Provence sitaili faletaele mamanu

Pin
Send
Share
Send

Uiga foliga o Provence

Ina ia toe fausia le Provencal totonu o le ae manaʻomia:

  • Natura maeʻa mea i le tulaga o fafie, keramika ma uamea, faʻapea foi ma le ie lino ma le vavae.
  • Meaafale tuai, ie pupuni ma vavaeina mai anamua.
  • O le tele o le malamalama masani e ulufale i le potu le faʻalavelaveina.
  • O aitema ma faʻamatagofie matagofie, pito curly ma lapotopoto.
  • Mea teuteu aulelei, ato ie ma isi oloa e maua mai i le ie.
  • Lolomi ma fugalaʻau, manulele poʻo fugalaʻau autu.
  • O se paleta o lanumoana, olive, lanumeamata, beige, lavender, piniki ma isi tulaga paʻu.

Filifili meafale faletaele

O le autu faʻaaliga o Farani-sitafale meaafale e faʻavaʻo ma faʻataʻamilo faʻafanua ma maosiosia, taʻetaʻei ma abrasions. E masani lava, meaafale ma le aʻafiaga o le faʻafoliga matua, vali i paʻepaʻe, e filifilia mo le faletaele.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata o le fale taele ma se penitala penefiti e pei o se Provence, ma se kapoti o le tapuʻe, o loʻo fausia ai se seti e tasi.

Mo se faletaele faʻa-Provencal, o kapoti e iai faitotoʻega ma ato e faʻataʻavale, e masani ona tu i lalo o le tapu, e talafeagai. O totonu e mafai ona faʻapipiʻiina i fusi uʻamea togitogi, faʻatautau tautau, faʻamafanafana, matau poʻo tautau faia faʻaaogaina decoupage metotia.

O le potu taele lautele e teuteuina i nofoa faʻataʻamilomilo i le French Provence style, ma o faʻata e teuteuina i foliga faʻalelei foliga. Kapeneta, fatafata o drawers ma le fata e iloga i latou ituaiga vaʻaia, embossed pito, koluse laupapa, upega poʻo poselane 'au.

Filifili filifiliga

A faʻatau fale tumama fale ma taʻele afu, oe tatau ona filifilia aitema e ofi atoatoa i totonu o le Farani faiga:

  • Taele. O le lafo uʻamea po o acrylic vai font ma maualuga piʻo vae ma se apamemea, apamemea po o limasene iʻu maeʻa e talafeagai. I totonu o se fale tumaoti, e mafai ona faʻapipiʻiina se tapu tapu taele i le ogatotonu poʻo luga o se pulelaa, liliu le pesini i le autu teuteuina o teuteuga.
  • Pesini faleuila O le mamanu o le faleuila ma bidet e masani ona faʻatusatusa i le lanu o le toega o paipa. Faʻapea foi totonu o le faletaele, o oloa tuai ma tane maualuga ma se filifili e talafeagai.
  • Mea palu Uila uma i totonu o le Provencal faletaele tatau ona ogatasi ma le tasi ma le isi ma faia se tasi faʻataʻitaʻiga laina. Paʻu anamua e iai vaʻa tetele ma faʻapipiʻi faʻamau faʻamamafaina le autu autu.
  • Magoto Fufuluina ma lapisi tulimanu o le a faia. O le faʻavae e mafai ona avea ma curly vae, o se faletusi poʻo se kapeneta faia i fafie.

Ata o se Provence style faletaele ma se paepae paepae faʻatumuina e se palu apamemea.

Ina ia le faʻalavelaveina le fealofani o atemosifia masani o Provence, o mea faʻa-tekonolosi faʻaonapo nei (paila, masini fufuluina) e ufiufi i tua atu o kapeneta, ufiufi i pupuni poʻo nana i totonu o se maʻa.

Mo se tamaʻi faletaele i Khrushchev, Provence-style showers ma tulimanu pesini e talafeagai.

Lanu fusi o alaleo

O lanu eseese o pastel e faʻaaoga e fai ma faʻavae o le faletaele - malulu lanumoana ma le olive, mafanafana beige ma le oneone, le lanu efuefu ma penina. E masani lava, teuteuina le faletaele i lanu papaʻe, ona o lea auiliiliga o meaafale foliga sili atu ona manino.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu mafanafana lautele i le Provence style i lanu kulimi.

O le paleti poto i totonu o le faletaele faʻatupuina se siosiomaga faʻataulaitu, faʻatumuina i malulu malu o le la-magalo fugalaʻau ma turquoise atagia o galu sami. Lavender ma lanumeamata lanumeamata lanumeamata, o loʻo faʻalia ai fugalaʻau i le itu i saute o Farani, fesoasoani e malolo ma faʻatumuina i le toafilemu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le lanu e tuʻufaʻatasia ai le sami, la ma le taumafanafana. O le Provence style faletaele ma se faʻamalama i le falealuga e faia i le oneone ma lagi paolo.

Moli ma teuteuga

Provence style e le taliaina LEDs: o le lapoʻa moli moli ma le uʻamea faavae, faʻapea foi puipui puipui ma ie lamepa poʻo pupuni tioata, e talafeagai mo le faletaele. E mafai ona fausia se fealofani i totonu e faʻaaoga ai lamepa pepelo, lamepa poʻo moligaʻo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le totonu o le fale taele i Provence faʻatasi ai ma le moli tuai ma le moligaʻo i autafa o le faʻata.

O le Provence faletaele tisaini faʻaaliga mea faʻaaoga e faʻaleleia atili ai le aulelei o le lagona: kapeta felanulanuaʻi, lalagaina ato tagamea, ie lino ma le atavali atavali. O totonu e faʻatumuina e ulo ma laʻau, tautau faʻatoʻaga ma fugalaʻau pe mugala, uʻamea faʻamau ma paʻu solo.

O le faʻamalama ua teuteuina i pupuni fugalaʻau, Roman poʻo roller blinds, ma pupuni laupapa. E ufiufi kapeneta e aunoa ma ni faitotoʻa, e faʻaaogaina ofu ie faigofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele ma lona fata i luga aʻe o le faleuila, teuteuina i teuga.

Wicker coasters ma drawers, sima poʻo faʻata laupapa faʻatasi ai ma aso anamua aafiaga, stucco teuteuina ma tamaʻi faʻatusa o le a faʻaopoopoina ai le mafanafana i se fale taele Provence-style.

Keramika dispensers, ipu fasimoli, poselane vasini ma fugalaʻau, sioki ma moligaʻo i tuugalamepa matagofie e tuu i luga o fata. O se faʻaopoopoga aoga i le faletaele o le a fluffy solo poʻo faletaele tautau i matau, o se vevela vevela nofoaafi pe compactly gaugau i luga o fata.

Faʻauʻuina o faʻataʻitaʻiga

Mo le faʻataʻitaʻiga pa puipui faletaele Provence, filifili se sikuea sikuea ma le matte luga, talu ai o lenei itu e le taliaina faʻila pupula pupula. O le hog tile poʻo le teuteuina o le paluga ma le talatala ma tamaʻi taʻetaʻei, e ala ai ona iloa atu piliki poʻo se maatriry, e talafeagai foi.

E mafai ona e teuteuina le faʻalo i pou tetele, faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina ata matagofie i autu sami, togalaʻau fugalaʻau ma laufanua laufanua.

I le ata o loʻo iai se teuteuina o puipui puipui i totonu o se tamaʻi faletaele i le Provence style.

Fausiaina o le Provence style ma filifilia filifilia mea mo le faletaele, oe tatau ona amanaʻia lona tele. O laupapa laupapa poʻo ni laupapa ma ni laupapa faʻaititia e faʻaititia ai le vaega, ae o maa malamalama e faʻalanu mama, i se isi itu, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa.

O maa o loʻo tu i luga o le puipui i se auala tutusa e mafai ona avea ma nofoaga susulu e faʻaaoga. O le foloa e iloga mai i le masani ai o ofu i pa oneone, paʻe faʻataʻitaʻi fafie poʻo mosaics, lea e mafai ona e tuʻuina ai se kapeta ma teuteuga masani poʻo fola panels.

Ata o se faletaele ala Provence

I le mamanu o le faletaele, o paipa semi-aso onamua e talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faleuila faʻatulagaina ma se vaieli tautau, poʻo se tapu, faʻatumuina e faucets ma tapuni alatoto. I le avea ai o se faʻaleoga, o se faʻata i totonu o se avanoa vaʻaia poʻo ni tile ma se fugalaʻau fugalaʻau, tamaʻi fugalaʻau poʻo le mutia mutia e filifilia.

O le malamalama lanu lanu o Farani atunuu vaʻaia faʻalauteleina le eria ma o lea e lelei atoatoa mo le fuafuaina o tamai faleuila.

I totonu o se potu laʻititi, e mafai ona e faʻapipiʻiina pe paʻu i totonu le paipa, faʻapipiʻi le monochromatic, pei o se mu ua maeʻa e aunoa ma ni mamanu tetele: o le mea lea e faʻaopoopo ai le malamalama ma le ea i le ea.

Manatu mo faletaele tuʻufaʻatasi

Mo se tamai faletaele, o se tautau kapeneta, o se mamanu mo se tapu poʻo se fata ma fata e talafeagai. O se potu e sili atu le vateatea e mafai ona ofi ai se laei e fai ai ofu, nofoa, nofoa, nofoa faʻataʻavalevale poʻo le faʻamautuina o le potu. E taua le tuʻufaʻatasia o meaafale meafale uma ma le tasi i le tasi ituaiga o ata ma teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, elemeni vaneina poʻo patina patina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o se tamaʻi fale taele, na faia i se tuʻi lautele.

Le fuafuaina o se faletaele tuʻufaʻatasi i le sitaili o French Provence, o ituaiga eseese o fagu ma fagu mo fasimoli ma kulimi, teuteuina i se fugalaʻau mamanu, e talafeagai. Teuteuina i pepa puipui i rosa, lavender poʻo fugalaʻau e talafeagai.

Ata o se alofa faʻaaoga Provence faletaele ma se faʻamau pa e faʻamau i maa fugalaʻau.

Faletaele mamanu ma taʻele

Ina ia toe faʻaleleia atili le faʻamaonia o Provence, o se fale taele e aunoa ma se paʻalo e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o aso nei. O le fausaga mafai ona faʻaaogaina i se teuteuga tioata faitotoʻa, o se uluaʻi pupuni poʻo se pupuni ma teuteuga teu fugalaʻau. I totonu o le fale taele, mosaic cladding foliga sili ona lelei, maua ai le mamanu se sili atu foliga manino foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu taʻele ma le faleoloa e teuteuina i mosaics.

O le faʻaaogaina o le taʻele ua manatu o le sili filifiliga mo se vaapiapi avanoa. O le faʻaaogaina o ofu ma lanu o le faletaele pei o le Provence i totonu o se tamaʻi fale mautotogi e tatau ona saofaga i se siitaga tele i le eria. Mo teuteuga, e masani ona latou filifilia faʻaiuga i le foliga o le palama, masonry faʻanatura poʻo ni maʻa i lanu le mautonu.

Faletusi o ata

O le Provence-style faletaele ei ai sona natura matagofie, o se mafanafana ma le mafanafana siosiomaga, ma o se aoga i totonu avanoa ma lelei-lelei faʻamau ma totoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: If sans took inks place for a dayOriginalUndertale ausGachaClublazy thumbnail (Mae 2024).