Fuafuaina o se potu faatafafa: ata faʻatusa, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Vaega o sikuea faatafafa

O se potu faatafafa e faigofie ona sone, ae i ai le lamatiaga o le liliuina i se auala vaapiapi. Ina ia aua neʻi tupu lenei mea, mulimuli i tulafono:

  • Faʻasalalau potu puipui i pupuni malamalama, faʻata, ma sili atu.
  • Mafaufau ma le faʻaeteete i lau faʻatulagaina: aua le faʻataʻoto uma meaafale ma masini i puipui uumi.
  • Lafoaʻi vavaega mo zoning i le fiafia i se taʻaloga o lanu ma le malamalama.
  • Faʻalogo i le foloa, o le pulelaa o se sili lelei filifiliga mo le sikuea.
  • Faʻaoga le laʻititi o meaafale, tuʻua le tele o avanoa avanoa.
  • Vaʻai faʻalelei moli - e le lava le moli moli tutotonu.

Fautuaga mo fuafuaga ma sone

Ua uma ona matou maitauina luga atu o le tuʻuina o meaafale i luga o puipui o le a faʻatamaia ai le faʻafitauli o le sese o le geometry, o lea o le faʻatulagaina o le potu faʻaumiumi e tatau ona mafaufau muamua i ai. Tele meafale mai le itu o le a vaʻaia lautele le avanoa, o le faʻaaogaina o se nofoaga tutotonu o le a fausiaina ai foʻi se lagona o le lautele.

Motugaafa: Aua neʻi galo e uiga i ergonomics: ina ia le potu foliga mai salalau ma e manaia le savali, o le lautele o le ala e tatau ona 70-80 cm.

O le faʻauponeina o se tali lelei mo le tisaini. O le aofai o aoga vaega ma a latou vaevaega faʻalagolago i le fuafuaina faʻatinoina ma le tele o potu taʻitasi. O se potu malolo faatafafā e mafai ona tuʻufaʻatasia vaega mo malologa, galuega ma 'ai. Potu moe faʻataʻotoʻoto - faigaluega ma moe nofoaga.

I le ata, o le sone i le potu malolo-potumoe ua maeʻa faʻaaogaina se fata

I avanoa tetele, o le faʻaaogaina o vaeluaina e talafeagai, ae e fautuaina ia filifili faʻaliliuga faʻataʻitaʻiga. E i ai drawbacks i vailiili: aua le tuʻu sili atu ma le tasi i le potu, ina nei avea le potu maze.

O meaafale e masani ona faʻaaogaina o se tufatufaina o le sone faʻaletino: se sofa, se fata, se faʻamafanafana. Afai e fetaui lenei filifiliga i lau mataupu, faʻaaoga.

Manatu vaaia mo se potu faatafafa: eseʻese tulaga poʻo mea i luga o le foloa, vavaeʻese moli i taʻitasi sone, tulaga ese pa teuteuina po o meaafale lanu.

O le podium o se tali lelei tele lea o le a faʻatafafa ai le sikuea faatafafa. E mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se vaega i luga: o se moega i le potumoe, o se nofoaga e nonofo ai i le hall, o se tusitusiga poʻo se laulau 'ai.

Filifilia o le saʻo lanu lanu

Talu ai o avanoa faatafafa e eseese e le gata i le tele, ae faʻapea foi i le itu o fuataga, o le filifiliga o lanu e mo tagata taʻitasi.

  • O tamaʻi potu e matua pupula tele i lanu malamalama o teuteuga ma meaafale. Faʻaopopo susulu ma pogisa eseesega faʻaʻeseʻesega i le feololo, i mea laiti.
  • O tagata fiafia e ana potu vateatea e le faʻatapulaʻaina e se mea i le filifiliga o lanu - amata mai oe lava manaʻoga ma le filifilia sitaili.
  • E tatau ona lautele lautele potu faʻaumiumi - mo lenei mea, vali puipui uumi i le malamalama, ma potu pupuʻu i le pogisa loloto.
  • I fale susulu i saute, faʻaaoga lanu malulu: lanumoana, turquoise, lilac. Avanoa ma faʻamalama i matu o le a teuteuina i mafanafana samasama, moli, beige paolo.

Potu potu faʻaata i lanu efuefu

O le a le mea e mafaufau ai pe a toe lipea?

  • Taualuga. O se faʻalo masani (e oʻo atu i le 3 mita) e le mafai ona faʻapogisaina nai lo puipui, a leai o le a tuʻimomomoina. Paʻepaʻe papaʻe e sili, ae aua le tuʻuina. Foliga mai mamanuina, sasa faʻasasaʻo poʻo taualuga rosettes mafai ona fesoasoani i le faʻasaʻoga geometry. O se faʻalo faʻalo e faia i ie ie puipui e faʻalauteleina ai se tamaʻi potu. Mai matte - o le a teuteuina le atoa.
  • Pa. Ua uma ona tatou fai atu e uiga i le lanu palette o uumi ma pupuu itu, o le a tatou filifili i le maeʻa mea. O atavali o puipui ma vaaiga e matua lautele ai le avanoa, e pei foi o laina faalava. O laina tūsaʻo o le a "siʻi luga" le faʻalo pe a tatau ai. I potu tetele, lagona le saoloto e faʻaoga ni ata tetele ma ni ata faʻataʻi, i totonu o tamaʻi potu - pepa faʻapipiʻi ma se tamaʻi mamanu ma le fua o le 1: 1.
  • Fogafale O le masani metotia o le tuleia o tuaoi o le transverse faatulagaga o le foloa ufitia. Mo le faʻasologa, latou te tuʻufaʻatasia ni 2 eseʻesega paolo poʻo ni mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o tile i le umukuka nofoaga galue ma laminate i le potu 'ai. O se kapeta togiina i le puipui puʻupuʻu o le a faʻafiafiaina ai foi le potu.

Tulafono teuina meaafale

O meaafale i totonu o le potu faʻafafa e tutusa lelei le mafuaʻaga: latalata i le foliga o le sikuea.

O le faʻatulagaga faigofie o le pikiina o le tasi elemene tutotonu ma faʻafoliga le potu faataamilo ia. Se laulau kofe i le potu malolo, se laulau 'ai i le umukuka, o se moega i le potumoe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina o meaafale i totonu o le potumoe faʻatatau faatafafa

O leisi tulafono o le limamatua o le faʻaaoga lea o ni meaafale pupuʻu se lua nai lo le tasi le umi fasi. Poʻo le umi ae le o le lautele. O lona uiga o le atoa uumi pa tatau ona suia i se pea o lalelei kapeneta. Nai lo o le sofa 3-mita, sili atu 2 x 1.5 mita.

O le faʻatulagaina sili ona talafeagai mo faatafafa o le asymmetric. Aua le faʻavasegaina meaafale i le mea e tasi, tufatufa faʻalelei i totonu o le potu.

Matou te malamalama lelei

Tasi moli i le ogatotonu foliga faanoanoa ma e le gafataulimaina ma lana galuega: i tulimanu mamao e pogisa e oʻo lava i le matauila malamalama sili ona malamalama.

Malamalama agavaʻa o se tafafā potu aofia ai i le tuʻu tutoatasi punavai i taʻitasi sone. A 'ai i le umukuka, e na ona tuʻu le taofi i luga aʻe o le laulau, tape le moli moli a le mea ulu. Filifiliga masani mo se potu faʻaonapo nei potu faatafafa:

  • Moli uila Faigofie e faʻapipiʻi i faʻaloʻo ma faʻaloʻo faʻalo. Fetaui lelei mo malologa nofoaga i le potu malolo, faigaluega i le umukuka, auala ma faletaele.
  • Tautau taofia Faʻapipiʻi luga o le pa, laulau, moega.
  • Sconce. E tautau i latou i autafa o meaafale teuteuina.
  • Lamepa kesi Mo laulau ma kesi i tafatafa o le moega.
  • Moli foloa. O loʻo tu i latou ile sofa ma nofoa faʻatafatafa, latalata ile moega.

I le ata, o le faʻatinoina o se susulu fusion sitaili

Nuances o faʻavasega i potu

Ua uma ona matou iloaina o soʻo se avanoa o se fale mautotogi mafai ona i ai se faʻatafaʻata foliga - matou te filifili e vaʻavaʻaia pe o le a le sili e mamanuina ai ia mea taʻitasi.

Fua faatafafa potu malolo ata

O se potu malolo faʻataʻitaʻi e fetaui lelei mo le faʻatulagaina o nofoaga. E mafai ona tuʻufaʻatasia:

  • mai le potu 'ai, faʻatulaga se laulau' ai ma se sofa poʻo nofoa;
  • ma se potumoe i le potu potu, tuʻu le moega i tua o le vaeluaina;
  • ma se ofisa, faʻaauupegaina se nofoaga lelei falefaigaluega.

Poʻo a lava meafale faʻaopoopo e te tuʻuina, aloese mai le faʻataʻitaʻi: e faʻamamafaina le le masani ai foliga o le hall. O se asymmetrical faʻatulagaina i totonu o le tafafā potu malolo foliga sili atu ona lalelei.

I le ata o loʻo iai se fale faʻatafafatafaʻi ma le faitotoʻa o le poletito

O meaafale i luga o le faʻavae o le "sofa i le isi puipui, ofu i le isi itu" e faʻaoga lava pe a fai o nei puipui e pupuʻu. Mo lenei, o le faʻamalama e tatau ona i luga o le itu faaumiumi.

Afai o le faʻamalama matala nofoia se puipui vaapiapi, e sili le faʻatulagaina o meaafale perpendicularly, nofoia le ogatotonu vaega.

Fuafua faatafafa faletaele mamanu

I totonu o le faletaele faʻatafafā, sui faʻataʻaliʻiga i luga agai i luga:

  • fale taele maualuga ae le o se pesini lautele;
  • faʻapipiʻi tile ma le itu puʻupuʻu faʻatasi ma le foloa nai lo puipui;
  • penitala penitala nai lo maualalo faʻavae.

Afai e te le manaʻo e sui le tapu tapu i se taʻele, faʻapipiʻi i luga o le puipui puʻupuʻu, ma le tapu ma le faletaele i le toega o le potu. O le isi filifiliga o se faletaele i le itu umi, ae i ai i le maualuga partitions.

I le ata o loʻo iai le fale faʻatafafā faatafafā ma le vai taele

I totonu o tamaʻi potu, filifili ni foliga faʻataʻamilomilo foliga, e lapopoʻa mea e faʻalavelave i le faʻaaoga tatau o avanoa.

I le faʻaaogaina o se mea maualalo o aitema, oe faʻasaʻolotoina foi avanoa ma faʻalelei le foliga o le faletaele. Mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le tuʻufaʻatasia o se pesini ma le kapeneta, tuʻu le tapu i le countertop pe faʻatautau i luga.

I le ata, le filifiliga o le faʻalauteleina avanoa ma le fesoasoani o faʻata

Fua faataʻoto potu potu tisaini

I le vasega pepe, e manaʻomia le sailia o se aoga faʻaaoga mo le faʻamalama ma saʻo le faʻatulagaina o le nofoaga moe.

O le tele o taimi, e tuʻu le laupapa i luga ole faʻamalama mo suʻesuʻega ma agavaʻa, ma e faʻataʻamilomiloina e latou le faʻataʻatiaga. O pupuni masani o le a tatau ona suia i Roman poʻo roller blinds.

Ata o se potu a tamaiti mo le lua tamaiti

Meafale i 2 laina e le ofi, tatou suia i p po l-foligaina. Sa matou tuu le moega ma le pito i le laulau i luga o le windowsill, ma i le tulimanu faafesagai tatou faapipii le Suetena puipui. Afai o le potu tafafā e laʻititi, o le lua-fogava vaega o le a sefe: se laulau ma se nofoaga mo taʻaloga i lalo, o se mafanafana moega i luga.

Aua le faʻatapulaʻaina oe i le teuteuina o le avanoa mo se tamaititi: o se kapeta lapisi e fetaui lelei mo taʻaloga ma faʻatonutonuina o le geometry, susulu puipui teuteuga poʻo se ata i le itu vaiti e tosina mai ai tagata ma foliga sili.

Fuafua potu moe mamanu

O le lautele o le moega o se sili buffer o le a puipuia le potumoe mai foliga mai o se auala tele. Ae ui i lea, oe le tatau ona aveʻesea ma le umi faʻatulagaina o kapoti ma ofu.

Afai naʻo le tasi sone o loʻo fuafuaina i totonu o le potumoe, o le moega e tuʻu i le ogatotonu o le potu, maua ai faʻalelei auala.

O le falefaigaluega, pe a manaʻomia, e tu i tafatafa o le faʻamalama - mo lenei, e mafai ona e faʻaogaina se faʻamalama sill pe tuʻu se isi laulau. E i ai foi se laei laei mo se teine.

O se ofu umi e talafeagai mo le vaega o le teuina o mea, pe a fai o le faʻatulagaina faʻatagaina - tuʻu i le taumatau poʻo le agavale o le faitotoʻa i se vaiti vaeluaina.

Umukuka faʻatafafā

O le auala pito sili ona faigofie e sone ai o le umukuka faʻatafafā, e lelei mo le tuʻuina o se pulou ma se laulau ma nofoa. O le mamanu o le umukuka fausaga i lenei fomu e mafai ona ese. Mai le masani laina faʻavasegaina o le galulue eria i se mafanafana tulimanu ma lautele U-foliga. I totonu o se potu ma se poletito faʻapipiʻi, o se nofoaga mo malologa poʻo 'ai ua aveina i fafo.

Faletusi o ata

O le faʻatulagaina o se potu faʻatafafata e le faigata pe a fai e te iloa faʻafetaui. Ina ia maua se tulaga sili ona lelei, faia se fuafuaga, faʻaaoga le vaʻaia o le faʻaaogaina o metotia e faʻasaʻo ai le potu ma faʻatulaga saʻo meaafale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Create A Photo Collage In Photoshop VIDEO (Mae 2024).