Faitotoa i le Scandinavian style: ituaiga, lanu, mamanu ma teuteuga, filifiliga o mea faʻaaoga

Pin
Send
Share
Send

Uiga foliga o le Scandinavian faiga

O le sitaili Scandinavian o se aga masani i totonu totonu, lea e iloga mai i mea masani, o le sili atu o moli malamalama, ogaoga, faigofie geometry o laina. O fale ma fanua e le faʻalavelaveina ma lautele ma le aofaʻi laʻititi o teuteuga. O le autu taua faʻasinoga e le o teuteuga, ae o le taʻaloga o faʻatusatusaga, lagona ma lagona. I sea ituaiga ata, faʻailoga, ituaiga uma o vavaeina, maualuga eseesega, ma isi e talafeagai.

  • O le galuega autu o faitotoʻa o le matala ma latalata latalata i nofoaga ma fanua e aunoa ma le faʻatosina mai o le mafaufau ia latou lava.
  • O le tele o taimi, o faitotoʻa faʻa-Scandinavian e leai ni mea teuteu ma e valivali i se lanu.
  • Muamua lava, naʻo ituaiga laʻau malamalama na faʻaaogaina mo le gaosiga, poʻo le pogisa laupapa na valiina i moli paolo. Lenei ua faʻatagaina e gaosia oloa mai veneer, polyvinyl chloride ma isi faʻatusa faʻatusa.
  • Faapitoa gauai atu ua totogi atu i le plateband. Latou faia e pei inconspicuous pe a mafai, maaleale, o le leo e filifilia faapitoa lava tutusa ma lena o le faitotoʻa.
  • O mea faigaluega e faigofie, e aunoa ma ni mea taua, e masani ona siliva ae le o le auro ma le matte nai lo le pupula ma le malamalama iila.
  • E masani lava, o faitotoʻa laʻau toe fai le uiga o puipui po o fola. O lenei metotia e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le latou vaʻaia i totonu o le potu. I tulaga uiga ese, Scandinavian mamanu e faʻaaogaina i faitotoʻa: faʻataʻitaʻiga i le tulaga o snowflakes, zigzags, tia ma laʻau. Laʻau ma tosi e lauiloa foʻi.

Ituaiga faitotoʻa

E lua ituaiga o faitotoʻa - totonu ma faitotoʻa, o le a tatou iloiloina taʻitasi.

Potu malolo

O faitotoʻa i totonu o Scandinavian interiors e masani ona maua i laʻau mama: birch, paina ma lefulefu. O le natura uiga o le ogalaau fale faʻamamafaina le tamaoaiga o tagata e ana ma aumaia i totonu elemeni o le mafanafana ma le mafanafana. Faʻaaoga foi tapoleni na faia i le PVC, veneer, mama i le meli faʻatumuina, laminated.

  • Faitotoa faitotoʻa (sliding). O le a latou fesoasoani e vaevaeina le potu avanoa o le fale mautotogi i le sitaili Scandinavian pe faia le ofu faʻaofuofu ma le faʻailoga tau le iloa i le mata. Latou te tuʻuina atu i le potu se lagona i le taulaga, fesoasoani e lagona le siosiomaga o se taulaga tele i lou lava fale.
  • Swing. Latou te tuʻuina atu le tele o malamalama ma avanoa avanoa, masani o Scandinavian fale. Faʻalua-lau faʻataʻitaʻiga e faia i mautu mausali poʻo le faʻaigisa poʻo le lamolemole faʻaofi tioata.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma le fola laupapa i le umukuka ma le potu malolo.

Sao

O faitotoʻa e filifilia e faʻatuatuaina, anagata ma saogalemu. O ituaiga autu mo se tapoleni ma le tasi itu faʻasaga i le auala: faʻapipiʻi, mautu laupapa, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi luga o se uʻamea tulaga. Natura tipi fafie foliga sili ona lalelei. I soʻo se taimi, e mafai ona faʻapaʻepaʻe pe matua, ma faʻamamafaina ai le sitaili Scandi ma manavaina se olaga fou i le mataupu.

Lanu faitotoʻa

Faigofie o le fausiaina o se Scandinavian-style totonu i totonu o se tapulaʻa lanu lanu. O faitotoʻa e masani lava ona faʻatusatusa i le lanu o uma ufiufi puipui ma fola, poʻo fafie, e pei o meaafale. Ua faʻapipiʻiina latou e faʻatumauina le vevela o le fale - pe a fai o totonu uma o loʻo i totonu o se mafanafana, e le tatau ona malulu le paolo o faitotoʻa.

E tele tulafono o loʻo avea ma faʻavae: o laualuga uma e valiina i le leo e tasi pe tuʻufaʻatasia i ni tuʻufaʻatasiga se lua: paʻepaʻe ma uliuli, mumu ma papaʻe, paʻepaʻe ma lanumoana.

Lanu paʻepaʻe

Masani lava mo le itu i Matu o Europa. O vavaega e le mamafa ai le avanoa ma e mafai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma seisi leo.

Lanu enaena

O le enaena o le faitotoʻa o faitotoʻa e masani lava ona aoga le filifilia ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia ma laupapa meaafale, poletito, po o laminate fola. O le tele o ituaiga o lanu enaena o le a fesoasoani ia faia se potu faapitoa. O le kofe, pouliuli nutty, mahogany, beige ma le paolo o kofe faʻatoa faʻafofoaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faitotoʻa laupapa i le lanu o le foloa, o loʻo feagai ma laminate.

Lanu uliuli

Lanu uli ma i latou latalata ia: wenge ma pilekipeli, e maualalo maualalo i papaʻe i le agavaʻa. E faʻatusatusa i le ea ma le le malamalama, o faitotoʻa pogisa e faʻaopoopoina le maai, ogaoga ma le alofa tunoa i totonu. E sili ona aoga pe a fai latou teuteuina i uʻamea totoga: apamemea poʻo le apamemea ma le maeʻa matte.

I le ata o loʻo i ai se tamai potumoe i se sitaili Scandinavian ma se uliuli totonu faitotoʻa.

Lanu efuefu

O le lanu e le pei o le "hackneyed" pei o le paʻepaʻe, ae e masani foi mo le sitaili Scandinavian. O nei faitotoʻa galue lelei mo foloa, ata faʻafanua ma meaafale o se tutusa lanu. Grey foliga tauagafau, toʻafilemu ma i le taimi lava e tasi mananaia ma taʻutaʻua.

Manatu mamanu ma teuteuga o faitotoʻa

Faigofie faʻalua faitotoʻa ma tioata i luga o le taofiofia faʻavae foliga muamua. Afai e te minoi se tasi o latou faitotoʻa, e te mauaina se avanoa atoa i totonu o le potu, e pei lava e leai ni faitotoʻa i totonu o le potu. O le vavaeina o tioata o ni mea masani foi, o lona uiga la o le Scandinavian o loʻo iai nei ma faʻailoa atoatoa atu ai mafuaʻaga o le kiona ma le aisa.

Faʻapea foi, pe a filifilia sliding faitotoʻa ma tioata faʻaofi, o se faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i se tasi o ia mea i foliga o manu, laʻau ma isi elemene uiga o le Scandinavian style.

O faitotoʻa o se ata faʻapena e faia foi lapopoʻa ma talatala fafie, e tai pei o pa povi. O lenei vaʻai futuristic pei o le faitotoʻa i se falegaosi tuai ma taina luga le Scandinavian faiga i se manaia auala.

Ata o se Scandinavian-style potu malolo ma se faitotoʻofale faleʻoloa ma faʻaaisa tioata faʻaofi.

O pupuni i luga o faitotoʻa e teuteuina i isi taimi i laupapa faʻamatalaga e faʻafetaui ai le tapoleni lava ia, ma ata faʻaalia poʻo le matua.

O loʻo faʻaalia mai i le ata faitotoʻa enaena o tagata i totonu ole auala.

Fautuaga mo le filifiliga o totoga

O faitotoa au, faʻamau ma loka e filifilia mo le sitaili Scandinavian, ese matt, i ai manino foliga geometric. Afai e te manaʻo e faʻaulu mai iila ma pupula elemeni i totonu o le ata, e sili atu le filifili mo chrome totoga i siliva, efuefu, siliva paolo.

Ata i totonu o potu

Ona o le tele tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le tali sili ona lelei mo se potu faʻapitoa i totonu o se potu mautotogi, ae ia matua mafaufau loloto i lona mafuaʻaga, faʻapitoa ma totonu foliga.

I le ata o loʻo i ai se paʻepaʻe faʻataʻamilo faʻataʻamilo ma tioata faʻaofi i totonu o le potu malolo.

Faletusi o ata

Faitotoa i le Scandinavian sitaili ei ai se laconicism faʻapitoa ma se ofoofogia matagofie aulelei foliga, faʻafetai e mafai ai ona matua suia, faʻafouina ma faʻafesoʻotaʻi totonu atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Scandinavian style vs. French style feat. Jenny Mustard. Justine Leconte (Mae 2024).