Faʻata i totonu o le potumoe - o se filifiliga o ata i totonu o le fale ma faʻatonuga mo lelei tulaga

Pin
Send
Share
Send

Mafai ona ou faata se faʻata i totonu o le potumoe?

Ae sao foʻi. Ae ui i lea, o le filifiliga o se faʻata mo se potu tuʻuina atu e tatau ona faʻalatalata i ai ma le faʻaeteete. E le fautuaina e soʻoga le potu i le tele o laufaʻiga o mea e atagia mai ai, aua o lenei mea e ono afaina ai le mafaufau ma faʻalavelave ai i le moe maloloina.

Feng Shui tulafono faʻatulagaina faʻata

Fautuaga i le auala e faʻavasega lelei ai nei oloa ina ia manaia le iai i totonu o le potu ma lelei le moe.

  • I Feng Shui i le potumoe, e le tatau ona faʻata faʻata i luga o le faʻalo poʻo luga o puipui o loʻo tu i le vae, faʻafeagai pe faʻatusa i le moega.
  • E le fautuaina foi e tuʻu faʻata i luma o se faʻamalama matala poʻo se faitotoʻa, talu ai e talitonuina o le a latou le sese atagia le tafe o le malosi.

O a ituaiga e mafai ona ou faʻaaogaina i le potumoe?

O ituaiga ia e faʻaaoga e mamanuina ai se potumoe.

Tanu i totonu

E i ai le lua tofo o totonu-i totonu faʻataʻitaʻiga:

  • O meaafale. O se mea e faʻaata mai ai laupepa i totonu o meaafale eseese, e pei o se laei e fai ai lavalava poʻo se ofu e fai ai lavalava, o le a fausia ai se aafiaga manaia i totonu o le potu ma sefe ai se avanoa.
  • I totonu o le puipui. O le ie faʻatinoa na fausia i totonu o le puipui e le gata ina fausia ai se siosiomaga matagofie, fausia ai uluaʻi faʻaaliga ma faʻamamafaina ai le aotelega o le ata i totonu, ae faʻapea foi ona nanaina atoatoa ni vaega i luga.

O se faʻata faʻatulagaina saʻo o le a tuʻuina atu ai i le potu se faʻamafanafanaga faʻapitoa, sili ona teuteuina ma o le a le mimiloina mea atagia.

Tu le foloa

Fola oloa poʻo psiche faʻataʻitaʻiga i ai le atoa-tele atagia, aua le faʻaletonu luga o le potu ma ofi atoatoa i soʻo se vaifofo vaifofo. I se faʻaopopoga, o nei faʻata tioata e matua talafeagai, talu ai e mafai ona tuʻu i soʻo se mea i totonu o le potu.

Ua faʻapipiʻi le puipui

Latou te faʻatagaina oe e matua sefe le avanoa, ma matua suia le avanoa. Ona o le faʻaputuputu o le puipui, o ia oloa e mafai ona tautau i le potu i le tele o ituaiga.

O fea e faʻatautau ai le faʻata?

O filifiliga masani e nonofo ai.

Luga o le moega

O le faʻata i luga o le moega o se teuteuga masani masani mo le potumoe, lea e mafai ai ona e faʻamamafaina le lanu ma le faʻaopoopoina autu o totonu, faʻapea foi ma le vaʻai faʻalelei fetuʻunaʻiga o le potu.

I le ata o loʻo iai se potumoe ma se faʻata faʻatautau tautau o loʻo tu i luga o le puipui i le ulu o le moega.

I autafa o le moega

Faʻafetai i lenei ituaiga o tulaga, e foliga mai, e le gata e aumaia ni mea lilo ma mea lilo i totonu o le siʻosiʻomaga siosiomaga, ae faʻapena foi e faʻaopopo faʻaopopo malamalama i le potu ma fausia ai togafiti malamalama.

I luga o le faʻalo

O le faʻalo taualuga o le tau mautinoa o le a avea ma a susulu ma le masani ai teuteuga mo soʻo se potumoe. Lenei faʻatulagaina maua ai le faʻatulagaina faʻaopoopo matagofie, ma talu ai o le toe faʻatupuina ma atagia mai o le malamalama, e le talafeagai ai le faʻapipiʻiina o se tele numera o moli moli i totonu o le potu.

I le isi itu o le faʻamalama

O faʻataʻitaʻiga na tuʻu faʻafeagai ma le faʻamalama faʻaluaina le tele o le malamalama masani, lea o le a sili ona talafeagai mo se potumoe pogisa.

I le ata o loʻo faʻata faʻata faata fola foloa tu faʻafesagai ma le faamalama tatalaina i totonu o le potumoe totonu.

I le tulimanu

O sea angular faʻatulagaina o le a fausia ai se aʻafiaga mautinoa i le vanimonimo ma faʻaopopo ai le ea ma le malamalama i ai, lea e tutusa lelei mo uma se lautele ma se tamai potumoe.

I totonu o se faʻailoga

O se niche ma se faʻata tapoleni o le a le masalomia lava ona avea ma sili ona aoga, lelei ma muamua teuteu elemeni o le a avea i taimi uma matagofie ma talafeagai.

O le pa atoa

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea metotia metotia, oe mafai ona suia atoa le spatial manatu, faʻalauteleina le potu ma faʻavaivaia le matua ma le monotonous mamanu.

O loʻo faʻaalia i le ata totonu o le potumoe a tamaiti ma le faʻata lautele i luga o le puipui atoa.

Ata o le ata i totonu o le potu

Ata o le uluaʻi faʻata faʻata.

Rhombus

O le rhombus fesoʻotaʻi faʻatasi sui o se tuʻufaʻatasia lelei gaioiga, lea e le masalomia avea ma autu faʻatosina, tosina mai ai le faʻatatauga autu, faʻapea foi, faʻafetai i se le masani ai ituaiga, aumaia ai se mautinoa matagofie i le ea.

Ma foliga

Facet tipi, ei ai se le masani ai ma tamalii faʻataunuʻuina, lea e maua ai lenei oloa a faʻapitoa faʻapitoa ma mamalu. Faʻata faʻata, pe a pa le malamalama ia latou, fausia reflex ma pupula faʻalelei.

Mai sikuea

O se ata faʻaalia o sikuea, e masani ona taʻalo ma le susulu malamalama, faʻafetaui lelei le ata, tosina le mata ma eseʻese, e le gata i teuteuga, ae faʻapea foi i uiga aoga.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻata e faia i sikuea elemeni, faʻavaʻa i le efuefu.

Tuʻufaʻatasia ma meaafale

O se faʻata oloa, tuʻufaʻatasia ma meaafale, o se sili lelei faʻaoga, aoga ma sili atu fofo tali mo soʻo se sitaili auala.

  • Ma pusa.
  • Ma se tautau.
  • Ma se laulau.

O ia tuʻufaʻatasiga filifiliga faʻatagaina le gata e foia ai le faʻafitauli o le tulaga o le faʻata, ae faʻapea foi ona vaʻaia faʻalautele ma faʻateleina le avanoa.

Vaega mai faʻata

Lenei filifiliga filifiliga mafai ona faigofie ona faʻaopoopoina originality ma agavaʻa i totonu. O itu taʻitasi o le faʻata a le vaega e faʻafefeteina ma atagia mai ai le malamalama e le masani ai, fausiaina se chic ma sophisticated siʻosiʻomaga tumu i gloss.

I totonu o se ato

O le faia o se tapoleni faʻaata ma se ato o le a liua ai lenei teuteu oloa i se moni faatufugaga taua, lea o le a avea ma totonugala teuteuina o le atoa avanoa.

I le ata o loʻo i ai se faʻata fola i totonu o se ato lanu i totonu o totonu o se tamaʻi potumoe.

Faatasi ai ma ata

Faʻata teuteuina ma eseese mamanu, i le tulaga o maaleale fugalaʻau, teuteuina monograms poʻo isi mea teuteu, o le a avatua i le potumoe se faʻalelei faʻapitoa, originality, sitaili ma sili lelei tofo. I se faʻaopopoga, nisi mamanu mafai vaʻaia suia le geometry ma le vaʻaia o le avanoa.

Faʻataʻitaʻiga o teuteuga faʻata

O ituaiga eseese o teuteuga, i foliga o lopa, soʻoga, lala, fugalaʻau, paʻu poʻo ni ie eseese, e maua ai le avanoa e tuʻuina atu ai i le faʻata le sili atu ona lalelei, uiga ma le aulelei, e fausia ai faʻaaliga luga o faʻatatauga ma ia avea ma mea sili ona mataʻina.

Eseese o siepi ma lapoʻa

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a ituaiga eseese ma lapoʻa, oe mafai vaʻaia suia ma faʻasaʻosaʻo vaʻaiga vaʻaiga.

Umi atoa

O se lapisi oloa tuputupu aʻe oloa, faʻafetai i le tufatufaina o moli i tulimanu uma o le potu, ua atili ai ona malamalama ma susulu atili.

Oval

O se foliga tuʻufaʻatasia, tu i luga o le sikuea faʻatafaʻilagi poʻo le sikuea luga, o le a faʻafoliga mai maʻai tulimanu ma idealize le avanoa.

La foliga

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ituaiga susulu tulaga, ma ave teuteuina ma eseese teuteu elemeni, oe mafai ona fausia se muamua fatuga tuufaatasiga ogatotonu i le potu.

Lapoʻa

O le lapotopoto foliga e manatu e talafeagai i totonu totonu tisaini, talu ai o le tino o le fealofani ma agavaʻa tufatufa lelei malosi i le vanimonimo.

Ata o se Scandinavian-style potu moe ma se faʻata lanu samasama faata i luga o le puipui i le ulu o le moega.

Tafafa

Faʻamoemoeina i le nofoaga, e le gata faʻalauteleina pe faʻalauteleina le geometry o le potu, ae faʻatupuina foi le toe faʻafouina o moli, tutusa tufatufaina i le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata faatafafa faʻatasi ma le matua o lona aafiaga i totonu o le potu moe.

Vaapiapi

O le faʻatonutonu faʻatulagaina faʻata faʻateleina maualuga le maualuga o le potu, slims ma foliga matua puʻupuʻu i totonu o soʻo se potumoe.

Palette lanu lanu

Lanu lauiloa faʻaaogaina i le fuafuaina o faʻavaʻa.

Lanu paʻepaʻe

Ona o lona agavaʻa, o le paʻepaʻe lanu o le tino foliga foliga soʻosoʻo, taofiofi ma aulelei, ma maua ai se siosiomaga o aristocracy ma elitism.

Auro

O lenei paolo o loʻo i ai ni tusitusiga auro faʻamaonia e faʻatagaina ai oe ona manava fou i totonu ma fausia se siosiomaga matagofie i totonu.

Siliva

O le silvery lanu ei ai se manino, mama ma puʻupuʻu foliga vaaia, e iloga i le tele-lanu atagia, malu ma sina malamalama lilo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe faʻaonapo nei ma se faʻata fola na teuteuina i se faʻafanua tele i se paolo siliva.

Lanu enaena

Faʻaalia se palette masani, e i ai le lalelei natura ma faigofie o le malamalamaaga. O le faʻata ie, teuteuina i se lanu enaena, o le a aumaia le mafanafana ma le mafanafana i le ea.

Moli mo le faʻata

Faʻafetai i le anoanoaʻi tele o vaifofo, oe le mafai ona filifili le sili ona talafeagai moli, ae faʻapena foi fausia se tulaga ese mamanu.

Moli moli

O le tele o moli o se moni galuega o faatufugaga ma faʻatagaina oe e aumaia i le ola soʻo se sili ona toaaga tisaini manatu. Latou te faia le atemosifia le mafaamatalaina ma faʻapitoa, ma faʻamamafaina foi le lelei ma nana le le lelei o le avanoa.

Sconce

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei puʻupuʻu ma matagofie moli moli ma manaia malamalama faʻasolo, e mafai ona faigofie ona teuteuina le tulaga ma faia ia sili atu manino.

Ma matauila faataamilo i le taamilosaga

O lenei moli moli se foliga sili ona faigata e faʻamaluluina ai le feʻeseʻeseaʻi o totonu. I se faʻaopopoga, moli matauila fausia sili maualuga maualuga ma malamalama susulu.

Moli TAITAIINA

Tuʻuina atu le malamalama lelei ae lava le malamalama e faʻamalamalamaina ma faʻamamafaina ai le faʻata. Ona o le moliuila TAITAIINA, o le potu ua tumu i faʻapitoa lilo ma vavalalata vavalalata.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata ma moli moli Uila, tuʻu i luga aʻe o le laulau teuteu i totonu o le potu moe.

Potu o Manatu i Ituaiga Eseese

Filifili agavaʻa ma tuʻu i luga o atagia tulaga o le a faʻatagaina ai oe e fausia se moni manaia, muamua ma mafaufau loloto mamanu.

  • Masani
  • Aso nei
  • Maualuga
  • Provence.
  • Baroque.
  • Minimalism.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faʻata faʻataʻataʻata i luga o le puipui o le potu i totonu o le potumoe, na faia i le fale maualuga.

O faʻata e tatau ona faʻatatau i laina lautele o sitaili, e masani ai ma fealofani faʻatasi ma isi teuteuga elemeni ma fausia ai se tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasia ma latou.

O faʻata e faʻatagaina ai oe ona tuʻuina atu ni faʻaaliga i totonu o le potumoe ma faʻaali ia foliga sili ona manaia. I se faʻaopopoga, o nei oloa foliga mai e suia le vaʻaia vaʻaiga o avanoa, tagata taʻitoʻatasi aitema poʻo le sitaili o le potu atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pese A Le Faaili Instrumental (Iuli 2024).