Totonu i peach tone: uiga, tuʻufaʻatasia, filifiliga o faʻamaeʻaina, meaafale, pupuni ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Le uiga ma foliga o lanu

E maua se paolo maalili ma manaia pe a tuʻufaʻatasia le samasama ma le mumu. Vavaeʻese, o nei pupuni ei ai se faʻafeagai atoa aʻafiaga i se tagata, ae faʻatasi i le lanu samasama-mumu lanu naʻo lagona lelei lelei.

  • peach fugalaau aveina matua sili ona lelei lagona,
  • peach malu malu malu ma maua ai le filemu o le mafaufau,
  • faatusa i fegalegaleaiga alofa ma se lagona lelei,
  • peach shade o le a faʻatumuina totonu o soʻo se potu ma le mafanafana ma le mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo mafanafana ma se niche-lanu lanu.

Se filifiliga o ata i totonu o potu

Potu malolo

O le fugalaʻau fugalaʻau i totonu o le potu fausiaina se mafanafana susulu susulu siʻosiʻomaga mafai ai i le manaia ma faigofie talanoaga. O le paolo e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma se malulu ma mafanafana paleta, o le filifilia tuʻufaʻatasia o le a seti ai le amio o totonu o le fale.

Peach lanu e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu masani poʻo ona po nei.

Potumoe

Mafaufau i le natura o le lanu, faʻaaogaina i totonu o le potumoe o se filifiliga lelei. O totonu o le a faʻatumuina i se atemosifia siosiomaga. O se moli paʻu e mafai ona i ai i teuteuga poʻo teuteuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se moli uila lanu paʻe-lanu pepa e tuʻufaʻatasia ma pupuni efuefu ma ie moe.

Ata o se potu moe peach ma fugalaʻiga fugalaʻau luga o ie ma faʻamatagofie auiliiliga.

Umukuka

Teuteuina o le umukuka totonu ma se paolo susulu o le a faʻaopopo ai le mafanafana i le potu. O le lanu peach e mafai ona avea o se talaʻaga poʻo ni faʻaaliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuina puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia tile ma pepa puipui o le tutusa lanu, ae i lanu eseese.

Faʻaaogaina peach o ni faʻaaliga, ie ma meaafale o le a foliga matagofie ma faʻafaigata.

O loʻo faʻaalia mai ile ata se tamaʻi umukuka laititi ma se fata faʻamau. O le laualuga o le umukuka backsplash simulate se tipi o se minerale.

Tamaiti

Peach lanu atonu o se tasi o sili sili lelei manatu mo teuteuina o se vasega pepe mo se teineititi. E faʻapupula le fiafia ma fausia se atemosifia lelei ma mafai ona faʻaaogaina o se tulaga muamua ma lona lua.

Faletaele

O le paolo malamalama paolo foliga lelei uma i totonu o se lautele ma i totonu o se tamai potu. O maa e masani ona i ai i le lanu e tasi pe mafai ona avea ma tuʻufaʻatasiga o lanu eseese poʻo ni mamanu. O faʻamatalaga pogisa peach e foliga feololo i luga o le paʻepaʻe, e pei o se pupuni, kapeta ma solo.

Faapaologa

I le auala savali, o le paolo paolo mafai ona saogalemu faʻatasi ma paʻepaʻe ma enaena. O se tali manaia i totonu o le auala savali, o le teuteuina lea o le pa puipui ma le ata o loʻo faʻaalia ai le taulaga tuai.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Paʻe paepae

Tuʻufaʻatasia male lanu pastel. O totonu o le a malamalama ma fafine.

Paʻu efuefu

Tuufaatasi faiga. O le paolo efuefu faapaleniina ese le malie peach lanu.

Beige peach

O ata lafoia e pei o le tasi i le tasi foliga foliga lelei i totonu o totonu masani.

Paʻu piniki

O totonu ma se tuʻufaʻatasiga e foliga mai e sili ona maaleale, teine.

Paiso ma lanumoana

O lanu malulu ma mafanafana e fealualuaʻi solo i totonu o le potu.

Paʻu viole

O le lilac lanu o le a faʻaopopoina le paʻi o le fou i totonu. O le lanu viole o le a faʻafiafiaina le ata.

Turquoise ma peach

O se paleti taumafanafana matua, o lenei tuʻufaʻatasia e fesoʻotaʻi ma le sami.

Paʻu ma lanumeamata

O le tuʻufaʻatasia o fugalaʻau e pei o le teuina o peonies ma fualaʻau fou ma laulaʻau. A suamalie tuʻufaʻatasia.

Filifiliga faiga

Aso nei

O le sitaili faʻaonapo nei e iloga i laina manino ma le anoanoaʻi o mea. O se paolo o peach mafai ona faʻaaogaina o se mamanu faʻavae pe o se faʻaopoopoina lanu mo auiliiliga ma elemeni. I totonu o ona po nei totonu, e sili atu le faʻaaogaina o se lototasi faʻamalosi tele lanu, pei o peach ma pupula samasama poʻo turquoise.

Masani

O le faiga masani o le faʻatusa o le aulelei. Lanu maʻaleʻale ma taofiofi faʻamamafaina le lavelave o le tagata e ofaina, ma lamolemole ma foliga matagofie foliga o le a faʻaopoopoina faigata. Tele o mea masani e faʻaaoga i le ata. Peach e talafeagai mo puipui poʻo ofu i totonu e pei o ie pupuni po o mea e teu ai ofu.

Ata o se masani potu peach potu malolo ma se tele paepae ogaumu.

Shabby chic

Shabby chic style e faʻatumuina i lanu maaleale. Peach ma turquoise e masani ona faʻaaogaina. O totonu e tumu i auiliiliga mafanafana ma lanu. O meaafale e masani ona fai laupapa poʻo ni uʻamea gaosi i paolo malamalama.

Scandinavian

O le teuteuga e faia faʻapitoa i papaʻe tone, o le peach leo o le a foliga sili i auiliiliga ma faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, wallpapering tasi o puipui. E mafai foi ona avea ma ni meaafale poʻo ni mea faʻaaoga. I se sitaili Scandinavian, o le tuʻufaʻatasia o peach ma efuefu o le a talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo lautele, o le puipui o le faʻaleoga ua maeʻa i le moli malamalama.

Nautasi

I se sitaili sami, o paolo o peach o le a faʻamanatu atu ai ia te oe se oneone oneone ma amu. O se tuʻufaʻatasia ma le lanumoana poʻo le turquoise lanu o le a foliga matagofie i totonu. O le tisaini o le a faʻatumuina e autu o mea teuteu teuteuina.

Boho

Mamanu lava sitaili sikaili. Boho style faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia uma eseʻese itu i totonu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma fualaʻau maaleale ma le lanumoana lanumoana poʻo le sila. I totonu o le potu e tasi, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma le saogalemu meaafale a le bohemia ma se ie afu lalaga poʻo se kapeta na lalagaina e ia lava.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo i pupuni malamalama.

Faʻamaeʻaina

Pa

E tele fesuiaiga o teuteuga puipui. I totonu o aso nei totonu, o puipui e mafai ona faʻapipiʻiina i le vai poʻo le pepa puipui faigofie, faʻapea foi ma se tasi o puipui e mafai ona teuteuina i peach ata pepa faʻapipiʻi ma se tolu-itu foliga. I totonu o le fale ma se faʻatonuga masani, pepa puipui faigofie pe faʻapea foi ma se tamaʻi mamanu e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi potumoe, ona o le malamalama lanu e foliga vaʻaia tele.

Fogafale

  • Fola felanulanuaʻi-Peach mafai ona i ai i le tulaga o kapeta poʻo kapeta, o le a faʻaletino le ata, malu ma mafanafana.
  • O le fola faʻalelei e le tagata ia ia lava pe faʻapipiʻiina ma maamora o le a foliga matagofie i soʻo se mea i totonu, o sea ituaiga ata e talafeagai mo le faiga masani ma ona po nei.
  • O laupapa vali poʻo tile ua leva e faʻaopoopo i ai le mafanafana i lou fale i le talafatai.

Taualuga

O le mafanafana pastel faʻalo o le a faia le potu foliga susulu ma mafanafana. O le faʻaloaloa faʻalo ma se pupula luga o le a fesoasoani e faʻateleina le avanoa, o le matte ie o le a pei o silika ie. O le isi filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le ata pepa puipui, o le a foliga mai e maaleale, ae le masani ai.

Meafale

Sofa

  • O se sofa ma ni laina saʻo ma ni mea malulu paʻu teuteuina e talafeagai mo totonu o ona po nei, o se faʻaopopoga, aluga ma lolomi poʻo isi fesoʻotaʻiga paolo talafeagai.
  • O se sofa ma lamolemole foliga ma ie ie lalaga, lea e ono i ai se tamai teuteuga poʻo se faʻavae, o le a foliga fealofani i totonu o totonu masani.
  • O meaafale e faʻafefeteina i ie masani e pei o fusipaʻu o le a avea ma se filifiliga talafeagai mo nautical, Scandinavian ma eco-style, ma se tamaʻi fugalaʻau mamanu teuteuina le potu ma Provence ma shabby chic.

Moega

O se moega ma le malu malulu-lanu ulu ulu ulu o le a faia ai le potumoe faaleuo ma agamalu. E sili le faʻaaogaina o uamea rivet, faʻamau poʻo se tuʻufaʻatasia ma isi mea i totonu e fai ma teuteuga. O le isi auala e teuteuina ai se potumoe i totonu o le paolo paolo o le vaega ie, ie moega, ie moega ma pupuni. A manaʻomia, e mafai ona faigofie ona suia i latou i isi, ma suia ai foliga o le potumoe.

Kapoti

O se ofu e teu ai vine o le lanu malu peach lanu o le a avea ma moni galuega o faatufugaga i totonu o le potu, o teuteuina auiliiliga o le a atagia ai le sitaili o le potu. E mafai ona tapunia ofu faʻaseʻe e se faitotoʻa opeopea o soʻo se paolo ma soʻo se ata.

Nofoa ma nofoa

Nofoa ma nofoa e mafai ona fefiloi i totonu atoa o le potu pe tu i fafo i le lanu ma foliga. I totonu o le umukuka, o le lanu lanu o nofoa e mafai ona soʻosoʻatasi ma le lanu o le umukuka seti, ma i totonu o le potumoe, o se pogisa-lanu nofoa o le a tu mai fafo e faʻasaga i tua o se moli moli.

Faʻamatalaga i totonu

Pupuni

Tulle poʻo pupuni mafai ona ogatasi ma isi aitema i totonu o le potu, e pei o aluga, moega, kapeta. O se pupula fugalaʻau malamalama i luga o se paʻeʻu paʻaga pito i tua o le a foliga manaia, o pupuni foliga foliga manuia i totonu o le shabby chic totonu. O ie mautu e fetaui lelei mo toetoe lava o soʻo se tisaini, o le tipi o le a faʻamamafaina ai foliga foliga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu 'ai masani. O pupuni uliuli e faʻalogoina le atavali ma nofoa.

Kapeta

O se kapeta mafiafia-lanu-faaputuputu umi e fetaui lelei mo se potu faʻaonapo nei, o teuteuga teuteuina o le a teuteuina ai se masani, atunuʻu poʻo totonu lava o totonu. O se kapeta ma se maualalo faʻaputuga ma scuffs o le a foliga fealofani i totonu o se Provence ma se loft.

Atavali

Ata mafai ona avea ma auiliiliga auiliili i le ata o se fale mautotogi poʻo laconically merge ma le atoa ata. O le sitaili o tusitusiga e tatau ona soʻosoʻatasi ma le totonu mamanu manatu. O le faʻavaʻa e taua tele, o le voluminous baguette e tutusa ma le masani ma le boho style, o le minimalistic frame poʻo le leai e talafeagai mo le taimi nei.

Aluga

Le iʻuga maeʻa i le teuteuina o se potu. O aluga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi aitema pe avea ma malamalama susulu i totonu. Lolomiina ma faʻataʻitaʻiga o le a faʻamamafaina atu ai le faʻatonuga autu o totonu. Palanikeke ma mea e momoe ai O se auiliiliga mafanafana i totonu o se potu e mafai ona soʻosoʻo faʻatasi ma isi ie e pei o ie pupuni, ie ufiufi poʻo kapeta.

Mea Faʻaaoga

O le teuteuina o se vaega taua o le fausiaina o se ata o le fale, o mea faʻaopoopo e faʻaalia ai le tagata o le potu. O auiliiliga teuteuina e mafai ona taofiofia ma faasaʻo pe, i se isi itu, taʻalo ma tele.

Faletusi o ata

Faʻafouina i peach lanu o le a faʻalauteleina ai le potu i totonu lautele. O le paolo na te faʻaosoina naʻo lagona lelei ma ei ai ona lava aʻafiaga i potu uma. I totonu o le potu malolo, o le a ia faʻalauiloa matagofie talanoaga ma totogi ma le malosi lelei, ma i totonu o le potumoe o le a ia fausiaina se lagona faʻaosofia lagona ma fesoasoani e sola ese mai le vevesi i aso uma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: РЕПОРТАЖ. ИМ БЫ В НЕБО (Mae 2024).