Faʻafefea ona teuteuina saʻo se potu pito i luga i Khrushchev?

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Mo le sili ona lelei gaioiga o se alamanuia sitaili, tele uiga e amanaʻia:

  • Mo le teuteuina o le fale, o mea masani e faʻaaogaina i ituaiga mumu poʻo papaʻe piliki, sima faigofie ma laupapa masani.
  • Minimalistic foliga o loo maua i le mamanu, le mafaufau le mafaufau, le saua ma le leai o ni matagofie teuteuina auiliiliga e talia.
  • Pe a toe faʻafouina se fale mautotogi i le potu faʻatonu, e ono aliaʻe ni faigata i le taimi o le toefausiaina ma le faʻasologa o nofoaga, aua e toeititi lava leai ni vaeluaina i totonu o le potu pito i luga. Faʻapipiʻiina o lanu eseʻese poʻo le faʻapipiʻiina o le malamalama ma toetoe lava a le vaaia vaʻaiga o le a fesoasoani i le faʻafitauli o le faʻaititia o avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le toe faʻafouga o le potu e lua Khrushchev, toe fuafua i totonu o se potu potu.

Umukuka

E masani ona faʻaaoga e le loft se palaka lanu achromatic, e palu faʻatasi ma poloka mumu o piliki, ele poʻo ni fafie.

O maa ma paina maa e fai ma faʻataʻitaʻiga o maʻa efuefu e foliga matagofie mai luga o le umukuka. E le gata i lea, e mafai ona faʻataʻatia le vaʻalele ma se laupapa fale e iai ona foliga le faʻagaioia poʻo le linoleum e mafai ona faʻataʻatia.

O le faʻafoliga o le umukuka seti e tele lava ina faia i le gaʻoa o laupapa, ufiufi i le le faʻaituʻau meli poʻo faʻapipiʻi i luga ma se faʻapitoa metallized ata tifaga. O le umukuka faia i maʻa veneer maʻa foliga manaia.

E sili atu le faʻaauupegaina o le 'aiga' ai i se laulau laupapa ma nofoa. Lauiloa fofo o gaugauina faataitaiga, fausaga ma le maʻa luga ma se uʻamea faʻavae. A faʻapipiʻi le pa i le umukuka e fai i luga o le fale, e mafai ona faʻaopoopo i nofoa maualuga e fai i palasitika poʻo fafie.

I le ata, o se loft-faiga umukuka mamanu ma matala fesoʻotaʻiga i totonu o le Khrushchev fale.

Lamepa ma se faʻafaigofieina ma sina teuteuga tisaini o le a fesoasoani e faʻavasega moli i totonu. Masini i le tulaga o lamepa asoa o le oval poʻo le sikuea uʻamea paolo, faʻapea foi ma masani tioata matauila i luga o uaea, o le a ofi lelei i totonu o se pisinisi nofoaga.

O se teuteuga mo le umukuka avanoa, eseese fagu, ipu, pepa faʻapipiʻi ata ma graffiti o loʻo faʻaaogaina e lagolagoina ai le lautele sitaili o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina faʻatasi o puipui o loʻo lainaina ma teuteuga piliki ma valivali i le paʻe paʻe i totonu o le umukuka e fai i le lotoa i Khrushchev.

O le umukuka e mafai ona ofi uma fou ma ona po nei, faʻapea foi ma tuai, seasea mea faigaluega o le fale. O masini uma e faia i lanu uʻamea. I luga aʻe o le hob, e talafeagai le faʻapipiʻiina o se pulou ma ni paipa e tatala ai fafo e faʻalanu ai totonu o fale.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka i totonu o le loft-style Khrushchev ma se avanoa avanoa ma moli malamalama teuteuina.

Faapaologa ma le auala savali

E teuteuina le alatele, e mananaʻo tagata mamanu i le efuefu efuefu, enaena, terracotta palette poʻo papaʻe papaʻe ma uliuli splashes.

O puipui e mafai ona faʻataʻatia i papaʻe papaʻe pe mumu, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi piliki pepa faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i foliga o sima, sima poʻo maamora chips. O le foloa e masani ona faʻataʻoto ma laupapa poloka, laminate poʻo maa maa. O mea uma e tatau ona masani, faʻatuatuaina ma aoga.

O elemeni laupapa e pei o meaafale ma mea faʻaopoopo o le a faʻaopoopoina le mafanafana ma le mafanafana i se potu ma malulu ofu. O le laʻau i luga o le falealuga e valiina pe faʻafoliga ua matua.

I totonu o le alatele ma se faʻalo faʻalo, o moli chrome o le a foliga matagofie.

O meaafale meafale i le auala savali o loʻo i ai se sologa lelei ma itiiti teuteuga. O le potu o loʻo i ai se fata poʻo ni ofu mo ofu i fafo, o se fata poʻo se seevae kapoti.

E mafai ona faʻaopopo se paʻi faʻapitoa i le siʻosiʻomaga o le maualuga e ala i le faʻaaogaina o se uila tuai e le faigaluega, o loʻo taofia i luga o le puipui.

O faʻavaʻa o ata, faʻamaumauga, tisiki poʻo ni ata faʻanumera e fesoasoani ia te oe e faʻaalia ai le agaga o aso ua tuanaʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le auala i le pito i luga o le fale, teuteuina i piliki ma maʻa faʻataʻitaʻiina.

Potu malolo

Ina ia mafai e totonu o le potu malolo i le Khrushchev ona faʻafetaui le tulaga maualuga i le tele e mafai ai, toetoe lava o taimi uma e tasi le faʻamau i totonu o le potu e teuteuina i piliki poʻo ona faʻataʻitaʻiga. O toega o vaʻalele ua maeʻa i sima sima pe valivali. O le foloa i totonu o le fale tele e mafai ona faʻataʻatia i laupapa laupapa pe i ai se fola e pei o ni maʻa. O se tamaʻi potu e tuʻufaʻatasia ai le malamalama, leo pogisa ma eseesega eseese.

O le alamanuia mamanu tuʻufaʻatasi mea faʻaonapo nei ma mea tuai. Glass, uʻamea, fafie poʻo mea palasitika o loʻo faʻapipiʻiina ii. O meaafale ufiufiina i luga o le paʻu poʻo le suede o loʻo i ai se foliga sili ona ofoofogia.

E talafeagai le faʻatumuina o le mea e nonofo ai ma se sofa ma se pouf poʻo se nofoa faʻanofilima ma se tamai laulau kofe ma se laulau laupapa luga ma se uʻamea faʻavae. O le faʻamamaina ma le tautau o fata tatala o le a ofi lelei i totonu o le fale o Khrushchev. O le ituaiga sitaili o aitema i le tulaga o se nofoa faalue, o se pusa ma isi mea ma le iloga scuffs o le a sili atu ona faʻamamafaina.

Ata o se potu malolo-faiga potu malolo ma se susulu susulu ma turquoise ie upholstery.

O atavali o se taua auiliiliga i le potu malolo faiga-loft. O puipui piliki e teuteuina i lapisi lapopoa ata faʻasolo, ata tusia, ata poʻo graffiti. O se manaia tisaini metotia o le tuʻuina o se tele atavali luga o le foloa. O le ie o le tapoleni tatau tatau faʻapitoa vaʻai; ata i luga o tapoleni poʻo le pepa faʻatagofie o le a foliga sili ona lelei.

Potumoe

I totonu o se tamaʻi potu moe i totonu o le Khrushchev, e faʻaaoga ai le tutasi ma le malamalama o le potu e tasi, e maua ai e le potu le tele o le mafanafana ma le lautele. O sea totonu e mafai ona faʻalauteleina ma susulu malamalama o lanumoana, lanu viole, samasama, lanumeamata poʻo le lilac.

O le elemene autu o le potu o le moega. O le fausaga mafai ona i ai se faʻava laupapa poʻo ni uamea vaega ma se faʻasolosolo tuai ona aafiaga.

Ina ia mafai ona suia le avanoa ma faia ia mafanafana, e faʻaaoga ai mea eseese ma ie e faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo teuina ni aluga teuteu i luga o le moega, ma se tuʻugamau tele o fugalaʻau e tuu i luga o le foloa. O le austere maualuga loft-style potu i totonu o potumoe e talafeagai foi e faʻamama i se taʻina afi.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i lanu efuefu i totonu o le afeafalelima Khrushchev fale mautotogi.

Tasi le pa puipui, tuʻu le faʻagaioia, o le a fesoasoani e faʻamalieina atoatoa le usitaʻia o le urbanistic sitaili o se loft.

E mafai ona e faʻalauteleina le potumoe avanoa i Khrushchev i le faʻapipiʻiina o se ofu moe faʻaseʻe ma se faʻata faʻataʻitaʻi poʻo le faʻatulagaina o se potu e fai ai ofu ma faʻamalama pupula.

Faletaele

Loft-style faletaele teuteuina faʻaaoga brickwork, embossed sima, porcelain stoneware ma uʻamea faʻataʻitaʻi, boar tile, natura laupapa poʻo laʻau-pei o maa. O se tali sili ona lelei o le a laugatasi sima luga.

O se potu taele, magoto, fata poʻo ni fata tioata ma se uʻamea tulaga o le a faʻatagaina ai oe e fatufatuina loloto totonu. O elemene tioata o le a faʻatumuina le potu i le ea ma faʻalauteleina.

E mafai ona faʻaaoga se tanoa vai e pei o se faʻaleoga. O tioata, laupapa poʻo ni uamea foi e faʻaaogaina i le gaosiaina o oloa. O le masini e tuʻu i luga o se tulaga faʻavae masani poʻo se le masani ai faʻamafanafanaina ma tu ua filifilia.

E faʻamalamalamaina le faletaele i Khrushchev, moli ma le nofoaafi auala e talafeagai. O le nofoaga sili ona lelei mo se moli uila faʻapipiʻiina i luga o le pa o le vaega i luga atu o le tanoa.

O totonu e teuteuina i tioata e mafai ona aoina, amataina o leitio, faʻasalalau e le masani ai ma kapeta ma tusitusiga. Elemene i le tulaga o fale gaosi auala ma kia o le a foliga manaia.

Ata o se faletaele loft-faiga ma sima puipui puipui.

Faletusi o ata

Tele tagata e mafaufau e uiga i le talafeagai o le loft i le Khrushchev. Ae ui i lea, moni aitia mamanu manatu faʻamaonia o lenei taʻiala e mafai ona faigofie lava mo sina tamaʻi avanoa. Lenei maua ai se avanoa e tuʻu ai i faʻataʻitaʻiga uma sili ona toaʻa tisaini aitia ma faʻaauupegaina se aoga ma sologa lelei fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Khrushchev Arrives in America - A Clip from Cold War Roadshow (Iuli 2024).