Foafoaga ata tifaga ma auala faʻatonu i totonu o se tamaʻi vaega

Pin
Send
Share
Send

I soʻo se potu mautotogi poʻo se fale, o le alasavali e avea o se "savali-i totonu" potu. O le "foliga" uma o le fale mautotogi, e mafai ai e malo ona faʻamasino le amio ma le tofo a tagata e ana, ma le sili ona taua "felauaiga" hub. E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga masani, o faitotoʻa uma i isi fale o loʻo tu i le alatele. E masani lava, o le tele o lenei potu tuua tele e manaʻomia, o lea e tatau ai ona e faʻafaigofieina ma le mamanu ina ia mafai ona ofi uma elemeni manaʻomia mea lelei ae le faʻaletonu le avanoa ma latou.

Maea ma mea

Mo fola, e sili atu le lafoa le lapoʻa linoleum ma masani laminate, fale e fiafia i ai keramika maa. O lenei filifiliga manumalo i le tele o manatu:

  • Uma palapala auala luga o seevae fofola ma nofo i le auala savali. O lenei potu, faʻatasi ai ma le umukuka, e masani ona fufuluina nai lo isi. E le fefefe tile keramika poʻo tioata i maa poʻo vailaʻau. Ole faʻamama e masani ona le afaina ai latou foliga mai.
  • I le taumalulu, e le gata o le vai e fofoa i luga o seevae, ae faʻapea foi ma soʻoga soʻoupu o loʻo faʻaaogaina e le lautele mea faigaluega e faʻagasolo ai auala. O ia vailaʻau mafai mafua afaina le toe faʻaleleia i taugata laminate fola, ao latou le i luga o le foloa tile.

Tekonolosi faʻaonapo nei mo le gaosiaina o laminate mafai ai foi ona tatou talanoa e uiga i lona malosiaga, ae o le mea e faʻaalia e le faʻateleina o le "slipperiness", lea e le manaʻomia i le auala tele. O le laupapa poloka laupapa na fausia mai laʻau masani, o le mea lea, e ui lava i le faʻapitoa faʻagaioiga o mea, e sili ona afaina i le susū. O lenei ituaiga ufiufi e le talafeagai mo le alatele. O le kapeta e foliga lalelei, e tuʻuina atu i le potu se paʻu o chic, ae e manaʻomia e le aunoa le tausiga. Afai, e ui i lea, oe filifili e faʻapipiʻi kapeta, ona tatau lea ona tuʻufaʻatasia ma le pito i lalo o le foloa malo. O lenei metotia o le a faʻalauteleina ai le ola o mea. O puipui e masani ona togafitia i auala e lua:

  • Muamua ma puipui;
  • Latou te primed ma vali.

Masani ai, o le faitotoʻa fale e teuteuina i malu lanu enaena tone. Mo tamaʻi potu ma le lautele o le 4 sikuea mita, latou te tausisi i se mataupu faigofie: o le foloa e tatau ona faʻateleina ona pogisa nai lo le lanu o pa ma leai se mea e faʻataʻitaʻia. O le taualuga e masani lava ona galo. E valiina i se lanu paʻepaʻe masani ma latou tu ai iina, ae e tele filifiliga mo le teuteuga faʻavae muamua. Afai o le potu e le gata i laʻititi, ae faʻapea foi ma le faʻalo maualalo, ona tatau lea ona e aloese mai faʻataʻitaʻiga, filifili mo paʻu o le paolo ma taʻaloga o le malamalama.

Ma maualuga taualuga, o le lautele o galuega o le a tupu. E mafai ona faia sitepu, faʻafaigata pe faʻapipiʻi. I le tele-tulaga, e faigofie ona nana le faʻaopopoina o punaoa o moli, ma vaega e matua nana nana faʻaletonu ma le piʻo o puipui. O faʻalo e faia i le palasitika poʻo le laupapa faʻapipiʻi e le maualalo ifo i faʻalo o loʻo faʻamamaina i tulaga o mea matagofie, ae e faʻaopoopoina i latou e tau talafeagai ma faigofie ona faʻapipiʻi. Mo faʻalo e tele-tulaga, o le drywall e lelei: e faigofie ona fai soʻo se foliga, o lea e te le tau faʻatapulaʻaina ai ou mafaufauga i na o maʻai tulimanu.

    

Wallpaper po o atavali

O le filifiliga o pepa puipui tuusaʻo faʻamoemoe i luga o le lautele sitaili lea o le a faʻatautaia uma ai le auala savali. Mo aga masani o le "toa" i ona po nei, o wallpaper e puʻeina le ata "puʻeina" ma ata susulu ma ituaiga geometric e talafeagai. Mo potu i sitaili masani, a le o le puipui puipui o lanu malu poʻo le maaleale, e masani ona faʻataʻitaʻi le faʻataʻitaʻiga. Afai o le hall i ai se sikuea foliga ma maualalo faʻalo, e taua le iloiloina o le filifiliga o pepa puipui ma faʻasologa laina e faʻalautele i luga ma ave ese le avanoa o le potu. O le faʻasologa tutusa e faʻaaogaina i lautele auala o loʻo faʻatatau ai le paʻu avanoa i le pito i luga. O pepa puipui ma faʻasologa lautele e talafeagai mo foloa faatafafa ma maualuga faʻalo. Vertical laina o lona uiga e le gata o se manino mamanu luga o le pepa puipui, e mafai ona tatou talanoa e uiga i se ituaiga e tutusa ma ie. O le faʻataʻitaʻi ie e aofia ai le faʻataʻitaʻia o le faʻavae o alava e alualu i luma i le tasi itu, ma faʻatutuina ai se "geometric" mamanu. O ata pepa faʻatasi ma le siliva ma le auro na teuteuina ai, faʻataʻitaʻi ie poʻo le "vaai tipi" o uʻamea, na avea ma aga o le tausaga e alu atu ai.

Le valiina o puipui o le auala savali e le leiloa uma pe a faʻatusatusa i pepa puipui. E le gata i lea, e i ai foi le "malosi" lelei: o ia puipui e mafai ona fufuluina e aunoa ma le afaina ai o le ufiufi. Ae le i faʻataunuuina le galuega autu, o puipui e putty (pe a manaʻomia), muamua ma faʻalelei. Acrylic primer o le a ave a itiiti mai i le aso e mago atoa. I le amanaʻia ai o uiga o le potu, o mea sili ona lelei mo le valiina o:

  • Faasalalauina Acrylic;
  • Alkyd enamel;
  • Styrene-butadiene faataapeapeina vai.

Soʻo se ituaiga o vali e faʻaogaina i ni faaputuga se lua: o le muamua ma le pulumu, ma le lona lua i le faʻaseʻe. Teuteuina ma isi mea e foliga faʻavae i luga o puipui vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulimanu o le auala savali, na faafuaseʻi ona "matala" se tulimanu o le brickwork. O le gaioiga e matua ogatasi ma mataupu faʻavae o le faiga alamanuia.

E taua le iloa. O le putty e faʻaaogaina e le gata mo le "ufiufi" faʻaletonu. E tatau ona faʻapipiʻi le putty pani i luga o le vaega atoa o le eleele i se mea manifinifi. E faʻalelei foʻi pe a maeʻa. O le sili atu le maeʻaeʻa o le sima o le oneone, o le sologa lelei foi lea o le a iai. E sili atu le faʻaoga o se mesh abrasive o le autu mea faigaluega.

   

Lanu fusi o alaleo

Talu ai o loʻo tatou talanoa e uiga i ni tamaʻi auala savali, "masani", e le aoga la ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma fugalaʻau. Ua lava lelei le toe manatua o le tulafono faʻaauro: "O lanu uliuli e faʻaitiiti ai le potu, ae faʻalauteleina e lanu malamalama." Ma, uliuli, pogisa paolo o enaena, efuefu, lanumoana, lanumumu o se pito i tua o le a tatau ona teʻena vave. Latou mafai ona i ai i le tulaga, ae na o "i ni vaega", i le tulaga o laiti elemeni. O le filifiliga faʻatoa mafai i le va o filifiliga e lua:

  • Lanu mafanafana;
  • Lanu malulu.

Lanu samasama, moli, lilac, enaena, beige, piniki, mutia lanumeamata o le a avea le alasavali "malu" ma mafanafana. Lanumoana, lanu viole, turquoise, lanumoana, azure, lanumeamata lanumeamata, efuefu o le a faʻaopoopoina le malulu i le ea. O lanu uma o loʻo taʻua i luga e tuʻufaʻatasia ma le paʻepaʻe papaʻe ma le uliuli. Tolu e manatu o se feololo numera o lanu i le tuʻufaʻatasia mo totonu teuteuga. E mafai ona e filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi le lalolagi, tasi le malulu ma le tasi mafanafana. Lua lanu e faʻaaogaina o le faʻavae o le ata, ma auiliiliga e avatua i le lona tolu e saeia. Mo ia ituaiga faiga faʻaonapo nei e pei o le Scandinavian style, minimalism, alamanuia, e mafai ona e faʻaaogaina se lua lanu malulu ma le tasi e le faʻaituʻau. O le tele austerity o le auala savali atoatoa ofi i manatu o nei faʻatonuga.

  

Moli

Mo tamaʻi ala savali, e taua tele le iai o moli "volumetric". E tele auala e ausia ai lenei aʻafiaga:

  • A teuteuina puipui, fai ni mea teuteu teuteu e fausia ai ni isi mea malamalama.
    Afai e le mafai ona galue ma le puipui, ona faʻaaoga lea o meaafale mo faʻaopoopo moli: o se lauitiiti ma maualuga fata faʻatasi ma le pea "faʻamalamalamaina" ipu poʻo faʻatagata.
  • I luga o "sitepu" taʻitasi o le taualuga tele, o laina laʻititi o mea malamalama e faʻatulagaina, o le uaea e "suʻiina" i tua o pa puipui, e mafai ai ona faʻasaoina le matagofie matagofie o le faʻaiuga.
  • Faʻapipiʻi se pusa tioata malulu i luga o se vaega eseʻese, i tua atu o lea e nana ai lamepa mamana. Tele taimi, o se teuteuga faʻapipiʻi e faʻapipiʻi luga o puipui e mafai ai ona tuʻu faʻata.
  • Fausia se laupapa faʻalaʻau faʻatasi ma moli malamalama i luga o le puipui i luga aʻe o le tagata.
    Faʻapipiʻi moli lamepa "elongated" i luga o le foloa poʻo puipui puipui.

Taumafai e faʻaoga le anoanoaʻi o malamalamaʻaga malamalama e mafai ai. O le tele o "ave" faʻatonuina i itu eseese, o le lautele lautele o le a foliga mai.

    

Meafale

Talu ai o loʻo matou feagai ma se auala masani mo Khrushchev, ona tatau lea ona matou galulue ma le laʻititi o meaafale. Ae paga lea, e te le mafai ona ofi i mea uma e te manaʻomia i na nofoaga. E tatau ona e taulagaina se mea. E le mafai ona faʻaititia le avanoa e teu ai. O ofu i fafo, pulou ma seevae e tatau ona teuina i se mea. E lua filifiliga iinei:

  • Ipu laupapa;
  • Tautau tautau ma se tulaga i lalo o le mo teuina seevae.

O le lona tolu auala mafai ona avea o le faʻapipiʻiina o se potu laʻei, i totonu o vaapiapi vaʻaia e laʻititi lava avanoa e ofi ai se faʻaopopo potu ese, o lea la o lenei fofo e matua faigata lava ona faʻatino.

Lea filifiliga e filifili faʻamoemoe lava i le numera o tagata nonofo ma, tusa ai, le aofai o a latou mea. Afai e faʻaputu uma se faʻaputuga o lavalava, ona faʻapea ai lea o se faʻatautau tautau o le a foliga lemu ma matua le faʻalelei i le auala savali. Ma o le filifiliga pa'ū luga o lavalava. E manaʻomia masani le ofuina o faitotoʻa o faitotoʻa o faitotoʻa, ae e i ai foʻi le latou drawback: o meaafale e fai si lapoʻa ma e i ai le lamatiaga o le "'ai" le atoa avanoa avanoa. Ina ia aloese mai se le manaʻomia aafiaga, "tapunia" le auala savali i le faʻata i luga o le kapeneta panels. O le tulimanu kapeneta e aoga foi le iloiloina o se filifiliga, ae e na o le talafeagai mo elongated foloa sikoa. I le "gaoia" na o le tasi tulimanu, o sea kapeneta o le a tuua le isi tolu saoloto mo isi totonu mea. I le avea ai o se nofoa tulaga, oe mafai ona faʻaaogaina se lautele seevae kapeneta ma malu ie ufiufi pe tuu ni pou, nofoa. E tatau ona i ai se tamai pusa o drawers poʻo se laulau i le auala savali. Talu ai nei, o meaafale meafale e leai ni vae ua faʻafaigofieina. Moega, laulau ma nofoa malolo faʻasaga i le puipui, lea o loʻo taofia ai faʻamalolo ma le fesoasoani a faʻamau faʻapitoa. O ia nofoa "opeopea" o le a faʻaopopoina le malamalama i le alasavali ma o le a tosina mai ai mafaufau o tagata faʻaofo.

    

Faiga faʻaonapo nei

O le faitotoʻa ulufale e leai se tuusaunoa i isi potu ma, pei lava o latou, usitaʻi i le lautele mataupu o le Art Nouveau style:

  • O le faʻaaogaina o laufanua manino.
  • Faatasi ai ma fugalaʻau, o le pama e punitia e le efuefu, uliuli ma paʻepaʻe, enaena, o latou paolo ma tuʻufaʻatasiga. E faʻatagaina le faʻaaogaina o le susulu o le "point" sene i mumu, samasama poʻo le lanumoana.
  • I totonu o se potu, e tele laina saʻo ma maʻai tulimanu nai lo taʻamilosaga "piʻo".
  • E le taliaina ni ata. Afai latou te i ai, ona latou matua faʻautauta ma agamalu. E faʻatagaina le faʻaaogaina o tosi o lautele lautele ma lanu nai lo mea teuteu.
  • Faigofie i le furnishing. Faamamafa i mea masani. O le faitotoʻa i luma e teuteuina i moli lanu.

O le sitaili faʻaonapo nei e faʻatagaina ai nai faʻasesega mai ona canons, aua e matua suia lava, pei o le mea moni o loʻo siomia ai tatou. Ina ia ola e tusa ai ma lona igoa, Art Nouveau o loʻo faʻaaogaina pea ni suiga fou i tisaini foliga, ia e mafai ona maua i ni faʻapitoa tusi.

  

Faiga masani

O le hall masani e teuteuina i moli malamalama: beige, pastel shade, tuʻufaʻatasiga o lanu efuefu ma papaʻe. Ua ufitia le foloa i kapeti vaivai. O faʻata o loʻo faʻapipiʻiina i faʻata oval. Pastel-lanu pepa puipui o ata mananaia maaleale faʻataʻitaʻiga ma tele curlicues. O loʻo talia ma le fiafia atavali ata o loʻo faʻaalia mai i le Vaitau Tutotonu. Meaafale faia i laʻau masani i pupuni malamalama i luga o aulelei, mimilo vae. Tatau i ai le i ai o faʻafanua poʻo moli uila o foliga faigata ma piʻo vaivai. E faʻamalosia le faʻaaogaina o gilding. O mea seasea "ma talaʻaga" poʻo latou faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina o ni teuteuga elemeni. O le taualuga e teuteuina i le teuina lelei o stucco. O se tasi o filifiliga fetuʻunaʻi mo aufaʻatau o tala faʻasolopito, o e ua sauni e faʻaulufale mai elemeni o ona po nei i totonu, o le neoclassicism. Lenei faʻatonuga faʻatagaina laiti laʻititi "saolotoga" i le ata.

    

Faiga Provence

O le sitaili sitaili o le French hinterland e faigofie ona iloga i ona uiga faʻaalia. E masani lava mo ia:

  • O le faʻaaogaina o mea masani, mafuli laupapa.
  • Lanu malamalama: o le faʻamamafa i luga o le lanumoana, piniki, lanumeamata lanumeamata i le tuʻufaʻatasia ma papaʻe, beige, kulimi lanu.
  • Le i ai o fugalaʻau mamanu ma teuteuga.
  • Le i ai o teuteuga elemeni "semi-antique".
  • Cotton ma ie lino i mea e teu ai meaafale.

I totonu o se tamaʻi auala savali o se taulaga i le taulaga ma le fesoasoani a Provence, e mafai ai ona e fausiaina se tulimanu mafanafana e pei o se afioʻaga, ea fou ma le fuaina o le olaga i tua.

Nai lo pous ma austere wardrobes, latou te faʻaaogaina nofoa laupapa ma tatala tautau. Fale teu fale tuu i totonu o "matua ipu". Tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia: o vaega monochromatic e tuʻufaʻatasia ma le "fiafia" pepa puipui ma faʻaputuga fugalaʻau. O aluga malulu i luga o le nofoa, ato lalaga mo faʻamalu ma laʻau savali, moliuʻi anamua, faʻata i laupapa laupapa ma kapeta ma ni faʻataʻitaʻiga i luga o le foloa o faʻamatalaga Farani uma.

    

Faʻamau maualuga

Loft o se faʻaonapo nei sitaili, o se tasi o "offshoots" o pisinisi. E iloga i le faʻaaogaina o mea masani ma le taugata o ie. O se tasi o faʻamalosia elemeni o le faʻatonuga e manatu e le togafitia brickwork. Tasi le puipui i le alasavali mafai ona teuteuina i se piliki. O elemeni elemeni e tatau ona "faʻafaigofieina" pe a mafai e faʻaaoga ai uʻamea, maʻa poʻo maamora. O le tele o le malulu malamalama o le a faʻamamafaina le faigata o le sitaili. O paolo, o le fiafia e ave i le eseesega o le efuefu, paʻepaʻe ma le uliuli, lanumoana ma le "piliki" enaena. Afai e valivali puipui, ona talia faʻafeiloaʻi lea o maʻa ma vaega e le lelei le valiina. O ia faatamala ua avea ma se tasi o "tafola" o loʻo tu ai le itu. Afai o le atemosifia o le alatele o loʻo i ai se faʻailoga manino o se le nofo ai, falefaigaluega faleoloa, ona mafai lea ona e puʻeina le lagona o le sitaili.

    

Foafoa ala savali 2 sikuea mita

I le avea ai o se tulafono, hallway e na o 2 sq. i ai se foliga faʻatafafā. E le talafeagai le tuʻuina o meaafale tetele i luga o puipui, talu ai o sea gaioiga o le a faʻalavelaveina ai le avanoa ma faʻalavelave ai i le saolotoga o feʻaveaʻiga. I lenei tulaga, na o le pau le filifiliga o le mafaufau i le minimalism. Faʻafeiloaiga faʻapitoa taliaina le faʻatinoina o elemene. O se kapoti vaapiapi poʻo se nofoa i le tasi itu, ma se tautau tautau i le isi. Afai e tele mea mo le teuina, ona tatau lea ona e mafaufau e uiga i le fausiaina o se isi potu laʻei i seisi potu. Naʻo ofu tau lava e totoe ile faʻatautau. O le faʻaaogaina o faʻata i totonu o se tamaʻi potu e taua tele. Latou te manaʻomia e faʻaopoopoina ma malamalama malamalama i eseʻese tulaga. Mai teuteuga, naʻo le laʻititi ifo o laʻititi elemeni e mafai, fausiaina le lagona o le i ai i le natura.

Fautua taua. O le faʻamaeʻaina o galuega e faigofie ona fai i ou oe lava lima, ae o le 2 i le 2 alalaupapa tisaini poloketi a le tatau ona matua faʻaeteete galue pe faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa. Saʻo meafale faʻatulagaina faʻamaonia le oʻo atu i le 80% o le manuia o le atoa toe faʻafouina "tauiviga".

    

3-4 sikuea mita

O se faitotoʻa ulufale ma le lautele o le 4 sq. m e manatu masani. Toetoe lava soʻo se sitaili e talafeagai mo lona totonu. Lenei vaitau o le faʻamamafaina o luga o fafie i mea ma moli vaivai. Aua neʻi galo e uiga i teuteuga. Tasi ata lapoʻa i luga o le atoa saoloto puipui po o se faasologa o ata ma felanulanuaʻi ata o le natura, e oʻo lava i luga o le itu o le kapeneta, o le a foliga matagofie. I luga o le faʻalo, e fautuaina e faʻapipiʻi panels teuteu e faʻafetaui i le lanu atoa. O moli malamalama ua liliu o loʻo nanaina i tua atu o panels. Aua neʻi galo e uiga i le lanumeamata. O se fusi vaiti ma maopoopo i tulimanu i ni nai fasitepu, e tuʻu ai i luga ia ulo ma niu, o le a faʻaopopo ai le ola i le potu. Laʻei ofu tulimanu faʻalelei ma se faʻatautau, teuteuina i le tuʻufaʻatasia o lanu uliuli ma kulimi, o le a faʻatumuina ai le siʻosiʻomaga o le mafanafana ma le chic.

Fautua taua.Ina ia le le fiafia le ea, aumaia lanu i totonu ma le fesoasoani o atavali poʻo atoa faʻasologa o galuega o faatufugaga ma a latou toe gaosiga. Faʻasinoga o atavali tatau faʻapipiʻi ma le tisaini sitaili o le auala tele 4 sq m.

    

5-6 sikuea mita

Fale ulufale ma le avanoa o le "taʻalo" ma le avanoa. O le potu e le mafai ona toe taʻua o le vaapiapi, o lea e mafai ai ona e gafatia mea lelei faʻatauvaʻa i le tulaga o faʻamau faʻamau faʻamau i luga o le puipui e aunoa ma vaʻaia faʻamau ma susulu faʻaaliga. Nofoa mumu poʻo pupula samasama fata o le a le toe faʻaleagaina le ea. O se faʻaiuga muamua o le tuʻuina atu lea o se lautele vaʻa aquarium faʻapipiʻiina i le pa i totonu o sea potu. O sea ituaiga taga o le a ofi i totonu o soʻo se sitaili faʻaonapo nei. O se ata matte mafai ona faʻaalia i luga o le faʻata o le ofu tuʻu, lea o le a faʻamamafaina ai ma le agalelei le tofo lelei o tagata e ona le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata o se laau i luga o se pupū o le a tuʻufaʻatasia i minimalism poʻo se mamanu ma "maaleale" faʻamaumauga o Sasaʻe. Oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma moli malamalama i le tuʻufaʻatasia o malulu ma mafanafana punaoa malamalama. O le ata mulimuli e mafai ona liua e matua le masani ai.

    

7-8 sikuea mita

I totonu o se auala savali, mea matagofie filifilia ma mea faʻata tioata faʻataʻitaʻi o le a faʻateleina le vaʻaia o le potu ma faʻaopopo ai le malamalama masani. E tatau ona 'aloʻese mai mea tetele, ma mea faʻasolo, e iai foʻi meaafale e faʻataʻamilo i itu. E naʻo le "toʻatele" o totonu o latou fale. O se laulau i lanu malamalama poʻo se fata ma lapotopoto luga o le a faʻasaʻoina le tulaga. Faʻamoemoeina i le maualuga o faʻalo, oe mafai ona fausia faʻavae malamalama malamalama i faʻaloʻo faʻalo, pe, pe a o le taualuga e maualalo, faʻaaoga lotoifale multilevel moli (sconces, moli). I totonu o le auala savali, o loʻo i ai se faʻamau faʻatulagaina, o le foloa e tatau ona vaevaeina i sone e faʻaaoga ai lanu eseese po o le fola o laupepa eseese (laminate, kapeti, kapeta, ma isi). Afai o le alasavali e i ai se foliga e tusa ma le tutusa le umi ma le lautele, ona o lenei o se "sili tele" avanoa lea e mafai ai ona e fausiaina se avanoa i tuafale, tuʻuina iina se tamai sofa, se kofe laulau e le faʻalavelave i le ala, ma faʻatulagaina se TV tisa.

   

9-10 sikuea mita

O le auala savali o le 9-10 sq.m. o le mamanu o le a faʻatapulaʻaina e mafaufauga. O le foloa ma faʻalo i le faʻalo e mama, susulu, ma o le a fausia ai se lagona o le sili atu avanoa avanoa ma le malamalama. O laupapa puipui laupapa o le a fefiloi i totonu ma malamalama mafanafana punavai. O le a faʻatagaina e se tasi o ia lava le manatu e aua le toe mafaufau i "tala faʻasolopito", ma taʻalo ma le avanoa e ala i le ufiufiina o le foloa ma se ata 3D (green mutia mutia poʻo vaomatua pupula, ma isi) ma ata ata o le tutusa autu ma lanu o le a soloia le tuaoi o le mea moni. I totonu o sea auala savali, e mafai ai ona e tuʻuina se ofu atoa, e pei o se potu e fai ai ofu atoatoa.

    

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAMOA ENTERTAINMENT -Fomai u0026 Vai Samoa - Pili,Leuma,u0026 Neemia (Iuli 2024).