Pupuni ma 3D aafiaga: ituaiga, mamanu, faʻataʻitaʻiga i totonu o le umukuka, vasega pepe, faletaele, potu malolo ma potumoe

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o pupuni ma le volumetric aafiaga

Photocurtains ma se ata 3D faia mai mafiafia ma malamalama ie i le tele o ituaiga: faʻasolosolo, Roma, tulle, Iapani po o ata pueina.

Pupuni

O pupuni pupuni e faia i ie mafiafia opaque e teuteuina ma aoga. Latou te feoaʻi i luga o le sana, e mafai ona aofia ai ni vaega se lua, tuʻu i autafa o le faʻamalama. A tapunia, latou te faʻasalalauina lelei ata i le tolu-itu faʻaaliga.

Lola

Canvases ma se tolu-dimensional mamanu ua seti e ofi i le faʻamalama. A tapunia, latou te aoina i luga o le pou o se tamaʻi taʻavale. I le matala tulaga, o ia 3D pupuni fausiaina le malamalama o matagofie vaaiga i fafo atu o le faʻamalama.

Roma

Faʻapea foi ma ie faʻaseʻe, o faʻamalama ata a Roma o loʻo faʻamau i luga o faʻamalama. Naʻo latou e le faʻaputuputuina i luga o le pou, ae i le tulaga o se maliega. O le ie e togafitia faʻapitoa e puipuia static.

Tulle

O translucent chiffon ie e faia i luga ole faʻavae o le cotton masani, silika ma filo fai. Faʻaliliuina atoatoa le la lanu, a o le taimi e tasi o loʻo faʻaalia se ata 3D.

Iapani

O pupuni o ata e ufiufi i luga o se auivi malo, lea e lolomiina ai ata e tolu itu. Latou te ese mai masani masani o pupuni i se atoatoa mafolafola luga, aunoa ma gaugau. O tapoleni e feoaʻi fua i luga o le sana ma e masani ona faʻaaogaina o ni vailiili poʻo ni pupuni.

Ata pupuni

Lenei o se ituaiga o masani pupuni, i le tasi itu o le lamela o lea e faʻaoga ai se ata 3D. E i ai uma faalava ma faalava faaliliuga.

Fua

O mea faigaluega faʻaonapo nei e faʻatagaina ai matou ona fausia ni ata puʻeata 3D o soʻo se tele ma se ituaiga tino. E faia uma mo masani faʻamalama matala ma mo tagata taʻitasi fua. E masani ona faʻavasegaina i ni ituaiga.

Umi

Photocurtains o loʻo faʻaaogaina i potu e iai faʻalo maualuga, potu malolo, ma pupula pupula. Faʻaaogaina le faʻaaliga o tetele volumetric ata, fausiaina a matagofie vaʻaiga vaʻaiga.

Puʻupuʻu

O potu laiti e teuteuina i pupuni o sea fuafuaga. Latou te atoatoa faʻaopoopoina totonu o le umukuka, faletaele ma falemaʻi.

Tisaini ma ata o pupuni ma le lolomiina o ata

O ata pupuni e avea ma uluaʻi faʻafetai i le ata na faʻaaogaina ia latou. O le autu iinei e tele ona vaega ma faʻalagolago i mea e manaʻomia ma mafaufauga o ai e ona. O ata taatele 3D masani:

  • Fugalaʻau. O se autu masani na le alu ese mai faiga masani mo le tele o tausaga. O le inflorescences o le a ofi i totonu o le ata o soʻo se potu. Tele taimi latou te fiafia ai i rosa ma orchids.
  • Maa. O maa faʻanatura poʻo maʻa folau o le sami o le a faʻamalieina atoatoa totonu o le faletaele poʻo le potu malolo i se faiga maualuga.
  • Taulaga Vaʻaiga maʻa lata mai o le a foliga lelei i luga o roller blinds ma Roman 3D pupuni. O le malamalamaaga o le taulaga i le po i fafo atu o le faʻamalama o le a faʻaopoopoina le mafanafana ma nisi mea lilo i le potu.
  • Fanua faʻanatura. Vaitafe o le mauga, vao vao, laau o le apu, toafa ma le sami, oso aʻe o le la poʻo le puao - e mafai ona faʻatumuina le potu i le fou ma le malamalama.
  • Geometry Faʻalavelave mafai visiva faʻalauteleina le avanoa. O ia 3D pupuni o le a fetaui lelei i le sitaili faʻaonapo nei.
  • Manu. O pupuni ata ma le ata o manu o le a avea ma lelei faʻaopoopo mea, aemaise pe a latou teuteuina se vasega pepe, o se potu ma se vaitaʻele po o jacuzzi.
  • Avanoa O le lagi fetu, le la, le masina, le ata o faaputuga fetu ma paneta i luga o 3D pupuni o se sili lelei auala e faʻapitoa ai lou potumoe.

Ata pupuni ata tisaini totonu o totonu o potu

O potu taʻitasi i totonu o le fale e i ai lava a latou mafuaʻaga ma manaʻomia se auala faʻapitoa i le ata.

Faletaele

Lenei, o mea uma e lua o le filifilia o se ata manuia ma mea e fai ai le ata ata e taua tele. Vinyl o se filifiliga lelei mo le taʻele. E tetee i suiga vevela ma maualuga sūsū.

Potu o tamaiti

A faʻatau pupuni mo se pepe, mafaufau i ona tofo ma mea e fiafia i ai. O le a fiafia le tamaititi i tagata atavili ma tala faʻasolopito, ma mo talavou latou te filifilia ni ata puʻe e tusa ai ma a latou mea e fiafia i ai.

Umukuka

Mo tamaʻi umukuka, pupuni pupuʻu, ie pupuni poʻo le 3D roller blinds e atoatoa. O le ata e filifilia faʻavae - fualaʻau ma fualaʻau, ipu, fugalaʻau, kofe, ma isi.

I le ata, 3D pupuni i totonu o le umukuka e fealofani faʻatasi le ie pulupulu ma faʻamamafaina le faʻaleleiina o le tofo a lē e ana.

Potu malolo

Soʻo se ata o le a ofi i totonu o loʻo i ai totonu i tuutuuga o lanu ma sitaili e talafeagai iinei. Ma maualuga maualuga faʻalo, filifiliga tele o toe vali o atavali, taumalulu ma taumafanafana laufanua, togavao, ma isi. Mo tamaʻi potu, o moli malamalama ma lanu-ata e faʻatau ai pupuni, faʻalauteleina le va avanoa.

I le ata o loʻo i ai pupuni ma ata lolomiina i le potu malolo, o sea 3D aafiaga vaʻaia faʻateleina le avanoa ma faia le potu lautele lautele.

Potumoe

O pupuni i totonu o le potumoe e foʻia ai le faʻafitauli o le pogisa, o le mea lea ua filifilia ai mai le mafiafia o le sunscreen multilayer ie - uliuli. O le ata e filifilia e faʻatatau i le lautele sitaʻiga auala.

Faletusi o ata

Photocurtains ma 3D aafiaga o se faʻaonapo nei elemeni elemeni o le a faʻaopoopoina se potu i soʻo se sitaili. E aoga le faʻatauina o oloa faʻavae i luga o le tele o potu, sitaili tisaini ma a oe lava fiafia i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: One Day A Taniwha - Poppet Stars (Mae 2024).