Fata i totonu o le faletaele: ituaiga, mamanu, meafaitino, lanu, siepi, filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga

Ua matou masani e vaʻai faʻavae uʻamea poʻo ni palasitika fausaga i faleoloa faleoloa e eseese teisi mai le tasi. O le mea moni, e tele atu isi oloa muamua mo le teuina o mea tumama nai lo le mea e foliga mai.

Pa

E talafeagai mo lautele potu taele, aua e tele le avanoa e maua ai. Lenei fata o loʻo faʻamau faʻamau i le puipui ma lava-tipi faʻovilivili. E aoga le mautinoa muamua e le faʻalavelave i le auala, faʻapea foi ma faitotoʻa tatala ma loka.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le fausiaina o pa puipui e faia i laupapa ma le ata e faʻaneionapo.

Fafo

Faigofie pe a leai se mea avanoa. O se fata tumau e mafai ona vaapiapi pe lautele, maualuga pe maualalo, fuafua i le tele o le faletaele. Sui kapoti, ae e talafeagai mo i latou e le fefefe i le tatalaina o fata, lea o le tele o a oe lava meatotino faaputuputu.

Tanu i totonu

Tele taimi, e nana ai paipa paipa, e anaina e tagata e ana le fale taele se fausaga laupapa. I avanoa gaogao, avanoa avanoa avanoa, lea o fata aoga e manuia fausiaina. E foliga sili ona lalelei pe a fai o oloa e le tu matilatila ese mai le aotelega o le ata.

Ata o se faletaele piniki ma se fausia-i fausaga i le agavale o le faʻata.

Telescopic

Taugofie spacer faʻataʻitaʻiga mo le teuina o mea a le fale i totonu o le faletaele po o le taʻele. E aofia ai le tele o fata fata ma itu, fesoʻotaʻi e se paipa. Faʻatumuina ma ato tautau. Eseesega ile faigofie ona faʻapipiʻi ma teteʻe ile susū.

Fata fata

Nei o tuuga lua-tiered poʻo multi-tiered oloa. O loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma se faʻamau faʻapipiʻi faʻapea foʻi ma le faʻasolosolo faʻavae.

Gaugauina

Faigofie faletaele mamanu ma swivel auala e sefe avanoa. O le fata, faapipii i le puipui, tatalaina na o taimi pe a tatau ai. Fetaui lelei mo aufaʻatau o minimalism oe mananao e teu mea i tua o faitotoʻa tapunia ma ave i fafo naʻo i le taimi e faʻaaogaina ai.

Ata o se gaugauina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e avea foi o se solo solo.

Faaavale i fafo

Manaia foliga, faʻatulagaina i le faʻavili uili. E i ai fata e mafai ona tu toʻatasi pe avea ma vaega o le laulau i autafa o le moega.

O loʻo faʻaalia i le ata se fata i totonu o le faletaele, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻatumuina se avanoa vaapiapi.

Meafaitino

O faʻataʻitaʻiga fata fale taʻele o loʻo faʻaalia i se lautele lautele, ina ia mafai e tagata uma ona filifili le filifiliga saʻo mo latou lava.

  • Tioata O le manino oloa e le fefe i le susu, e unpretentious i le tausiga ma maua ai le potu mama ma le alofa tunoa. O oloa gaʻo tioata e lauiloa e puipuia ai mea mai le seʻe.
  • Uamea O siliva uamea ma apamemea fata faʻataʻavaleina o otaota tetee: o le filifiliga saʻo mo maualuga siʻosiʻomaga susu. O le uamea mesh puipuia le vai mai le faaputuputu luga.
  • Mai maa. O le fausaga, maeʻa i tile, e lava lona malosi, faigofie e faʻamama ma fetaui lelei i totonu o le siʻosiʻomaga, e pei o le faataapeina i totonu.
  • Palasitika. O mea e faʻaaogaina i le gaosiaina o sea fata e tatau ona maualuga lona tulaga, a le o lea o le paketi pvc oloa o le a faʻaliu samasama pe malepe.
  • Laupapa Fans o faasao-faiga filifilia filifiliga faia i laʻau masani mo le faletaele, e ui lava i le maualalo teteʻe susu o mea. Ina ia faʻalauteleina le ola tautua, o oloa o loʻo puipuia ma faʻapitoa impregnations (varnish, wax, suauʻu), ma talu ai nei laʻau vevela poʻo ofe ofe na faʻamanuiaina faʻaaoga e fausia fata.
  • MDF / laupapa laupapa. O se taugofie filifiliga, masani vaʻaia vaeluaina mai laupapa. E fautuaina e faʻaoga laupapa laminated e le fefefe neʻi aafia ile vai.
  • Taimane pepelo. O le fata acrylic i totonu o le faletaele o le a tumau mo le tele o tausaga pe a le le aafia i le masini faʻafitauli. E masani ona faia e oka ai, o lea e mafai ona i ai ni foliga.
  • Fale mago. Ufiufi paipa ma faʻasasaʻo tulimanu mataga, avea o se teuina luga. E mafai ona faʻamaeʻaina le faʻasusu e faʻasusu i laupapa, mosaics poʻo le palasitika ma liliu ai i se fata matagofie.

I le ata i totonu o se tamai faletaʻele, o fata e faia i le chipsboard, faʻataʻitaʻi moli malamalama.

A filifilia le ata talafeagai mo le faletaele, e tatau ona e mautinoa muamua pe o le oloa e ofi i totonu o totonu. E mafai ona faʻapipiʻi le tioata i faitotoʻa o le fale taele, uʻamea - ma le chrome plumbing elemeni, fafie - ma le vanity unit i lalo o le tapu.

Foliga ma lapoʻa

O le filifiliga o le mamanu faʻalagolago i le avanoa atofaina mo ia: i tamai faletaele, o tulimanu e masani ona tuʻu fua, o lea o le tasi pe lua tulimanu fata o le a ofi i totonu o soʻo se avanoa. E mafai ona faʻataʻamilomilo (faʻamaluluina le siʻosiʻomaga) pe tafatolu i foliga.

I le lautele, o fata e vaevaeina i lua-tier ma multi-tiered. O muamua na aveina laiti avanoa i totonu o le potu, mafai ona taofia ma faʻapipiʻi i luga o le lava-tipi faovilivili poʻo miti ipu. Aua le tatalia avega maualuga.

E eseese laʻasaga, i se isi itu, manaʻomia tele avanoa avanoa i totonu o le faletaele, ae o latou e faʻatuatuaina fausaga faʻagaioiga: e faigofie ona tuʻu io latou luga e le gata o fagu ma shampoos, ae o solo foʻi.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se maualalo ae avanoa avanoa i luga o le tapu.

Lanu fusi o alaleo

Fata i papaʻe tumau pea le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga: latou agavaʻa, foliga le faʻalavelave ma fetaui lelei feololo malamalama totonu o fale taele.

O le tulaga lona lua e ave e oloa beige: o le tele o taimi latou te toe faia le faʻavae o laʻau. O le tuʻufaʻatasiga o le beige ma le paʻepaʻe e mafai ona taʻua o tu ma aga masani: o se felavasaʻiga o le ea i mea masani.

O faʻataʻitaʻiga a Chrome e faigofie ona maua i faleʻoloa: e aoga ma faʻafetaui le uʻamea o le paipa ma le taʻele.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se tuʻufaʻatasiga matagofie o oloa papaʻe ma faʻamau lanu auro.

O fata uliuli e tau le masani ai, ona e toʻaitiiti tagata e teuteuina faletaele laiti i lanu pogisa. Ae latou foliga foliga ese i le faʻatusatusaina i ona po nei potu totonu ma loft elemene. Ae mo potu pupula susulu, faʻamalieina, o oloa o paolo mauoa (lanumoana, lanumeamata, mumu) e talafeagai: e faigata ona malolo i totonu o sea potu, ae o le fiafia ma le agaga lelei e mautinoa.

Nofoaga i totonu o le potu

Afai e te faʻaaogaina ou mafaufauga, ona mafai lea ona e mauaina se nofoaga talafeagai mo se fata faʻatino - tusa lava pe i le taimi muamua o le tali e foliga mai e leʻi mafaufauina.

Luga o le faletaele

I potu masani, o le puipui i luga aʻe o le itu umi o le tapu taʻua e tuufua lava: e masani ona avea o se potu taele, ma e leai se mea e tatau ona faʻalavelave i se tagata o loʻo tu i lalo o vaitafe. O se avanoa e teu lelei o le puipui faʻafeagai ma le taʻele.

O loʻo faʻaalia i le ata se faletaele lanumoana ma fata e tele ona tulaga e faʻaaoga mo teuteuga.

Luga o le masini ta lavalava

Afai o le masini fufuluina o loʻo tu i totonu o le faletaele, e aoga le puipuia o luga o le fale, ma i le taimi e tasi e faʻaopopo ai isi avanoa teu.

O loʻo faʻaalia i le ata se fausaga laupapa i luga aʻe o le masini fufulu, ma liu tusi faʻapipiʻi ma isi fata.

I le tulimanu

O tulimanu i totonu o faletaele e masani ona le faʻaaogaina, ae e aoga le uaʻi atu i: o tulimanu fata e ergonomic ma vaʻaia tuʻufaʻatasia le avanoa.

Lalo o le tapu

Afai o le paipa mai le faletaele magoto foliga matagofie aulelei, e le tau nanaina i totonu o se tapuni kapoti. Lea faʻatagaina oe e faʻaauupegaina fata tatala i lalo. O lenei mamanu foliga sili ona lelei ona o ona tulaga le masani ai ma maua ai meaafale le aʻafiaga o le leai o se mamafa.

I le ata o loʻo i ai se faletaele e le o tapunia nofoaga teuina, ae o le potu e foliga foliga gaogaosa.

I totonu o se faʻailoga

O se avanoa o se avanoa talafeagai e tuʻu ai se tasi pe sili atu fata i totonu.

I le ata o loʻo i ai se potu taele, totonu o ia o loʻo i ai se fata faʻataʻoto ma maeʻa ma poselane stoneware.

Lalo o le faʻata

E talafeagai le teuina o pulumu, mea fulunifo ma mea teuteu mea teu i i ii: e faigofie pe a oʻo mea uma ina ia faʻatulaga lelei oe.

I luga o le faitotoʻa

O le le masani ai nofoaga o fata i luga atu o le faitotoʻa i le faletaele e le afaina ai a latou gaioiga: latou te tuʻuina ni mea e le manaʻomia i aso uma, mo se faʻataʻitaʻiga, solo solo ma oloa tumama.

I luga o le mea palu

O le fata mo le faucet o le a fetaui ma i latou oe puipuia uma saoloto senitimita o le faletaele.

Manatu fuafuaina

O isi taimi o le faletaele fata avea ma se mea teuteu totonu totonu. Niches teuteuina i mosaics foliga sili ona matagofie ma matagofie. Afai o le faletaele ua mamanuina i le maualuga-tekonolosi faiga, fata ma fausia-i moli e sili lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se mamanu matagofie na faia i auro teuteuina mosaic.

O fata foliga maamora i totonu o le faletaele foliga taugata ma faʻafaigata, ma fausiaina faʻavae i le tulaga o lattices maua ai le faʻatulagaina o se tagata faʻapitoa. O tautau oloa ma se laina faʻamau faʻapipiʻiina i le faʻalo, faʻapea foi ma fata i foliga o faʻasitepu, foliga muamua ma muamua.

I le ata o loʻo avanoa fata o loʻo tu i le itu o le taʻele. I le suia o mea o loʻo i totonu, e mafai ona e faʻaopopoina lanu lanu ma suia foliga o le potu.

Ata o faletaele i sitaili eseese

O nisi faʻataʻitaʻiga o fata e tele fetuutuunaʻi ma talafeagai mo soʻo se sitaili, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa saʻo, ia e ofi uma i le natura o le siʻosiʻomaga siosiomaga ma le mafanafana Provence. I totonu o se potu malolo, e talafeagai le faʻaopopoina o se teuteu talatala i foliga o paipa uʻamea i ia oloa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fola puipui e tuʻufaʻatasia le foloa ma puipui, e faʻataʻitaʻi ai le tino o se laʻau

I le masani taʻiala, matagofie foliga ma taugata mea o loʻo i le nofoaga muamua, o lea oloa faia i le acrylic maa, tioata poʻo ma curved auiliiliga o le a faʻamamafaina auai i se matagofie faiga.

I se faiga faʻaonapo nei, o galuega e taua i luga o le aulelei, o le mea lea o fata "ma se mimilo" i totonu o totonu e taua tele.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le kiona-paʻepaʻe taele-faʻataʻeleʻele potu ma fata laupapa e faʻalogoina ai le foloa foloa.

Faletusi o ata

O fata o se vaega taua o soʻo se faletaele. O oloa e tuʻufaʻatasia i totonu o le fale e teuteuina le siʻosiʻomaga ma fausia ai isi faʻamafanafanaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: IL PITTOSPORO (Mae 2024).