Teuteuga mai mea gaosi - sili atu i le 25 auala e teuteu ai lou fale i ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

I lenei tusitusiga o le a matou faʻaali atu ai ia te oe pe faʻafefea ona fausia DIY mea taulima mo lou fale. O le teuteuga e faia mai fasi mea e maua ai le fale i se foliga uiga ese, fesoasoani i mea tuai e saili se olaga fou.
Fai galuega amata i se aitia. E faʻaalia ai le tagata lava ia. Oe mafai ona faia se vaʻa mo le fale oe lava. Oe le tau avea ma se tisaini. E taua le faʻaeteete i le sogasoga. Na o le pau lea o le auala e faia ai galuega taulima e maualuga lona tulaga ma matagofie.

O a mea e faʻaaoga mo galuega taulima?

DIY fale teuteuga mai fasi mea faʻatamaoaigaina totonu o le fale. O le umukuka o se nofoaga e faʻatasia uma ai le aiga. I totonu o lenei potu e mafai ona e valiina puipui, faʻamau ni ata, teuteuina meaafale, se tali i le umukuka, ma isi. I le leai o ni mamanu aʻoaʻoga, stencils mafai ona faʻaaogaina. O se pa gaogao teuteuina ma se laulau poʻo se ata i luga o le umukuka autu.
O le potu malolo e sili ona teuteuina ma le aiga atoa. Manatu e faʻatasia tagata. Matou te ofaina, o se filifiliga, e tipi ese le mataitusi muamua o le igoa o le aiga mai le mafiafia pepa malo ma teuteuina i fugalaʻau pepa, pom-poms, ma lopa. O le mataitusi ua tuʻuina i totonu o se faʻavaʻa pei o se ata ma tautau i luga o le puipui. O upu eseese e aoina mai ia tusi: alofa, aiga, fale.

O le fagu mamanu fesoasoani e suia le totonu. Fagu tuai e faʻaaoga mo teuteuga. O elemeni e afifiina i le twine ma teuteuina i fugalaʻau. Mo le fausiaina o se potu teuteuga, faʻaaoga sofa aluga, ufiufi e mafai ona e faia e oe lava. O mea faʻapena e faʻaopoopoina le mafanafana.

O le potumoe o se nofoaga o malologa. Aua le soona aveina i teuteuga. O nai aitema o le a lava. O le puipui o le potu e teuteuina i ata o le aiga, ma o loʻo faia i luga o le moega se ie teu fale e fai i luga o le fale. O kapeti moega e tatau ona fuafuaina i le faiga lava e tasi. O le tali muamua o le faʻaaogaina o manu ie, lea e tautau i luga o le moega e lipine satin.

O le faletaele o se nofoaga o le mama ma tausiga a le tagata lava ia. E mafai ona e teuteuina i atigi, maamaʻa. E tele mea ma mea teu ua teuina i totonu o lenei potu, o lea e mafai ai ona e faia faʻatulagaina vaega vaega. I le avea ai o fata mo le teuina, e mafai ona e faʻaaogaina ato i totonu o le fale, ma faʻasolo i lalo i lalo o le puipui. Ulaʻi solo ie mafai ona faia i mea eseese: nonoa laʻau, afifi. O le mea autu e le o le o ese mai le lautele mamanu o le potu.

O le mamanu o le vasega pepe e mafua i lona tele. Ina ia fausia totonu o le potu a tamaiti, o mea pupula e tatau ona faʻaaogaina. E teuteuina i meataalo e fai i le fale, ata, ie moega, atavali i luga o puipui, ma lamepa e le masani ai.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina ni manatu eseʻese mo totonu ma ou oe lava lima mai fasi mea. Mo musumusuga, naʻo lou manaʻo e te tilotilo solo. DIY mea taulima mo totonu mai mea fasi mea mafai ona faia mai:

  • pepa ma pepa malo;
  • tipi ie;
  • filo lanu ma lopa;
  • CD le talafeagai;
  • tupe siliva;
  • lipine satin poʻo nylon;
  • fagu pulou;
  • soʻo se elemene faia i palasitika, fafie, tioata, ma isi.

Motugaafa: e mafai foi ona e faʻaaogaina ni mea lapoʻa mo galuega taulima, mo se faʻataʻitaʻiga, kapoti, faʻata faʻata, puipui, laulau.

Galuega taulima aoga

Afai e te le fiafia i ni isi mea taua, ona mafai lea ona e faia mea totino i totonu ma ou oe lima mai fasi mea.

Faʻalu mai se ala umi

O isi taimi e le lava le faʻavasega fale i le fale. Aisea la le mea e te le faia ai oe lava? Lenei o le a avea moni lava o se mea taua vaʻaia. O le fata e faia mai se apefaʻi le talafeagai. I se faʻaopopoga i le faasitepu, oe o le a manaʻomia laupapa, vali, se jigsaw, o se pulumu, fasimea ma kelu.

Vaega o galuega:

  • saunia le faʻavaʻa o le fausaga: tipi le faʻasitepu i vaega tutusa ma faʻamau i latou i foliga o lua pyramids;
  • 'oti ese fata mai laupapa;
  • faʻapipiʻi fata i le faʻavaʻa ma kelu;
  • olo le fausaga ma ona elemeni;
  • valivali le fata.

I luga o sea fata na latou tuʻuina ai tusi, ato faʻavae, ulo ma fugalaʻau, atavali A4 ma isi mea matagofie ma o latou lava lima mo le fale ma totonu mai mea teuteu.

Laulau drawer

Matou te fautua atu ia e faia se isi mea taua vaʻaia mo lou fale - o se laulau e faia i pusa laupapa le manaʻomia. O fualaʻau ma fualaʻau e masani ona teu i totonu o atigipusa nei. Mo galuega taulima, oe o le a manaʻomia 4 ia atigipusa, fao ma le samala.

Tuʻu pusa i le itu ma le itu matala i fafo ma faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i le sikuea. Faamau ia elemene i fao. E mafai ona fuafuaina le avanoa avanoa o atigipusa ma isi fata. I le faaiuga o le galuega, e tatau ona e valiina le laulau.

Mea manogi mai palu

Matou te fautua atu ia e faia se faʻapitoa mea manogi fata mai se fata tuai. Mo lenei, o le pallet e faʻamamaina i le sanipala. Vaʻai ese elemeni le manaʻomia ma se jigsaw. Faʻaopopo fata mafai ona faia. E i fafo o se laulau ma se taga, lea e talafeagai mo soʻo se totonu. I totonu o lenei taga sa latou tuu ai atigipusa ma suauʻu, fagu uaina, mea manogi. O le fata e valiina i le lanu o totonu.
Mea taulima mo teuteuga i totonu

O se fale o se ata o le ana. Manaia le sau e asiasi i se tagata fatufatuaʻi ma mafaufau i faʻatinoga aitia ma tulaga ese sitaili. O ni fesoasoani ia mo le teuteuina o lou fale ma le faia o galuega taulima.

Faila faʻata

O se faʻata pa e teuteuina i se faʻavaʻa e le masani ai, e mafai ona avea ma mea teuteu totonu e fai mai i fasi mea. E faigofie ona fai mai se nusipepa poʻo se mekasini masani. O laupepa lanu e tipiina i sikuea tutusa 10x10 cm sikuea ma taavale i totonu o paipa o le tutusa mafiafia. O nei tubes o loʻo faʻapipiʻiina i tafatafa o le faʻavaʻa tutusa i le tasi. O le iʻuga o se faʻata matagofie na fuafuaina. O paipa e tatau ona faʻaleleia e le gata i le kelu, ae faʻapea foi i le varnish.

Paolo palasitika

Ina ia faia se paolo palasitika, oe o le a manaʻomia ni seti o palasitika sipuni, se avanoa 5-lita palasitika pusa, ma kelu. Ua tipi ese le ua o le koneteina. O 'au o sipuni ua tipiina ina ia maua ai petals. Faatasi ai ma le fesoasoani o kelu, o le uluai petals o loʻo faʻamau i luga o le koneteina i foliga o una. Ua sauni le paolo palasitika.

Mea teuteu ie

O totonu o le fale e faia mai lapisi pepa o le a atili ola pe a e faʻaaogaina toega o ie pupula. Oe mafai ona faia eseese tufuga mai ia latou, mo se faʻataʻitaʻiga, ie fugalaʻau. Faʻaaogaina se stencil, liʻo d = 20 cm e tipi ese. O se liʻo e tosoina i luga o liʻo, lea e tipiina i le umi atoa. E mimilo le faʻataʻavale mai lalo, faʻapipiʻi ina ia le gagauina le fuga. A maeʻa ona faʻamago, ona faʻasaʻo lea o petals. Teuteu le masani ai ma ou oe lima mai avanoa mea faigaluega mo le fale ua sauni. E tele lanu o lanu e tuʻufaʻatasia i se tuʻufaʻatasiga, latou te faia panels, atavali, latou teuteuina fata, puipui, ma isi.

Candlestick faia i lopa tuai

A iai ni ou lopa tuai, aua le faʻatopetope e tiaʻi. E faʻapipiʻiina i latou i ni lopa e fai ai se tuugalamepa e faia e lima. E tatau ona faapipii se CD le talafeagai i le pito o le tuugalamepa. Faapipii ia lopa i laina i le faatausiʻusiʻuga o lona faataamilosaga ina ia faia ai se ipu malamalama. Afai e te tuʻuina se moligaʻo foliga i lenei ipu, o le a liua e avea ma tuugalamepa matagofie. Lenei elemeni teuteu ei ai se tele faʻaopoopoina. Faʻafetai i lopa, e feilafi matagofie pe a mumu le moligaʻo.

Faʻafiafiaga fiafia i luga o le faʻamalama

I le New Year po o se isi aso malolo, o faʻamalama o le fale e teuteuina i palealiʻi. E le manaʻomia le faʻatautau o moli malamalama, matou te fautua ia e faia se pupuni e le masani ai mai mea fasi mea. Ina ia fausia se pale, oe o le a manaʻomia ni pepa mafiafia mafiafia, filo mafiafia, se nila, ma seleulu. Faʻaaoga se stencil, tipi liʻo d = 10 cm O liʻo e nonoa i filo o le umi manaʻomia. O filo e fesoʻotaʻi le tasi i le isi i se pupuni ma faʻamau i luga o le faʻamalama faʻavaa.

Faʻamau mo mea teuteu

E le tele DIY galuega taulima. O se laʻei laʻei fafine e mafai ona teuteuina i le fale tautau e fai i fale e fai mai fasi mea. E faigofie ona fai. Ina ia faʻatinoina le aitia, oe o le a manaʻomia se faʻavaʻa mai le ata, o se tamai fasi laupapa laupapa laupapa, vali, tamai matau, o se jigsaw. Vaʻai ese le laupapa laupapa e ofi ai le taga, valivali i le vali. Faailoga nofoaga o loʻo pipii ai matau, faʻamau. Faatasi ai ma lenei teuteu elemeni, oe mafai ona teuina au teuga i se muamua auala.

Pusa tapoleni

Matou te fautua atu ia e faia se atigipusa mai palasitika tapoleni. Canvas o se mea mo embroidery ma galuega taulima. E i ai le tele o le A4 laupepa. O le tapoleni ei ai le eseʻese numera o perforations. Mo galuega, oe o le a manaʻomia le workpiece lava, filo, se nila, se fasi ie ma seleulu. I luga o le tapoleni e mafai ona e lalagaina se koluse poʻo se satin suʻi. Fai auiliiliga o le lumanaʻi pusa mai le tapoleni ma teuteuina i latou i lau sili ona e fiafia i teuteuina metotia. Faʻafesoʻotaʻi ia auiliiliga ma filo ma se nila. Ua sauni le pusa tapoleni, e manaʻomia ona teu i luga o se fata. A aunoa ma se masalosalo, o le a avea ma autu teuteuina o lou fale totonu.

Kapeta Wicker

Tapestry tekinolosi faʻatagaina oe e faia se kapeta i le fale ma ou oe lava lima mai soʻo se avanoa avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ofu tuai e tipiina i lipine. O lenei filifiliga e taʻu o le kapeta "tinamatua". Mo galuega taulima, oe tatau ona filifilia se mea anagata, ma fai le filo tuʻuina i le lima.

Sauni pepa malo 500x500 mm. Tui i filo. Faʻatasi ma le filo muamua faʻamalosia, amata lalaga le ie iʻa. A maeʻa le taʻamilosaga mulimuli, liliu le kapeti i totonu ma suʻi le maea faataamilo i le itu e faʻasolosolo ai pito o filo.

Tagata toto mai afifi

Mai mea o loʻo i ai, lea e faʻaputuputu i nisi taimi ile fale, latou te faia ulo mo se fugalaʻau i totonu. Mo galuega taulima a le DIY, e te manaʻomia ni taga pepa, skewers laupapa, seleulu, maea, kelu pu, koneteina (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina se fagu mayonnaise).

Mai taga pepa, fai avanoa i foliga o lipine ma le tele o le 70x300 mm. I le faʻaaogaina o skewers, fai tubes mai avanoa. Faʻamau tulimanu i le kelu. Afifi itu o le koneteina i totonu o se taga pepa. Liliu faʻalo i lalo. Faʻapipiʻi 8 paipa i le faʻavae. Faʻafoʻi le tagata toto i le lumanaʻi i lona tulaga masani. Gagau paipa i luga, oomi mau i itu o le tagata toto. E tumau pea i le faʻamau o faʻavae autu ma mea o loʻo totoe i se siaki siaki. I le pito i luga, ua ati le ulo, ua nonoa se maea i pu ma tautau le tagata toto i le puipui o le potu.

Tautau ie

E manaʻomia lava e le aiga ni tautau. Matou te fautua atu e te faia ni nai o latou. Mo galuega taulima oe o le a manaʻomia:

  • tautau uaea;
  • lipine satin i lanu eseʻese;
  • fasi ie;
  • seleulu;
  • nila ma filo;
  • kelu;
  • winterizer gaosia.

Tusi le otootoga o le tautau i luga o le fasi ie. Tuua se tamai avanoa, 'otiʻoti 2 fasi. Suʻi avanoa faatasi e fai ai se ufiufi. Afifi le matau o le faʻatautau i le lipine satin, faʻamau i le kelu. Tuu le ie ie i luga o le faʻatautau. Faatumu le avanoa i totonu i le padding polyester. Suʻi le pu. Fai se aufana mai le eseesega lipine satin ma faʻamau i lalo o le matau. Ua sauni le tautau ie. E mafai ona e tautau i luga ni mea maaleale.

Faʻa faʻata

E i ai lava se faʻata i totonu o le fale. Tele o taimi e tu ai i le alasavali, faletaele poʻo le potumoe. O teuteuina o manatu e le uma. O le faʻata e mafai ona teuteuina faʻalelei i paipa nusipepa, fasi malologa o poselane poʻo ni maʻa, tioata lanu, atigi, faʻamau, lopa, hemp, ma isi. Faʻaaoga kelu silicone manino e faʻaleleia ai elemeni.

Faʻamamaina

DIY potu mamanu mai lapisi mea mafai ona faia faʻaaogaina decoupage metotia. Matou te fautua atu ia te oe e teuteuina se tamaʻi faʻata i se laupapa laupapa:

  • Faʻamau le faʻavaʻa i le fasi pepa.
  • Ufiufi luga saunia o le teuteu elemeni ma papaʻe acrylic vali.
  • A maeʻa le vali, faʻapipiʻi le pito i luga o le kelu decoupage.
  • Oti le pepa decoupage ia ofi le faʻavaʻa ma kelu ia luga.
  • Faʻaoga le isi peleue o decoupage varnish.
  • Faʻamau le pito o le faʻavaa ma ufiufi i le manaia. E mago le vali ma taʻe.
  • Faʻapipiʻi se paolo eseʻesega o le vali i luga ua taʻe.
  • E mafai ona e filifilia tuaʻoi o le faʻavaʻa ma tuʻuʻeseʻese ia luga.
  • Ufiufi le faʻavaʻa i se varnish malamalama.

Teuteuga faia i sipuni sipuni

Mo galuega taulima, e sili atu le faʻaoga o se faʻata lapoʻa. Tipi ese ia au mai le sipuni palasitika, ae tuʻu le sipuni. Faakelu i latou i ni laina faataamilo i le faataamilo atoa o le faata. Fana le teuteuga. Nai lo o le sipuni, oe mafai ona ave faʻamau, lopa, atigi, ato.

Teuteu mama

DIY teuteuga mai mea faigaluega avanoa e mafai ona taugata. Oti mama o le tutusa lautele mai paipa palasitika. Faʻasologa pito. Ave le ufiufi nylon. O le a avea lea ma faavae o le fausiaina. Faʻapipiʻi le laina muamua o mama i le ufiufi. Faʻapipiʻi laina lona lua ma mulimuli ane i mama ua uma ona faʻapipiʻi. I le faaiuga o le galuega, matou te fautuaina oe teuteuina le teuteuga i sulu. Faʻamau le faʻata i le ogatotonu.

Maea teuteu

Ina ia faʻatinoina le aitia, oe manaʻomia se maea hemp. Oti ese le pito i lalo o le pepa malo. E tatau ona lapoʻa nai lo le faʻata lava ia. Faʻamau le faʻata i le ogatotonu o le faʻavae. Faʻapipiʻi manino kilika kelu i le faʻavae. Faʻamau le hemp loop i le loop. O le iʻuga o se faʻata e mafai ona faʻaaoga e fausia ai totonu o le sami mo se potu.

Mea teuteu tioata

DIY fale teuteuga mai fasi mea aofia ai atavali. Ina ia galue, oe o le a manaʻomia vali vali tioata, o se outline tioata, ilaila, ava malosi, cotton swabs, nifo ma silicone kelu. Ae e te leʻi amata galuega, filifili se ata. Faʻaliliu atu i se faʻata e faʻaaoga ai le pepa kaponi. Filifili le ata ma se auala luga o le ipu malamalama. Aveʻese faaletonu ma le 'ava malosi. A uma ona mago le outline, vali le faʻataʻitaʻiga ma vali vali tioata, salalau i latou ma le kulimi nifo. O vali e tatau ona mago pe a ma le 3 aso. A maeʻa lena, o le teuteuga e faʻatumuina i tioata lopa poʻo le ilaila.

Faʻailogaina i lopa

O lopa e faʻaaogaina e teuteu ai le faʻata. Faʻatulaga le lumanaʻi faʻavaʻa ma masking lipine. Faʻapipiʻi silika kelu i le faʻaiuga tuaoi. Liligi ia lopa i luga o pepa ma faasalalauina i luga o le kelu fasi. Fofoʻe ese ma le faʻaeteete le mea faʻapipiʻi ma faʻamago lelei le galuega.

Teuteuina o puipui i mea faigofie

E mafai ona suia le atemosifia o totonu e ala i le uaʻi faapitoa atu i teuteuga o pa. Ina ia faia lenei mea, oe na o manaʻomia rollers, vali ma lanu. E le manaʻomia le valiina o luga o pa uma. O nisi taimi ua lava e filifili ai se vaega o ia. E teuteuina puipui i auala eseʻese: ma atavali, faʻaaogaina o laupapa, ata, mea masani, taga, pulupulu pepa, matau mananaia ma isi mea o loʻo iai.

Stencil teuteuga

O lenei metotia o le teuteuina puipui e sili ona faigofie. Stencils e faia e le lima mai le mafiafia pepa, Whatman pepa po o palasitika. Mamanu mafai ona maua i luga o le Initaneti. O le stencil o loʻo oomiina faʻamalosi i le puipui ma sausau i le vali mai le apa pasī.

Motugaafa: faʻapipiʻi le vali i se mea manifinifi ina ia aua neʻi mimiloina le faʻataʻitaʻiga ma aloese mai mea leaga!

Atavali ata

Mo teuteuga puipui, oe manaʻomia uluaʻi vavae ie, o se faʻamau, se faʻavaʻa ata. O le ie e toso i luga o le faʻavaʻa ma puipuia i se faʻamau. E mafai ona e faʻaopoopoina teuteuina le galuega i lopa, faʻamau, filo fulufulu mamoe, lopa ma isi mea.

Teuteu pepa

Fugalaʻau e faia mai pepa faʻamaonia e teuteu ai puipui. O ia pepa elemeni e tatau ona faʻapipiʻi i faʻalua mea faʻapipii. O le pepa corrugated ua gaugau i le tele o faaputuga i totonu o se tamai fasi 10 cm le umi.O le pito o le avanoa e faʻataʻamilomilo ese ma seleulu. E fofola le pepa ma faʻaputu i se fugalaʻau. E foliga matagofie ma muamua.

Papatusi i luga o le puipui

E teuteu puipui umukuka, o fatuga e faia mai i ipu lanu. O sumepalo e tatau ona 'eseʻese i le tele ma le faiga. Lenei o le a atili ai ona manaia le tuʻufaʻatasiga. Afai e leai ni au ipu lanu, e mafai ona e teuteuina ni mea taulima e faʻaaoga ai le decoupage technique. Filifili ni faʻataʻitaʻiga e tusa ma le tulaga lautele o le potu.

Pepa Pepa Lautele

E mafai ona e faʻaaogaina eseese DIY teuteuga i totonu mai fasi mea.A le o lea, teuteu puipui o le potu i faʻapipiʻi vinilini. Faʻavae muamua puipui puipui faʻalauteleina le avanoa, tuʻu i ai se tagata taʻitoʻatasi vaʻai ma fesoasoani aumaia manatu i le olaga. E masani ona latou faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi i se faʻamalama ma se sami vaʻai pe filifili se tusitusiga manaia.

Motugaafa: Vinyl decals e naʻo talafeagai mo lamolemole luga! Afai e talatala puipui o lou fale mautotogi, ave le fiafia i seisi teuteuga.

Fata e le masani ai

Ua teuteuina le puipui o le umukuka i fata e le masani ai. Na faia mai i fasi mea: pusa tuai poʻo atigipusa. O atigipusa e faʻapipiʻi ma pepa puipui ma faʻasolo faʻasolo i lalo i le puipui. Ina ia foliga matagofie mai le tuʻufaʻatasiga, e faʻaaoga uma le faʻasologa o ia atigipusa. O fata e talafeagai mo le teuina o sirio, mea manogi, suauʻu, vineka, mea tipi.

Fata faia i laupapa i luga o maea

Mo teuteuga puipui, o se tuʻufaʻatasia o fata i luga o maea e foliga mai e moni. E faigofie ona fai. O lua e viliina i autafa o laupapa (fata), o se maea mafiafia po o se maea e pasiina ia latou. O le iuga faʻavae ua faʻamau i le puipui.

Teuteuga faʻatasi ma faʻata

O totonu o le potu ma ou oe lava lima mai fasi mea o le a maua ai le tagata taʻitoʻatasi pe a e tautau ata, pepa faʻamau poʻo ni maa mai faʻata i luga o le puipui. O le filifiliga e filifilia taʻitasi. O faʻata eseese o ituaiga ma foliga e tuʻufaʻatasia ma le tasi.

Pa laau

O lenei filifiliga o le a apili i e fiafia i manufeʻai. Ina ia faʻatinoina, e tatau ona e faia se faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻasusu fugalaʻau. O se filifiliga faigofie o le teuteuina o puipui i fugalaʻau i totonu o ulo. E tuu i luga o fata tatala poʻo fata masani.

Pei ona e iloa atu, o aitia mo teuteuina o lou fale i ou lava lima e faʻaaoga ai fasi mea e le uma. Filifili le mea e te fiafia i ai ma aumai i le ola. Faia se tulaga ese i totonu o lou fale mai improvised auala!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Iesu Lou Punimatagi feat. Tiatia Sisters (Mae 2024).