Fale 49 sq. m. i pastel, malamalama lanu

Pin
Send
Share
Send

Fale 49 sq. m E ala i taumafaiga a le au mamanu, ua liua i se potu potu teuteuina i se le masani ai ma fatufatu auala - e tusa ai ma le amio a lē ana.

Fuafua

O le autu aitia o le suia fale mautotogi i lanu susulu i totonu o se avanoa avanoa o loʻo i ai le tele o malamalama ma le ea. E leʻi manaʻomia le toefaʻatupuina ogaoga: o vaega na fausia ai le auala ma "'aina" vaega o le eria na aveʻese, talu ai na faʻateleina le faletaele. Tasi o faitotoʻa potu mautotogi i lanu pastel suia i se vaeluaga tioata.

Latou te leʻi vavaeʻeseina le umukuka, potu 'ai ma le potu malolo, latou fausia ai se avanoa e tasi. I LE fale mautotogi 49 sq. m 9 sq. m., e ui e leai ni puipui i le va o le potumoe ma le potu malolo: pupuni fesoasoani e fausia ai le lagona o se tuʻusaʻo potu.

Mea e faʻaaoga

Mo le faamaeʻaina potu mautotogi i lanu pastel naʻo mea masani na faʻaaogaina. Piliki - faʻataʻitaʻi i le sima. O le foloa foloa e faafoliga matua ma lanu samasama, lea e faʻatagaina ai ona le tu ese mai le lautele talaʻaga. O ie i totonu o le poloketi e masani foʻi i le lanu masani - ole ie talatala lea, e aunoa ma le faʻataʻitaʻiina.

I LE fale mautotogi 49 sq. m e i ai lava le tele o ia: lua "puipui" o loʻo faia ai, puipuiina le vaega e momoe ai, e faʻaaoga foi e fai ma pupuni ma mo tapuni o le sofa i le potu malolo. Fale i lanu susulu fuafuaina i le toeititi tasi lanu - efuefu, lenei faʻatagaina e aveʻesea tuaoi i le tele e mafai ai, vaʻaia faʻalauteleina le potu.

Umukuka

O le e ana le fale mautotogi o se tamaloa, kuka e le o lona "malosi manatu", o lea o le umukuka na foliga mai e matua le masani ai. Plywood modules ua aliali mai i le vaega e kuka ai. E faigofie ona feoaʻi ma mafai ona fausia se laulau faʻaopopo, pe fai se "motu" i le ogatotonu o le umukuka. E mafai ona "vaelua" latou i tulimanu eseʻese ma toe faʻafetaui i se isi sone. O se tutusa mataupu faavae na faaaogaina e tisaini i fale mautotogi 49 sq. m pe a faʻatulaga se auala savali.

Potumoe

Ina ia faʻafaigofie le manava, e vavae ese le moega mai le potu malolo ae le o puipui, ae o ie pupuni. Latou avea foi o se pupuni mo se fale fale faafiafia, faʻaauupegaina ma tamai sipika ma le maualuga lelei leo ma teuteuina i se minimalist sitaili, talafeagai mo le aotelega mamanu o le fale mautotogi.

Faletaele

Potu taʻele i lenei fale mautotogi i lanu susulu E matua malamalama lava le susulu o le fale, e tu ese lemu i le fale o le "brickwork" e ufiufi i tioata faʻasausau i luga.

Faapaologa

Tusiata: Anton Medvedev

Atunuʻu: Czech Republic, Prague

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Eleniskanelis- pastel (Mae 2024).