Polokalama i totonu e fausiaina se fale mautotogi ma se tulaga e le masani ai

Pin
Send
Share
Send

O le potu mautotogi o loʻo i ai uma sone e manaʻomia mo se olaga lelei: potu moe, potu malolo, umukuka, ma potu a tamaiti.

O se vaeluaga, lea e faʻamau ai se faʻamalama e faʻaseʻe ai, e tuʻueseese ai le umukuka ma le potumoe. I se faʻaopopoga i le faʻamalama, o loʻo i ai se faitotoʻa gaugau pei o se maliega. A gaugau, e lafi i totonu o se avanoa, faʻasaʻolotoina le avanoa, ma tatala ai avanoa i le umukuka mo le ao. O le faʻamalama e mafai ona lokaina mai le potumoe ma se paolo Roma, pe tatala mai le umukuka itu.

Potu-umukuka

O le faasaʻoga-itu na filifilia e avea ma autu autu i totonu o le potu mautotogi ata tisaini. I teuteuga o le umukuka-potu malolo, o mea nei, muamua o mea uma, moss filo fale i luga atu o le sofa ma 'aiga' ai, faʻapea foi ma le lanu tuʻufaʻatasia o le faʻaumaina o mea.

O le umukuka laititi e i ai mea uma e te manaʻomia - ogaumu, pusaaisa, tapu, ogaumu, hob, ma sa i ai le nofoaga mo le masini fufulu ipu. Ona o le le masani tulaga o le ipu mafolafola, o le pulou i luga atu o le motu.

Tu i luga o le ogaumu, e mafai e le tamaitai talimalo ona matamata i le TV ma talanoa ma malo o loʻo nonofo i le pa. O le eseʻese foliga o le hob e tuʻu eseʻese mai le pusaaisa i se puipui laupapa - o iinei e faigofie ai ona tusi i lalo se fua, pe tuʻu se tusi mo lau tama.

Potumoe

Sa mafai ona faʻalauteleina le potumoe ma e oʻo lava i le faʻatulagaina o se tamaʻi potu laʻei i totonu e ala i le tuʻuina atu o se poletito i le nofoaga malolo. Pei o isi fale, o loʻo fuafuaina i se siʻosiʻomaga, mea masani ma lanu o le faʻaumaina fausiaina se lagona o le mama aʻiaʻi ma le mafanafana.

Potu o tamaiti

Faletaele

Potu tisaini: EEDS

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Vaega: 67.4 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tala o le Vavau - Samoan Documetary (Mae 2024).