Fola moega i totonu: ituaiga, foliga, mamanu, backlit filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Fuafua moega tisaini

O meaafale opeopea e tautau i luga o le ea ona o auala faapitoa e faʻapipiʻi ai.

  • I le tasi vae. O se moega opeopea mafai na o le tasi le lagolago i le ogatotonu o le faʻavae. O moli teuteu e faʻatosina ese le mafaufau mai le vae, lea ua toeititi lava le vaʻaia ona o lona tulaga. O isi taimi e susulu mai ai ave mai le lagolago tutotonu, e faʻatagaina ai oe ona tufatufa tutusa le mamafa. Faʻatasi ai ma lenei faʻamau, o le oloa o le a tatalia le uta o oʻo i le 300 kilokalama.
  • I maneta O meaafale opeopea ma maneta na fuafuaina e le tusiata Dutch o Janjaap Ruijssenaars. O le tisaini manatu e faʻavae i luga o le faʻavae o le maneta levitation. Magnets o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le oloa gaosi ma luga o le foloa, e tuʻu ai i le ea. O le moe moe opeopea tumau i le nofoaga faʻafetai i le fa uaea. O le moega ma maneta mafai mafai gafatia se mamafa oʻo i le 600 kilokalama. E le talafeagai mo tagata ma pacemakers ona o le maneta fanua.
  • I luga o se uʻamea faʻavae. O le aoga sili o le uʻamea faʻavae o le faʻatuatuaina o faʻamau. O le uamea faʻavae e tatau ona efuefu coated e puipuia palapala. E masani lava o le uʻamea faʻamalama e ufiufi i se mataupu e faia i le MDF, mautu fafie.
  • Taofiofia mai le faʻalo. O le moega e mafai ona faʻamau i le faʻalo i maea malosi. Ua faʻateleina manaʻoga mo le saogalemu mo lenei ata. Mo le vasega pepe, e fautuaina e faʻaaoga uʻamea uʻamea nai lo maea maea.
  • Faʻapipiʻi i le puipui O le ulu ulu faʻapipiʻi i le puipui o le a maua ai le faʻavae faʻaopoopo mautu.

O le "lele" meaafale e foliga mai e leai se mamafa, pei o le teteʻeina i le kalave.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega tautau i le sitaili faʻaleoleo. O maea malosi e taofi le moega laupapa mautu ma isi resin.

Le lelei ma le leaga o le faʻaaogaina i totonu

O moega opeopea e tele ona foliga e manaʻomia ona e mataala iai pe a filifilia.

Penefitile lelei
O le moega opeopea e le mafai ona faʻamamaina, e leai se mea manaia.E leai se avanoa e toe faʻavasega vave ai le oloa i se nofoaga fou ona o le faigata o le faʻamau.
E faigofie ona tausia le foloa poʻo kapeti mama ona o le avanoa lautele i lalo o le faʻavae.E leai se avanoa e teu ai i le faʻavae o le moega masani.
O le potu o loʻo faʻapipiʻi ai meaafale opeopea e vaʻaia e sili atu le lautele.Faʻapipiʻiina ma le faʻaleaogaina manaʻomia le auai o tagata faʻapitoa.

Foliga fola moʻi

O le filifiliga o le ituaiga o moega e faʻalagolago i le tagata lava ia aitia e uiga i le faʻamafanafanaga.

  • Lapoʻa O le moega lapoʻa e tele lona avanoa moe nai lo le tasi faatafafa. O le moega faataamilo tautau mafai ona faapipii e le gata i le puipui, ae faapena foi i le tulimanu o le potu. I lenei tulaga, o se angled fausaga e fausia i tua o le uluulu mo faʻapipiʻi.
  • Tafafa. E faʻapipiʻi le moega faʻatafafā a le o le ulu ulu i le puipui, poʻo itu uma e lua i le tulimanu o le potu. O sikuea faʻataʻamilo e lautele mo le faʻaaogaina i potu o soʻo se tele.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu i tu ma aganuʻu. O le lapotopoto foliga o le moega e faʻamaluluina le ata o le potu ma le sili atu o geometric teuteuga.

Manatu moe i tua

O le faʻamalamalamaga autu e faʻalauteleina ai le vaʻaia lelei o le faʻatagi. LED backlighting o loʻo tuʻu faataamilo i le liʻo o le oloa, laititi ifo i le ogatotonu o le faʻavae. Faʻaaogaina le pule, oe mafai ona suia le malosi ma le lanu o moli.

I le ata o loʻo iai le potumoe i le siʻosiʻomaga. O le malamalamaina o le moega faʻavae e ogatasi ma le faʻamalamalamaina o le puipui vaega.

O le pupula pupula o le faavae ufimata le lagolago o le oloa, faʻalavelave faʻatosinaina o ia lava. I se faʻaopopoga, o moli meaafale e faʻafaigata ai ona vaʻaia ma potu le potu.

Filifili moega filifiliga filifiliga

O loʻo i ai le tele filifiliga o opeopea moega o foliga eseese, lanu, o mea aoga i luga o le maketi.

Ma drawers po o le kapeneta

O laulau i tafatafa o le moega ma laulau i tafatafa o moega ua avea ma uiga masani o se potu moe lelei. I tafatafa o le opeopea moega, meaafale i tafatafa o le moega o loʻo faʻamauina i luga o le puipui o le a vaʻaia lelei e faʻaleleia atili ai le malamalamaaga o le faʻapipiʻiina i totonu.

Ma se laupapa malulu malulu

O le moega opeʻi lava ia o le laconic, o lea e faʻaaogaina ai e le au mamanu le ulu e faʻaliliu ai a latou uluaʻi aitia. O le sili ona lauiloa filifiliga teuteuga o le ie vaivai, paʻu po o ie ie. O le ie ufiufi na faia i le tulaga o se fusi taʻavale, teuteuina i rhinestones, lolomiina ata. O le matafaioi a le ulu ulu mafai ona faia e se puipui ma vaivai volumetric panels.

Fai i laupapa

Meafale laupapa meafale, faʻalagolago i le teuteuina gaioiga, mafai atoatoa ofi i totonu o soʻo se totonu. O oloa ma le laupapa laʻau e sili atu le malamalama nai lo moega e faia i le MDF poʻo le laupapa laupapa. Lenei o se lelei mo opeopea meaafale, o le mama mama mamafa faʻaititia le popole i luga o le mountings ma lagolago.

I le ata o loʻo i ai se potumoe seti faia i laʻau masani i le sitaili o minimalism. O laulau faatafafa o le moega e foliga mai o se faʻaopopoina o le moega.

Faalua

Le levitating moega, faʻafetai i le faʻatuatuaina mamanu o le faʻaputuga, mafai ona faigofie lagolagoina le mamafa o le lua tagata matutua. O le umi o le nofoaga e fuafua faʻavae i luga o le maualuga o le tasi e umi i se paga faʻatasi ai ma le 10 senitimita.

Faatasi ai ma le siitia masini

Faʻafetai i le siʻiina masini, o se teuina avanoa vaʻaia i lalo o le moega moe. Ae paga lea, o sea mamanu faia mamafa le oloa ma manaʻomia faʻaopopo lagolago mo le lagolago.

Ata o se faʻaonapo nei sitaili fola moega ma faʻaopoopo teuina.

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese i totonu

Muamua lava, o meaafale opeopea sa fuafuaina mo minimalist design, loft, hi-tech. Ae o le au mamanu ua faʻamaoniaina o le faʻavaʻa o le aafiaga e mafai ona ofi atoatoa i totonu o totonu ma vaneina totonu. O le moega moe faʻamalolo foliga foliga mai i totonu ma sasaʻe Metitirani totonu, mama fafie meaafale e masani ai o Scandinavian mamanu.

Lanu moega

O le lanu o meaafale e tatau ona faʻatusatusa i le lanu lanu o le fale poʻo le fale. Monochrome lanu e talafeagai mo le faʻavae ma ulu o le moega moe: mumu, enaena, beige. Wenge ma zebrano sa masani ona masani i le tele o tausaga. Afai o loʻo e faʻaaogaina le tele-lanu backlighting, e sili atu le filifili lanu le tutusa e pei o le uliuli, paʻepaʻe, efuefu.

Ata i totonu o potu

O le moega opeopea o le a faʻamalamalamaina le mamalu o soʻo se mamanu faiga mai masani i eclectic. O meafale muamua e talafeagai mo fale mautotogi ma fale e le masani ai ona faʻataʻatiaga. Mo potu ma avanoa avanoa avanoa, e sili atu le filifilia potumoe seti i le tutusa sitaili ma le toega o meaafale. A filifilia meaafale mo se potu o tamaiti, oe tatau ona mataala i le saogalemu o mea ma faʻatuatuaina o potopoto ma faʻamau.

Potumoe

I totonu o se potu moe eseʻese, o meaafale opeopea o le a avea ma totonu e sili ona taua. O le opeopea aafiaga faʻatasi ma le tele-maualuga moli o le a fausia ai se lagona malolo i totonu o le potu. Talu ai o le opeopea meaafale e lava tele, ina ia mafai ona totogi, oe mafai ona faʻaaoga le avanoa i luga aʻe o lona ulu mo fata poʻo kapoti.

I le ata i luga aʻe o le ulu o le moega o lo oi ai se fata o se le masani ai foliga.

Tamaiti

Masani lava, tamaiti e fiafia i le faʻapipiʻiina o meaafale. O le moega opeopea o le a avea ma se sili ona fiafia i ai nofoaga mo mafaufauga a tamaiti taʻaloga. O le malamalama pogisa o le a faʻafilemuina lau tama ae le i moe ma avea o se malamalama po i le vasega pepe.

Potu malolo

Afai o le moega o loʻo i totonu o le potu malolo, ona tatau lea i le moega ona foliga matagofie faʻalelei pei ona mafai ai. Ona o le uluaʻi aitia ma moli, o le opeopea meaafale o le a avea ma teuteuga o le fale tele. Backlighting, i le avea ai o se teuteuga faʻaleaganuʻu, maaleale vavaeeseina le mea e moe ai mai le potu malolo.

Faletusi o ata

O meaafale opeopea ua amata ona sili atu ona lauiloa i tausaga uma. O lona matagofie ma aoga faʻamanuiaga e aliali mai ia i latou e fiafia i le tuʻufaʻatasia o fou tisaini ma masani faʻamafanafanaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pese mo Tamaiti Samoan Songs for Kids - Tamaiti vave mai iā Keriso (Mae 2024).