Faʻafefea ona fausiaina se tisaini matagofie potu tisaini i Khrushchev?

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Nuances autu:

  • Naʻo mea manaʻomia e tatau ona iai i totonu ole fale taele. O le soona elemeni e mafai ona faʻalavelaveina ai le fetuutuunai o avanoa.
  • Ia teuteuina se faletaele i Khrushchev, faufautua fautuaina e filifili se sitaili auala e faʻafeiloaʻi manino laina ma le laʻititi aofaʻi o teuteu. I lea, o le a liliu atu e avatu ai le potu faigofie ma faʻaopopo avanoa.
  • E mafai ona e faʻalauteleina le potu ile faʻata ona faʻaata, tioata luga ma faʻamalamalamaina lou nofoaga; o le faʻamaʻaina paipa e sefe ai mita aoga.
  • Ina ia faʻalauteleina le faletaele i Khrushchev, e talafeagai le faʻaaogaina o teuteuga i le maualuga o mata. Mo se faʻataʻitaʻiga, matagofie teuteuga poʻo ni faʻataʻitaʻiga mafai ona taulaʻi ia te oe lava.

O le fea lanu e tatau ona e filifilia?

O se toetoe lava aofia ai elemeni o le faletaele e papaʻe, lea e avea ai le avanoa vaʻaia foliga tele atu. Paʻu paʻepaʻe mafai ona faʻaaogaina o le autu talaʻaga pe faʻavaivaia ma le pogisa ma faʻatumuina auiliiliga.

O se mama susu ma beige laina o le a ofi atoatoa i totonu o le faletaele i Khrushchev, lea e ogatasi lelei ma papaʻe keramika mea ma uamea faucets, aemaise lava i se auro lomiga. Ina ia mafai ona loloto le loloto o le beige, ua faʻaopopoina iai sukalati poʻo ni sukalati.

O le lilac, mint, blue, creamy poʻo le floral pink tone o le a fausia ai se siʻosiʻomaga lemu ma malolo i totonu o le potu. O se pa pupula fualaʻau i moli lanumoli, mumu, samasama poʻo lanumeamata paolo o le a fesoasoani e avatu ai le ea i se lelei, faʻatumuina i le malamalama ma lelei lagona.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le fale taele i totonu o le fale o Khrushchev ma puipui e afa faʻafaia ma moli mama ma valiina i le vali lanumoana.

Faʻasaʻo lanu lanu tuʻufaʻatasia o le a fesoasoani e faʻamaeʻaina ai se lelei iʻuga ma fausia ai se tasi totonu mea fai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le turquoise e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lanumeamata, piniki ma le pāuli, ma le samasama ma le lanumeamata lanumeamata poʻo le moli.

O le lautele, aoga ma malu le tali fofo mo le faletaele o le a sinasina. I luga o lenei lanu, palapala, sisina ma faʻamafanafanaga e tau le iloa. I totonu o le monochrome totonu, e sili atu le tuʻuina o paipa paʻepaʻe ma faʻaopopo tusi mafanafana i le tulaga o elemene felanulanuaʻi.

Faatulagaga

O fua masani o le faletaele o faʻalo ma le maualuga ia le itiiti ifo ma le 2.5 mita, o le potu umi e tusa ma le 1.2 mita ma le lautele e le itiiti ifo i le 0.8 mita. I Khrushchev, i totonu o se fale poloka poloka, o faletaele tuʻufaʻatasi e eseʻese mai o latou aofaʻi faʻapitoa. O se tamai potu ei ai le lautele o 198x173 senitimita, o le tele tasi tusa 290x200 senitimita ma le averesi o 250x150 senitimita.

O le faʻatulagaga o le fale e mafai foi ona faʻapea o le le atoatoa i fale taele poʻo le tuʻu faʻatasi fale taele ma taʻele. O ia potu e eseʻese ile lautele 140x150 senitimita.

O fale tuai e lima potu e iai le faleese taʻitasi. O le poloketi o fale ma fale e aofia ai le faletaele, tapu taele, vevela solo malulu ma pa puipui. I le tulaga o le toefausiaina, e manaʻomia le atiaʻe o se ata faʻateleina ma se uaea ata mo fesoʻotaʻiga, le nofoaga o faitotoʻa, paipa ma mea talafeagai i totonu.

Faletaele ma taele i Khrushchev

O le tulimanu poʻo le faatafafa faʻataʻele o le a fetaui lelei ofi i totonu o le faletaele i se Khrushchev aunoa ma se tapu taele. Ina ia sefe avanoa, oe tatau ona filifilia faʻataʻitaʻiga ma sliding faitotoʻa. O le faleʻie mafai foi ona faʻaauupegaina ma se loloto taele fata.

I le ata o le faʻatulagaina o se faletaele ma se taʻele i totonu o le Khrushchev fale.

Potu taele tuʻufaʻatasi i Khrushchev

O le faʻateʻaina o le vaevaega ma tuʻufaʻatasia potu e lua e maua ai se avanoa moni e faʻatele ai le avanoa. I totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi i Khrushchev, o se faʻafitauli o loʻo taʻoto i totonu o le vai. E sili le suʻi i totonu o le laupapa faʻapipiʻi ma faʻauma i maʻa.

O se sili lelei filifiliga mo se faletaele liua ma se faletaele o le faʻapipiʻiina o se faletaele ma se faapipiiina. Ona o le leai o se tane vai, ua avanoa le avanoa faʻaopopo. Faʻatauina o se tulimanu faletaele o le a le itiiti ifo i le mafaufau lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le faletaele tuʻufaʻatasi i le Khrushchev, na faia i le susu ma le enaena.

Faʻataʻitaʻiga mo se isi fale taele

E ui lava i le mea moni o le faletaele e tuʻu eseʻese, o potu uma e lua e teuina i le tutusa sitaili ma faʻaauupegaina i palama faʻapipiʻi mai le tutusa faʻaputuga.

I se isi fale taele i Khrushchev, e mafai ona e faʻaogaina le uluaʻi avanoa avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuina se nofoaga ma se taʻele poʻo se taʻele i le tasi lanu, ma faʻamamafa le itu i le tanoa vai ma se paʻu eseʻesega.

Maea ma mea

A filifilia se iʻuga, latou te fiafia i le siosiomaga faʻauo ma susu susu mea. Maualuga-lelei laʻei o loʻo i ai se aulelei foliga vaaia, umi auaunaga umi ma e saogalemu.

Fogafale

Mo le teuteuga o le foloa, e le seʻeʻe foliga poselane poʻo maa e talafeagai. Ina ia vaʻaia lautele le faletaele, o maa e mafai ona faʻataʻatitia i se taʻi diagonal, poʻo se ufiufi e tasi pe lua paolo pogisa nai lo pa puipui teuteuina mafai ona filifilia.

E sili atu le faʻaopopoina o le vaʻalele i laupapa keramika poʻo le palasitika laupapa faʻataʻamilo, ia e le pei o laupapa, e le faʻatupuina i le fesuiaʻiga ma aua le pala e pei o uamea oloa.

Pa

O laei masani o ni maa keramika poʻo ni mosaic. O le tuʻufaʻatasia o tile, vaevaeina le faletaele i sone faʻagaioia ma fesuiaʻi lanu o le a faʻatagaina e faʻateleina ai le avanoa. O se tutusa tali tutusa mafai ona maua i maila pupula, o laina lautele faʻatutu poʻo se tuaoi vaapiapi.

O le ata o loʻo faʻaalia mai puipui, o loʻo faʻapipiʻiina ma felanulanuaʻi mosaic i totonu o le faletaele i le Khrushchev.

Taualuga

O le aitia sili ona lelei mo le fale taele i Khrushchev o le faʻapipiʻiina o se pupuni faʻapipiʻi i lanu malamalama. Vali, nofoaafi poʻo le palasitika faʻaaogaina o le a galue foi. I totonu o se tamai faletaele, o se vaalele faʻalaugofie vaʻalele e leai ni eseesega faʻamatalaga ma overhanging elemene e talia.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata faʻaonapo nei i totonu o le fale o Khrushchev ma lona faʻalo e faʻalo ai luga.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se faletaele?

Ina ia fausia se agavaʻa mamanu manaʻomia le saʻo filifiliga ma le faʻatulagaina o meaafale mea ma isi elemene.

Faʻafefea ona tuʻuina se masini fufulu i totonu o le faletaele Khrushchev?

O se masini fufulu mama e mafai ona ofi i totonu o se faletaele. O se nofoaga lelei e faʻapipiʻi ai se masini fufulu masini o le a avea ma se nofoaga i tua atu o le faletaele, o se vaega i lalo o le tanoa vai poʻo le faʻamama vai. Afai o ia tulaga filifiliga e le mafai, o le a talafeagai e faʻatau se pendant faʻataʻitaʻiga.

O loʻo faʻaalia i le ata totonu o le fale taele ma se masini ta lavalava o loʻo tu i lalo ole laulau i talaatu o le tapu.

Faʻatulagaina o nofoaga e teu ai

E oʻo lava i le tulaga o le lipeaina o se faletaele i Khrushchev, oe manaʻomia le mafaufau i le teuina o mea e faʻaoga ai mea teuteu, oloa tumama, vailaʻau a le fale, solo mama, ma isi mea o le a maua. Ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina se tamaʻi potu, o mea talafeagai uma o loʻo nanaina i totonu o kapoti ma se fale faʻamago. O tisaini ma faitotoʻa monochromatic e aunoa ma ni mea faʻaaoga e matuaʻi foliga lelei.

I totonu o se tamaʻi faletaele i totonu o se Khrushchev, e talafeagai le tuʻuina o meaafale i le tulaga o se penitala penitala tulaga poʻo le kapeneta, lea o le a faʻaaoga lelei ai le faʻatutu, tulimanu avanoa poʻo le avanoa i luga atu o le faitotoʻa.

I le ata o loʻo iai se kapeneta faʻata i totonu o le faletaele i Khrushchev.

Taele

O se tali sili ona lelei o le filifiliga lea o se faʻatafaʻilagi poʻo le angular faʻataʻitaʻiga. O se tapu taele ma taumatau angles ma laina faia le sili ona lelei faʻaaogaina o le avanoa. O se fausiaina-i totonu o se fausaga poʻo se oloa teuteuina i maa o le a tuʻufaʻatasia ma le lata ane teuteuina o le potu ma, ona o lenei, foliga faʻaitiiti faigata.

Magoto

O le tanoa vai e aunoa ma se vae e faʻaavanoaina ai avanoa avanoa. Faʻapipiʻiina se papaʻu ae magoto loloto poʻo se faʻataʻitaʻiga ma se vaapiapi foliga e talafeagai foi. I le utiuti o sikuea mita i totonu o le potu, o le tanoa vai e tu latalata i le mea e mafai ai i le faletaʻele pe tulei i luga. O se faletaele magoto e tuʻufaʻatasia ma se masini fufuluaʻi poʻo le kapeneta.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i totonu o se Khrushchev ma se sikuea lapisi magoto tu i luga o se tautau kapeneta.

Faʻasalaga

Faʻafetai i le faiga e fesoasoani i le sao faʻatonutonu o le ea tafe, e mafai ona fausiaina se mafanafana mafanafana ma le susulu tulaga i totonu o le potu. Faʻapipiʻiina o se ili luga poʻo masani hood e mafai.

Moli

O se tasi o sili ona taua laʻasaga i le fausiaina o se faletaele mamanu i se masani Khrushchev o le faʻalapotopotoga o moli. E le gata i le lautele foliga vaaia ma aulelei o le potu, ae faʻapea foi ona vaevaega faʻalagolago i le faʻafefea o loʻo i ai le malamalama faʻavae.

Spotlight o se tali lauiloa. E mafai ona faʻavasegaina i latou i le ogatotonu pe faʻamalamalamaina vaega uma e galulue ai i le fale taele.

O le faʻata e masani ona faʻatumuina e symmetrical sconces. O lenei tuʻuina atu saofaga i se tutusa tufatufaina o malamalama aunoa ma ni paolo.

O meaafale moli e faʻapipiʻiina i totonu o le kapeneta poʻo le foloa o moli o le a foliga mai e le masani ai. Mo lenei, o le foloa ua faʻatumuina i faʻamau ma anagata lamepa poʻo le susu-teteʻe lamepa lanu.

Teuteuga ma mea faʻaaoga

O le ie puipui vinina mo le faletaele o le a fesoasoani e faʻamamaina totonu o le potu ma sili atu ona iloga. O le faletaele faletaele mafai ona teuteuina i appliqués matagofie ma se kapeta felanulanuaʻi mafai ona faataatia luga o le foloa.

O le a manaia le vaʻai i tioata mo pulumu fulunifo ma fasimoli ipu o le uluaʻi foliga, faʻapea foi ma ascetic faʻaopoopoga i papaʻe, siliva poʻo lanu uʻamea.

O le faʻatulagaina saʻo o mea laʻititi ma mea teuteuina o le a liua ai se tisaini totonu i totonu o se ata sili ona taua.

Manatu i totonu e fausiaina i Khrushchev

O le minimalism style o le a faʻatumuina le faletaele ma le manino ma le mama. O le palama achromatic, manino foliga geometric ma faʻaliliuga faʻamaeʻaina o le a ofi lelei i totonu o le potu.

O le Provence style e iloga i se le faʻapitoa mamafa ma siʻosiʻomaga siosiomaga. O le maaleale ma le fiafia i le ata e faʻaalia i lanu vaivai o le pastel, o fugalaʻau feololo ma le lapoʻa o meaafale.

I le ata, o le sitaili o minimalism i totonu o le faletaele i Khrushchev.

O le tu masani loft faiga faʻafeiloaʻia se poto masani ma toʻafimalie enaena, paʻepaʻe, lefulefu ma uʻamea palette faʻatasi ai ma ni auiliiliga pupula. O mea masoa ma matala faʻafesoʻotaʻiga o le a avea ma se leo e sili ona manaia ma manaia o le potu.

O le tamaʻi avanoa i le Khrushchev o le a faʻaopopoina ai le aulelei faʻalelei sitaili. O le potu e faʻatumuina i potu faʻa ofu, laulau i autafa ma fata e faia i laupapa masani, o le itu e latalata i le faʻata e teuteuina i sconces gilded, ma o se tasi o vaalele e teuteuina i se maamora vaega.

I le ata, le ata o le faletaele i totonu o le Khrushchev, teuteuina i se masani sitaili.

Faletusi o ata

O le mamanu o le faletaele i Khrushchev, faʻafetai i le sao auala tisaini, faia aulelei, onapo foliga ma liua i se mafanafana ma mafanafana avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Fall of The Soviet Union Explained In 5 Minutes (Mae 2024).