Potu mamanu 13 sq. m - ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le potumoe, mo tagata uma, o le sili ona pele ma leva ona faʻatalia nofoaga. Ole mafuaʻaga lea e manaʻomia ai ona faʻaauupegaina saʻo, ina ia lelei, malu, a o iai mea uma e te manaʻomia.. A e manaʻomia le mamanuina o se potumoe o 13 sq. m, e mafai ona faʻaoga ma iloa uma ou manaʻoga, aitia e uiga i ona foliga e tatau ona. O le taua tulaga e le o le faʻaaogaina le manaʻomia auiliiliga i totonu o lenei potu, aua e le lava le avanoa mo lenei. Ae e mafai lava ona faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia, i sea teritori, potumoe ma isi sone. O lona uiga o se suʻesuʻega, o se vaega mo taʻaloga a tamaiti, faʻafiafiaga. O lenei ituaiga potu moe e tele ona ituaiga. Lenei tasi e faatafafā ma umiumi. Taitasi filifiliga i ai a latou lava mamanu uiga ma manaʻoga mo le faʻatulagaina. Lesitalaina, oe mafai ona faia oe lava. E mafaia lenei mea faʻafetai i le tele o sitaili o loʻo i ai:

  • Masani;
  • Aso nei;
  • Provence;
  • Tekonolosi maualuga.

Latou e fetaui lelei mo lenei ituaiga o potumoe mamanu. Faatasi ai ma i latou, oe na o le manaʻomia e liliu ou mafaufauga, mauaina o le potu o au miti, ma uma le lelei.

Potu umi

O lenei ituaiga potu e va apiapi ma umi. E mafai lava ona faʻaauupegaina, faʻatulagaina sea ituaiga mamanu. Oe manaʻomia le tausisi i nisi faʻavae, ae le galo e uiga ia oe lava manaʻoga:

  • Meaafale. O le moega e tatau ona ofi i totonu o le potumoe, ina ia i ai avanoa avanoa mo le auala, sili i le tolu itu. O se tasi o na filifili saisai i le puipui. E tatau ona e malamalama o le moega lava e tatau ona laʻititi. O le kapeneta e tu i tafatafa o le puipui mamao, mamao mai le faitotoʻa. Ma o le a le tele ai le avanoa. Lua laulau laʻititi moega, faigofie e ofi i itu uma o le moega.
  • Valivali. O le ata o le potumoe o le 13 sq m, faaumiumi, teuteuina i moli malamalama. Sili atu nai lo le tasi lanu lanu. O le taualuga, puipui, foloa e le tatau ona pogisa, ina ia le teritori o le potumoe lava ia e le vaʻaia faʻaititia.
  • Nofoaga avanoa. E tatau ona tuʻua mo na o gaioiga faigofie, o isi mea uma e poloka i le auiliiliga manaʻomia tisaini.

O le lelei o lenei potu moe umi o le mafai ona vaevaeina i lua sone. O le tasi o ia mea o le a fuafua mo le moe, o le isi o le a avea ma malaetaʻalo mo tamaiti, poʻo se nofoaga faigaluega. O le isi mea aoga filifiliga o se nofoaga e malolo ai poʻo se tamai potu malolo.

Potu faatafafa

I totonu o sea potu, e foliga mai e lava le avanoa, o lona uiga, o meaafale lava ia e mafai ona fuafuaina e aunoa ma le fefe i le soʻona faʻatupuina o le avanoa. Ae e oʻo lava i se ituaiga mamanu e tatau ona mafaufau lelei i ai. O le laasaga muamua o le faia fafo o puipui, faʻalo, foloa i mama tone. Ona filifili ai lea pe faʻafefea ma o fea e faʻatulaga saʻo ai le sone manaʻomia, seʻi vagana ai le potumoe. Naʻo le iʻuga e tufatufaina ai meaafale.

O se faʻaopopoga i le ata o se potu moe faʻatafafatafa o le 13 m2 o le teritori lava ia e le lauitiiti. Lenei mea moni faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma meaafale meaafale. O le moega, o le sili ona manaʻomia vaega o le moega eria, mafai ona i ai sliding drawers mo moega po o isi mea. E lava avanoa mo latou tatalaina. Faʻasaga i le puipui o loʻo tu ai le moega, o le a ofi uma i totonu o se pusa pusa toso poʻo se ofu tuaiti. O se lapoa lavalava e tu i autafa o se puipui puipui, e le mamao mai le faitotoʻa i luma. Afai e le tuʻufaʻatasia le potumoe ma isi sone, ona sili atu lea ona saʻo peʻa tuʻu i tafatafa o le puipui e faʻafesoʻotaʻi le moega. O se tamaʻi nofoa faʻatasi ma se laulau o le a ofi i lo latou va. O teuteuga o sea potu e tatau ona faʻateleina.

Potumoe ma suʻesuʻega

O se ofisa, i totonu o sea potumoe ua manatu o se nofoaga mo galuega. E aofia ai elemeni pei o:

  • Kesi O loʻo faʻaauupegaina ma drawers mo pepa poʻo ni mea totino, ma se nofoaga mo se komepiuta. Peitai, e tatau ona laʻititi.
  • O se nofoa poʻo se nofoa laʻititi. E manaʻomia le alu faʻaseʻe i lalo o le laulau.
  • Fata ma tusi, mekasini, api galue. Latou i luga o le laulau. Faʻatasi ma i latou, ua maeʻa maeʻa le kapeneta.
  • Lisi lamepa poʻo le moli moli. Moli e mafai ai ona e galue i le afiafi ma le po.

O le ata o le 13 sq m potumoe ma le ofisa e mafai ona faʻavasega i auala e lua. Muamua o se nofoaga i se tasi o tulimanu, i tafatafa o le puipui. E pei o se vaega o le potumoe. Lona lua o se fata, vavaeʻese i totonu o se vaeluaga, i se talafeagai nofoaga mo ia. O le a avea o se vavaeʻese vaega o totonu, pei o se masani tamaʻi ofisa.

I totonu o se potumoe o lenei ituaiga, o se moe moe e faʻapipiʻi i tafatafa o le ofisa, pe i le isi itu tulimanu mai ai. I le tulaga lona lua, o le eria galue mafai ona faʻaopopoina i se fata, teuteu elemene.

Meataitasi o meaafale sili ona manaʻomia ma a latou ituaiga

O mea e sili ona manaʻomia mo meaafale mo totonu o se potu moe o:

  • Moega;
  • Laulau moega;
  • Kapoti.

Soʻo se ituaiga o le potu e 13 sq. e manaʻomia le sapalaiina o nei meaafale. Moega e eseese i le tele, lelei, ituaiga. E taua lo latou aoga i le mea e mafai ai. O moega ia ma pusa. Latou te o ese, ua avanoa. O filifiliga faʻaonapo nei, e iai le moega fesuiaʻi, pe iai se masini e siʻi ai. Latou te mafaia ona sefe avanoa ma aoga ma isi foliga.

O le faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai ile ofu ole ofu ofu e seʻe. O ona faitotoʻa matala umi, lea e le maua ai le le manaʻomia avanoa i le potumoe. O le ituaiga lelei o loʻo i ai i ni pupuni iila poʻo ni faʻata faʻata, o le a faʻalauteleina ai le vaʻai o le potu moe. O le tele o puipui e faʻatagaina ai oe ona faʻapipiʻi le kapeneta masani i tuutuuga. I le taimi lava e tasi, e avanoa ma foliga matagofie.

E manaʻomia le laulau ile moega i itu taʻitasi o le moega. E oʻo lava i le aupito laʻitiiti ei ai lona lava taua ma lona aoga. E iai aitema a oe lava ia. E mafai ona e faʻaeʻeina i latou luga, pe a e manaʻo ai, e aunoa ma le alu ese mai le moega.

Oe lava potumoe mamanu ma tutusa fetaui

Afai e te manaʻo e faia oe lava se ata moe potumoe maualuga, oe tatau ona i ai faʻamatalaga e uiga i le saʻo teuteuina ma lanu. O ia malamalama o le a fesoasoani e mamanuina lou potumoe ma tapulaʻa o le 13 sq m, e le masalomia. O lanu o sea potu e tuʻufaʻatasia e tofo, ae pipii i faʻatagaga faʻatagaina.

Taua tele! 3D pepa puipui ei ai le mafai e vaʻaia faʻalautele le vaega o le potumoe. Pe a filifilia i latou, e tatau ona e amanaʻia lenei vaega.

Filifiliga 1Filifiliga 2Filifiliga 3Filifiliga 4Filifiliga 5
TaualugaAtavali.FaaloaloaPaʻepaʻe.Taofia le tumauVali, paʻepaʻe.
PaVinyl pepa puipui.Atavali.Pepa puipui susu, 3D pepa puipui.Atavali.Pepa, 3D pepa puipui.
FogafaleLaminate, kapetiKapetiKapeta.Laminate, kapeta.Kapeta.
Lanu fusi o alaleoPaʻepaʻe, beige, kulimi, mocha.Malamalama samasama, paʻepaʻe, efuefu, beige.Sukalati, paʻepaʻe, kulimi, efuefu, lanumoana.Kulimi, paʻepaʻe, turquoise, efuefu.Beige, lanumoana, paʻepaʻe, mocha.

Potumoe i masani ma faiga masani

O le sili faigofie ae chic metotia o le teuteuina o se potumoe i le masani ma Provence sitaili. E tofu i latou ma a latou lava uiga ma a latou lava apili. Provence potumoe mamanu ei ai uiga nei ma elemene:

  • O meaafale laʻau e faia i se foliga e faʻamanatu ai i aso anamua. O se moega masani, o se tamaʻi potu teu ofu tuai ma masani faitotoʻa, moega i tafatafa o le moega, o se laulau e fai ai lavalava, o se pusa e seʻi ai pusa o mea e masani ona masani ai totonu.
  • O le tisaini lava ia e amata ma mama. E mafai e tagata uma ona faia;
  • O le teuteuina o le puipui e faia i pepa faigofie o pepa puipui, teuteuina i tamaʻi fugalaʻau, tamaʻi pa;
  • Teuteuga o atavali, ata faʻapipiʻi, pupuni, lamepa tuai i luga o laulau.

Uma mamanu elemene e laiti, e mafai ona faigofie ona tuʻuina i totonu o se potumoe ma ia tapulaʻa. O le faiga masani e faʻaalia ai le iai o meaafale laupapa. O le elemene sili ona taua o se moega ma ni foliga saʻo pe piʻo. O le taualuga e teuteuina i frescoes, o le foloa o laupapa laupapa poʻo maʻa, o pupuni e teuteuina i pupuni manifinifi, o le moli uila, faʻata, ata taugata e faʻaaogaina mo teuteuga. O se potumoe masani-foliga potu foliga mauoa ma masalosalo.

Potu faʻaonapo nei ma maualuga-tekonolosi

Art Nouveau design e le o ni mea faigofie, ae manaia ma, pe a mafai, laʻititi. O se potumoe ma lenei sitaili ua faia i fafo, iloa ona vaega:

  • O teuteuga puipui e faia i atavali masani, tasi tone o pepa puipui;
  • O le faʻalo e teuteuina i atavali, stucco suia;
  • O meaafale e lamolemole, lapotopoto foliga;
  • O le auiliiliga autu o meaafale o se moega ma le maualuga ulu, o se laei laei ma se faʻata, laʻau laupapa moega, se ofu faʻaofuofu;
  • Le i ai o laupapa laupapa skirting.

O le potumoe i se aso nei maualuga-tekonolosi sitaili fetaui lelei i totonu o ata na tuʻuina atu. O le uiga eseʻese o lenei sitaili o loʻo faʻamatalaina e le aofaʻi laʻititi o meaafale ma le aofaʻi maualuga o avanoa avanoa. Pau lava le mea e tatau ona i ai i totonu o le:

  • Se moega e le masani ai, e pei o se lapotopoto tasi;
  • Transformer meaafale;
  • Faaseʻe ofu o ofu ma faitotoʻa iila;
  • Laulau moega;
  • Laʻititi pusa fata;
  • Fata;
  • Uamea, mea palasitika;
  • Tekinolosi pulea mamao;
  • Paʻepaʻe, efuefu, uliuli totonu totonu ma faʻasusu o lanu pupula.

O meaafale uma e tetele ma e le faʻaopoopoina avanoa.

Taua tele! A filifilia ni paʻu pogisa ma pupula, e tatau ona toʻaitiiti i latou. Ma o le a latou teuteuina le potumoe e aunoa ma le vavalalata o le eria.

Potu elemene moli

Malamalama, natura pe faʻafoliga, e taua tele i totonu o le potumoe. Ina ia fiafia i le malamalama i le ao, oe manaʻomia le faʻaaogaina o pupuni manifinifi, pupuni mo pupuni, malamalama ma pupuni malamalama. Faʻapipiʻiina o moli malamalama faʻalagolago i lona ituaiga ma le mafuaʻaga. E le tatau ona tele, ona o se nofoaga e malolo ai, ae ua lava a o iai isi vaega.

O le ata o le potumoe o loʻo umi ma e saunia mo le faʻapipiʻiina o le moli autu i ona itu e lua. Lenei o le a faʻaalia uma nofoaga.

O le ata o le potu moe faʻatafafā e faia i le faʻapipiʻiina o moli autu i le ogatotonu o le faʻalo, ma moli tuʻu i totonu o puipui.

O le mamanuina o se potumoe ma se ofisa manaʻomia se tutotonu malamalama i le faʻalo ma se vavaeʻese moli latalata i le ofisa. Lenei o le sconce, o se lamepa lamepa, se lamepa.

O faʻamatalaga masani a moli mo ituaiga uma e tolu o sconces, poʻo moli i luga o laulau i autafa o moega i itu uma e lua o le moega, matauila e fai i totonu o faʻalo, pe a fai e teuteuina le faʻalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small House Design 28 . 1 Bedroom Tiny House. House Design Inspiration (Iuli 2024).