DIY tioata ma apa apa teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se mea i le olaga i aso uma o loʻo siʻomia i tatou e mea eseese tatou te faʻaaogaina mo manaʻoga, lea e faʻatonutonuina e le sosaiete. Faʻafefea pe a e tofotofoina mea i le faʻatapulaʻa faʻaaoga ma faʻaaoga eseese? Lenei o le a taʻitaʻia ai i se mea manaia ma muamua. O le tusitusiga o le a taulaʻi atu i le faʻaaogaina le faʻaogaina o apa. E masani lava o siamu, piko, compote ma isi faʻasao e teuina iina. A maeʻa ona matou faʻaaogaina lenei mea, ona lafo lea o le fagu e malolo seʻia oʻo i le isi faʻasao poʻo le tiaʻi. Ae e tele fesuiaiga o lona faʻaaogaina.

Moli i tafatafa o moega ma tuugalamepa

Teuteuina o tioata fagu i ou oe lava lima mo sea teuteuga e faigofie lava. E mafai ona e faʻaaogaina apa o soʻo se foliga ii.

E tatau ona teuteuina matagofie luga o le apa ma tuʻu se moligaʻo poʻo se matauila uaealesi i totonu.


Nei o ni faʻataʻitaʻiga o teuteuga e sili ona talafeagai mo lenei oloa:

  • o le faʻaaogaina o vali mo le valiina o tioata (e foliga matagofie mai pe a fai e tele tuugalamepa e eseese le lapopoʻa);
  • teuteuga i le decoupage format (kelu ia apa ma solosolo ma se manaia foliga);
  • faʻapipiʻi le fagu i ni ata tuai poʻo ni ata tipi nusipepa;
  • afifi le fagu i le filo poʻo le vaovao;
  • kelu le fagu i le lace, ie poʻo le lipine pupula;
  • le faʻaogaina o aerosol e pei o vali (aʻo leʻi valivali, o se ata e faia ile pepa e tatau ona faʻapipiʻi ile fagu e avane ai se faʻataʻitaʻiga ile lumanaʻi po)
  • faʻamalama-tioata faʻamalama mamanu (aofia ai le faʻaaogaina o contours ma pisia-tioata vali);


E i ai le faigata ae matagofie filifiliga mo le teuteuina o se apa. Oe o le a manaʻomia pulumu ma faʻapitoa vali o loʻo i ai le aoga o le faʻaputuina o le malamalama. I totonu o le fagu tioata, matou te faʻaogaina ai ni atavali lanu eseese o foliga ma lanu. Tuʻu le taimi ile fagu e faʻamamago ai.

Ona matou aumaia lea o le oloa i le moli mo ni nai minute. O le vali e tumu i le malamalama, ma e te maua le manaia o le malamalama o le malamalama i le susulu ma le mauoa o lanu.

Fagu mo manaʻoga manaʻoga

A maeʻa le faʻaoga autu, aua le tiaʻi ni atigi apa, aua i le umukuka o le a le toe suia. E mafai ona e teuina ni sirio i totonu, pei ona masani ona fai, ma faʻaaoga e fai ma koneteina mo mea tipi. E mafai ona e faʻaogaina nei vaʻa mo solo.


O teuteuina apa mo nei manaʻoga e le eseʻese mai le muamua. O le mea lea, faʻaaoga manatu na matou talanoaina luga. E te le manaʻomia moligaʻo poʻo ni matauila ii. Afai e te faʻaaogaina fagu mo le teuina o sirio, e sili atu le tuʻua o se tamaʻi "faʻamalama" e mafai ai ona e vave fuafuaina poʻo fea o sereali o loʻo i totonu o le fagu.

Afai o loʻo e faʻaaogaina se koneteina mo le teuina o mea manogi, a maeʻa ona faʻaaoga taga manogi, e mafai ona e tipi ese le igoa o le manogi ma faʻapipiʻi i le fagu. Lenei o le a faʻafaigofieina le gaioiga o le faʻamautinoaina o mea manogi, ma o le a avatua faʻamanuiaga ma faigata.

Faʻata o le Ata Potu

O ia faʻataʻitaʻiga e le talafeagai mo sitaili uma, ae mafai ona latou teuteuina malu se potu. Ina ia faia se fagu faʻavaʻa o ata i ou lava lima, faʻapipiʻi lau ata i totonu lalo. Faʻamau faʻamalosi i le itu o le fagu, ma faʻalelei i nai fasi mea faʻasolo. E mafai ona e tuleia le tele o ata i le tuʻuina i le ogatotonu o le potu ina ia i ai sau aotelega o uma ata.

E mafai ona e faʻapipiina le ipu avanoa i se mea poto ina ia aua neʻi faʻalavelave le vaʻai i le ata. E mafai ona e valiina le fagu i ni atavali masani pe faʻaaoga soʻo se tasi o filifiliga i luga atu, ae tuʻu avanoa mo ata. Lenei mafai ona faia mo se manaia collage.

Apa apa apa

O lenei vaega o le oloa o loʻo i ai le tele o tulaga lelei nai lo masani vaʻa. Muamua, e le pei o vaʻa masani, e le malepe. Lona lua, o lona tau e maualalo. Lona tolu, e le maualalo i le lalelei. Peitaʻi, e tasi lava le toe faʻafitauli taua - i vaʻa ia e aoga le faʻaeteete i le faʻasusuina o fugalaʻau, talu ai e leai se mea e sasaʻa ai ni vai se tele ona o le leai o ni pu i lalo.


Ina ia faia sea vase, e tatau ona e saeia le pito i luga o le apa apa, e maʻai ona pito ina ua uma ona tatalaina. Faʻaaoga se mea mamafa e gaugau i luga o toe pito maʻai o le apa pe tipi i se naifi maʻai. Ina ua mavae lena, o le sogasoga gaioiga tumau. E mafai ona e valiina le fagu pe afifi i le taga. O lenei e mafai ona e faʻaogaina le oloa o se tuʻamea.

Fagu mo mea laiti

I totonu o le potu, luga o le poletito poʻo le auala faʻataʻamilo, e tele naua mea laiti e leiloa i taimi uma i se mea ona o le le fia faʻatau faʻapitoa teuina foaʻi. Aisea e le fai ai foliga mai tamaʻi kate kofe?

Ina ia aua neʻi faʻataʻamilomiloina apa i totonu o potu, matou te fautua atu ia te oe e faʻamauina ae leʻi teuteuina. Tuʻu tamaʻi fagu se fa i le sikuea, faʻapipiʻi ona faʻatasi uma ai lea. O le ae mauaina se tamai pusa feaveaʻi e teu ai aitema laiti.


A maeʻa sitepu faʻapitoa, kelu le fagu i se ie matagofie, ae tuʻu pea lona pito i luga e tatala, lea e tuu ai le tapuni. A uma ona tufatufa atu tamaʻi mea i totonu o fagu, tapuni tapuni ma kelu se faʻailoga i luga o ia mea e tasi o le a faʻailoa mai ai le mea o loʻo i totonu o le fagu.

Bank-mugs

O sea filifiliga o le a maofa ai soʻo se tasi e filifili e sau i le pati. Ae e tatau ona e taumafai e faia faletupe sau fafo felanulanuaʻi tele. A iai sau cocktail e te fiafia iai, e mafai ona e saunia ni apa i le teuteuina i latou i lanu o le cocktail.

Faʻafeiloaʻi faʻailoga ma igoa o mea inu. O se masani ai ituaiga o tautua e mafai foʻi ona o faʻatasi ma le ti sauniga. E ui lava i le mea moni o fagu e le faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe, latou, pei o tioata poʻo mug, e faigofie mo lenei faʻamoemoe.

Afai e te manaʻo e galue, ona, iloaina le lisi o malo, oe mafai ona faia se stencil o igoa o malo taʻitasi, faʻaliliu atu i le faletupe.

Teuteuina o apa i le masima

Afai e te le popole i le aoga faʻaoga, ae o le manaʻo e faia se mea matagofie toega, teuteuina kalone ma masima e mo oe. Toatele o outou ua vaʻai pe faʻafefea ona faʻatau atu mea manogi Abkhazian poʻo Georgia i totonu o vaʻa e suia lanu mai le tasi i le isi.

O le a tatou faia le mea lava lea e tasi i le masima i fagu. Ole fesili lea ole fesili: faʻafefea, e paʻe uma le masima? E mafai nei ona e mauaina masima i le tele o ituaiga lanu. E le gata i lea, e mafai ona faʻaumatia - o lanu o meaʻai e faʻaogaina iina.

Faʻatau tele ituaiga masima (ile lanu) ma sasaʻa i totonu o le fagu i faaputuga.

Fai ni faaputuga e tusa ma le lua senitimita. Toe fai le lanu pe a maeʻa le "palette" atoa. Tuu se fasi ie afu i luga, ma nonoa ma se filo, nonoa se aufana.

E mafai ona e tuʻuina se mea teuteu i soo se mea. Fai pe tusa ma le 5-6 o nei fagu e eseese tele, ma faʻatulaga e pei o se pepe meataʻalo.
Faʻaaoga uma mea gaosi i mea tutusa. Aua le popole neʻi le aoga. O lenei mea faʻafiafia e i ai na o amate aʻa, o lea la o soʻo se galuega taulima o le a iloa e isi ma le paʻu.

Faʻataʻitaʻiga e tatala ai lau agavaʻa. Naʻo le tulaga lea, o teuteuina apa mai le vasega o le afiafi e mafai ona liua i se tamaʻi pisinisi e faʻafiafiaina ai isi. Lou fale o le a liua i totonu o se mafanafana avanoa faʻatumuina i galuega taulima e faʻaopopo ai se matagofie siosiomaga o le mafanafana. O lenei mea faʻafiafiaina e faigofie tele e aʻoaʻo ai fanau.

E le taugata tele lenei mea, ae e matua faʻafiafiaina foi, aua o le tamaititi o le a faʻatonuina uma fatufatuga i le faia o se mea ofoofogia matagofie ma matagofie mai mea masani na ia vaʻaia i aso uma. Perception o le a faʻaalia ai le aano atoa o lenei gaioiga, lea o le a mautinoa fesoasoani ia oe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FACE SHIELD (Iuli 2024).