Umukuka i se ituaiga o sami: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

E oʻo lava i le potu pito i tele e mafai ona teuteuina e pei o se fale i le sami poʻo se tamaʻi fale vaʻa. E le gata i lea, e le manaʻomia ai ni tau tetele, naʻo nai mea filifilia lelei ua lava e faʻatagaina ai le malulu mai o le savili ma le fafati mai o galu i totonu o lau umukuka.

Valivali tali

O leo o loʻo faʻaaogaina i totonu o umukuka-vailaloa e tatau ona latalata i mea masani. E leai se mea pupula tele ma le fuafuaina. O lanu autu o lanu o le sami, oneone, lagi, ao, malu malu o lanumeamata.

O se faʻaopoopoga lelei: o nei lanu uma, aemaise i le malamalama lomiga, o le a fesoasoani e faʻalauteleina le avanoa ma maua ai se toʻafilemu aafiaga.

Lanu lanumoana ma aqua leo e manatu malulu, o lea e sili ona fetaui lelei mo se umukuka faʻasaga i saute.

Faʻamaeʻaina

I le avea ai o se tulafono, o le sami totonu o le umukuka e le manaʻomia faigata fofo faʻapitoa.

  • Fogafale

E masani lava, o laupapa masani e faʻataʻatia luga o le foloa, sili atu ona tuai, ina ia latou pei ai o le foloa o se tuai vaʻa.

Ae afai e te faʻaalia fatufatuga ma mafaufauga, o le foloa mafai ona liua i se tulaga ese teuteuga totonu. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faia ni pule i le foloa, ma fausia tamai-fatuga i luga o se sami autu ia latou.

Mo fatuga, e mafai ona e faʻaogaina maa, oneone o le sami, amu, atigi, atigi, tamaʻi teuteu teuteu ma filifili. Mai luga, o tapuni taʻitasi e tapunia ma sili atu le malosi tioata. E foliga sili ona manaia pe a fai o moli e tuʻuina mai i potu taʻitasi.

  • Pa

O puipui e mafai ona faʻamaeʻaina i laʻau, ma maua ai le lagona o loʻo e i totonu o se tamaʻi fale, poʻo le ufiufiina i le vali paʻepaʻe, e pei ona i ai i le sami.

O se sami umukuka mamanu mafai ona faia e ala i le faʻataʻatia o se mosaic vaega faʻaalia ai se vaʻa folau po o vaʻaiga mai lalo o le olaga olaga.

  • Taualuga

O le faʻalo e mafai foi ona faʻauma i laupapa e pei o laupapa, ma e faʻatulagaina i mea teuteuina, i le va o manoa, upega fagota poʻo filifili taula e tosoina. O moligao e pei o vaʻa e mafai ona tautau mai le filifili taula mai le faʻalo.

Meafale

Mo le ituaiga filifilia, fai laʻau laʻau laʻau laʻau, le valiina ma laʻititi matutua, e talafeagai. E le tatau ona susulu, i se isi itu - o le le mautonu o le a faʻaalia ai le patina o taimi, e matua talisapaia e totonu tisaini.

Wicker meaafale o le a foliga lelei foi, faʻapea foi ato e faia i lala willow. O se ottoman faia i le mafiafia maea ua mimilo i se "coil" mafai ona avea ma sili matagofie teuteuina o le umukuka. O se "coil" tutusa, na o le maualuga, e mafai ona avea ma faʻavae mo le tioata laulau pito i luga o le laulau 'ai.

Mea e faʻaaoga ma teuteuga

O le tisaini o le umukuka e faʻaaoga tele mea masani, faʻapea foʻi ma tioata ma apamemea. E faʻapea foi ona aoga moli a le Jute ma sisal.

  • O le sami i totonu o le umukuka o le a fesoasoani ia te oe e faia atigi atigi aumai mai lau tafaoga, mago starfish, iliili mai lau fiafia i le matafaga ma isi aitema na e mauaina i le sami pe na pikiina luga o le matafaga a o e tafafao. Tuu i luga o se avanoa poʻo se ipu fata i totonu o lau kapoti umukuka ina ia latou vaʻaia.
  • E mafai ona tuʻu iai ni tapu tetele i ni mea teuteu teuteu poʻo luga o faʻamalama.
  • O le tisaini o le umukuka o le a fesoasoani e fausia tamaʻi tamaʻi maʻamaʻa, atigi atigifigisa na fusifusia i le tina-of-penina, tamaʻi fasi maa lanumoana - e mafai ona teuina faʻalelei i luga o masani masani o le umukuka tuai, vave suia ai.
  • O tamaʻi tamaʻi sami e oʻo mai i taimi e mafai ai ona teuteuina faʻavaʻa mo faʻata poʻo ni ata pu poʻo le tuʻuina o se tamaʻi laulau i se ituaiga vaʻa.
  • E mafai ona e tuʻuina se faʻataʻitaʻiga o se vaʻa poʻo se vaʻa i luga o le laulau, tuʻu se faʻata faʻataʻataʻi faʻata i totonu o se apa apamemea i luga o le puipui - faʻapea e pei o se faʻamalama i totonu o se tamaʻi fale.
  • Eseese aitema o le "sami" mafuaʻaga - binoculars, sextants, teleskope, tapasa, maea fasi poʻo ni maea faʻataʻavaleina i totonu o se faga o le a avea ma sili lelei elemene teuteuina mo se sami ituaiga umukuka.
  • E mafai ona e faʻaopopoina le faʻaaloalo i le sami i ni auala faigofie - ile suia o ipu. Paʻe papaʻe ma lanumoana lanumoana, poʻo le lanumoana ma papaʻe o le a faʻamanatu atu ai ia te oe ni tautaliga ma se ofu mafanafana.
  • O ipu lanumoana, ae maise le teuteuina i ata o iʻa ma meaola o le sami, e vave ona maua ai se lagona. O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo i latou o loʻo tauivi mo se soifua maloloina meaʻai ma faʻatapulaʻaina latou i meaʻai: o le lanumoana lanu o ipu e faʻaititia ai le manaʻo.
  • O le sami i totonu o le umukuka o le a fetaui lelei faʻatasi ma tauaso e faia i ofe poʻo le malamalama laʻau. Pupuni i luga o faʻamalama e mafai ona pei o folau - talatala, le ufiufi lino i lenei tulaga e atoatoa.
  • Laʻititi pupuni i le lanumoana ma se faigofie paʻepaʻe mamanu o le a faʻaopopoina se lagona fale.
  • E mafai ona e vaevaeina sone i le umukuka ma le fesoasoani o pupuni teuteu e faia i filo uumi, o mea e fai ai atigi, lapisi lapopoʻa pei o penina, fasi koroka poʻo fafie faʻafoliga e le sami e aoina.
  • O ie, ie ma le vavae e manaʻomia, a le o le valiina, poʻo le lanumoana-efuefu, o se talatala lalaga tapoleni. Sofa cushions faia mai nei mea e mafai ona teuteuina ma vaʻa sami, ata o vaʻa, poʻo ni faigofie geometric mamanu i lanumoana ma papaʻe tone.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TALANOA AO O LE LAGI Full lyrics by Peseta Ilalio Tuanai cover by Taumate New Samoa song (Mae 2024).