Lanumoana taualuga i totonu: foliga foliga, ituaiga, tuʻufaʻatasia, mamanu, ata

Pin
Send
Share
Send

Le uiga ma foliga o lanu

O le i ai o le lanumoana i totonu o le potu o le a fesoasoani e faʻafetauia ma le mafatiaga, malolo ma sola ese mai masani masani galuega.

I totonu o le potumoe, o le lanumoana faʻalo e faʻalauiloaina maloloina moe. Lanumoana ei ai lona lautele lanu lanu, mai loloto pogisa i le lagi-malamalama. O pupuni e eseese foi i le mama. O le filifiliga o le tasi paolo poʻo le isi o le a aʻafia ai le mafaufau tulaga o se tagata.

O le lanumoana lanumoana lanu o le a fesoasoani e faʻafilemuina, faʻamautuina manava, ma normalize omiga. O le faʻaaogaina o le lanumoana pogisa i totonu o le fale e masani lava ona i ai sona aafiaga lelei i le tulaga lautele o le tagata.

Malamalama lanumoana aumaia se setete o le malamalama ma le faʻatamala. Ua tumu le potu i le malosi lelei. O le taualuga i le lanumoana malamalama e talafeagai mo le teuteuina o le potu malolo, potu 'ai poʻo le potu a tamaiti.

Ituaiga

Faigata

O le metotia mo le faʻapipiʻiina o faʻalo faʻalo e faigofie, ae lauiloa i le taimi e tasi. O faʻalo na faia i le faʻaaogaina o lenei tekonolosi e nana ai ni mea le talafeagai, aveese le paʻu le talafeagai, e manaia ma e mafai ona matua lanu. O le laualuga mafai ona iila, matte poʻo satin.

Atavali

O le valiina o le a manaʻomia muamua sauniuniga, o le laualuga tatau ona faalaugatasia. Faʻatasi ai ma le lanu paʻepaʻe, e mafai ona suia le loloto o le lanu moana ina ia fetaui ma le paolo atoatoa. O le valiina metotia mafai ona ese, mo se faʻataʻitaʻiga, atoa luga i le tasi lanu, poʻo sologa lelei fesuiaiga ma faʻataʻitaʻiga o galu sami poʻo le lagi.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-'aiga' aʻai papaʻe. O le faʻalo tauivi o le mauoa lanu e avea o se susulu faʻaaliga.

Taualuga Plasterboard

Faʻatagaina oe e faia fatuga laʻasaga eseese laʻasaga. O le tekonolosi aofia ai i le faʻapipiʻiina o le autu vaega i talaʻaga, pe a maeʻa ona faʻaopopoina mafai ona faia.

Wallpapering

Fofo lelei mo le potumoe. O pepa puipui e faigofie ona faʻaoga, ma o ituaiga eseese e mafai ai ona e faʻatumauina le tulaga atoa o le potu. O mea le lelei e aofia ai le vaivai, faʻatusatusa i isi mea.

Taofia le tumau

O se faʻalo tautau e mafai ona avea o so o se foliga lavelave. O le Plasterboard e faʻapipiʻi i le talaʻaga. A faʻaogaina se mea e togafitia ma se faʻapitoa vaega, o loʻo i ai le vevela-faʻamamaina ma susu-tetee meatotino.

Fata

O le faʻavae mataupu faʻatatau e tutusa ma le sese faʻalo metotia. O slats o loʻo faʻatiʻetiʻe luga o le alumini poʻo le uʻamea faʻasolosolo ma ni nifo faʻapitoa.

I le ata o loʻo iai le potu malolo ma le faʻalo ituaiga. O totonu e teuteuina i teuteuga elemeni ma mamanu Gzhel.

Wood

Natura laʻau fausiaina se mafanafana siosiomaga i le fale. Se filifiliga lelei mo se atunuʻu poʻo le Provence style potu.

Lanumoana faʻaloʻo faʻalo

Glossy

Gloss ona o le atagia aafiaga o le a faʻateleina ai le avanoa o le potu. O lenei ituaiga e talafeagai mo tamaʻi potu. O le le lelei o le faʻaloaloa iila o le lautele lautele o le tapoleni, o le mafuaʻaga lea e ono paʻu ai le soʻoga i le ogatotonu o le potu.

Mata

O le lelei o le faʻalo matte o le lautele o le tapoleni, o le a liliu atu luga e mafolafola ma aunoa ma soʻoga. O foliga vaaia o le potu e sili atu ona faʻautauta ma masani ai. I se faʻaopopoga, o le matte luga e le magalo i le taimi.

Ata o se potu 'ai masani-masani. O le matte luga faʻamamafaina le conservatism o totonu.

Taualuga satin

O le satin ie o loʻo i ai se silky uiga. O le laualuga, e ese mai i le faʻata iila o le taualuga, e susulu.

Tuʻufaʻatasia o faʻalo ma puipui

Malamalama puipui ma le taualuga lanu moanaO le tuʻufaʻatasia o moli malamalama ma le lanumoana luga e fesoʻotaʻi ma le lagi. O lenei tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo soʻo se potu i le fale mautotogi.

Pa pogisa ma le faʻalo lanu moana

I le tuʻufaʻatasia ma le pogisa lanu o puipui, o le tagata o le potu o le a avea ma sili atu ona ogaoga. O totonu o le a faʻatumuina e teuteuga elemeni i le lanu moana lanu e tasi.

Pa e faʻafetauia le faʻalo lanu moanaO luga foliga valiina i le tasi lanu o le a maua ai le potu se lagona o le toafilemu. Filifilia o se lanumoana lanumoana lanu e talafeagai mo se potu vateatea.

Faʻatusatusa lanu

O lanu eseesega e tatau ona o gatasi. O le potu mafai ona mamanuina i se faʻaonapo nei sitaili poʻo faʻaonapo nei sitaili.

Tuʻufaʻatasia o foloa ma faʻalo

Fola malamalama ma lanu moana faʻaloO le lanumoana tumutumu o le a avea o se susulu elemeni i totonu o se potu susulu. O lenei tuʻufaʻatasia o le a faʻalauteleina ai le potu. O totonu o le a faʻatumuina e susulu mea teuteu teuteuina le lanu o le faʻalo.
Fola pogisa ma le faʻalo lanu moanaO se tulaga i tua atu o le tulaga ua fausia i totonu o le potu. O le tuʻufaʻatasia o le pogisa lalo ma le lanumoana luga e talafeagai mo se ofisa, potu malolo po o se potumoe.

Fogafale e faʻafetaui le faʻalo lanu moanaA filifilia se paolo malamalama, oe mafai ona faia se masani poʻo se sami faiga. Malamalama meaafale o le a faia totonu o le alofa, ma le tasi pogisa - aulelei.

Fetuunaʻiga foloaO feteʻegaʻi faʻatusatusa i le tasi ma le isi e tatau ona i ai ni lanu masani i totonu o le potu.

Ata i totonu o potu

Potumoe

Lanumoana i totonu o le potumoe o le a fesoasoani ia te oe e malolo ai ma ogatasi i le moe. Paʻu pogisa o le lanumoana e fausia ai se siosiomaga mafanafana ma malolo.

Umukuka

O le taualuga lanumoana i le umukuka o le a avea ma mea taua. Mo se umukuka o se tamaʻi eria, o se malamalama lanumoana paolo e talafeagai; o le a foliga fealofani ma se malamalama mamanu.

Mo se potu malolo tuʻufaʻatasia ma se umukuka, o le faʻaaogaina o pogisa paʻu e faʻatagaina, o le faʻalo e mafai ona tuʻufaʻatasia ni avanoa se lua, ma o se isi auala malamalama o le a faʻailoa ai sone.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo tuʻufaʻatasia ma se umukuka loft-faiga ma se laʻasaga faigata i le vaeluaga o le po lanumoana.

Potu malolo

O le taualuga o le potu malolo mafai ona teuteuina i auala eseese, o se le masani ai mamanu mafai tuʻufaʻatasia tele lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana i le tuʻufaʻatasia ma papaʻe o le a faʻateleina le potu. O se tapoleni lanumoana atoa o le a faʻafefiloi ma elemene teuteuina o se susulu lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i se faiga faʻaonapo nei. O le lanu o le faʻalo e fetaui lelei ma le ata i luga o le puipui. O lenei mea e sologa lelei ai le suiga.

Tamaiti

O le lanumoana lanu i totonu o potu o tamaiti e mafai ona taina i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fesoasoani a ata pepa puipui ma moli, e faʻafesoʻotaʻi ma le lagi fetu. Soʻo se paolo o le lanumoana o le a lagolagoina se vaʻaiga masani.

Faletaele

O le faʻalo i pupuni eseʻese o lanumoana o le a fesoasoani e faʻamalolo le taele malu. E aoga mea laiti ma solo lanumoana vaivai e fausia ai se atemosifia parataiso atemosifia.

O le auala savali

O le taliaina e faʻaaoga pa paʻu o le a faʻalauteleina le auala vaapiapi. O totonu e faʻamamafaina e teuteuga faitotoʻa, faʻata lapoʻa ma laupapa faʻataʻamilo foliga e le masani ai.

Faapaologa

Faʻalagolago i le sitaili filifilia, o totonu o le a teuteuina i laupapa poʻo uamea elemeni. A teuteuina le auala savali ma pupuni pogisa, e aoga le faʻaaogaina o isi moli.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Paʻepaʻe-lanumoana

Le lanu paʻepaʻe lautele foliga foliga fealofani ma soʻo se paolo. Faʻamoemoeina i le loloto o le lanumoana, o le sitaili o le potu e mafai ona suia tele.

Lanumoana samasama

O le lanumoana faʻalo ma lanu samasama kalafi mamanu o le a teuteu ai le vasega pepe. O le tuʻufaʻatasia o lanu o le taumafanafana e maua ai i le potu se malosiaga lelei.

Lanumoana lanumoana

O le tuʻufaʻatasia o mumu ma lanumoana e maua ai le potu e faʻatosina agaʻi i le mafaufau. O totonu o le a faʻatumuina e auro auro ma teuteu mea.

I le ata o se fale fale faafiafia. O le moli e fausia ai se faʻataʻitaʻiga o le lagi fetu.

Lanumoana uliuli

O se agavaʻa lanu agavaʻa tuʻufaʻatasia talafeagai mo se masani suʻesuʻega poʻo le manaia potu malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale faʻafiafia i fale masani. O le elemene autu o le potu o lona laʻau laʻau lavelave.

Lisi o fausaga

Lua-tulaga

Filifili mataʻina filifiliga. Faʻamoemoeina i le vaega o le potu, o le pito i luga mafai ona i ai se iʻila poʻo se matte aafiaga. O le moli i tua o le a faʻamamafaina le faʻalo e tele-faʻaputuga.

Faʻafefe

O le tele-level design foliga fealofani i totonu o totonu masani. O se eseʻese, multi-layered fomu o le a tosina mai manatu ia te ia lava. Ina ia aua neʻi soona vaʻaia le potu, e aoga le faʻaaoga o se lanumoana lanu moana.

Lolomiina o ata

Tekonolosi faʻaonapo nei faʻatagaina oe e toe fausia soʻo se ata luga o le faʻalo. Taualuga ma se faʻataʻitaʻiga o le lagi lanumoana, tuʻufaʻatasia ma meaafale malamalama, fausiaina se malamalama mafanafana atemosifia siosiomaga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu potopoto. O le metotia o le faʻaaogaina o le lolomiina o ata e vaelua ai le potu i totonu o se nofoaga galue ma se vaega e moe ai.

Backlit

O le taualuga mafai ona teuteuina i le LED moli poʻo moli uila. O lenei metotia o le a vaʻaia faʻalauteleina le potu. Malamalama pupula o le a fausia ai le lagona o se lagi maualuga.

Lanumoana taualuga i sitaili i totonu

Aso nei

O le faiga faʻaonapo nei e faʻaaoga e teuteuina ai se fale mautotogi e sili atu nai lo isi. O laina faigofie e tuʻufaʻatasia ma lanu e leʻi mafaufauina. O le taualuga lanumoana e mafai ona faʻatusatusaina ma meaafale ma isi luga, pe faʻaali mai i se lanu lanu e tasi.

Masani

O tala masani o le a lauiloa i taimi uma. O le tuʻufaʻatasia o paolo malu ma mea mananaia foliga o le a maua ai e le tagata le faʻamafanafanaga sone. Teuteu totonu o le fale i stucco moldings, plinths poʻo se chandelier faigata.

Faiga o le sami

O le teuteuina o se potu i se ituaiga folau e fesoasoani ia te oe e sola ese ai mai le olaga o le taulaga. Moli-lanu meaafale ma le tele o teuteuga elemeni ma se sami autu o le a lagolagoina le totonugalemu i se tuʻufaʻatasia itu.

Maualuga

O se foliga iloga o le loft style o le atoa pe leai foi o le i totonu o teuteuga i totonu. O le taualuga lanumoana lanumoana ma brickwork i luga o puipui fausiaina se aso nei potu.

Atunuʻu

O le faiga a le Atunuʻu e maua ai le lagona mafanafana ma le toʻafilemu. O laʻau masani e alu faʻalelei ma le lanumoana, e mafai ona faʻatumuina e faʻata faʻapipiʻi. I totonu o sea potu, o moli mafanafana o le a talafeagai.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka faʻa-atunuʻu. Uma lanu o le potu e ogatasi ma le tasi ma le isi.

Faletusi o ata

A filifilia se lanu lanu mo se potu, oe manaʻomia le malamalama poʻo a lagona e te manaʻo e maua a oei ai iina. Blue fesoasoani e aveʻese mai le lalolagi lata ane ma, pe a faʻaaogaina i se aofaʻiga talafeagai, ei ai se lelei aʻafiaga i le neula faiga ma le tulaga masani o se tagata. Malamalama lanumoana aumaia malamalama ma lelei lagona. Mafiafia, pogisa paolo galue o se faʻamalieina ma fesoasoani ia te oe moe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FAGAITUA HIGH SCHOOL: Pese faaleaganuu u0026 Taualuga (Iuli 2024).