10 umukuka okaina mea sese e aumaia ai le tele o faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send

Faʻatauina o mea faigaluega ae le i okaina se umukuka

O le tasi galuega luga o se mautinoa o le faigofie ma matagofie aulelei o le umukuka totonu. O fua o le hob, ogaumu ma le tapu e tatau ona faʻatusatusa i le fua o le galuega. Afai e te faʻatau muamua mea faigaluega, e iai le aʻafiaga o le le tuʻufaʻatasia i totonu ole ulu: e tatau ona tipi le laupapa.

Faʻatauina o se umukuka i se nofoaga ua uma ona toe faʻaleleia

O le filifiliga ma le faʻapipiʻiina o le umukuka seti e tatau ona faia faʻatasi i le taimi e tasi ma le tuʻuina o fesoʻotaʻiga ma eletise uaea. O meaafale uma ma mea faigaluega a le aiga e iai le faʻatulagaina lelei. Afai, a faʻapipiʻi kapoti ma kapoti, o loʻo iai se manaʻoga e siʻi le ogaumu pe magoto, o le a faʻanoanoa le maeʻa fou.

Maualuga le ofi i luga o faʻavae

Tele taimi, pe a okaina se headset, masani tapulaʻa e filifilia, ma a maeʻa faʻapipiʻi ia, e aliali mai o le kuka i se umukuka fou e le talafeagai. O le maualuga o le eria galue e faia i luga o le maualuga o le faʻavae, fola kapeneta ma laulau pito i luga - o lenei e tusa ma le 85 cm.

Sese nofoaga autu

O le faʻatulagaina o lago o loʻo mafaufauina i le taimi fuafuaina ma le fausiaina o se poloketi poloketi. Ina ia fuafua le aofaʻi o vaega eletise e manaʻomia, e tatau ona e faitauina uma mea faigaluega a le fale, ma faʻaopopo le 25% i le numera e maua mai i le tupe faaleoleo. E le mafai ona tuʻu ni lago i luga aʻe o le mea faʻaaoga, faʻaaoga ni faʻaopoopoga uaea ma faʻafesoʻotaʻi le tele o mea faigaluega e aunoa ma se isi masini mo masini taʻitasi.

Toso lautele lautele

I potu teu oloa, o loʻo i ai drawers e matala faigofie, foliga aulelei ma foliga mai o loʻo uuina le tele o aitema. O lo latou lautele e tusa ma le 110 cm, ae o ia oloa e le talafeagai mo le faʻaogaina i aso uma. Faʻatumuina i crockery poʻo meaai mago, o le drawers avea ma mamafa ma ono le vave faia.

Moli malamalama-afu

O le leai o se malamalama i le vaega o galuega o le a le afaina ai kuka i le sili auala: pe a fai o le umukuka faʻaauupegaina ma le tasi moli moli, o le tagata paolo o le a paʻu luga o le countertop. O le moli uila luga o le a faʻasaʻoina lenei drawback, ae o moli uma o loʻo iai sapalai o le eletise, ma o latou nofoaga e tatau ona muaʻi vaʻaia muamua.

Le lava o sone fua i luga ole laulau

Mo le faigofie o le faʻaaogaina o le umukuka ma sefeina le malosi, o le faʻatulagaina tatau ona usitaʻia le tulafono o le tafatolu galue. O le tapu, pusaaisa ma le ogaumu e tatau ona latalata i le tasi. E manaʻomia le tuʻua o avanoa gaogao i le va o latou: ona feoaʻi solo i le umukuka o le a alu sina taimi.

Faʻasaga foliga

O foliga lamolemole e atagia mai ai le malamalama, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma vaʻaia mataʻina, ae oʻo lava i le taimi e aliali mai ai faʻamaʻilima ia latou. Ina ia foliga lelei le umukuka, e tatau ona e fufuluina faitotoʻa i aso uma. E aoga le taimi i le susulu susulu?

Tele fata tatala

O fata vaʻaia faʻafaigofieina le fuafuaina o le headset, ae o se nofoaga foi mo le faaputuputuina o le pefu. Afai e te soona faia i le numera o fata tatala, ona o se umukuka tumu i ipu ma teuteu o le a liua i totonu o se potu le mautonu o le a faigata ai ona faʻatumauina le maopoopo.

Faanatinati pe a sainia se konekalate

A okaina se umukuka, oe manaʻomia le mafaufau i luga o le mamanu i le sili laititi auiliiliga. O mea taua uma e tatau ona atagia i luga o pepa ma siaki maeʻaeʻa e le tagata faʻatau. E le fautuaina foi e totogi atoa: e leʻo kamupani uma latou te faʻataʻitaʻia latou tagata faʻatau i le agaga lelei.

Soʻo se umukuka e tatau ona faʻalelei, o lona uiga a okaina se headset, e tatau ona e mafaufau faʻatasi i ai. Oe le tatau ona sefe i mea, totoga ma drawers: ona o le umukuka o le a tautua mo le tele o isi tausaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: মন মতন জকর. Maulana Mufti Gias Uddin At Tahery Zikir. গযস উদদন তহর জকর মহফল (Iuli 2024).