10 olaga hacks e faʻafaigofie ai le olaga i totonu o se tamai faletaele

Pin
Send
Share
Send

Masini faamago-suia

O ta lavalava taele i luga atu o le faletaele e le matagofie ma e manaʻomia e eli ai pupu. Ina ia foia lenei faʻafitauli, o se gaugau magaugau e talafeagai, lea e le tele se avanoa pe a gaugau. E i ai uma se pa puipui-faʻataʻitaʻiga ma se maua fua - o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le pesini.

Paipa i luga o le pa puipui

Afai e le lava le fata i lou fale taele, o se puipui auala o se auala lelei e teu ai au oloa tausiga. E talafeagai ma e le masani ai. Nai lo o se faʻapitoa faʻamalama, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻalava e tautau ai le ie pupuni - o le auala lea e faʻaaoga ai le avanoa i le mea sili.

E mafai foi ona e tautau ni tagamea i totonu - e te le vaʻaia i tua o le pupuni. E masani ona faʻaaoga mātau ma maopoopo ma fai ma tui.

Masini fufulu i le vaega taele

E oʻo lava i totonu o se tamai fale taele, e mafai ona e mauaina se avanoa mo mea faigaluega pe a e nanaina i lalo o le tapu poʻo le laulau. O le maualuga o le masini fufulu i lalo o le tapu e le tatau ona sili atu i le 60 cm.O le mafai o sea mea faigaluega e naʻo le 3.5 kg o ie lino.

O le tapu e masani ona filifilia papaʻu, ma lona tele e tatau ona fetaui ma le fua o le masini. O se siphon faʻapitoa mo se ituaiga tapu e tu i luga o le pa i tua.

Mamafa pulumu nifo

O le ipu fulunifo o se nofoaga faʻatupuina mo siama. E tele mea faigaluega faʻapitoa mo le teuina o pulumu i luga o le puipui: e mafai ona e faʻatau se faʻatulagaina ma ipu faʻasusu, se fata poʻo ni matau - o le filifiliga e tele.

Ae o le pulumu taofi e faigofie ona faia i ou oe lava lima: oe manaʻomia laupapa lavalava ma faʻalua-itu mea faʻapipii. Natura teuteuga o le a ofi atoatoa i totonu o se Scandinavian poʻo rustic style.

Faatulaga mo meataalo

O se ato talafeagai ato o se sili lelei auala mo i latou oe ua lelava i le aoina meataʻalo pe a uma le faʻataʻeleina o latou pepe i le faletaele atoa ma faʻamamago ia latou. O le faʻatulagaina mafai ona faigofie ona faʻamau i le puipui faʻaaogaina suction ipu. I le faleoloa i luga ole laiga, e mafai ona e filifilia se oloa mo soʻo se tofo, pe suʻi oe lava.

Faatasi ai ma se ato tautau, o mea taalo uma o le a teuina i le nofoaga e tasi, o le a aʻoaʻoina ai lau tama e oka.

Paipa i luma o vaʻaiga

O le mea e ofo ai, i le auala saʻo, o fesoʻotaʻiga mafai ona avea ma teuteuga o se tamai faletaele. Afai e te valiina paipa i se lanu mautu, e te le tau suʻiina. Lanu uliuli, pupula mumu ma apamemea paolo e sili ona lauiloa. Lenei mamanu o le a talisapaia e tagata fiafia i loft style.

Mo vali, e sili ona talafeagai e faaaoga pasī vali, ma i luma o le faʻagaioiga, o paipa e tatau ona fufulu ma faʻaitiitia.

Suia i le ie puipui

O se ola hack e tatau ona e faʻaaogaina pe a faia lipea i totonu o se tamai faletaele o le tuʻuina o se tioata vaeluaina. O le lelei e manino lava: le pei o se pupuni, o le vaeluaina o le a foliga sili atu taugata, mama, o le a le pipii i le tino ma faʻasusu susu i totonu.

Afai e te le faʻamamagoina le pupuni, o le a aliaʻe i luga ia se fungus, ma e leai se mea e tupu i le tioata: faʻaonapo nei auala faʻatagaina oe e tausia na oloa mama e aunoa ma se taumafaiga. Faatasi ai ma se vaeluaina vaeluaina, o le faletaele foliga sili ona fou ma lapoʻa.

O solo i luga o le faitotoʻa

O isi taimi i totonu o se tamai faletaele e faigata ona maua avanoa e oʻo lava i solo. I luga o le faitotoʻa e mafai ona e tautau e le gata, ae faʻapea foʻi faʻalava, e foliga mai e aulelei. E sili foʻi le faʻamavae o taualuga ona o le tulaga faʻasaʻo e vave ona faʻamago ai solo, o lona uiga o le siʻitia lemu o latou siama.

Taele Laconic

Fautuaga mo i latou o loʻo amata faʻafouina le faletaele ma miti o se malamalama, malulu totonu. Afai o le faletaʻele o se filifiliga filifiliga mo oe, oe mafai ona faʻatulagaina le fale i se fata pe faʻamama i le foloa.

O le avanoa avanoa i totonu o se tamaʻi potu e masani ona faʻaaoga mo se masini fufulu e le tau tuʻuina i le umukuka, faʻapea foi ma fata puipui poʻo pusa mo le teuina o mea tumama.

Le mea e sili atu - se faletaele po o se faletaele - faitau lenei tusitusiga.

Tu Pepe

I totonu o se aiga ma tamaiti, e tatau ona e fetuʻunaʻi i manaʻoga o le laʻititi: mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se nofoa faʻavae poʻo se tulaga ina ia oʻo le pepe i le tapu. O lenei faʻafitauli e foia e ala i le faapipiiina o se drawer liliu i lalo o le kapeneta.

O lenei fausaga e tatau ona matua puipuia lelei. A tupu le tamaititi, e mafai ona toe faʻafoʻi le atigipusa ma maua seisi avanoa e teu ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se fata tosoina mai i fafo mai se drawer papau.

I le faʻaogaina o fesoasoani ua maua, e mafai ai ona e faʻatotogaina se tamai faletaele e faʻaoga i le mea e mafai ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Red Tea Detox (Iuli 2024).