E le masani ai DIY ata ata teuteu teuteuina

Pin
Send
Share
Send

O ata puʻeina o se fale teu oloa o 'eseʻese taimi. Latou te tausia le ola lava ia. O le mafuaʻaga lena, e oʻo lava i le vaitaimi o tekinolosi faʻainitaneti, e masani ona tuʻu e tagata luga o le laulau, tuʻu i luga o puipui ata e fesoʻotaʻi ma lenei poʻo lena mea na tupu poʻo le tagata. Ae ou te le manaʻo e faʻapipiʻi ni mea pele e manatua i faʻafanua tuai. O le mea lea, o le teuteuina o ata faʻavaʻa sa masani ona i ai, e ma o le a manaʻomia. Teuteuina o faʻavaʻa i ou oe lima o loʻo i totonu o le malosiaga o le toetoe lava o tagata uma, e manaia tele, e te lagona ai o oe o se tufuga moni.

I le avea ai o se faʻavae mo le galuega, oe mafai ona ave se taugofie faʻatau faʻavae pe tipiina oe lava mai le pepa malo.

Ituaiga o teuteuga faavaa o ata

  • o le muamua sili ona masani auala e teuteuina ai se ata faʻavaʻa: pipiʻi se mea i luga. Ma o lenei "mea" o se sami e le gata;
  • faapipii i luga o decoupage style;
  • vali i se faʻavae auala faʻaaoga ai ni metotia eseese;

  • e mafai ona suʻi le faʻavae mai mea vaivai;
  • ufiufi i se ie lalaga;
  • teuteu i ie;
  • matagofie afifi ma filo, filo eseese, fili, lace;
  • faia mai laʻau laʻau;
  • e mafai foi ona tao (ma paluga masima).

O le lisi e mafai ona faʻaauau faʻavavau, e mafai ona faʻatapulaʻaina i le faʻatapulaʻaina o mafaufauga o loʻo tuʻuina atu ia te oe.

Mea teuteu ua pasi

E mafai ona e faʻapipiʻi tele i le faʻavaʻa, o mea uma e fuafuaina e le tofo ma mafaufauga o le aliʻi.

Faamau

Faʻavaʻa mo ata teuteuina i faʻamau o le a foliga mai muamua, aemaise lava pe a e filifilia i latou i le tutusa lanu. Peitai, e le o se mea e manaʻomia. O le manaʻoga lanu laugatasia mafai ona ausia ma acrylic vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamau o loʻo ufiufiina i le auro vali o le a suia ai se ata tuai na le mafai ona ofi i totonu o le lapisi lapisi i tua atu o le amanaʻia ma le iloaina.

Pulu, rhinestones

I le aluga o taimi, o mea faʻaputuputu tele i fafine uma. O nei mea uma e mafai ona avea ma faʻatasiga tulaga ese o mea mo teuteuina i ou oe lava lima se ata matagofie ma lau ata e te fiafia iai, e aoga le tuʻuina i latou i luga o se ata na muaʻi fuafuaina, teuteuga.

Motugaafa: oe mafai ona faʻaaogaina atoa brooches, lopa, lopa, penina, manaia tioata, fasi fasi ipu, mosaic elemene.

Mea masani

Lelei le faia o teuteuga o le faʻavaʻa i le tulaga masani e masani ona tosina mai i ai manatu. Aua foi, o tatou uma o fanau o le natura.

Kofe pi, lentil, akala

Mea uma mafai ona o atu i le gaioiga ma fausia ai tulaga ese fatuga.
Kofe pi o le a sau ono ono le gata i le faia o se faʻamalosi vai inu, na avea i latou ma sili lelei mea mo teuteuina ata ata i ou lava lima: latou maua a manogi matagofie, amataga uiga, tamaloloa lanu, latou te le leaga. O le galuega o le a le tele se taimi: e le faigata tele ona ufiufi faʻavave se ata masani faʻavaʻa ma pi kofe faʻaaogaina le kelu fana poʻo le PVA kelu, lea i se fou foliga e faʻamaonia e avea ma taʻimua fesoasoani i totonu.


E mafai ona faia lea i le suia o pi kofe i lentil, fatu maukeni, acorn, corks, ma naʻo fasilaau.
E le amanaʻiaina e le au tufuga atamamai ni paina masani: latou te tuueseeseina fua ma paluga ma faʻapipiʻi luga o le faʻavaa. O se galue, o le mea moni, pisinisi, ae aoga - e matua matagofie lava. O le galuega mafai ona varnished.

Motugaafa: ia manogi le fausaga na faia i ou lava lima, faʻatau ni anise ma fetu fetu anise ma saili se nofoaga mo latou i le lautele teuteuga.

Atigi

Lenei o se tasi o mea aoga faʻafetai mo le teuteuina o se ata puʻeina i ou lava lima. Mo teuteuga, oe manaʻomia atigi o ituaiga eseese ma lapoʻa. I se faʻaopopoga i atigi, e talafeagai le faʻaaogaina o tioata manaia, maʻa o le sami ma isi mea na maua i luga o le sami poʻo le auvai o le vaitafe i totonu.

Pepa

A faia se faʻapitoa faʻapitoa i ou oe lava lima, pepa e mafai ona faʻaaogaina, lea i le tulaga masani faʻamataʻuina e le faʻanoanoa faanoanoa o le faʻamaʻimau pepa. O ata mo ata puʻeina, teuteuina i faʻasologa pepa o nusipepa ma mekasini na maeʻa a latou galuega, e matua moni lava.

E mafai ona faʻapuʻupuʻu (faʻapipiʻi ma le pito mulimuli) pe faʻatafaʻi - faʻaaogaina i se tulaga faʻataʻamilomilo.
O le isi teuteuga aitia: paʻu birch o se sili ona aoga ituaiga o mea masani. Oti se fasi fasi birch i ni fasi pepa se lima. E fa o le a avea ma faʻavaʻa saʻo, o le lona lima e mafai ona faia se tulaga.

Falaoa masima

E mafai ona e faʻaliliuina se ata masani i se tagata e faʻaogaina se paluga masima. E tofu tagata ma a latou lava aitia: o le a teuteuina e se tasi i fugalaʻau, ae o le isi e faʻatauaso le igoa o le tamaititi o loʻo faʻaalia i le ata. Ae muamua e tatau ona e faia lenei lava paluga: palu mai i le ipu vai masima, lua ipu falaoamata ma vai. O le mauaina o le tulaga ogatasi o palasitika, amata vaneina le manaʻomia elemene teuteuina tonu i le tulimanu o le ata faʻafanua - lenei auala o le paluga o le a avea foliga manaʻomia i le pito i lalo, ma e mafai ona faʻapipiʻiina i le nofoaga saʻo e aunoa ma ni faʻafitauli. Tuu i totonu o le ogaumu mo le 20 minute. Faʻalili ifo, kelu i le faʻavaʻa ma amata ona valiina ma soʻo se lanu. Oe mafai foi faʻatapulaʻa oe lava i se tasi o le aerosol apa. O le vaega mulimuli o le varnishing (e sili atu le faia o lua faaputuga) ma mago.

Tamaititi faʻafiafiaga

Afai o le aiga ei ai afafine, o le numera o teuteuina hairpins ma ofuvae faʻaopoopo e tupuola faʻatele. Matagofie knick-knacks, teuteuina, mo se faʻataʻitaʻiga, ma fugalaʻau, pe a faʻatinoina lenei manatu, mafai ona maua se olaga lona lua. Oti ese fugalaʻau mai fusi paʻu e faʻatiga. O na e lapoʻa, pipii i le tulimanu luga o le faavaa, tuu laʻititi kopi i lalo.

O le iʻuga o se paʻu fugalaʻau moni. E naʻo le faʻapipiʻi o fugalaʻau i le pito i luga, ae tuʻu pea le pito i lalo o le faʻavaʻa. A maeʻa lenei gaioiga, tuʻu le galuega i lalo o le avega mo ni nai itula. A paʻepaʻe fugalaʻau, o le vaega o le faʻavaʻa totoe saoloto mai le teuteuga tatau ona ufiufi i siliva vali, po o le lanumeamata, pe a latou faʻatupuina faʻatasiga ma se laufanua vao.


Mo tama, mea moni, e eseʻese sitaili o teuteuga e manaʻomia. Faʻafefea ona e fiafia i le aitia o le teuteuina o se ata faʻavaʻa i totonu o le tamaititi potu ma meataʻalo taʻavale, sili atu tasi le faʻasologa? O le tamai anaina o le a mautinoa talisapaia na delicacy.

Faʻalumaina

Ae e te leʻi amata galuega, sauni:

  • faʻavaʻa (e leʻo fou, e mafai ona naʻo le fiu);
  • se ie fasimea;
  • kelu (pe a fai e leai se decoupage, faʻapipiʻi kelu PVA ma le tutusa aofaʻi o vai);
  • pulumu;
  • soloese pepa solo, kata.

A maeʻa lena, alu i le decoupage gaioiga lava ia:

  • Muamua le oneone o le ata tuai. Fou, afai e le lacquered, e le manaʻomia e faʻagasologa.
  • Muamua, e tatau ona e tipi ese le itu manaʻomia mai se napkin poʻo se faʻafanua, na muamua fuaina le faʻavaʻa ia lava, aua le galo le laina talafeagai mo le faʻagaioiga o pito.
  • Faʻaaoga se pulumu (oe mafai ona faʻaaoga se omomi), faʻaeteete faʻaaoga le kelu i le itu pito i luma o le faʻavaʻa. Ona tuʻu lea o le ata ua saunia i le nofoaga saʻo ma faʻataʻamilomilo, ia mautinoa o mama uma ea e sau i fafo mai lalo o le faʻamaumauga faʻapipiʻiina. Fai le mea lea amata mai le ogatotonu, faasolosolo malie agai i autafa.
  • Ma, mo le lua minute, oe manaʻomia le tuʻuina o se faʻavaʻa i lalo o se mea mamafa, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o se tusi tele.
  • Ina ia aveʻese fasi pepa lapisi, faʻaaoga se fao fao e faaseʻe solo i le pito o le ata (o le mamafa tulimanu tatau ona 45). Aveese toega mai le ogatotonu vaega i le auala lava e tasi.
  • I le iuga, faʻapipiʻi se isi vaega o kelu ma faʻamago le faʻavaʻa.

O le mauoa o vaega o solosolo solo o solosolo o le a mautinoa lava faʻatagaina oe e filifili le auala o le faʻatinoina o le aitia ma fausia ai se tulaga ese vaega.

Le isi filifiliga mo decoupage ata faʻafanua

Faʻaopopo vali ma varnish i le seti muamua o mea.

  • Palemia atoa laupapa laupapa luga o le faʻavaʻa i ni faaputuga, taʻitasi faamagoina, ma papaʻe acrylic vali.
  • Mai se solosolo ninii, oe manaʻomia e tipi ese foliga o le ata e te fiafia i ai. Faia ma le faʻaeteete lenei - o mea maaleale e faigofie ona faʻaleagaina.
  • Tuʻuʻeseese ia laupepa o loʻo fai ai le solosolo, ae tuʻu le pito i luga ma le mamanu e manaʻomia mo nisi galuega.
  • Faʻamau kelu i le faʻavaʻa, tuʻu le ata saunia. Faʻaaoga se kelu pulumu e faʻalelei luga o le ata. Fai le mea lava e tasi ma isi fasi vaega o solosolo na filifili ai e teuteuina le faʻavaʻa.
  • Faʻafefiloi ia lanu i pupuni e manaʻomia ma faʻateleina le lanu o le tuʻufaʻatasiga. Aua neʻi galo o le auala lea e te manaʻomia ai le faʻasaʻo uma o itu.
  • Faʻaoga ni peleue o varnish manino e faʻaleleia ai le iʻuga.

Lototele ma leai se taua

  • Mo tagata e faʻatauaina le tulaga muamua, e oʻo lava i se uili uila ua uma lona aso e mafai ona avea ma faʻavaʻa mo ata puʻe: filifili ni ata o se autu lautele, mafaufau i se taupulepulega, faʻaofi se ata i le va o nila pe faʻalelei ia ma ato ofu - ua uma ona saunia le uluaʻi teuteuga.
  • E le tatau ona e mafaufau pe faʻafefea e se tagata tulimanu tulimanu ona tali atu i se ata na tuʻuina atu ia te ia i totonu o se fausaga na faia i le faʻaaluina o katuni. Ioe, ma le lotofaafetai faamaoni.
  • Filifiliga mo tagata fagogota: faʻapipiʻi matau poʻo faʻamau i le fagota, faʻaaoga se manoa pe leai se uaea mafiafia ma uluaʻi faʻamau sami e faʻatautau ai faʻavaʻa ma ata i luga o latou, faʻaopopo ni nai foloa.
  • E oʻo lava i se fagu tioata masani e mafai ona avea ma faʻavaʻa fausiaina mo se ata: tuʻu se ata o le talafeagai talafeagai i le pusa filifilia, teuteu le avanoa avanoa i totonu ma le oneone, atigi, starfish, LED palealiʻi poʻo se isi faʻalapotopotoga latalata i le mataupu o le ata.

E le mafai ona faʻamatalaina uma auala e teuteuina ai ata o ou ata i aso uma: o aso uma e faʻatumuina ai le au faʻatemokalasi i le faiga faʻa-temokalasi o galuega suʻi, e fananau mai ai ni aitia fou, ma e avea foʻi ma mea e faʻaosofia ai nisi aitia. O le sogasoga gaioiga e le muta.

            

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faafiafiaga Sagone 1 (Iuli 2024).