma mea o anamua poʻo uamea pepelo e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata i totonu o se ata faʻataʻitaʻi lanu eseese i totonu o se fale taele masani.

Provence

Faʻata faʻatusa i vane tuai laupapa laupapa faʻafoliga ma le sili ona talitonuina mamanu, tu i luga o le puipui poʻo luga pepelo pepelo, o le a sili ona manuia teuteuina mo Provence.

Scandinavian

Mo se faletaele Scandinavian, faʻata i se faigofie moli laupapa, palasitika faʻavae poʻo frameless faʻataʻitaʻi e talafeagai. I totonu o se potu tele, e mafai ona e faʻapipiʻiina le tele o faʻata ma faʻamalamalamaina i latou i moli sili ona lelei.

Ata o se faletaele faʻataʻitaʻi Scandinavian ma se tamaʻi faʻata faʻataʻali i se laupapa laupapa i luga o le puipui.

Baroque

Faʻata ma se mananaia, mauoa ma faʻaali mamanu, teuteuina i lapopoʻa, vaneina laupapa, fausiaina poʻo openwork faʻavaʻa, o le a foliga moni matagofie ma faʻamalieina faʻamamafaina le faʻamanatuina o le baroque.

Minimalism

O le aitia o se minimalist totonu manatu i ai faiga saʻo ma laconic. Faʻaseʻe pe faʻasolosolo faʻata luga i lapoʻa tele e aunoa ma ni faʻavaʻa poʻo se faʻafanua ma le paʻi uʻamea ma le chrome o le a maua ai lenei sitaili sili atu avanoa ma le saolotoga.

Tekonolosi maualuga

Faʻata i le tulaga o faigofie geometric foliga, aunoa ma le le talafeagai matagofie teuteuina, o le a mafai ona teuteuina se maualuga-tekonolosi potu ma, e ui lava i lo latou faigofie ma faigofie, o le a avea ma totonu totino faatufugaga mea.

Faletusi o ata

E toetoe lava a le mafai ona mafaufauina se faletaele e aunoa ma se faʻata, talu ai o se tatau-i ai fesoasoani mo lenei potu. O oloa faʻaonapo nei, e le gata ina faʻamalieina ai a latou galuega, ae faʻatagaina foʻi oe e teuteuina le avanoa ma faʻamamafaina le aitia o le aitia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mini Muslims Cartoon - Dua episode 01 - Entering and leaving the washroom (Iuli 2024).