Potu taele: mamanu, tuʻufaʻatasia, teuteuina, paipa, meaafale ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Totonu mamanu foliga

Teuteuina o se faletaele i papaʻe ei ai le tele o ona lelei ma leaga:

  • Paʻepaʻe lanu e fetaui lelei mo teuteuga, e le gata i le lautele ma le laiti-tele fale. I totonu o se tamai faletaele i totonu o se Khrushchev, o lenei paolo fesoasoani e faʻalautele vaʻaia le avanoa ma tuʻuina i totonu totonu o se chic faʻapitoa.
  • O le faʻamaeʻaina i lenei tulaga e sili atu ona aoga, talu ai o le faʻavaeina o maa, sisina, chips eseʻese poʻo le faʻaleagaina e tau le iloa i luga o se malamalama luga.
  • O le paʻepaʻe papaʻe e mafai ona mafua ai se lagona o le matua leai o se lagona, o le mea lea, i le teuteuga e sili atu le faʻaogaina o lanu latalata i lenei lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, susu, penina poʻo tina-of-penina.
  • O se faletaele i lenei tulaga manaomia itiiti moli.
  • I le aluga o taimi, o le papaʻe samasama mafai ona liua samasama ma leiloa lona aulelei foliga vaaia.
  • O meaafale meafale i lanu tutusa e foliga sili atu ona tele ma tele.

Faʻaiuga filifiliga

O le tele o ituaiga o mea e faʻaaogaina i le potu taʻele. Mo se faʻataʻitaʻiga, papaʻe papaʻe, mosaics, laupepa poʻo lath pvc panels e masani ona faʻaaogaina o puipui teuteu, vali ma pepa puipui e sili atu le masani ai i le ata.

Mo le foloa, o le tali pito sili ona lelei o le porcelain stoneware ma se mapusaga poʻo se ituaiga matte, lea e iloga e aneti-lisiti meatotino. Talu ai o le foloa o le ufiufi i le paʻepaʻe e le talafeagai ma faigofie palapala, e feagai ma mea ma le faʻaopopoina o le malamalama efuefu poʻo efuefu-beige paolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele ma le maeʻa o le fola laupapa i papaʻe.

O palasitika pvc panels e faʻataʻitaʻia le manaʻoga uiga o le a avea ma sili lelei paketi filifiliga mo le tuʻufaʻatasi faletaele, e sili atu le faʻapipiʻi le eria latalata i le tapu taele, talu ai e matua aoga, anagata ma faigofie ona tausia. Oe mafai ona faʻateleina le paʻepaʻe mamanu o le potu e ala i le tuʻufaʻatasia o mea, i le tulaga o eseese laiti faʻaofi poʻo panels.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o pa puipui i palasitika faʻapipiʻi ma pepa puipui i totonu o le faletaele, teuteuina i paʻe papaʻe.

O le faʻaaogaina o ata sili ona lelei mo le faʻalo ma puipui e mafai ai ona faʻapipiʻi atisi ata, eseʻesega teuteu ma ituaiga geometric. O sea maeʻa e manatu e aoga, talu ai o le vali luga e mafai ona toe faʻafouina pe toe vali i soo se taimi.

I le ata o loʻo i ai se tamai faletaele ma papaʻe puaʻa maa ma se faitotoʻa faʻafanua e uliuli lapisi.

Ata o le faletaele

White maamora poʻo lona faʻataʻitaʻiga ei ai se matua tamalii ma tamalii foliga vaaia. Faatasi ai ma efuefu, lanumoana ma piniki uaua, o le siosiomaga o le faletaele faaeeina i le faapitoa taugata ma sophistication.

E mafai ona e teuteuina ma toe faʻafouina le avanoa i totonu e ala i le faʻataʻitaʻi i le tino ma foliga o laualuga, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o mea teuteu lanu poʻo ata lanu i le ata.

O se soʻosoʻoga lelei, o se faletaʻele paʻepaʻe paʻepaʻe ma se potu taele faia i se eseʻese lanu, o lea o le a mafai ai ona matua faʻateʻaina le siosiomaga o sterility.

I le ata o loʻo i ai se pa puipui e faʻasaga i maamaʻa i totonu o le fale taele i paʻe papaʻe.

O mea e fai ai piliki e lelei tele mo le faʻamamafaina ma faʻamamafaina o se vaega faapitoa i totonu o se potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se puipui faataamilo i se faʻata poʻo tafatafa o se tapu taele. Talu ai o totonu e teuteuina i lenei vaʻaiga o se lautele lautele, o le paʻepaʻe sili ona lelei o meaafale e mafai ona toe faʻaolaola ai le i ai o ni faʻaofi poʻo ni malamalama susulu, e pei o pupuni, kapeta, solo, solo fasimoli, ato faʻaofuofu poʻo ni meaola ola.

O le tuʻufaʻatasia o totonu teuteuga ma laʻau o le a faʻaopopoina le mafanafana ma le mafanafana i le ea o le potu.

Ata o se faletaʻele paʻepaʻe ma maa maamora faʻatasi ma teuteu laupapa.

Mo i latou e talisapaia maualuga-lelei moli i totonu o le faletaele, o le tele o moli, elemene elemene poʻo le tele o fola luga e atoatoa, talu ai lea o le potu maua ai se faʻapitoa malamalama ma airness.

I le ata o loʻo iai se faʻaofiina o lanumeamata lanumeamata i tua atu o le pesini i totonu o le faletaele i totonu o papaʻe.

Filifiliga o meaafale, palama ma teuteu

O le tali masani o le faʻaaogaina o meaafale eseʻese, fale taele, tapu taele ma faleuila i se lanu e tasi. Mo se teteʻe atu toa, faʻaaoga paipa ma se pupula poʻo se pogisa tisaini.

Countertops e filifilia mai laʻau, maʻa poʻo maʻa masani, e foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasia ma faʻata, maamora, uʻamea poʻo chrome elemene. O faʻata e mafai ona teuteuina ile oneone, vaneina poʻo le lolomiina o ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se paʻepaʻe paʻepaʻe ma se vaega o loʻo faʻaleaogaina le aoga o le laupapa.

I totonu o se tamaʻi fale eletise poʻo se uumi faʻatasi ma se paʻepaʻe paʻepaʻe e vaʻaia lautele le avanoa, e le tatau ona e faʻapipiʻi tele tele ai vai ma taʻele. O le a sili atu ona talafeagai iinei e faʻaaoga angular, asymmetric fausaga ma se loloto pallet ma sliding faitotoʻa.

Mo se sefeina sili atu avanoa, oe mafai ona faʻatulaga le tapu i luga aʻe o le kapeneta poʻo le masini tamea, faʻapea foi ma le pikiina o se faletaele puʻupuʻu ma se vaipuna vaipuna. Mo se faletaele ma lava le lapoʻa, laei laʻei, nofoa, fata, ofu tuʻu, laei poʻo nofoa lelei e faʻaaoga e fai ma meaafale.

I le ata o loʻo i ai se ofu tuaiti e vaeluaina le vaega o le faleuila mai le faletaele i lanu papaʻe.

Tuufaatasiga lanu

O le duo lua-leo masani o se paʻu uliuli ma paʻepaʻe e ofi atoatoa i le toeititi lava o totonu totonu mamanu. Paʻepaʻe filemu i le tuʻufaʻatasia ma mumu pa pāpā foliga moni lava, o se paʻepaʻe paʻepaʻe-mumu, pe a faʻaaoga saʻo, mafai ona maua ai le atemosifia se faʻapitoa malosi ma le malosi.

O leo paʻepaʻe sinasina e leai se aoga e faʻaopoopo i le kalafi, antrasite, uʻamea, uʻamea paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe sinasina, e masani ona avea ma faʻavae i sitaili pei o minimalism poʻo tekinolosi maualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele, faia i paʻe papaʻe ma turquoise.

Faʻapea foi, o le paʻepaʻe paolo alu lelei ma lanumoana, azure, mint po o turquoise lanu, na mafua ai ona faʻaopopo malamalama susulu i le mamanu ma faʻatumu le ea i le malamalama ma malu. Vaioleti-paʻepaʻe gamut poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe i le tuʻufaʻatasia ma le lanumoana malulu o se paʻi malosi i totonu e maua ai le potu se mautinoa loloto.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata faʻaonapo nei i lanu uliuli ma papaʻe.

O le paʻepaʻe ma le auro paleta ei ai lona sili matagofie ma matagofie foliga. I totonu o le faletaele, o nifo auro e mafai ona i ai e le gata i teuteuga, ae faʻapena foi, mo se faʻataʻitaʻiga, i lanu o faufala, faʻata faʻata, tino o moli ma isi mea. I lea, ua foliga mai e matua eseʻese ma vaʻaia faʻamaluluina le siʻomia mamanu.

I totonu o aso nei totonu, o le tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe ma le siliva poʻo le natura laʻau paolo e pei o wenge, malamalama poʻo le pogisa aluna e masani lava.

Manatu i sitaili eseese

Mo se faletaele masani, e talafeagai le faʻaaogaina o mea masani, paipa faʻaleaganuʻu ma teuteuga elemeni ma tulaga faʻatulagaina. O sea totonu e iloga e elemene o mea taugata, i foliga o faʻata tuai, pupuni taugata i luga o faʻamalama, tuugalamepa uʻamea, lea e sili ona lelei atoatoa tuʻufaʻatasia ma le kiona-paʻepaʻe tulaga.

Maualuga-tekonolosi mamanu e faʻaalia e laconicism ma matagofie conservatism. I totonu o se faletaele, faʻaaoga lelei paipa-i totonu, faʻaloʻolo faʻaloʻi faʻalo ma meaafale elemene ma manino laina o loʻo faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele i lanu papaʻe, teuteuina i se sitaili Scandinavian.

I le Provence style, e mafai ona e faʻaaogaina susu, tina-of-penina, penina poʻo le meli paolo, fugalaʻau fugalaʻau, vine meaafale laupapa ma ia faʻamaeʻaina pei, mo se faʻataʻitaʻiga, maa teuteuina, lea e maua ai le atemosifia o le fale se faʻapitoa malu ma faʻamafanafanaina.

O le minimalistic faletaele totonu o loʻo faʻailoa mai e matua faigofie faigofie geometric foliga, pupula ma tioata luga. O lenei sitaili e le faʻapea o ni mea tetele o meaafale; i totonu o le faletaele, o fale mama e faia i uʻamea poʻo tioata e masani ona maua, faʻapena foʻi ma soʻoga faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se minimalist faletaele ma vali paʻepaʻe pa ma se potu taele teuteuina ma tint tioata.

O se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe foliga atu o le i ai o pa piliki, teuteuina matua, sima po o fola laupapa i le tuʻufaʻatasia ma lavalava faʻaonapo nei. O le monochromatic totonu e mafai ona teuteuina lelei ma faʻalanuina, ona o le felanulanuaʻi o mea teuteuina poʻo ie e i ai le ituaiga geometric.

Faʻaonapo nei tisaini unaʻia le taʻaloga o eseesega, lapoʻa ma foliga, tioata poʻo maa togitogia, ma le faʻaaogaina o uluaʻi teuteuga ma mea faʻaaoga. O lenei filifiliga filifiliga e sili ona lelei mo uma tetele ma laiti avanoa.

Paʻepaʻe sinasina

O lenei lanu lanu e sili ona lelei mo se tamai faleuila, e le gata i le aulelei, ae mai se manatu talafeagai. O le kiona-paʻepaʻe vaega fesoasoani i se ofoofogia siʻitia o le tele o le potu ma faʻaopopo faʻaopopo avanoa i ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai puipui ma pa maa fesoasoani i totonu o le faleuila.

Ina ia mafai ona teuteuina teisi le faʻatulagaina o tulaga, e mafai ona faʻaaogaina lamepa e le masani ai foliga, pupula teuteuina, lavalava, tisaini mosaic mamanu poʻo ni ata i luga o puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o se tamaʻi potu faleuila, na fai i paʻepaʻe paepae.

I totonu o le faleuila, o taimi uma faʻata, meaafale poʻo faʻalo e faʻapipiʻiina faʻamalamalamaina, o se tuʻufaʻatasia o mea eseese e faʻaaogaina, i le tulaga o laupapa ma maila pupula, o laupapa matte ma tioata, poʻo isi. E masani lava, o se potu e teuteuina i atavali, tuugamau o fugalaʻau, faʻatagata ma mea faʻamanatu.

O le ata o loʻo faʻaalia pa paʻepaʻe ma le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasiga faatasi ai ma faletaele mama i totonu o se pa paʻu paepae.

Faletusi o ata

O le faletaʻele paʻepaʻe, faʻafetai i le mafaufau loloto i elemeni teuteuina, o meaafale ma lanu tuʻufaʻatasia, fausiaina se sili lelei tisaini e mafai ona faʻamalieina soʻo se conservative tofo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Casas del Río Parque Residencial en Paipa, Boyacá (Iuli 2024).