Lanumoana lanu i totonu: tuʻufaʻatasia, filifiliga o sitaili, teuteuga, meaafale, pupuni ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Le uiga ma foliga o lanu

Lanumoana e fesoʻotaʻi muamua ma le lagi ma luga o le vai, o le faʻatusa o le toʻafilemu, mautu ma le talitonuina. Peitaʻi, o le lanumoana e iai ona uiga taua e pei o le mautinoa, faʻavasegaina, mautu, ma tiute. O le lanu lanu o le lanumoana e amata mai i se lanumoana sesega lanumoana lanumoana ma faʻaiʻu i se uliuli uliuli ma lanumoana leo.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi potu potu potu laitiiti i se lanu lanumoana palapala. O le paʻepaʻe pito i tua faia foliga potu laiti.

Ata i totonu o potu

Umukuka

I le mamanuina o le umukuka, o se lanumoana paolo mafai ona faʻaaogaina o se pito i tua poʻo le faʻatumuina, e pei o, le faʻafoliga o le pulou, masini ma isi fasi meaafale. Ina ia foliga le potu ma laʻititi ma pogisa, e mafai ona e faʻaaogaina se tuʻufaʻatasia ma lanu mama, e pei o le lanumoana-paʻepaʻe pe efuefu-lanumoana. O le tuʻufaʻatasia o le a foliga matagofie i se masani ma faʻaonapo nei sitaili. O le isi manaia metotia faʻavae o le a lanu o mea faigaluega i totonu o le fale, e pei o se pusaaisa pusa lanumoana.

Potu malolo

I le tuʻufaʻatasia o le lanumoana ma isi paolo, e mafai ona e ausia atoatoa sitaili eseese.

  • O le lanu efuefu-lanumoana tuʻufaʻatasiga e sili ona faʻaaogaina i totonu o se potu ma faʻasaga i saute faʻamalama poʻo totonu o se potu ma susulu malamalama masani.
  • Paʻepaʻe ma lanumoana tuʻufaʻatasia o le a avea ma manumalo-manumalo filifiliga, o le a faʻatumuina le mamanu i le malamalama ma le malamalama.
  • O le tuʻufaʻatasia o lanumoana ma beige ofutino nautasi, po nei ma masani tisaini.
  • O se manaia gaioiga mafai ona ausia le faʻaaogaina o se susulu leo ​​i auiliiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sofa lanumoana ma pupuni o le paolo tutusa, poʻo se tasi o puipui teuteuina i le ata pepa puipui i se matagofie azure lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i tua o le tulaga, o le ata na maeʻa maeʻa faia i le efuefu lanumoana lanu lanu.

Potumoe

O le lanu lanumoana e fausia ai se siosiomaga malu i totonu o le potu ma o le a faʻaosofia ai le moe. O se lelei tali i totonu o le a avea vaega vaega teuteuina pa, mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le ulu o le moega. E mafai foʻi ona e faia ni faʻaleoga i luga o le moli malamalama, faʻataʻitaʻiga, o pupuni lanumoana sesega faʻatasi ma aluga poʻo afifi moega. Mo se malamalama, malamalama moli vaʻaia, a lanumoana ma paʻepaʻe paleta o le sili manatu.

Tamaiti

A teuteuina se vasega pepe mo se tama, o se lanumoana leo e masani ona faʻaaogaina.

  • O se malamalama lanumoana po o le lagi lanumoana paolo o le a avea ma lelei fofo, o le a le faia le potu pogisa ma o le a fefiloi fealofani ma isi lanu.
  • O le potu o le teineititi mafai foi ona teuteuina i elemene o lanumoana, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma papaʻe ma piniki.
  • O le potu a talavou e mafai ona teuteuina faʻavasega, faʻataʻitaʻiga, i se sami poʻo se faomea ituaiga, ma ata ata ma teuteuga elemeni.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu pupula a tamaiti ma o latou leo.

Faletaele

Lanumoana lanumoana e naʻo le teuteuina o se vaega o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi o puipui po o le foloa, faʻapea foʻi ma foliga o ata poʻo mea teuteu i se faʻatonuga fai. O le lanumoana magoto ma faletaele o le a foliga manaia faʻasaga i se le tutusa tulaga, e pei o mama maa.

Faapaologa

O le pogisa lanu o puipui e talafeagai mo le teuteuina o auala tatala ma le malamalama lelei; mo se avanoa tapunia ma se tamai potu, e sili atu le filifili mo se malamalama lanumoana pepa puipui.

Filifiliga faiga

Aso nei

Mo se sitaili faʻaonapo nei, pei o minimalism poʻo hi-tech, e faʻatagaina le faʻaaogaina o lanu loloto pogisa i le teuteuga. O le sapira poʻo le eleʻele lanumoana o le a foliga fealofani i teuteuga poʻo ni fasi meaafale taʻitasi, e pei o se sofa poʻo se nofoa.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo matagofie i totonu o se lanu efuefu-lanumoana paleta, susulu lanu e faʻaopoopoina i le fesoasoani o teuteuga.

Masani

O totonu o le a matagofie i totonu o soʻo se faʻaaliga o le lanumoana. O se paolo lanumoana paolo o le a faia le potu maaleale ma matagofie, ao leo pogisa, i se isi itu, o le a seti ai le tagata ma faʻamamafaina le matagofie o laina ma foliga.

Ata o se potu malolo lautele ma puipui vali i lanumoana lanumoana. O totonu e teuteuina ma teuteuina faʻamatalaga ma Gzhel elemeni.

Atunuʻu

Atunuʻu sitaili ei ai lona sili taua o olaga i tua atu. I totonu o le potu mautotogi, e mafai ona avea ma fasi laupapa meaafale ua valiina i le lanumoana, se sofa poʻo ni nofoa faʻatasi ma ie ie i se paolo lanumoana paolo, poʻo isi faʻamatalaga e pei o pupuni, aluga, kapeta poʻo kapeta.

Provence

Mo teuteuga i totonu, o Provence e talafeagai mo se malamalama ma palapala palapala o le lanumoana. E mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai puipui i puipui pepa puipui, vali meaafale laupapa pe faʻaaogaina i meaafale teuteuina ma teuteu teuteu.

Nautasi

O le filifiliga lelei atoatoa lanu mo se autu autu. Soo se paolo filifilia o le a faamamafaina le mamanu aitia. E masani ona faʻaaoga le fasi paʻe ma le lanumoana i mea teuteu ma teuteuga, ma lona fesoasoani ia te oe e mafai ai ona fetuʻunaʻi le vaʻai.

Maualuga

Mo se sitaili loft-style design, o pogisa paolo o lanumoana e talafeagai ma o le a foliga lelei i auiliiliga, pei o pogisa lanu moana pupuni poʻo se sofa. O se manaia i totonu tali o le a avea o se tuufaatasiga o uʻamea paipa vali i le lanumoana.

O le ata o se potu malolo faʻaola maualuga. O totonu e faʻatumuina e auiliiliga samasama samasama.

Scandinavian

O le Scandinavian design e malamalama, e aoga ae le faʻateleina i auiliiliga. Malamalama lanumoana vavae elemeni, mo se faʻataʻitaʻiga o se tasi o puipui, o le a faʻafouina totonu o le potu ma le soʻona tele.

Faʻamaeʻaina

Pa

Mo se tamai potu, e sili atu le faʻaoga o pupuni malamalama poʻo se tuʻufaʻatasia ma se leo ese, mo se faʻataʻitaʻiga, papaʻe-lanumoana poʻo le efuefu-lanumoana pepa puipui.

O le teuteuina o se tasi o puipui o le a foliga manaia; i lenei tulaga, oe mafai ona faʻaaoga vali lanumoana pogisa, ata pepa puipui ata ma volumetric ata poʻo teuteuina brickwork.

Mo se potu masani, pepa puipui ma fugalaʻau, monograms poʻo le sima e talafeagai. O le faiga faʻaonapo nei o le a teuteuina i pepa puipui ma ata, polka togitogi poʻo taʻe.

Fogafale

Mo potu a tamaiti, potumoe poʻo le potu malolo, pe a toe faʻafouina le fola, e mafai ona e filifilia se kapeta poʻo le laminate lanumoana o le paolo sili ona talafeagai. Mo le umukuka ma faletaele, e sili atu ona aoga le faʻaaogaina o maa, o faʻataʻitaʻiga ma le tele o aʻafiaga o le a faʻamamafaina ai le sitaili o totonu. I se faʻaopopoga, o se aulelei auiliiliga i le tulaga o se lanu lanu e mafai ona faʻaopopoina i totonu.

Taualuga

O le filifiliina mo se faʻalo lanu, o se faʻalautelega fausaga o le a avea ma se tasi o sili ona aoga faʻauma filifiliga. O le tapoleni mafai ona i ai se pupula poʻo luga matte, lea o le a fetaui ma le filifilia sitaili. Vaʻai isi filifiliga mo le faʻalo lanu moana i totonu.

Faitotoa

Faitotoa poʻo faʻamalama faʻamau o le a avea ma se susulu faʻaali i totonu o le potu pe a fai e valivali i latou i le chic lanumoana. E mafai ona latou fefiloi i totonu ma le lanu o puipui pe tu matilatila faasaga i le lautele lautele.

Meafale

Sofa

O le sofa lanumoana pogisa o le a faʻamamafaina le mafaufau ma faʻatulagaina le nofoaga malolo i le potu malolo. O le tulimanu sofa e talafeagai mo potu vateatea uma ma potu vaʻavaʻa, faʻaopopo, pe a faʻamavaeina, e fai ma sui o se moe atoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i se faiga faʻaonapo nei. O pa ua maeʻa i le lanumoana asu.

Kapoti

O lavalava i se le lanu masani o le a teuteuina uma aso nei ma masani potu potu i totonu. O se vine kapeneta laupapa valiina i le lanumoana o le a foliga sili ona manaia.

Moega

O le ulu ulu o se matagofie lanumoana lanumoana lanu ma aulelei foliga o le a faia ai le sili ona masani ai moega se chic nofoaga e moe ai. E mafai ona teuteuina i uʻamea rivets, faʻamau po o rhinestones.

Ata o se potumoe neoclassical. O ie puipui mafiafia e faʻalogoina le lanu o le moega.

Nofoa

O le nofoa e mafai ona i ai le lanu lanu tutusa ma isi fasi meafale pe matua eseʻese, ma faia ia malamalama totonu.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu potu malamalama i totonu o se ituaiga o vaʻa. O le ata e faʻaopoopoina e autu o mea teuteu teuteuina.

Pusa toso

O le pusa lanumoana lanumoana pusa o fusi o le a avea ma se teuteuga moni o se potumoe poʻo se potu a tamaiti. O faitotoʻa vaneina ma uʻu matagofie o le a atili ai ona manaia. O aitema i totonu poʻo elemeni lavalava o le paolo lava e tasi o le a foliga fealofani i le ata atoa.

Nofoa

O nofoa lanumoana e mafai ona faʻafetaui ma le lanu o le umukuka iunite poʻo isi fasi meaafale. O le lanu o nofoa e mafai ona suia ma nofoa ufiufi poʻo aluga.

Ituaiga ie

Pupuni

O se pupuni malamalama poʻo tulle e talafeagai mo teuteuina soʻo se potu, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma pupuni i lanu efuefu-lanumoana tone, ae o le a foliga vaʻaia foʻi e aunoa ma ni pupuni mamafa.

Mo se potu malolo manaia poʻo se potumoe, e mafai ona e filifilia pupuni veloveta i totonu o le loloto safaira poʻo le paolo lanumoana paolo, o mea o le a susulu matagofie i le malamalama. Kisei pupuni faia sili atu se teuteuga gaioiga, faʻapea foi ma le fesoasoani e sone le avanoa. O pupuni lanu e lafi mai le malamalama tele i luga o le poletito po o le umukuka.

Vaʻai isi filifiliga mo pupuni lanumoana i totonu.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma le avanoa avanoa. O pupuni uliuli ma ata lolomi o le autu teuteuina o totonu.

Kapeta

O se kapeta ma se faaputuga umi o le a teuteuina totonu o aso nei totonu, e mafai ona faigofie pe i ai ni mamanu ma teuteuga. I se ata masani, o se kapeta ma sina faaputuga puʻupuʻu ma se ata matagofie o laʻau foliga foliga talafeagai.

Aluga

O aluga e faʻatumuina le ata o se potu malolo faʻaonapo nei poʻo le potu a tamaiti e o mai i ituaiga eseese, lanu ma foliga. O ata eseʻese e tusia ai ata ma lolomi o le a lagolagoina ai le sitaili o totonu.

Palanikeke ma ie afu

O palanikeke vaivai ma mea e momoe ai o le a faʻamatagofie ai ma mafanafana totonu. E mafai ona e taulaʻi atu i mea, pei o le fulufulu mamoe vaivai poʻo le lalagaina fulufulu mamoe lalaga.

Teuteu ma moli

O le teuteuina o vaega e taua tele i le fausiaina o se ata atoa. O le moli lanumoana poʻo le moli moli o le a foliga mai e le masani ai ma matagofie, teuteuina totonu o soʻo se potu.

O atavali ma isi mea e pei o faʻatagata, faʻafanua poʻo tuugalamepa e faʻamamafaina ai le sitaili o totonu.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

TuufaatasigaFaʻamatalagaSe ata
Lanumoana lanumoanaO le tuʻufaʻatasiga o le a foliga lelei i totonu o le potu i saute feagai.

Lanumeamata lanumeamataO se tasi o lanu e tatau ona faʻaaogaina o se tasi autu, o le isi o se faʻaopoopo se tasi.

Paʻepaʻe-lanumoanaPaʻepaʻe, pei o se isi lava lanu, o le a foliga fealofani i soʻo se totonu.

Lanumoana-mumuO pupuni pupula e nonofo fealofani ma le tasi i le isi i totonu lava e tasi.

Lanumoana-lanumoanaE mafai ona maua se mea manaia i le teuteuina o puipui o le potu i le faʻaaogaina o le metotia gradient, ma le suiga mai le pogisa lanu moana i le lanumoana.
Lanumoana ma enaenaBrown o le a foliga sili atu le lelei faasaga i le malulu lanumoana lanu.

Lanumoana ma samasamaO se susulu samasama susulu o le a faia totonu o le potu mafanafana ma susulu.

Lanumoana-moliO le tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo teuteuga i totonu o se potu i se faiga faʻaonapo nei.

Lanumoana ma beigeO se malu malu beige lanu o le a ogatusa ma soʻo se paolo o lanumoana.
Lanumoana uliuliO le tuʻufaʻatasiga e tatau ona faʻaaogaina i inumaga ina ia le pupuni totonu.

Lanumoana VaioletiO paolo felavasaʻi o le uili lanu e faia ai se oa tele mo totonu.

Lanumoana lanumoanaO le tuʻufaʻatasia e fesoʻotaʻi ma le sami vai ma le matafaga azure o le a faʻafouina totonu o le potu.

Lanumoana-auroO se oa faʻatasi ma le auro o le a atili ai ona susulu ma atili faʻaalia le lanu moana.

Burgundy lanumoanaO le lanu burgundy o le a sili ona manaia e tuʻufaʻatasia ma le paolo lanumoana paolo.

Lanumoana ma lanumoanaO lanu o le piniki e felagolagomaʻi auiliili faʻasaga i le lanu moana.

Faletusi o ata

O ata o le lanumoana e mafai ona fausia ai lagona eseʻese i totonu o le potu mautotogi, o lanu mama e mama foliga o le a foliga aulelei, ae le faʻaleaga, ma pogisa efuefu paolo o le a teuteuina ai se ata masani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Best of Mlaka part 1mix - DJChizzariana (Iuli 2024).