Reiki i totonu: o le a le mea sili e filifili ai + se filifiliga o ata

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga

Ae e te leʻi amata filifilia filifili, filifili uma mea lelei ma mea leaga:

leleiMinus
  • siosiomaga faauo ma hypoallergenicity;
  • tau taugofie;
  • faigofie ona faapipiiina o le fausaga;
  • maualuga leo faʻamaʻoti uiga;
  • masking faʻaletonu pa;
  • faafaigofie faapipiiina o masini, meaafale ma faaopoopoga.
  • afaina i le pala ma le fungus;
  • faʻapipiʻi luga o se faʻavaʻa e faʻaititia ai le vaega o le potu;
  • lamatiaga i le afi;
  • pala ona o le mimiloina o laʻau maualalo le lelei.

O fea o slats e tatau ona e filifilia?

Ae le i faapipiina laupapa laupapa i luga o le puipui i totonu, e tatau ona e filifilia mea mai le mea o le a faia ai.

  • Ole Pine e sili ona taugofie ma taugofie laupapa. E seasea osofaʻia e fungus pe faʻaleagaina e iniseti. Peitai, e tatau ona e tinker ma le sauniuniga: paina manaʻomia impregnation mai susu ma togafitiga ma alkali i luma o apalai varnish.
  • Beech e sili atu le taugata, ae malosi nai lo le paina. Faʻatasi ai ma mea le lelei o le ono mafai ona pala, o le mea lea e manaʻomia ai le faʻagaioiga ma se faʻapitoa tuʻufaʻatasiga.
  • Ole Oak o se umi ma malosi, ae i le taimi lava e tasi taugata ituaiga elite. Oak malo malosi e teteʻe ile susū, iniseti ma suia, o lea o le a fai ai luga togafitiga o le a lava mo ia.
  • MDF ma veneer o se anagata ma le-deformable isi. Ona o le kelu i le tuʻufaʻatasiga, o lenei mea e le o le sili atu siʻosiʻomaga agalelei. I se faʻaopopoga, fafo e oʻo lava i veneered MDF eseʻese mai laʻau masani.
  • Uamea o le sili ona umi filifiliga mafai. E sili atu le taugata nai lo fafie ma e tau le masani ai. Mafai ona so o se lanu, aofia ai faʻataʻitaʻi o le laʻau fausaga. E lalelei tele le lamellas vali lanu efuefu i totonu o le minimalist ma high-tech i totonu, uliuli - i luga o le falealuga, paʻepaʻe - i scandi, lanu - i aso nei poʻo le masani.

O pa e mafai ona avea ma soʻo se lautele ma mafiafia. O le tele o le vaega e filifilia faʻavae i luga o sini ma fua o le potu: o le laititi o le potu, o le manifinifi o laupapa e tatau ona ma faʻapea foi i le isi itu.

Motugaafa: o laupapa manogi laupapa e masani lava ona le faʻaleagaina, ma i uiga o le siosiomaga faauo ma le matagofie latou te le maualalo nai lo mautu.

Faʻaaoga mataupu

E tele filifiliga mo le faʻaaogaina o laupapa laupapa: e faʻamamafa ai, teuteuina ai le faʻalo, e sone ai se potu avanoa, e faʻapipiʻi ese ai se sitepu.

Teuteuga o le puipui i fasi teuteuga

I totonu o le potu malolo, o pa puipui e faʻapipiʻi i tua o le sofa pe faʻafesagaʻi, i totonu o le potumoe e mafai ona avea i latou ma ulu ulu, ma i le umukuka e mafai ona latou faʻamamafaina le 'aiga' ai.

E lua auala e faʻapipiʻi ai slats teuteuina: i luga o kelu poʻo luga o se faʻavaʻa. O le filifiliga muamua e talafeagai pe a fai o le vaega e faʻaaogaina o se teuteuga ma meaafale ma masini o le a le faʻatiʻetiʻeina luga. Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Taulima le puipui i se anti-agamalu primer ma ofu teuteu.
  2. Vaʻai ese laupapa 1 cm laʻititi nai lo le tele manaʻomia e faʻatagaina ai le laʻau e faʻalautele saoloto.
  3. Ufiufi ia lamela i se vaega puipuia, vali poʻo le pisia.
  4. Faʻapipiʻi kelu i lamela, faʻapipiʻi.

Ata o se potumoe ma laupapa slats

Afai e te fuafua e faʻatautau se TV, ata mamafa poʻo meaafale i luga o se fata faʻapipiʻi, faʻapipiʻi atu i le faʻavaʻa.

  1. Taulima le puipui i se anti-agamalu primer ma ofu teuteu.
  2. Aoina le lathing mai pa ma togafiti ma se puipuiga vaega.
  3. Vaʻai ese pa i le tele, faʻagasolo latou.
  4. Faʻapipiʻi faʻamaʻa i le paʻu ma fao poʻo fao.
  5. Vali pe pisia le fausaga maeʻa.

I le ata, fata teuteu i le potumoe

Teuteuga o le faʻalo i lalo

Teuteuina o le faʻalo i buffels faʻatagaina oe e nana mea le faʻalelei, nana le uaea ma faʻafaigofie le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, o se faʻavae muamua suia le geometry o le potu. O le tuʻu o laupapa i autafa o se potu vaiti e faʻalauteleina.

O le faʻapipiʻiina o le taualuga e tutusa lava ma le faʻamatalaina i luga: togafitiga luga ma laupapa, faʻapipiʻiina o pa, faʻamau o latou lava.

Faʻailogaina o se potu ma avanoa

O laupapa laupapa e sili ona fetaui lelei mo le faʻasologa i le vanimonimo: latou faʻatagaina le malamalama, aʻo tuʻua le tasi vaega o le potu mai leisi. Faatasi ai ma le fesoasoani o slats teuteu, oe mafai ona vaevaeina le umukuka ma potu 'ai, faʻamamafaina se ofisa po o se potumoe i se potu potu, faʻaeseesega i le va o le taele ma se faletaele.

I le ata, le faʻailoaina o avanoa i buffels

Faʻafefea ona latou vaʻai i totonu?

Tele faʻamaeʻaina poloketi faʻaalia ai o buffels o se sili lelei fofo mo teuteuina fale mautotogi ma fale. Ua matou filifilia filifiliga mo teuteuga puipui ma slats ma ata o totonu totonu.

Reiki i totonu o le potu malolo

I totonu o le potu malolo, o slats e faʻapipiʻi luga o le puipui pe faʻaaogaina mo le zoning.

Fata, atavali, ulo fugalaʻau e faʻapipiʻi i le puipui puipui i tua atu o le sofa, pe tuʻu gaogao. A faʻafesagaʻi ma le sofa - faʻatautau le TV, ma nana ia uaea i le va o lamela.

I le ata o loʻo i ai laʻau i luga o le puipui faia laupapa

O le potu faʻaaoga e faʻaaogaina potu potu potu umukuka-potu, vaevaeina le umukuka ma 'aiga' ai. O le isi filifiliga o se avanoa tuuto mo se potumoe pe aʻoga i se tamaʻi potu.

I le ata o loʻo i ai se sitepu i tua atu o se vaega o slats

Reiki i totonu o le umukuka

O le nofoaga sili ona lelei mo buffels i le umukuka o le 'aʻai. O le pa ua solo e tosina mai ai mafaufau ma faʻatauaina ai le 'aʻai - a le o se laulau' ai poʻo se pa fata. O tamaʻi fale ma faʻamalamalamaga o loʻo i totonu, e faʻapipiʻiina le faʻalo, foliga lelei.

I le ata, le faʻaaogaina o slats i totonu o le umukuka

O le isi filifiliga mo le faʻaaogaina o lamela i totonu o le umukuka o le faʻalo. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, latou natia faaletonu, uila ma faʻaleleia le geometry o le potu.

Reiki i totonu o le potumoe

E fiafia tagata fai polofesa e faʻaaoga laupapa i le ulu ulu - i le taimi e tasi, e mafai ona latou ufiufi le puipui atoa ma i latou, pe mafai foʻi ona e faia se fausaga e ofi i le lautele o le moega. O filifiliga uma e aulelei.

I le ata, moli taualuga

Afai o loʻo e teteʻe i vaifofo masani ma fomu i totonu, faʻapipiʻi pasi ia leai se mea, naʻo le tasi le itu.

Fale laupapa i totonu o le potu a tamaiti

O le faʻaaogaina o slats i le vasega pepe e mafai i le tele o auala. Vaelua vaega mo malologa ma galue / taʻalo, faʻatulaga se nofoaga i tua o le moega, teuteuina le faʻalo.

I le ata, o le faʻailogaina o le vasega pepe e faʻaaoga ai slats

Afai e te tuʻu faʻamau faʻamau i tafatafa o le laulau, e mafai ona e faʻatutu fata i le va o latou pe faʻaaoga e fai ma taualuga o taualuga.

I le ata, le manatu o le tuʻuina o fata i buffels

Ata i totonu o le fale taele

Mo se faletaele, laupapa e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete ma susu-faʻamaonia vaega.

Buffels e faʻaaogaina e vavaeʻese ai le faleuila ma taʻele, vaʻaia vaʻaia le tapu pe teuteuina le faʻalo.

Faʻataʻitaʻiga i totonu o le poletito

O le pito sili ona faigofie, taugofie ma saoasaoa auala e teuteu ai puipui i luga o le polotito o slats. Oe mafai ona ufiufi le avanoa atoa ma latou, pe e mafai ona e faia se faʻaleoga.

Tautau fugalaʻau i luga o buffels e fausia ai le lagona o se taulaga togalaʻau i lou fale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le polotito i laupapa laupapa

Manatu mo le Tinoina o Hallway

I le auala savali, buffels e le gata matagofie, ae e aoga foi. Faʻamau tautau, faʻata ma fata i luga ia latou. O lenei auala o le a e maua ai se sitaili faʻafaigofie ma le taugofie na o ni nai sitepu mai le faitotoʻa.

Afai o le alasavali e umi ma vaapiapi, faʻapipiʻi laupapa teuteu i tafatafa faʻataʻamilo pe faʻafesagai ma le faitotoʻa i luma. I isi tulaga, faʻasolo i luga.

Faletusi o ata

Buffel ua avea lauiloa mo se mafuaʻaga: latou o paketi, matagofie ma aoga. Ua matou faʻaalia le tele o auala e faʻaaoga ai buffels, filifili se tasi o ia mea ma fausia lau sili avanoa!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ASMR Reiki for Deep, Rejuvenating SleepHealing While You RestRelaxing Session with a Master Healer (Mae 2024).