Faʻafefea ona faʻaauupegaina se tamai potumoe?

Pin
Send
Share
Send

Olaga hacks e vaʻaia faʻaopoopo avanoa

O le atinaʻeina o le ata o se tamaʻi potu moe o le a le faia e aunoa ma le faʻaaogaina o aoga aoga fesoasoani e faʻatagaina ai oe e vaʻaia faʻateleina le sikuea ata.

  • Lanu O se tamaʻi potu moe ma le malamalama e sili atu ona pogisa, o lona uiga e sili atu le malamalama.
  • Monochrome. Afai o meaafale e faia i le lanu o puipui, e liu suavai lava i le avanoa o se tamaʻi potumoe.
  • Luga e toe manatunatu ai. Faʻata, faʻataʻata foliga ma faʻalo, tioata suia le potumoe.
  • Laʻititi mamanu. O meaafale e tatau ona foliga faigofie pe a mafai ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina se potu moe laitiiti.
  • Geometry O laina faʻamau e faʻatupuina ai le faʻalo, o laina faʻalava e feʻeseʻeseaʻi puipui.
  • Vaaiga. Tuʻu se mea susulu (kapoti, atavali, kapeta, ie pupuni) i luga o le mea mamao mai le faitotoʻa e fausia ai le malamalama sese o le avanoa.
  • Susulu. Maua fua i le susulu o le la ma moli i vaega eseese o le potumoe i totonu o se tamai potu o le a faʻateleina ai.
  • Totonu tutotonu. E le faigofie lenei mea i se moega, ae taumafai e aua le faʻapipiʻiina le ogatotonu - atonu e aoga le tuʻu i se tulimanu pe suia i se sofa.
  • Faʻatusatusaga. O le lolomi luga o le pepa puipui, o le tele o meaafale ma teuteuga - o mea uma e tatau ona laʻititi.
  • Cornice i lalo o le faʻalo. Aloʻese mai laina faʻataʻamilomilo e gagauina le avanoa - mo se faʻataʻitaʻiga, o le sana e sili atu ona tu latalata ile faʻalo. O pupuni atoa-maualuga o le a faʻalauteleina le potu.
  • 3D. Afai e te teuteuina se tamai potumoe ma ata pepa puipui faʻaalia vaʻaiga, o ona tuaoi o le a le malamalama.
  • Teuina o Meaai E le o se togafiti vaʻaia, ae o se tino tino atoa: o le laʻititi faʻaputuputu i luga o matala luga, o le saoloto tele o le potu foliga mai.

O le a le lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

O totonu o se tamaʻi potu moe e amata ile filifiliga o lanu. Ua uma ona matou taʻua o mea e tatau ona mama i le mea e mafai ai. E tele filifiliga filifiliga i se sitaili faʻaonapo nei:

  1. Monochrome moli. Paʻepaʻe, beige, efuefu, lanumoana, samasama - o le autu mea e pei ona māmā e mafai. O sea ufiufi e pei o se avanoa avanoa e te faʻatulagaina ai se mea moe, nofoaga e teu ai, mea teuteu.
  2. Puipui faaleoga Tolu luga luga tumau pea monochromatic, ma le lona fa o loʻo teuteuina i ni ata o pepa puipui, ata pepa puipui, ma vali. E tele filifiliga: taulaga panorama, laufanua, laʻau po o manu mafuaʻaga, geometry, abstraction. Tetele, eseʻese, pupula ata e mafai.
  3. Pastel ma mamanu. Mo se tamaʻi potu teuteuga, filifili monochrome pe maualalo-eseesega pepa puipui ma ata. E mafai ona avea fugalaʻau ma laulaʻau, monograms, laina vaapiapi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se potumoe umi umi

A o mamanuina, mafaufau i le geometry o le potu:

  • Lotoa O pati uma e teuteuina i le sitaili tutusa.
  • Faʻatafaʻilagi faʻaumiumi. Poʻo le mamao atu o le puipui e faʻapouliuligia, faʻalatalata atili mai. Poʻo se puipui vaapiapi e faia lautele ma faalava laina.
  • Faʻapaleni (5-6-itu) O le itu ma se faʻamau poʻo se faʻavae e faia monochromatic, o se tasi o isi puipui o faʻamalamalamaina, aveʻese mai le vaʻai mai le faʻatulaga foliga.

O le paolo vevela ua filifilia e amanaʻia le tulaga o faʻamalama matala:

  • O faʻamalama i saute e manaʻomia se papala malulu faafouina: efuefu, lanumoana, lanumoana malamalama, lanumeamata.
  • O potu moe i Matu e manaʻomia le susulu o le la ma lanu mafanafana: beige, auro, sinapi, terracotta, moli, samasama.

O le a le mea e mafaufau ai pe a toe lipea?

O le mamanuina o se tamaʻi potumoe, pei o seisi lava, aofia ai le faʻaaogaina o le siosiomaga faʻauo, saogalemu mea: e le tatau ona emit oona vailaʻau, faʻaleagaina i le soifua maloloina. O le mea lea, e fautuaina le taulaʻi atu i le tele o oloa masani.

O le laasaga muamua o le faʻaleleia le faʻalo. Afai o le maualuga o pa puipui faʻatagaina (sili atu ma le 260 cm), faʻaloaloa le ie iila - e atagia mai ai le malamalama, vaʻaia i luga le tulaga. Vaʻavaʻai vaʻai i tuaila-faʻamalama pupuni: fetaui lelei mo tamaʻi potu moe tisaini. Aua le manaʻo i se faʻalo faʻalo? Valivali luga o soʻo se papaʻe paʻepaʻe.

Pa. Na matou talanoa e uiga i lanu i le vaega mulimuli, e naʻo le filifili lava o mea. I le avea ai o se tulafono, o puipui i totonu o le potumoe e valivali, faʻapipiʻi ma pepa puipui, ma teuteuina i teuteuga vali. O le pepa puipui tutusa, vali, laminate, ufiufi, piliki o loʻo faʻaaogaina e fai ma teuteuga mo le faʻaleoga puipui.

I le ata, le soneina o le mea e moe ai i le potu potu

Fogafale O le foloa e tatau ona mafanafana, o lea laʻau poʻo lona faʻataʻitaʻiga ei ai lona lelei: paretini, laminate, linoleum. Leai sima poʻo maa. O se foloa sauniuni e faʻataʻatia i luga o le potumoe umi e faʻalautele ai. O se kapeta e tuʻuina i luga, o lona tele e filifilia e le o le tele o le potumoe, ae i le fua o le moega. O le sili ona tauagafau o le moega, o le laitiiti o le kapeta ma le isi itu. O le tulafono autu o le moega ma moega i tafatafa o laulau e tatau ona ofi i luga o kapeta atoa, pe aveʻese ese mai le headboard, ae tuʻu ai i fafo e tolu itu.

O le ata e filifilia faʻavae i luga o le tulaga o le faitotoʻa. I totonu o se potumoe puʻupuʻu toso, o le faitotoʻa o loʻo i le itu puʻupuʻu, o le isi itu puipui o le a faʻapouliuligia. Afai o le faitotoʻa i le itu umi, uma puʻupuʻu mafai ona faʻateleina faʻaaoga ai se faʻataʻitaʻi mamanu.

Filifili ma faʻatulagaina meaafale saʻo

Soʻo se masiofo, e aofia ai se tamai potumoe, o se moega. Muamua lava, latou filifilia, fuafua le nofoaga ona fuafua lea o le faʻavasegaina o mea totoe. Faʻamoemoeina i tagata mautotogi, o le moega e mafai ona:

  • Tasi potu moe. 90-110 cm E talafeagai mo potu laʻititi e toʻatasi le tama poʻo le teine ​​e moe ai.
  • Tasi ma le afa. 120-140 cm Mo le toʻatasi tagata, pe lua malologa, ae i totonu o se potumoe vaapiapi lava.
  • Faalua 140-180 cm I luga o le lautele lautele o le 160 ma sili atu, e manaia le moe faʻatasi.
  • Tupu. 180 ma sili atu. Afai naʻo se moega e fuafuaina i totonu o se tamaʻi potumoe, o lona uiga o le sili lea ona faʻalelei filifiliga.

O le moega e mafai ona suia i se sofa gaugau, pe oe mafai ona okaina se nofoa umi o lo o nana i totonu o le pusa tu. E taʻuamiotonuina lea pe a fuafuaina e tuʻu se nofoaga faigaluega ii, mo se faʻataʻitaʻiga - e leai la se mea e faʻalavelave ile feoaʻiga saoloto ile ao.

O loʻo faʻaalia mai i le ata meaafale pogisa masani

E masani lava, o se tamai potu moe manaʻomia foi e suʻe se nofoaga mo le teuina o masini. Lenei mafai ona:

  • Lavalava tanu i totonu. Sili i faʻata faʻaseʻe faitotoʻa. Lautele ae puupuu.
  • Fausia-i totonu headset ma moega niche. E foliga malo le ato, e le tele se avanoa.
  • Fagu tutoʻatasi o drawers. Afai e te manaʻo e teu se laʻititi, e tatau ona lava se tamai pusa fagu. O se gaioiga sili ona lelei o le suia lea o laulau i tafatafa o nofoa ma maualalo pusa o drawers.
  • Drawers i lalo o le moega. Latou te faʻatagaina oe e sefe avanoa ma faigofie tuʻuina le tele numera o mea manaʻomia.

Ae a pupuni ma teuteuga?

O ie ma mea faʻaaoga o le a fesoasoani e faʻafiafia ai se potu moe masani. Filifili pupuni uliuli e faʻafetaui le pepa puipui pe sui foi ma tulle malamalama, tuʻu ese le faʻataʻitaʻiga luga o le ie - e sili atu le teuteuina faʻamalama ma manino lanu. E tatau ona faʻatautau mai le faʻalo i le foloa.

E sili atu le ave o ie moega ma ie moe i luga o le moega i moli malamalama, faʻapea foi ma le faigofie poʻo se tamaʻi faʻataʻitaʻiga. I se isi itu, o aluga e mafai ona susulu, ma lolomi ma faʻaleoga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se pupula faʻaonapo nei i totonu ma lanu samasama

O ata vali, ata puʻe, faʻasalalau i se faiga faʻaonapo nei e le tatau ona okaina ile lapoʻa tetele - tuu le 4 A4 i le matafaioi a le tasi A1 fausaga. I tamaʻi avanoa, o lenei faʻavasegaina faʻatagaina oe e teuteu lelei le potumoe.

E sili atu le 'aloʻese mai' eseʻese laulau mea faʻaaoga pe faʻaaoga i se mea maualalo: leai ni mea faʻatatau ma fata faʻatulagaina teuteu, faʻateleina.

Matou te faʻavasega moli malamalama

Ole mea pito maualalo e te manaʻomia e iloa e uiga ile malamalama - ole faʻamalama ole faʻalo e oʻo ile 6 sikuea e le lava! E mafai ona suia i le tele o mea e mafai ona faʻatinoina poʻo ni taʻitaʻiga moli, pe faʻapipiʻiina ma:

  • laulau lamepa i luga o laulau i tafatafa o moega poʻo sconces o loʻo tu i luga atu o le moega;
  • moli o se faʻalo poʻo se siʻuga o le pa puipui e faʻatino ai se mea manaia;
  • tuueseese moli i le vaega o galuega;
  • moli tuʻu i totonu o le kapoti.

Ata o se tamai potumoe ma uliuli puipui

Faʻafefea mafai ona e faʻateleina se tamaʻi eria?

Ina ia le vaʻaia le vaega o le potumoe, ae faʻatele tino, tusi ni aitia mo se tamaʻi potumoe:

Tuʻufaʻatasia ma se potu sosoʻo. E masani ona iai le potu moe ile potu e lata ile potu malolo - afai ole manaʻoga ole BTI aua neʻi taofia le faʻaleagaina ole puipui, faʻaaoga le mea lea. Oe o le a maua se potu vateatea, tatau ai ona e mafai ona pa ese se potumoe tele mo oe lava ma faʻataʻitaʻia i le ala e te manaʻo ai.

I le ata, le faʻaaogaina o faʻata e faʻatele ai le eria

Tuʻufaʻatasia ma se poletito Loggia o se sili lelei filifiliga mo faʻateleina potu malolo. Tusa lava pe matua faʻasa ona aveʻese le pa, aveʻese le iunite tioata i totonu ma faʻapipiʻi le poletito. I luga o le teritori o le loggia, e lava le avanoa mo se falefaigaluega (o se laulau e mafai ona faʻatulagaina luga o le muamua windowsill), o se laulau teuteuina mo se fafine poʻo se nofoaga e teu ai. O le potu tuʻufaʻatasia e foliga ma lagona sili atu le lautele.

Ata o mama paʻe papaʻe

Filifiliga filifiliga i sitaili eseese

A filifilia se fofo teuteu teuteuga, amata e le gata mai mea e te manaʻo ai, ae faʻapena foi mai le tele o le potumoe. Fetaui lelei mo oe:

Minimalism. Laconic fomu, leai ni auiliiliga le manaʻomia, aoga. O se auala sili e sefe ai avanoa.

Ata o se ata fou potu moe

Scandi. O le tuʻufaʻatasia o papaʻe "puipui o le falemaʻi" ma auiliiliga mafanafana e fausia ai se lagona o le mafanafana.

Aso nei Faʻapaʻu, efuefu paolo, a itiiti ifo o teuteuga, aulelei elemene - o le filifiliga a se tagata faʻaauau i taimi.

Faletusi o ata

Faʻaoga sikuea centimita uma ma e mautinoa o le a mafai ona e fausiaina se avanoa moe lelei, e oʻo lava i se tamaʻi nofoaga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Top 10 Agriculture Machines Videos (Mae 2024).