Moega i totonu o se faʻailoga: mamanu, vaʻaiga (pulupulu, gaugau, tamaiti), ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Manuia sili ma le lelei.

leleiMinus
A o le fuafuainaina o se faʻailoga, e foliga mai e fausia ai se ituaiga o vaeluaina ma auala vaʻaia vaelua ai le avanoa i ni lua potu eseese.

O le loloto tele o se sikuea e aunoa ma se faʻamalama e faʻalavelave i le ea faʻanatura o le mea e moe ai.

Lenei mamanu faʻatagaina oe e sili faʻasao avanoa ma fausia faʻaopoopo nofoaga teuina.O le loloto e manaʻomia ni moli uila faʻaopoopo.
I totonu o le malologa, e masani ona lava le lava avanoa mo le faʻatulagaina, e le gata o se moega, ae o loʻo iai foʻi ofu tuʻusaʻo, teufale, TV ma potu e fai ai ofu.Filifiliga filifilia o meaafale ona o le manino manino ma le lautele o le fausaga.
I Feng Shui, e le fautuaina e tuʻu le moega i soʻo se taimi malolo.
Faatasi ai ma le fesoasoani a se laupepa, e mafai ona e tuʻua atoa le vaega o le moega mai le toega o le potu.Afai o le moega o loʻo tu i totonu o se nofoaga e aunoa ma se auala, ona mafai lea ona matua faʻalavelave i le faia o le moega saoloto.

Filifiliga filifiliga

E tele ituaiga.

I le puipui

O le faʻamau laupapa i le puipui faʻatagaina le gata i le toe faʻaolaola o le avanoa, e teuteuina lelei ma sasa le nofoaga ma le moega, ae faʻapea foi ona faia ia sili atu le aoga o le potu, vaʻaia faʻalauteleina ona tuaoi ma avatu loloto. O sea faʻanoanoaga e masani ona teuteuina i tioata eseese, tioata luga, pepa puipui, teuteuina o vali, laminate, vaivai panels ma isi mea.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le potumoe ma le moega i totonu o le poloka laupapa, teuteuina i pepa puipui.

Niche of wardrobes

Lenei foliga foliga sili ona lalelei ma laconic. Kapeneta ma a latou geometry fiafia faʻamamafaina le moega eria, faia se faʻaopopo faʻataʻamilo faʻataʻamiloina ma faʻatagaina oe e faʻavasega se talafeagai teuina nofoaga.

Ituaiga o moega

O loʻo i lalo ituaiga.

Podium moega

O se pulelaʻu pulupulu poʻo se pallet ma se faamalu o loʻo i ai se aulelei moni lava, matagofie ma faʻavae foliga ma maua ai le avanoa e fausia ai se faʻapitoa matagofie aafiaga i totonu o le potu. Ae ui i lea, o maualuga maualuga monolithic podiums e talafeagai faʻapitoa mo se potu tele ma lautele.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻailoga ma se moega i luga o le pulelaa, faʻatumuina ma drawers.

Moega moega

O le lua-foga faʻataʻitaʻiga i totonu o se alcove fuafuaina lelei ma matagofie teuteuina o se ergonomic ma le mafanafana nofoaga e faʻatagaina ai oe e sili ona sefe avanoa faʻaaoga i totonu o le potu.

Moega

O se tamai moega pepe e ofi lelei i totonu o se malologa malolo, lea e masani ona faʻatumuina e aulelei pupuni, po po o fata e mafai ona tuʻu ai meataʻalo.

Gaugau pe siʻi i luga

O le moega gaugau, pe faʻamau i luga pe faʻataʻoto, aveese atoa le salalau o totonu ma maua ai le tele faʻamafanafanaga ma avanoa avanoa. Ona o le itu i fafo o le nanaina fausaga, lea e tutusa ma le faʻataʻamilosaga maeʻa i le lanu, lenei transformer faʻataʻitaʻi, pe a potopoto, fealofani faʻatasi ma le laualuga o le puipui poʻo le kapeneta.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu mautotogi ma se moega gaugau i totonu o se fasi laupapa.

Niche tisaini ma teuteuga aitia

Manaia tisaini ma teuteuina filifiliga.

Moli tua

E masani lava, o lenei malologa e teuteuina i le tele o moli moli, mo se faʻataʻitaʻiga, puipui moli, sconces, fausiaina moli moli poʻo se moli e tuʻuina atu e maua ai se ituaiga se ituaiga lanu, o lenei faʻatagaina oe e fausia sili faʻalelei moli i totonu o le potu.

Ma lavalava

O le alcove ma potu malolo fausia ma lautele, ma le faʻafanua e fetaui lelei ma le lanu o le teuteuina o le puipui, e fausia ai se isi nofoaga tuʻu ese ma le aofia ai elemeni le talafeagai mai totonu.

Ma ie pupuni

O se teuteuga fofo e sili ona faigofie, pupuni faʻaupuga, e le gata tele teuteuina le ea, ae o le atoatoa nanaina le mea e moe ai mai prying mata ma puipuia mai le efuefu.

I le ata o loʻo iai se faʻailoga ma se moega, teuteuina i pupuni malamalama i le vasega pepe mo se teine.

Pepa puipui

O se tulaga taua fale tusiata pei o se malologa malologa mafai ona faʻamamafaina muamua ma le fesoasoani o ata pepa puipui, o lenei o le a faʻatagaina ai oe e faia ni faʻamatalaga taua i totonu, liliu se faʻailoga i se sili ona malosi ma tuʻuina i ai le tele.

Teuteuga elemene

Ona o le manaia foliga o le vaʻaia puipui i le alcove, i le tulaga o faʻata, atavali ata poʻo isi teuteuga, e mafai ai ona seti se faʻapitoa lagona ma tuʻuina i le avanoa se vaʻaiga loloto.

Nofoaga o se faʻailoga i se fale mautotogi

Filifiliga sili ona lelei e nonofo ai:

  • I le tulimanu. O le faʻatulagaga tulimanu e manatu e le gata i le sili atu le mafanafana, ergonomic ma fausiaina se faʻapitoa fealofani ma le mafanafana i totonu o le potu, ae faʻapea foi ona aulelei ma le masani ai.
  • Latalata i le faʻamalama Ole faʻapipiʻi i tafatafa ole faʻamalama e maua ai le malamalama lelei mo le vaega e momoe ai, e maua ai le fiafia ile fafagu ile taeao.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma se avanoa vaiti ma se moega, tu latalata i le faʻamalama.

Ata o le moega i totonu o potu

Faʻaaliga matagofie ata.

I le potumoe

O se avanoa o loʻo tu i le ulu o le moega o se masani masani tali totonu mo se potumoe; e mafai ona i ai le tele o ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, sikuea, taʻamilo poʻo semicircular. Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapo nei, aso nei, o se fausaga e mafai ona toe aveʻesea atoa i totonu o le malologa e masani ona faʻapipiʻi i totonu o lenei potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe faʻaonapo nei ma se moega faʻalua i se vaega o potu o ofu.

I le potu a tamaiti

Faatasi ai ma le fesoasoani o se alcove ma se mea e moe ai, e foliga mai, e le gata i le fausiaina o se sili ona manaia ma sili ona manaia i totonu o se vasega pepe poʻo totonu o le potu talavou, ae faʻapena foi ona fausia se atoa tulimanu mo moe, malolo pe faitau tusi.

I le potu malolo

Mo se potu malolo lea e potopoto ai le aiga atoa, o se faʻalelei ma talafeagai o le moega i le malologa o loʻo manatu o se matua taatele tisaini metotia e faʻatonuina ai le malologa avanoa. Ina ia le foliga o le alcove o se mea e moe ai, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se fata poʻo se ofu teu. I se faʻaopopoga, tasi faʻataʻitaʻiga poʻo le tasi-ma-le-afa faʻataʻitaʻiga mafai foi ona avea ma sui i se sofa.

I totonu o potu potu

O se mea e moe ai i totonu o se faʻamau i se tulaga o se pulelaa faʻapitoa ma se nofoaga e teu ai, o se gaugau faʻataʻitaʻi poʻo se potu i luga o le fale o le a faʻasaoina ai le avanoa i totonu o potu ma faʻafiafia atili ai lona faʻavasegaina.

I le pito i luga o le fale

Faʻafetai i se maopoopo fuafuaina lelei ma se moega, e iʻu ina faʻaaoga le avanoa avanoa i le lelei e mafai ai, ia tuʻuina atu i le potu pito i luga o le fale le faʻamamaina faʻapitoa, ma totonu e faʻamaoni

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i le afeafe ma se moega faʻataʻoto o loʻo tu i totonu o se nofoaga.

Ata o le ata i totonu o le potu e tasi le potu

Mo se aiga e nofo i totonu o le potu e tasi le potu, o lenei filifiliga faʻavae o le a avea ma se filifiliga lelei. O se moega o loʻo tu i totonu o se faʻailoga e mafai ona avea ma potu moe eseʻese mo matua poʻo se nofoaga tumaoti malolo mo se tamaititi.

I le ata o loʻo i ai se moega i luga o se pulelaa i se malologa i totonu o se tasi potu potu.

O se mea e moe ai i se alcove faʻavaʻa saunia e faʻatagaina ai oe e matua faʻamatuʻu avanoa i totonu o le potu ma faʻaaoga lelei ona sikuea mita.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu e tasi le potu ma le moega e tuʻu i totonu o le nofoaga.

I se faʻaopopoga, faatasi ai ma le fesoasoani o se moega ma drawers, lea e mafai ona nana ai ie moega poʻo ni mea, e foliga mai, e le gata e sefe ai avanoa ma mumusu e faʻatau se ie lino o drawers poʻo isi meaafale, ae faʻapea foi ona tausisia ergonomics ma le mafanafana i le vanimonimo.

Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina i sitaili eseese

I tulaga mamanu ma foliga vaaia, o se tali pei o se alcove ma se nofoa o se sili lelei filifiliga o le a ofi i totonu o soʻo se sitaili auala:

  • Maualuga
  • Aso nei
  • Masani
  • Scandinavian.
  • Provence.

I le ata o loʻo i ai se moega i totonu o se maʻa teuteuina ma fata i totonu o le Scandinavian-style studio interior.

O se ituaiga ma se moega, fuafuaina e tusa ma le sitaili o le atoa totonu, aumaia le talafeagai gaioiga i le ea ma faia ana mamanu sili atu fetuutuunai.

Faletusi o ata

O se moega i totonu o se faʻataga e faʻatagaina ai oe ona fausia se faʻamalieina ma tuʻu eseʻese nofoaga faʻafiafiaga, o se moni lelei ma matagofie fofo, talafeagai mo teuteuina matua soʻo se potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai potu i le Khrushchev fale poʻo se potu potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Rider In Hindi - HinKhoj Dictionary (Mae 2024).