Lanumoana lanu i totonu ma ona tuʻufaʻatasiga

Pin
Send
Share
Send

Lanumoana e le aofia ai i le lisi o lauiloa lanu mo teuteuina potu ma fale. Tagata faʻatau e tau fefefe e uiga i lenei lanu o se malulu paleta, aua e mafua ai le potu pogisa ma le lelei. O le lanu lanumoana i totonu e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete, ae o se paolo filifilia ma le faʻaeteete faʻatasi ma isi lanu e aoga tele. O tagata lalelei e fiafia e faʻaoga le loloto o paolo loloto i le fausiaina o pa ma meaafale: vaeluaga moana lanumoana, safaira. O le iʻuga o a latou galuega o le a faʻateʻia ai oe i le fiafia.
O le iai o le lanumoana poʻo le lanumoana malamalama i totonu o le potu e fausia ai se atemosifia faʻapitoa. O le taunuʻu mai iinei, o le a e lagona le toʻafilemu, filemu. O se vaega o saienitisi na mafai ona faʻamaonia le aʻafiaga o paleta malulu i le soifua maloloina o tagata. Tagata nonofo i totonu o lanumoana tone o latou toto maua ma le fatu tata i tua i le masani. Lenei lanu e tasi lava le isi foliga - e faʻaititia le manaʻo, o lea e faʻaaogaina ai i le ata o le umukuka, oe manaʻo e faʻaalu le pauna.

O le lanumoana lanu potu mamanu e talafeagai mo potu ma saute, sautesisifo, sautesasae faʻasaga faʻamalama. O potu paolo o le a atili ai ona malulu, efuefu ma alo ese.

Potu malolo totonu

E le fautuaina e le au mamanu se lanu moana uliuli mo totonu o le potu tele. O le papeti foliga sili atu ona ola i avanoa fufusi. O lenei gaioiga o le a fausia ai se lagona o le vavalalata, vaʻaia "faʻateʻia" puipui ma tuaoi o le potu. Afai e te manaʻo e faʻaaoga le efuefu lanumoana poʻo le efuefu a le Prussian i totonu o le potu malolo tele, tuʻu nei paolo mo auiliiliga - faʻaaliga. O ni sofa aluga, atavali, nofoa e ufiufi ai, nofoa faʻataʻavalevale. O le a latou faʻaopopoina le ata atoa, faʻaopopo se elemeni aulelei.

E sili atu le filifilia o le lanumoana lanumoana, lanumoana lanumoana lanumoana e fai ma paolo autu o paleta. Wallpaper poʻo le faʻalo i lenei mamanu e le mafua ai malulu le manaia ma e tuʻufaʻatasia ma lanu eseese uma.

Lenei o le lanumoana totonu o potu malolo ua mauaina lautele lautele (sa seasea filifilia muamua). O le lanumoana tutusa tandem o le a fausiaina ma le Metitirani, Scandinavian style, malamalama ma lanumoana-lanumoana tone o loʻo ogatasi ma le Provence style.

O le a le mea e tuʻufaʻatasia ma

  1. Lanu paʻepaʻe. Mo se sitaili Metitirani, o se masani tuʻufaʻatasia lea.
  2. Beige (toetoe lava susu susu samasama samasama). O lenei o se sili lemu, unobtrusive tuufaatasiga, alofa pe a fausia Provence.
  3. Brown - lanumoana-enaena potu malolo foliga foliga mai ma masani. O pupuni mafanafana o le kinamoni, kofe ma susu e faʻamamaina ai le malulu o le lanumoana.

E taua le fausiaina o paleni i totonu o le potu: faʻaaogaina o pogisa pupuni paʻu mai se malulu paleta, faʻaopopo atili mafanafana malamalama. Nei o: lamepa faataamilo i le potu malolo, foloa moli i tulimanu, o se lapoʻa tutotonu moli.

Potumoe totonu

O ai na fai mai o puipui ma faʻalo o le potumoe e tatau ona mamanuina ma le auai o le malu pastel lanu? O le pogisa lanumoana pepa puipui o le potumoe totonu foliga foliga manaia ma aristocratic. O le potu o sea paleta e faʻafilemuina lelei ma aumaia ai se miti uiga.


A o fuafuaina lau moega moe, e taua le aua le soona faia. E manaʻomia le faʻaaogaina o se lanu moana lanu moana totonu mo se vaega o le potu. Lenei o se lanumoana pepa puipui i totonu o le fale poʻo le faʻalo. Mo le tele o auiliiliga, o se lanu mai se mafanafana paleta poʻo se malamalama lanumoana e filifilia. Lanu lanumoana e le fautuaina i totonu o le potumoe - maeʻa mea o le natura lanu (paʻepaʻe, enaena, beige) e sili atu fetaui. Wallpaper ma se lanumoana faʻataʻitaʻiga foliga maaleale ma matagofie aulelei. Faʻapea foi, o se fasimea e manaʻomia, lea vaʻaia faʻalauteleina le potu (tūsaʻo "siʻi luga" le faʻalo, faʻataʻamilomilo - faʻalauteleina le potumoe).

Lanu faʻaopoopo

  1. Paʻepaʻe, susu, nifo elefane - o lanu pastel maaleale o le a fetaui lelei mo puipui lanumoana pe a teuteuina se potumoe. E mafai ona faʻaaogaina i ni tuʻufaʻatasiga eseese, fuafua i le sitaili (minimalism, fou Scandinavia, maaleale Procece).
  2. Uma faʻaaliga o enaena (susu sukalati, nati, caramel). Faʻatumu le azure poʻo le kobalt i tala mafanafana, ma e te mauaina se uluaʻi tuʻufaʻatasia o loʻo i totonu o le atunuʻu, Iapani, faʻapena foʻi ma le faʻamalulu loft style. O le natura uiga o laʻau i le faʻavaʻa o le lanumoana totonu foliga sili ona taua.

Umukuka interier

O le umukuka o le potu tonu lava e le fefefe ai tagata e faʻaaoga lanu pupula eseese (e aofia ai le lanumoana). Ae le tatau ona galo ia i tatou: o lenei avanoa e tatau ona aoga ma lelei. Fautuaina polofesa aofia ai maeʻa ma pogisa lanumoana meafale i tapulaʻa aofaiga. O le paolo lava e tasi o le lanumoana e mafai ona filifilia i lau faitalia. I totonu o le umukuka avanoa, o pupuni pogisa ma moli mama, efuefu-lanumoana o le a foliga matagofie. Latou uma atoatoa atoatoa nonofo faʻatasi ma le tasi ma le isi. Ma, o se ultramarine countertop poʻo pupuni luga o se toʻafilemu ma le le faʻaituʻau talaaga o se lagi lanu o le a foliga fou ma matagofie.


Peitaʻi, o le fesili lenei e tulaʻi mai: o le a le lanu e tuʻufaʻatasia ma le lanumoana i totonu o le umukuka ina ia le maua ai e tagata nonofo se lagona le fiafia o loʻo i totonu o le pusa vai.

Lanu paʻepaʻeO lenei tuʻufaʻatasia e faʻaalia e le tulaga muamua ma le fou. I le tulaga o le lelei atoatoa, e leai seisi faʻatasiga o fugalaʻau e mafai ona faʻatusatusa iai. O totonu, fausia ma nei 2 pupuni i le mafaufau, o le a mautinoa lava o le a talisapaia e tagata fiafia i minimalism, art deco, hi-tech. A tuʻufaʻatasia ma mea faʻaonapo nei, e mafai ona e mauaina ni taunuʻuga sili.
Lanumoana o paolo umaPogisa lanumoana ma enaena o le a faia se amataga tuʻufaʻatasia e aumaia le siosiomaga latalata i le natura.
O le uliuliMuamua, o sea tuʻufaʻatasiga e foliga mai e sili atu ona mataʻutia, ae le faʻatasi ai ma le auai o malu malu o le lanumoana, tuaoi o se mafanafana paleta. O se umukuka faʻatosina mai ma le tulaga muamua ma le mafaatusalia sitaili.
Mumu, samasama, lanumeamataE te fiafia i tali le taua? Ma o le mea tonu lava lea e te manaʻomia. E aoga le tuʻuina o saʻo mea taua, a o le umukuka amata ona susulu atu le talitonu o le a lelei mea uma, totogi ma le lelei lagona.

Faletaele i totonu

I totonu o le taʻele, o le lanumoana e masani lava ona tu i totonu o soʻo se paolo ma soʻo se aofaʻi. E faʻatagaina foʻi iinei e le manaʻomia le faʻaaogaina i isi potu o le fale mautotogi - o le foloa o lanu moana. I le taimi lava e tasi, mea uma iinei foliga matagofie ma fou - naʻo le ala e te manaʻomia ai mo le taele. Pogisa loloto paolo o pa puipui faʻatagaina e tuʻuina atu i le potu se elemeni o le taugata ma chic, mama mea, i se isi itu, faʻamanatu o se taumafanafana matafaga, azure galu.


I totonu o le faletaele, e aoga le faʻaaogaina o le style of minimalism poʻo le hi-tech. Ina ia ausia lenei, paʻepaʻe po o paʻu o paepae e atoatoa. E mafai ona e faʻaogaina puipui lanumoana, foloa poʻo le faʻalo. O le paʻepaʻe paʻepaʻe e faʻaaoga e pei o paepae. Art deco potu foliga matagofie. Lenei, samasama, lanumeamata, lanu viole i lanu uma e talafeagai i se pea lanumoana.

Blue e le o manaʻomia tele i tagata faʻatau pe a teuteuina fale, ae o loʻo ofoina mai le tele o filifiliga mo le fofoina o faʻapitoa faʻafitauli. E tatau ia i latou uma ona uaʻi faapitoa atu i ai. Mafaufau i ni fesoasoani mai le aufaʻapitoa tisaini, oe mafai ona suia se potumoe, vasega pepe poʻo le faletaele, liliuina i totonu o se potu matagofie e faʻafiafiaina ai malo o le fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ruthless Lyrics nice guys always finish last should know that - MarMar Oso. RapTunes (Mae 2024).