10 mea faigaluega faʻamama e tau ai le tenari

Pin
Send
Share
Send

Pulumu nifo

Matou te fautuaina oe e teu se mea tuai pe a fai e te manaʻomia le faʻamamaina o soʻoga i le va o tile keramika, mea faigaluega i totonu o le fale, soʻoga, tulimanu ma isi nofoaga faigata ona maua. E le tele se avanoa i le pulumu nifo, ae e faʻafetaui lelei ma le palapala.

Afai ua faʻapogisaina suʻi papaʻe, e mafai ona e faʻafouina i le amonia (1 sipuni i le 2 lita o le vai), fofo o le hydrogen peroxide (1: 2), poʻo se paluga o le keke fefete ma le mumu.

Sikotilani

Afai o le faʻapitoa faʻamama roller ua maeʻa, e mafai ona e faʻaaogaina se lautele lipine. O le a fesoasoani i le faʻamamaina o lavalava ma meaafale mai fulufulu mamoe, faʻapena foi ma le aoina o tamaʻi fasi vaega mai ipu nutimomoia ma mercury polo, e le saogalemu e paʻi i ou lima.

O le mea faapipii pipii faʻatagaina oe e aveʻese ai otaota laiti i luga o le piano feaveaʻi: na o le faaseʻe atu i luga o faʻamau - ma o otaota uma o le a pipiʻi i le vaega pipiʻi.

Fana fagu ma vodka

O le taugofie vodka, sasaʻa i totonu o se fagu pasī, o le a fesoasoani faʻatumauina le tumamama mama i totonu o le faletaele. A o i totonu o le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, a o le fufuluina o ou nifo, naʻo lou manaʻomia lava ona faʻasusu ile mea palu, au o faitotoʻa ma le faʻata. O mataua totoe e tatau ona soloieseina i se mama, ie mago - ma o le faletaele o le a susulu mama.

Pauta kuka

Tele faʻapitoa faʻatulagaina fuafuaina mo se faʻapitoa vaʻaia poʻo masini e naʻo le maketiga. Faʻalelei atili lona uiga faʻafetauia ma le faʻaleagaina e sili atu le leaga - o le tau o le soda e taugofie, ma o le aafiaga e ofoofogia.

Faʻamamaina i le vai, e mafai ona faʻamamaina gaʻo mai mea umukuka ma mea i luga o le umukuka, faʻaopopo pupula i mea faʻapipiʻi, tioata ma mea teuteu, aveese manogi o pusaaisa, ma fesoasoani e faʻamama kapeta.

Pepa ae le o le scoop

A faʻapea e manaʻomia ona e tiaʻi ese otaota laiti mai le foloa, ae leai se toso i lou lima, o le a fesoasoani pepa faigofie mo le lolomiina o se masini lolomi. O le ie faʻasusu i le pito e pipiʻi mau i le foloa ma faʻatagaina oe e salu uma nutimomoia i luga. A uma ona faʻaputuputu uma otaota laiti, ua naʻo le manaʻomia e olo ma tiaʻi le ie.

Paʻu ata

I le tulaga o se laʻititi poloka o le faletaele, o se ata o loʻo afifi faʻataʻamilomilo ia i le tele o vaega o le a fesoasoani. Ina ia faia se lagona gaogao, e tatau ona e lipeaina i le mea faʻapipiʻi, ona faʻamaligiina lea o le vai. O le a oso le ata, ea o le a aoina totonu. O le iʻuga o le puta e tatau ona oomiina i le tele o taimi - e pei o le palama, o le a tuleia le poloka i fafo.

Se omomi aoga

A e fufulu ipu i le fasimoli, fai se tamai tipi i le omomi omomi ma nana le fasimoli. O le mea lea, o le omomi e masani lava ona gogolo pe a faʻaalu i le vai. Ma afai e te tipiina i le tulaga o sikuea, oe mafai ona faigofie ma vave fufulu le palapala.

Nusipepa

O le vaifofo a "Tinamatua" o loʻo taʻutaʻua lava i fafine tausi fale i aso uma o le olaga. E faigofie le faʻaaogaina o nusipepa e faʻamama ai faamalama i se susulu. E mafai foʻi ona faʻaaoga mo le lafoa o otaota: o le i lalo o le pakete poʻo le taga, o le pepa e mitiia suavai manogi ma le manogi. Nusipepa mafai ona faʻaaogaina e ufiufi ai luga o kapoti potu: ona faʻapipiʻi efuefu faʻatasi ai ma gaʻo e le tau soloiesea.

Fufuluina faamalama

O se mea e faʻamama ai faamalama e le taugata e lelei mo le faʻamamaina o faʻamalama palasitika, o le a sefe tele ai le taimi ma fesoasoani ai ia te oe e faia lelei le galuega. E masani lava e lua itu o le masini - e faʻamama e le paʻu paʻu le ipu malamalama, ma le paʻu e tasi e aoina le vai. O le faʻamalama fufulu e le tuʻua laina, e mafai ona faʻaaogaina mo se fale taele ma faʻata.

Falaoa

Ina ia faʻamamaina ma faʻafiafiaina le faʻamamaina, e tatau ona e filifilia le lapisi fetaui lelei mo le foloa. Viscose e talafeagai mo laminate ma fafie, cotton mo linoleum, acrylic mo faaiilaina poloka. Microfiber e manatu o se agavaʻa mea ma e talafeagai mo soʻo se fola ufiufi.

Faatasi ai ma se ie susu i luga o le mop, e faigofie ona aveʻese le pefu ma cobwebs i luga o le faʻalo. Ma ile timu o le tau, e mafai ona e afifi le fala faitotoʻa i totonu o se ie susu: o le palapala o le a sili atu ona solo ese alofivae.

O loʻo lisiina metotia ma auala mo le faʻamamaina o loʻo avanoa mo tagata uma, o lona uiga latou te le manaʻomia le faʻaaluina o le paketi a le aiga ma popole i le faʻamatuʻuina pe a tupu se faaletonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Blondy - Nu meriti dragostea mea (Mae 2024).