Filament ie pupuni i le umukuka: 40 ata ma ni aitia silisili

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga o le faʻaaogaina o muslin i le umukuka

O pupuni o le maea na sau mai atunuʻu i Sasaʻe, lea na faʻaaoga ai e fai ma vaega e faʻamalu malu ai le potu. O nei oloa i ai a latou lava lelei ma le lelei.

leleiMinus

Faigofie e tautau.

Natura vavae ie e tatau ona fufuluina ma le faʻaeteete.

E iloga i latou ile tausiga faigofie.

Vaʻai faʻaavanoa i le umukuka avanoa, airiness ma faʻatumuina i le vaivai lemu malamalama.

O uumi uumi uumi manoa fausia se maualuga taualuga aafiaga, lea e sili ona aoga mo laiti avanoa.

Ina ia mafai ona fausia se faʻalelei teuteuga faʻamalama, oe manaʻo e faʻatau ni seti.

O pupuni uaea e avea ma puipuiga sili atu mai ave o le la ma aua le faia le tauafiafi i totonu o le potu pe a fai e puaoa fafo.

Ona o le impregnation ma se faʻapitoa fofo, latou e tau le afaina i le faʻaleagaina.I totonu o le potu e fai ai le umukuka ma faʻamalama o loʻo tu i le itu i saute, o pupuni o filo atonu e le paolo ai le potu. I lenei tulaga, e manaʻomia le faʻaopopoina o pupuni i pupuni poʻo faʻaseʻe faʻataʻitaʻi.

E mafai ona faʻaaogaina mo le faʻailoaina o le umukuka i vaega eseese e faʻaaoga ai.

Pupuni e faia i mea gaosia e pei o le polyester e manatu e aoga tele, 'aua le maanuminumi,' aua le faʻapipiʻi ma e mafai ona fufuluina masini.

Faʻafefea ona tautau pupuni matagofie?

E mafai e pei ole faigofie ona faʻamauina i faʻamalama o ie pupuni faʻasaʻo, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o pupuni eseese ma mea faʻaaoga. Faʻamau e mafai ona faʻatulaga ai se faʻamalama poʻo se faitotoʻa.

I le ata, pupuni o muslin faia i filo, teuteuina ma le uu i totonu o le umukuka totonu.

O pupuni e teuteuina i lauulu i foliga o uʻamea masani ma mama palasitika, ie faʻamau ma le lace ma le fili poʻo le teuteuina teuteuina, lea e faʻamau i le vaʻalele o le puipui. Ona o ia faʻaopopo elemeni, ua iʻu ina maua ai se matagofie ma faʻavae foafoa.

I le ata o loʻo iai se mamanu umukuka ma se faʻamalama ua teuteuina i pupuni saʻo mumu saʻo.

I se faʻaopopoga i ni sapalai eseese, e mafai ona nonoa muslin i luga o se nonoa, nonoa i lipine lanu, pe na o se mea manaia le mimilo filo. O se fugalaʻau polo faia i mea ie o le a foliga le masani ai.

Faʻatasiga matagofie i faʻamalama teuteuina

Kiseya tuʻufaʻatasia atoatoa ma isi filifiliga mo pupuni umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni mafiafia, pupuni, pupuni poʻo muslin faia i se eseʻese lanu e talafeagai. O se faʻaputuga pupuni faʻapipiʻi foliga lalelei ma matagofie.

O ie pupula e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma tulle. O lenei tuʻufaʻatasiga e avatua ai i le umukuka le avanoa i se tolu tolu itu ma le loloto, ma faʻatagaina ai foʻi oe e tuʻu ni faʻamatalaga i totonu.

Tuufaatasi ie pupuni ma tulle, e tatau ona e agaʻi agaʻi i le lanu ma le ituaiga o ie pupuni. Ina ia puipuia le pupuni ensemble mai le tuʻufaʻatasia ma le vaʻaia faʻaletino, o pupuni e tatau ona 1-2 tone māmā pe pogisa nai lo muslin. E talafeagai le faʻaopopoina o se tuʻufaʻatasiga ma lambrequins, puipuia ma le fili poʻo pupuni.

I le ata, filament ie pupuni faʻatasi ma pupuni i luga o faʻamalama i totonu o le umukuka.


O tauaso aoga ma aoga o le tali sili lea mo le umukuka. Faʻamalieina le tulaga aloaia ma le ogaoga o faʻataʻamilosaga faʻataʻamilomilo, faʻapea foi ma le aumaia o le fale mafanafana i le umukuka siosiomaga, o le a fesoasoani i se muslin faia i filo.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma pupuni sisina ie, faʻamalosia e pupuni lilac pupuni.

Faʻamau le ata o le ie pupuni

O le ituaiga sili ona lauiloa o pupuni ma filo vaiti. Faʻafetai i filo manifinifi, o ia pupuni e faapitoa ea. O se filifiliga tali tutusa e mafai ona faʻaaogaina uma e teuteuina ai se faʻamalama poʻo se faitotoʻa i totonu o se tamai umukuka, ma ina ia mafai ai ona fausia se totonu totonu.

Oe mafai ona faʻaopopo faʻafaigofieina i le umukuka tisaini ma muslin ma faʻataʻataʻata maea i foliga o filifili pe faʻatasi ai ma le fesoasoani o pupuni nuanua faia mai melange filo, lea fausia ai se sologa lelei lamolemole suiga. O le pupuni mafai ona avea monochromatic pe tuʻufaʻatasia mai le tele o paolo.

I le ata, o se faga faʻamalama i le umukuka, teuteuina i 'oti pupuni ma filo ma lopa.

O se tutusa tutusa masani o filo-pei pupuni-timu. O filo uʻamea faʻamaoni ma le faʻaopopoina o le lurex, susulu, susulu ma fausia se siosiomaga faʻafiafia.

Ina ia mafai ona olaola i le umukuka avanoa, pupuni ma filo teuteuina i lopa e filifilia, lea e mafai ona fai ma sui o se liʻo, rhombus, polyhedron, pa'ū, fatu ma isi. O le teuteuga e faʻamau i totonu o se siaki poʻo se faʻatonuga fua. Faʻapea foi, pupuni pupula pupula ma soʻoga i le tulaga o masani masani suti e talafeagai. O le pupuni faʻaputuga e faʻatumuina i lauulu poʻo fugalaʻau fugalaʻau.

I le ata, pupuni felavasaʻi lanu eseese o se filo i totonu o le umukuka ma se poletito.

Maea pupuni ma panels foliga matagofie. Ona o le mafiafia o le faʻatulagaina o filo, ua faia ai se ata ofoofogia.

O se togafiti faʻapitoa e fai togafiti - pupuni ma fulufulu poʻo ni pepe. O se muslin matagofie ma palu pom-pom palu vaivai o le a ofi lelei i totonu o le malamalama ma mafanafana totonu o le umukuka.

Ata i totonu o le umukuka

O pupuni uʻamea e lelei mo le teuteuina o se faʻamalama o le poletito ma se faitotoʻa. O pupuni e mafai ona alu i lalo i le foloa pe o luga i le windowsill.

Afai o le faʻamalama matala ei ai se vaapiapi faʻamalama sill, uumi filo ie e sili. Mo se faʻamalama ma se lautele lautele, e sili atu le faʻatau mai o nai faʻataʻitaʻiga.

I le ata, le ata o se umukuka faʻaonapo nei ma le zoning ma se muslin vaevaega.

Ona o pupuni, oe mafai sone uma se vateatea ma se tamai potu umukuka. O le vavaeina o le filo, o se manoa e pei o se manoa o le a faʻatagaina ai oe e vavaeʻese le vaega e galue ai, 'aiga' ai poʻo le malologa e aunoa ma le faʻamamafaina o le tulaga.

I le ata, pupuni enaena enaena i le ata o se faʻamalama pupuni i le umukuka.

O le filifiliga o tisaini ma lanu lanu o ie pupuni faʻalagolago i le ituaiga o totonu ma luga o le tele o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umukuka o ituaiga sitaili ma laʻau laupapa o le a soʻosoʻo faʻatasi ma se paʻeʻe muslin. Mo filo, e mafai ona e filifilia pupuni ie e fetaui ma meaafale meaafale.

Talu ai o filo tuʻusaʻo faʻapipiʻi foliga laconic, latou ua faʻaaogaina o se faʻaopopoga i ona po nei tisaini ma faigofie meaafale, faʻamatalaina e kalafi foliga. O le filifiliga o le pupuni lanu e taua tele mo teuteuga i totonu. Kisei pupuni i le umukuka mafai ona fesoasoani i le vaʻaia vaʻaia o le avanoa ma le faʻateleina o le maualuga o le faʻalo.

Faletusi o ata

O pupuni uaea o se auala sili lea e teuteu ai lau umukuka. O pupuni na te avatua i le potu se foliga manaia, fou ma le masani ai, suia le vaʻaia o le vaʻai ma faʻamamafaina le taʻitoʻatasi o le ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Talanoa With Dr. T - Talanoa Kei Roana Mataitini Kei Na Bula Mai Na Yatu Kuka Cook Islands (Mae 2024).