Faʻapitoa vaʻaele fale taele: faʻalauteleina vaʻaiga

Pin
Send
Share
Send

O le faletaele o se uiga taua tele o le tele o aso nei fale mautotogi ma tele fale tumaʻoti. I nisi nofoaga e matua vateatea, lautele, ona leai lea o ni faʻafitauli i le faʻatulagaina o palama ma mea faigaluega a le aiga. Ae o le tele o taimi nai lo le leai e leai se tele avanoa - ona o le fesili o se manino faʻatulagaina e sili ona talafeagai. Poʻo le a lava le tulaga, o le lautele o aitia mamanu e leai se tuaoi.
O se faletaele faʻaloaloa atu i le tulaga o le faʻatafaʻi e masani lava, o lona matagofie, fealofani faʻasoasoaina foi. Faʻafefea ona filifili se ata sili ona lelei mo se potu taʻele potu, faʻaeteete faʻaeteete mea uma e te manaʻomia i totonu o lenei potu, faʻateleina le avanoa, i auiliiliga i tusitusiga o lenei tusitusiga.

Vaega o le faʻavasegaina

O se faletaʻele vaapiapi e masani ona maua i totonu o na fale e le i fuafuaina muamua ai, "stalin". Nei totonu e masani lava ona fuafuaina i loft, taulaga, alamanuia sitaili. Mo tamaʻi potu mautotogi, o se faletaele tuʻufaʻatasi e sili atu le tulafono nai lo le tuusaunoa. O le faletaele e manaʻomia ona teuteuina ina ia faigofie ai ona faʻaogaina, o mea uma e te manaʻomia e tuʻu faʻatasia, e iai le avanoa mo le leai se totogi.

Faʻafefea ona fuafua se vaiti vaiti potu:

  • faia le tele o manino geometric foliga;
  • aua le faʻaogaina se numera tele o lanu i le taimi e tasi;
  • tausi le paleni o laina faalava, laina i luga;
  • teuteuga, lanu uliuli - le aofaʻi aupito maualalo;
  • ogatasi o vaevaega o mea uma taua e taua foi;
  • faʻaaoga metotia eseese e faʻalautele ai le avanoa.

 

E sili atu le tuʻu i luga ole avanoa e teu ai faʻamalama, o vailaʻau faʻamama uma - i totonu o kapoti tapuni pe faʻatau mai ni fale tuʻufaʻatasi monophonic.

 

Filifiliga o mea maeʻa

O le susū i totonu o le faletaele e maualuga i taimi uma, o lea o mea e filifilia e avea ma susu tetee:

  • maa - faʻasolosolo, natura;
  • tile keramika;
  • linoleum;
  • tioata, faʻata;
  • faamamago;
  • lava ata faʻapipiʻi;
  • susu "pepa puipui vai".

 

O le mamanu o le foloa i se avanoa avanoa e matua aafia ai le aotelega foliga o le atoa potu. O le monochromatic susulu lava-faʻaputuga fola o le tagata lava ia, aemaise pe a fai o le translucent, faʻaopoopo le voluma i le potu mai lalo.
Ina ia aloese mai le "aafiaga auala", o le avanoa ua vaevaeina i le lua pe tolu pe fa vavaeʻeseʻa sone: latalata i le tapu, faletaele pesini, bidet, taele. E sili atu ile fa ile ono ile taʻilua.

Ina ia faʻalautele le avanoa, o tile e tuʻu faʻasolosolo, o fola o le foloa e sili atu i le tele o taimi e tele atu ai nai lo pa puipui. Tafatolu, tu ma lona lautele itu agai i le faitotoʻa, vaʻaia faʻalauteleina le foloa.
Faatasi ai ma le fesoasoani a eseese ie, lanu, teuteuina puipui, o le avanoa foi zoned. Pa puipui faia i palasitika, "maʻa fetuʻutuʻunaʻi", vali, tioata keramika, faʻata lapoʻa, faʻataʻoto faʻataoto tuaoi o le a faʻaaogaina. Vinyl wall mural ma le sami, natura vaʻaiga, mafaufauga faʻataʻitaʻi foliga foliga lelei foi.

O le ata lelei o le faʻalo mo se fale taele o ata faʻaloaloa o le PVC. Glossy poʻo le matte, ma feilafi poʻo le faʻatusa o le la, le lagi fetu feʻilafi. O se moli filifilia lelei o le a faʻataʻitaʻia se faʻamalama moni i le faʻalo.

Mo meaafale maeʻa, palasitika, MDF faʻapitoa laminated, tioata e sili. O wallpaper susu e filifilia ma sina laʻititi, faʻalagolago i le ata o le potu.

   

Filifiliga o lanu

Faʻaputuga paʻepaʻe paʻepaʻe pe paʻepaʻe e ofi atoatoa i totonu o soʻo se faletaele - lapoʻa pe laʻititi, lautele pe vaapiapi.

I totonu o se faletaele elongated, o mea nei e sili atu:

  • pogisa lalo, malamalama i luga;
  • susulu, mataʻutia lanu - maualalo;
  • o le lautele averesi o le fasi faalava;
  • ata pepa puipui, lanu mosaics faʻalauteleina faʻalauteleina le avanoa;
  • moli, agamalu, ma lanu pastel.

O lanu e sili ona lelei e lanu efuefu-lanumoana, beige-samasama, moli lanu viole, pale enaena, okerota sesega, lanu eseese o le lanumoana, piniki, lanumeamata lanumeamata, ma isi. Afai e i ai se faʻamalama iinei, ma susulu malosi mai le la, o lona uiga mo le "itu i matu" e sili atu le filifilia o le mafanafana, pupuni pupuni o nofoaga, o le tau malulu o lanu e sili atu ona talafeagai mo "itu i saute". Afai e le mafai ona 'aloʻese mai faʻatusatusaga, e fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o le tasi lanu lanu masani, faʻaopopoina i ai le maualuga o isi lanu e lua. O le masani paʻepaʻe ma uliuli fua, auro lanumoana, lanumeamata ma enaena foliga matagofie.

E le o tagata uma lagolagoina le "sitaili" mo lenei po o lena sitaili, o lea o le lanu lanu filifiliga e tatau ona taʻitaʻia e a latou lava aitia.

 

Moli

Saʻo moli e matuaʻi aʻafia ai le aotelega o foliga o le potu; e sili le susulu, tele. Afai o le moli e na o le pau le moli ma le tasi matauila i luga o le faʻalo, e pei o uma "stalinkas", ona o sea avanoa e le foliga sili ona lelei. E pogisa i tulimanu uma, ma o le potu e pei o se auala faʻaumiumi. Faʻamalamalama moli i tafatafa o le faʻataʻamilosaga, faʻalotoifale i soʻo se paipa palu, faʻasolosolo faʻasolosolo uila laiti, o ituaiga o sconces o le a avea ma tali sili ona lelei. O le LED strip, lea o loʻo nana i tua atu o le cornice, fausia ai le lagona o le "lele faʻalo", pa maualuga. O le faʻamalamalamaina o vaega taʻitasi e mafai ona vaevaeina ai le avanoa i "sikuea talafeagai". Malamalama faʻaopoopo, o mafuaʻaga o loʻo tu ai i lalo o le faletaele, i tafatafa o lona faataamilosaga, i lalo o le vaʻalele o le lava faʻalaugatasia fola malamalama, foliga lelei foi. Malamalama i faata o le faata e talafeagai pe a fai o foliga e tatau ona faʻaaogaina i lenei potu faapitoa.

 

A faʻapipiʻi le fola "susulu", e taua tele le susulu o le vai - leai se mea e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le susu ma uaea poʻo ni mea faʻaeletise. Filifili saogalemu lago ua filifilia - ma faʻaputuga.

Filifiliga o meaafale ma mea e teu ai

A lava loa le avanoa, latou tuʻuina se fata i totonu o le potu, o se fola kapeneta. O se pusa fata e tuʻu i lalo o le tapu, e sili ona lelei ma se fata faʻavasega fale. O tulimanu uma e tatau foi ona faʻaaogaina i le tele e mafai ai. O loʻo faʻatulagaina avanoa avanoa e teu ai i lalo ma luga ole fale taele. O se seti atoa o meaafale e mafai ona faʻatauina i le taimi lava lea - o se mea tutusa e ofoina atu e le tele o kamupani e mamanuina tapu ma faleuila. Afai e laʻititi lava le avanoa, lea e masani ona tupu pe a faʻaleleia fale taʻele i fale sa leʻo nonofo ai, ia e sili la le okaina o meaafale uma e tusa ma ata taʻitasi. O le elongated vevela solo nofoaafi faʻapipiʻi totonu totonu i se amataga auala; e tatau ona ofi faʻalelei i le ata o lenei potu.

O mea gaosi e filifilia mo potu e maualuga le susu.

   

O le filifiliga o le palama

A i ai laʻititi avanoa, o le sili ona puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga e tatau ona sili atu.

Sili talafeagai mo se potu vaapiapi:

  • magoto tulimanu;
  • tanoa tanu vai tautau;
  • tapu taele puʻele, taele cubicle;
  • faleuila ma se vaieli lilo, bidet.

O le bidet o le a tuʻu i tafatafa o le faletaele - afai e aoga, ona tuʻuina lea i o latou tafatafa, i autafa o se puipui puʻupuʻu, ma le isi itu - o se tulimanu poʻo se tapu taele, fale taele. O le tapu e mafai ona tuu laiti - afai e taofia, ona tatau lea ona e mafaufau i le filifiliga o le tuʻuina i luga o le masini fufulu, kapeneta. Faʻamoemoeina i le tele, o le taele cubicle nofoia le atoa vaapiapi pa poʻo se vaega o ia. Afai o le lautele e lua mita pe sili atu, ona tuʻufaʻatasia lea o meaafale - o le tapu lava ia e tuʻu faʻatasi i le isi puipui umi, faʻatasi ai ma isi - mea faigaluega uma - o se pesini faletaele, bidet, tapu, masini fufulu, ma isi.

O le nofoaga latou te taʻele ai i nisi taimi e le faia i se tulaga o se faleʻie, ae naʻo le tuʻu eseʻese e se tioata vaeluaina. I lenei tulaga, e taua le faʻatulaga saʻo o le alavai ina ia aua neʻi faia ni puddles i totonu o le potu.

    

Faʻaaogaina faʻata mo faʻaleleia atili vaʻaiga

Tetele faʻata mafai ona vaʻaia faʻalauteleina le avanoa o soʻo se potu. I totonu o se faletaʻele vaapiapi, e sili le faʻapipiʻi o latou i luga o se puipui umi ina ia foliga lautele le potu. O loʻo tu i luga o se tamaʻi pa, latou te vaʻai solo, lauitiiti, faʻaumiumi le potu, e le manaia tele. A i ai le tele faʻata, se tasi o latou faʻatauina "make-up" - o loʻo i ai faʻamalamalamaina i le itu o le perimeter. O le faʻalo faʻata, o le mosaic tutusa i luga o puipui, meaafale, foloa, o le a teuteuina atoatoa le potu.

O le i ai o se faʻamalama e le tatau ona vaʻaia o se le lelei - e matua faʻalauteleina le avanoa o se potu vaiti, ma ia tausia le le faalauaiteleina, e teuteuina i tioata ma le tasi itu itu vaʻaia, lanu lanu-tioata faʻamalama.

Faaiuga

I le mamanuina o se faletaele vaapiapi, o le a leai ni faʻapitoa faigata pe afai e te mulimuli i ni tulafono mo lona faʻaleleia atili, faʻaaoga ma le faʻaeteete nisi o togafiti togafiti. O le soʻona faʻatupuina o mea e tatau ona 'aloʻalo iai, faʻatulaga lelei mea uma, faʻaaoga tatau le avanoa "elongated" avanoa. E tatau ona toʻafimalie i totonu o le faletaele, talafeagai e feʻaveaʻi, tusa lava poʻo a ona foliga, lapoʻa. Afai o meaafale faletaele foliga foliga faʻafitauli, oe tatau ona liliu atu i polofesa tisaini latou faʻapitoa i le tuʻufaʻatasia o na ituaiga nofoaga. O le a latou taʻuina atu ia te oe poʻo le a le lanu e filifili ai, fuafua le avanoa i se amataga auala, faʻaalia i le 3D format, teuteuina ia tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻatau.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TRANSLATING ENGLISH INTO SAMOAN CHALLENGE!! (Mae 2024).