PVC panels teuteu

Pin
Send
Share
Send

O ona po nei o totonu o nofoaga e nonofo ai tagata, ofisa, faleoloa e masani ona teuteuina i teuteuga laupapa PVC. O le mafuaʻaga mo le lauiloa o lenei ituaiga o maeʻa mea o lo latou aoga, faigofie o le faʻapipiʻiina, tausiga. Matagofie ofu o le a ofi i totonu o soʻo se sitaili, o le a le avea ma se mamafa avega luga o se tapulaʻa paketi.

E uiga i panels: uiga ma meatotino o mea

O PVC panels o se aoga aoga i isi mea maeʻa. O latou faʻaaogaina e sili atu le talafeagai nai lo o le valiina o fale, o le faʻapipiʻiina o puipui poʻo le puipuiina i lalo. O le lelei luga maua mai e aunoa ma le mamafa ma taugata sauniuniga o le tulaga luga.

O mea e aofia ai polyvinyl chloride, mama, anagata, le afaina. O le itu i fafo o loʻo ufiufi i se teuteuga faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina vevela lolomi, offset lolomia, lamination. O le matte poʻo le ilaila varnish layer o loʻo faʻaogaina i luga. Lenei togafitiga faia le panels teteʻe atu i masini ma UV faʻaaliali, ma avatu ia i latou antistatic meatotino.

E tele ituaiga o laupapa PVC: lautele, mafiafia, lanu, faʻataʻitaʻiga. Panels mo puipui, faʻalo ma malifa, lamolemole, embossed - o le lautele filifiliga faia ai se leai se poto masani tagata faʻatau i le taimi muamua le mautonu.

O le lautele o le faʻaogaina o le ufiufi e toetoe lava a le faʻatapulaʻaina: potu malolo, potu e maualuga le susū o le fale, avanoa i fafo ma faʻataʻutaʻuga e aliali mai i le maualalo o le vevela o le tau, nofoaga faʻatau ma le feoaʻi o tagata. O panels na faʻaaogaina mo a latou mafuaʻaga faʻamoemoe, latou te faʻaaogaina e faia ai ituaiga eseese o teuteuga, faʻaaogaina e pei o ie puipui, fausiaina, faʻatupuina o le taumafanafana tagata nofoia latou maua se "galuega" i le togalaau.

    

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

O le tagata faʻatau faʻafetaia le tele o tulaga lelei o PVC panels, latou aofia ai:

  • fafo matagofie, o le avanoa o le lautele faʻaaogaina tisaini;
  • faʻapipiʻi vave e aunoa ma le muaʻi sauniuni;
  • o faʻaletonu i le lagolagoina o fausaga e ufiufi lelei;
  • oe mafai ona towt soʻo se faʻavae: fafie, piliki, sima, luga i totonu o potu le vevela;
  • uaea eletise ma isi fesoʻotaʻiga o loʻo nanaina i lalo ole palasitika;
  • o panela e maualuga le vevela ma leo faʻamama meatotino, latou puipuia lelei mai pisapisaō tuaoi;
  • o le mea e susu susu, e le mauaa ni fuilaila, e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa. Efuefu, Laʻititi-faʻaputuputuina ona o le maualalo electrostaticity le faʻaputuputu;
  • e le pei o fiberboard ma chipboard panels, latou te le lagolagoina le susunuina, meafaitino PVC o le tineia e ia lava, o lona faʻailoga oona o 1.5 taimi maualalo;
  • faʻapipiʻiina o le a faia e se novice fausiaina;
  • o vaega teuteu ua faaleagaina e faigofie lava ona sui;
  • o le faʻatauina o panels e le mamafa mo le paketi, o le a latou tumau mo se taimi umi.

PVC panels o loʻo i ai foʻi ni mea le lelei e mafai ona faʻapipiʻi ile mataʻituina o tulafono faʻagaioia:

  • o le tini e le taliaina le latalata i le faʻavevela o masini. O le mea o le a le mumu, ae i le maualuga o le vevela e mafai ona faʻasaʻoloto vailaʻau oona;
  • aua le faʻaalia panels i malosi masini faʻafitauli, dents, deformations e mafai;
  • e sili atu le aua le faʻaogaina palasitika i le potumoe poʻo le potu a tamaiti, masani laupapa, maʻa e sili lava;
  • maualalo tulaga lelei mea o le a suia lanu i le taimi pe a fai e faʻaalia i le susulu o le la, o le i ai o faʻapitoa faʻaopopo i le tuʻufaʻatasia faʻatamaia lenei aʻafiaga.

    

Ituaiga vaega

Eseesega o panels e faʻavasegaina, faʻamoemoeina i latou mafuaʻaga: faʻalo, mo puipui. Ole mea mulimuli e sili atu le umi, laʻititi fetuʻutuʻunaʻi, sili atu ona tatalia le faʻamamaina ole masini. O lo latou mafiafia e sili atu nai lo le taualuga, o le maumaututu e mafua mai i le maualuga pasene o polyvinyl chloride. O le tipiina o sea laulau ma se naifi o le a le galue, ona faʻamau e mai le 1 mm.

A filifilia se mea maeʻa, faʻalogo i le tele o panels. Ina ia teuteuina nofoaga i fafo atu ma totonu, latou te faʻaaogaina le ie palasitika e 3 m le umi, 10-12.5 cm le lautele. I fafo atu, e pei o se ie ie laupapa poʻo le polycarbonate. O fasimea e fesoʻotaʻi faʻaaogaina le polka (vaapiapi fesoʻotaʻiga) poʻo Europa (lautele) loka.

Ia teuteuina le potu i fafo atu, pe a mafai ona sui suiga o le vevela, faʻaaoga le ie ufiufi o le PVC, o ona faʻamau e mafai ona "taʻalo". O le muamua foliga mai o le mea o loʻo taofia umi ona o vali vali e faʻaopoopo i lona tuʻufaʻatasiga i le taimi o le gaosiga gaioiga, ae le o luga o maeʻa vaega.

O laupepa laupepa e lautele (80-203 cm). Ole umi ole laupepa e eseese mai le 105 i le 405 cm O mea e sili ona fiafia iai tagata faʻatau. Ona o le faʻapitoa togafitiga luga, o laupepa e malosi ma tatalia faʻateleina mamafa masini. O loʻo faʻatiʻetiʻe i latou luga o fao vai, e le tau faʻapapauina muamua puipui aʻo leʻi maeʻa le galuega.

PVC panels ma le sili ona manaʻoga i ai le umi e oʻo atu i le 3 m, o le lautele o le 25 poʻo le 50 cm. I fafo atu o latou o loʻo valiina, valiina pe faʻafefiloi ma ata vevela. O faʻamau i luga ia latou e tau le iloa.

Sandwich panels o se vavaeʻese vaega o ufiufi, aofia ai o fafo ma totonu palasitika vaega, i le va o loʻo iai polyurethane foam poʻo faʻalauteleina polystyrene o se tumu. O le itu i fafo, i le isi itu, e aofia ai foi ma le tele o ituaiga o pepa impregnated ma formaldehyde, ona oomiina. Lenei ituaiga o palasitika:

  • matua anagata;
  • e le afaina i le susū;
  • lauiloa mo le faʻamaeʻaina o faitotoʻa, malifa.

O luga e faigata ona laufanua, e faigata foi ona oʻo iai nofoaga faigata ile aʻai i fasi ie pepa manifinifi o le PVC. Latou e palasitika, faigofie e tipi, auai, pipii saʻo i luga e aunoa ma le muamua fausiaina o se faʻavaʻa. E manaia panels a Mose, e loloʻu gofie, aua neʻi faʻasusu, aua neʻi mu.

Lamination o panels fausiaina se faʻaopoopo puipuia vaega i luga o latou, lea e puipuia aʻafiaga ma maosiosia. Lamination maua ai avanoa faʻaopoopo mo teuteuga, talu ai e faʻataʻitaʻia lava masani ai le volumetric ituaiga o maʻa, laupapa, matagofie i le paʻi i ai.

Panels ma se tolu-itu foliga foliga e lauiloa pe a teuteuina potu ma maualuga le susū, latou mafai ona suia le geometry ma le tele o potu ma faigata faʻataʻatiaga. Ole eseesega o ata 3D ata e fesoasoani e aloese mai tulaga masani, suia le avanoa i talaatu o le amanaʻia.

    

Le mea e mafaufau i ai pe a filifilia

O faleoloa e faʻatau atu faleoloa e ofoina atu PVC panels o Saina, Take, Iukureini, Lusia. I fafo atu, latou e iloga i lanu, tikeri o ilaila, tele. E ofo le au gaosi Italia ma Pelese i ituaiga eseese o teuteuga, faʻaaoga tekonolosi fou e faʻatele ai le malosi o oloa, o faʻamaumauga e iai masini lolomi faʻafuainumera, piliki, laupapa, ma le faʻaaogaina o maʻa chips, ma le aʻafiaga o le faʻamauina o fale.

  • O le faʻavasega muamua tuutuuga o mea - e faʻaaoga mo puipui puipui poʻo faʻalo. Afai o le vaega e faʻatagaina pe a oomiina i se tamailima, ona mafai lea, ona mafai ona faʻatatau i le vaega o faʻalo. Mo puipui, e sili atu le faʻatau sili atu anagata faʻaoga. I se faʻaopopoga, o faʻalo taualuga e masani ona 6 ma 12 m le umi, ma o puipui puipui e 2.7-3, poʻo le 6 m.
  • Aua le tuliina taugofie. Tau maualalo taʻu mai le faʻaaogaina o mea maualalo lelei, kelu leaga, varnish. I le aluga o taimi, o le oloa faʻatau o le a leiloa lona foliga mai, o le a amata ona faʻamamaina vaega leaga, lea o le a faʻaosoina, a itiiti mai, faʻaleagaina tali.
  • O le faʻatekinolosi uiga o le pupula ma matte panels e le eseese. Faalogo i le mafiafia o le fafo puipui, o le mafiafia o ia, o le sili atu le malosi o le faʻataʻitaʻiga. Sili atu anagata faʻataʻitaʻiga ma sili atu faʻamaʻaʻaina. O le lelei o le laulau o loʻo faʻaalia mai i lona mafiafia, mamafa, leai o fafo ma fafo deformations.
  • A faʻatau, e aoga le fesili pe o le a le maualuga o le vevela e fautuaina e faʻagaioia ai le oloa. E le mafai e faʻavaega panels ona tatalia mataua o le 20 tikeri. O isi ituaiga na galulue lelei i le vevela mai -40 i le +115.
  • Faʻatau le aofaʻi manaʻomia o mea i le taimi e tasi, ina ia e sau mai le tasi faaputuga, ma se toniga lanu, se tutusa faʻatusa. E le tatau ona ese mai paʻu tuaoi ile paolo poʻo le mimilo i se tasi itu poʻo seisi.
  • O Panels o loʻo teuina lelei ma feaveaʻi o loʻo fusia ma maumaututū i le faʻamatalaina.

    

Ituaiga ma lanu o panels

E tele filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le pito i luma o oloa. O le metotia lolomi metotia mafai ai ona maua eseese ata e faʻaaogaina ai le vevela fesiitai ata o le a le mou i lalo o le aafiaga o le susulu o le la ma o le a tuʻuina atu i le faʻaaogaina muamua teuteuina meatotino.

Offset panels e sili atu ona ofuina-tetee, i le taimi o la latou gaosiga o le muamua laasaga aofia ai le faʻaaogaina o se mamanu ma vali faʻaaogaina o le offset lomitusi, o le laʻasaga lona lua o le ufiufiina o le oloa ma le puipuia vaega o varnish ma se antistatic aafiaga, lea e mafai ai ona teteʻeina i maosiosia ma vailaʻau. O le lolomiina o lolomi poloka poloka o le manogi o manogi, lea ei ai sona aafiaga lelei i le soifua maloloina o tagata.

I ona po nei mamanu, PVC laminated panels ua amata ona manaʻomia. Faʻafetai i le teuteuina o ata tifaga ufiufi, o le vaega mauaina puipuiga faaopoopo mai maosiosi ma aʻafiaga, mafai ona i ai eseese manaia mananaia, e sili atu ofuvae, ma tatali maualuga vevela. O le faʻamamaina o pa e faʻaaoga lelei ai latou i nofoaga e maualuga ai le feoaʻi o fale, o fale e valu ai puipui e pusi ma maile. O oloa e le taʻe i le aisa tetele, taofiofi o latou foliga mai pe a tineia sikareti faʻasaga i puipui.

    

Piliki laupapa

O laupepa faʻailoga e fai ma sui o le faia o piliki i se mea moni. E faʻaaogaina e teuteu uma ai puipui i totonu o le potu ma fafo. O le faʻataʻitaʻi o le a suia ai lou fale. Faʻaaliga mea na faia i le polyvinyl chloride o le a faʻaleleia atili ai foliga o le fale, puipuia puipui mai le faʻaleagaina aʻafiaga o le faʻasusu ma le vevela.

Pa laupapa

Ona o lo latou fetaui lelei sili ona lelei, palasitika panels o loʻo faʻaaogaina i nofoaga mo faʻamoemoe eseese. O le "maa" pa e mafai ona maua i totonu o se fale mautotogi, ofisa, cafe poʻo le fale tifaga. O laupapa maʻa e eseese i lanu lanu, atoatoa mo le fausiaina o se sitaili matagofie, mafanafana e faʻamamafaina le tofo ma le tamaoaiga o le ana.

Panele mo tile keramika

Mo teuteuga i totonu, e maualuga le maualuga o le susu, o le filifiliga saʻo o le filifili lea mo palasitika. O mea o le a taugata tele maualalo ifo nai lo keramika; le gata i se matai mafai ona galulue faʻatasi. Oe mafai ona faʻamau panels i luga o le puipui i ou lava lima. O loʻo faʻamaluluina le faʻasusuina o le susu i le pito i luga o oloa o le a puipuia mai le suia ma le agamalu e sili atu le leaga nai lo o maa masani. E leai se manaʻoga e talanoa e uiga i le numera o ono mafai fofo mamanu.

Features ma faapipiiina metotia

E tele auala e faʻaleleia ai panels PVC. Mo le faʻamaeʻaina o le faʻalo, e naʻo le faʻavae auala e faʻaaogaina. E mafua lea ile agavaʻa e nana ai fesoʻotaʻiga, ia maua ai se mea poʻo ni isi mea e faʻamumu ai moli i nofoaga saʻo.

Ae o puipui, e sili atu le pipiʻi mea iinei, o lea o le a liliu atu luga e avea sili atu anagata. O le palasitika e umi atu pe a fai e le faʻapiʻopiʻo i totonu o gaogao fausia e le faʻavaʻa. A faʻaogaina le uaea auala, e sili atu le faʻapipiʻi le palasitika i luga o le muaʻi faʻatutuina drywall.

Fesuiaiga o le faʻaaogaina o panels i totonu

O nofoaga e nonofo ai e tatau ona "manava" e le ufiufiina i le palasitika i luga o le vaega atoa. O le faʻatumuina o le ausa mau o mea e foliga mai e ono maua mai i na potu e masani ona maualuga le susū ma vave faʻaleagaina. I totonu o le fale mautotogi o lo oi ai se umukuka, se faletaele, o se faitotoʻa ulufale, i fafo - puipui o loggias, malifa. I balconies ma loggias, PVC panels e fealofani faʻatasi ma faʻamalama faʻamalama faia o fesoʻotaʻiga mea.

    

I le potu malolo

E le aoga le ufiufi atoa o puipui i laupapa palasitika; i le potu malolo e sili atu le tuʻufaʻatasia ma isi mea. O le teuteuina o se tasi o puipui i le palasitika o le a fesoasoani e faʻamamafaina le sitaili o le potu. I le taimi lava e tasi, e tele faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina: i lalo o le maʻa, piliki, paʻu.

Glossy 3D panels i luga o le taualuga o le a fesoasoani e vaʻaia faʻateleina le maualuga o le potu. Latou te talafeagai pe a fausiaina vaeluaga i le potu malolo, teuteuina koluma, faʻaputuga.

O le uluaʻi mamanu na fausiaina faʻaaogaina laupapa-faʻataʻitaʻi tile laupapa o eseesega tele, i le tele o tulaga, i eseese itu. O moli-i totonu o le a faamamafa ma faʻalauteleina le aʻafiaga.

    

I le umukuka

Ole vaega masani a le PVC o vaega e faigaluega ai mea faigaluega ile umukuka, i vaega e manaʻomia tele ai le faʻamama susu. Ua suia e le PVC ni maa faʻaleaganuʻu ona o lona avanoa, vave faʻapipiʻiina, fesuiaʻiga o mamanu. E mafai e tagata uma ona teu puipui o le umukuka tutoʻatasi. Ole isi lea mea sefe.

E naʻo le tatau lava ona manatua e le o ituaiga uma o mea e maua ai le teteʻe o le vevela io latou uiga. O nofoaga e latalata ile magalafu ma ogaumu e mafai ona teuteuina i ie ie LSU male maeʻa mulimuli ane.

I le umukuka, o ou mafaufauga e mafai ona le gata. Glossy ma matte coatings e talafeagai iinei, faʻataʻitaʻiga ma se mamanu ma le lolomiina o ata foliga lelei. O skinals e sili ona lauiloa ile apron - panels e iai ni faʻataʻitaʻiga ma teuteuga. Tagata fiafia i vasega masani o le a faigofie ona pikiina i luga ni filifiliga o le monochrome, i latou e mananaʻo i se vevesi o lanu - lanu lanu.

    

I le potumoe

O le vevela ma le faʻalogo leo o le potu sili ona filemu i totonu o le fale o le a tuʻuina mai e PVC panels. O le mea taua iinei o le filifilia o faʻataʻitaʻiga e fetaui ma ona po nei ma tumama e manaʻomia.

O le ulu o le moega e teuteuina i mea palasitika. O se kiona paʻepaʻe alcove foliga lelei i totonu o le autalavou totonu. Maualuga-lelei laʻau-lanu panels o le a teuteuina puipui ma faʻalo o le atunuʻu fale potumoe. O panels faʻaaogaina e pei o panels foliga tamalii. O se potumoe i se lanumoana autu autu poʻo se sukalati-kulimi puff keke e talafeagai, minimalistic le faʻapaleni pupuni ma taofiofi vasega e lelei. Oe mafai foi toe fai le lanu o pepa pepa puipui.

    

I le potu tele

O le efuefu, palapala, stains ua avea ma ulu tiga mo faletua i le auala savali e mafai ona faigofie ona aveʻese i se malū omomi. Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina, o le pito i lalo o puipui i le auala e masani ona teuteuina i pogisa, ma o pupuni pepa puipui e faʻapipiʻiina i le faʻalo ma le pito i luga o le puipui.

O se taualuga malamalama e faia i laupapa PVC faʻatasi ai ma moli malamalama ua fausia i totonu o le faataamilosaga o le a tuleia puipui o se potu vaiti ma pogisa.

    

I totonu o le faletaele ma faleuila

O le teteʻe i le susu ma le teteʻe atu i le vevela o lenei ituaiga o faʻaiuga ua avea ai o se elemeni sili pe a faʻafouina se faletaele. O le faʻafaigofieina o palasitika o loʻo taʻoto foʻi i le mea moni e oʻo lava i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faigofie lava ona fofo le faʻafitauli. E faigofie ona aveese se vaega ole puipui ole PVC ae toe faʻapipiʻi pei e leai se mea na tupu. O le a le mea e le mafai ona fai atu ai e uiga i maa keramika.

I totonu o le faletaele, faleuila, pupuni malamalama o panels e masani ona faʻaaogaina. O le le lava o fesoʻotaʻiga i le vaʻai atu e mama ai foʻi le potu ma lautele.

    

Manatu fesoasoani

E le mafai e le vai mafanafana ma se ie vaivai ona tagofia se ituaiga palapala. O le efuefu ma palapala o le fale e faigofie ona aveʻesea ma latou, ae e le mafai ona soloiesea pefu maoti.

Aua le paʻi i le pito i luga palasitika ma abrasives. Latou te faia ni microcracks e le mafai ona "faʻamaloloina". Eseese solvents ma degreasers, chlorine, acetone o loʻo finauina foi. O le vaega o le a leiloa lona amataga foliga ma le lanu. Ole fasimoli alkaline e mafai foʻi ona aʻafia ai le laugatasia o le vali.

Uma panels PVC faia o le tutusa ituaiga o mea, ae i le tulaga o latou uiga, tausiga tekinolosi ono eseese. E tatau ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete le faʻamatalaga mo le vailaʻau na faʻatau mai, muamua siaki lona aʻafiaga i se tamaʻi nofoaga maotua.

A faʻapea e aliali mai le lauulu i luga o le palasitika faʻailoga, mai le faʻailoga, pe ua mou atu le oloa, e mafai ona e taumafai e solo ese le nofoaga lea ma le tali o le amonia (1:10).E sili atu le faʻatuatuaga o vaega tetele mo le faʻamamaina i polofesa mai se kamupani faʻamama. I le fale, faʻaaoga le fufuluga fufuluaʻi lapisi poʻo se mea faapipii na faia mai le taoina i le soda i le vai.

O iʻuga o faʻamalositino a tamaiti ma gouache e fufuluina i le vai, penitala - ma se titina. Laminate luga o le a tatalia le faʻamamā mama, ae e tatau ona faʻaogaina i se lapisi. Sili atu i le faʻaeteete faʻasoa i luga o se vailaʻau faʻamamaina mo palasitika panels.

Faaiuga

Fou tekonolosi ma aoga mea e sui ai le masani ai teuteuina maeʻa. Ua maua nei paneta maualuluga a le PVC e le gata i ofisa, ae faʻapea foʻi i se taulaga faʻaaloalo ile taulaga, fale tumaoti. O mea e aoga, e fetaui lelei mo aso nei maualuga-tech design, foliga lelei. Tau o loʻo avea ma vaega taua. O le e ona se tumaoti avanoa poʻo se ofisa mautotogi ma le maualuga fegasoloaʻiga tau o le a le tau faʻaalu tupe tele i le toe faʻaleleia o taumafai e fausia se tulaga ese siʻosiʻomaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The EASY Way To Fit Bathroom Wall Panels (Mae 2024).