Potu o potu malolo i le lanu moana turquoise: 55 sili ona lelei aitia ma iloa i totonu

Pin
Send
Share
Send

Le uiga ma foliga o lanu

Turquoise o se tuʻufaʻatasia o lanumoana ma lanumeamata, ma le eseʻese tulaga maualuga o le tasi poʻo le isi paolo. O le igoa lava ia e mafua mai i le minerale - turquoise. I aso anamua, o lenei maʻa sa avea ma faʻataulaitu ma talitonuina i ona puipuiga.

O le paolo turquoise paʻuo tatou malamalamaaga, e toʻafilemu ma maua ai se lagona o le freshness. O le lanumeamata lanu o loʻo i ai i totonu e i ai sona aoga aoga i le vaʻai.

Teuteuina o le potu malolo i leo turquoise o le a faʻatumuina le avanoa i le malulu o le ea ea, fesoasoani ia te oe e malolo ma toe faʻafouina ma le lelei malosi.

O meaafale i le potu malolo e mafai ona faia i ie o ie eseʻese ma lanu. O elemene masani e pei o aluga, teuteuga, poʻo le sitaili o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia le tuʻufaʻatasiga.

I le faʻatuatuaga Isalama, o le turquoise o se faʻailoga o le mama aʻiaʻi ma le legavia, ma i le Feng Shui o lona uiga o le tamaoaiga, tamaoaiga ma le manuia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma ni tuʻufaʻatasiga eseese o turquoise, mai le toʻafilemu i le paolo malosi ma loloto.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Lanumoana paʻepaʻe

Paʻepaʻe o se lautele lanu ma masani ona avea ma faavae lanu mo eseese totonu tali. I le tuʻufaʻatasia ma le turquoise, o le ea ma le malamalama uiga o le potu malolo fausiaina.

O elemeni apamemea ma uamea faʻamatalaina le uiga o le fale. 'Apamemea ma auro e sili atu ona talafeagai mo malulu ma mafanafana totonu, uʻamea ma siliva e ogatasi ma malulu lanu ma laina saʻo.

Lanumoana lanumoana

E ui lava i le mea moni o le turquoise o se sili ona maaleale lanu, i le tuʻufaʻatasia ma efuefu, o se sauā totonu o se potu malolo mafai ona maua.

Laumei uliuli

O le tuʻufaʻatasiga o le turquoise ma le uliuli e pei o le morpho butterfly, lea e iloga i ona lanu uiga ese. O le potu malolo turquoise ma uliuli elemeni e tutusa ma le loft, masani, faʻaonapo nei sitaili.

Turquoise enaena ma sukalati turquoise

Turquoise tuʻufaʻatasia ma fafie poʻo sukalati ei ai se faʻapitoa chic. O le faʻatumuina i ie mai ie eseʻese o le a fetaui lelei i totonu o le potu malolo.

Beige turquoise

O le tuʻufaʻatasia o lanu o le turquoise ma le beige o le a avea ai le potu malolo i totonu e foliga masani, ae faʻatasi ai ma le susulu, faʻamafanafanaina o le matagi.

Lanumoana samasama

I le oʻo mai o samasama elemeni, o le potu malolo o le a fesoʻotaʻi ma se oneone oneone. O lanu e matua ogatasi lelei tusa lava pe o le a le leo e malo.

I le ata, o lanu susulu e tele na aʻafia i totonu, ae o le ata e le ova tele ma e pei o se manulele o le parataiso.

Pulu samasama

A oʻo ina tuʻufaʻatasia nei lanu, o le avanoa e liu olaola ma tumu, e iloa atu ai le itu i sasaʻe. O teuteuina laʻau oloa o le a ofi atoatoa i totonu o le ata atoa o le potu malolo.

Turquoise piniki

Turquoise ma piniki i le lautele "siva" fausiaina se uiga taʻalo, o lanu uma e suamalie ma susulu.

Filifiliga faiga

Masani

O le ituaiga masani e iloga i lona taofiofi ma foliga tutusa. O le tele o taimi, o meaafale i totonu o lenei ituaiga tulaga e faia i laupapa ma laʻei lalaga ie.

Aso nei

O aso nei ituaiga ua tumu i avanoa ma le ea. Ole faʻailoga lea ole faʻasino. O le potu malolo avanoa e le ova tele ma le le manaʻomia faʻamatalaga ma geometric foliga. Turquoise e fetaui lelei mo lenei sitaili.

Nautasi

Turquoise e fesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi ma le autu moana. O le igoa lava ia, o le aqua lanu, e fesoʻotaʻi ma luga o le vai. O lenei sitaili taumafai e faʻaaoga mea masani e pei o laupapa ma maʻa i auiliiliga.

Oe mafai ona lagolagoina le mamanu o le potu malolo i se tasi itu ma le fesoasoani o le seashell, ata tusia, aluga ma turquoise mamanu.

Atunuʻu

I se isi faaupuga, o le atunuʻu sitaili mafai ona faʻamatalaina o rustic. O totonu e latalata i le natura e mafai ma tumu i le mafanafana. Mo i latou e mananaʻo e sola ese mai le vevesi ma le vevesi o le taulaga tele, o sea faʻataʻitaʻiga faʻatonutonu mafai ona avea ma se faʻaola.

O le tele o taimi, o meaafale laʻau e faʻaaogaina i totonu e laititi le faʻagasologa ma faigofie laina.

Maualuga

O le loft e sili ona manaia, faʻaonapo nei sitaili ua sili ona lauiloa mo le tele o tausaga nei. Le maeʻa puipui, maualuga faʻalo ma tele avanoa avanoa. O se loloto ma mauoa turquoise o le a faʻaopopoina le misia o le fiafia i totonu.

Faʻamaeʻaina (puipui, foloa ma faʻalo)

Teuteuga o le puipui

E tele filifiliga mo le faʻaaogaina o le paolo filifilia, e mafai ona e faʻaaogaina soʻoga o le potu, e ui o le tele o taimi e paʻu le filifiliga i luga o puipui. A teuteuina puipui o le potu malolo, e tatau ona filifili i le ufiufi mea.

O le a faʻatagaina oe e le vali ona ausia le paolo lelei e manaʻomia, talu ai o loʻo lautele le lanu lanu i faleʻoloa. I se faʻaopopoga, o le vali e faʻaogaina i luga o soʻo se vaega e ese mai i puipui i le masani masani. E mafai ona faia i laupapa laupapa poʻo foliga faigata o ituaiga.

Peitaʻi, o le pepa puipui e sili lona lelei nai lo o vali ma varnish. Lenei o se laʻititi faʻataʻitaʻiga lea o le a maua ai le totonu totonu taʻitoʻatasi, ma le faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani foi e sone le avanoa. I nai tausaga ua tuanaʻi, sa toe lauiloa ai foi mural.

O le filifiliga o paolo e taua tele i le ata. O le pogisa o le lanu, o le tele foi lea o le a vaʻaia nana ai le avanoa. A filifilia ni puipui, o se malamalama turquoise palette e sili atu ona talafeagai.

Fola ma taualuga faʻamaeʻaina

O se fofo manaia o le fola lanu poʻo le faʻalo. O se faʻaopopo o le ai ai o se faʻalo maualuga, o lenei o le a fausia ai le lagona o le le iu ma le saolotoga. O le foloa o le ufiufi e mafai ona le gata o kapeta, ae faʻapena foi kapeta ma ni laʻau faigata. O le loloto pogisa turquoise lanu o le kapeta o le a ofi ofi ofi i totonu toeititi lava o totonu o totonu.

I le ata, o le faʻalo e faia i le faiga a le atunuʻu.

Meaafale turquoise

O se sofa turquoise loloto faia i mafiafia veloveta po o jacquard o le a mitamita o le nofoaga i le potu malolo ma o le a avea ma autu autu o le mafaufau.

Nofoa poʻo nofoa faʻapitoa e mafai a le o le faʻaopoopoina o se faʻaupuga ma se sofa, pe alu ese se nofoaga i le potu. O meaafale o se paolo malamalama o le a ofi i totonu o le fale, ma faʻafaigofieina ai, o le mafiafia o le lanu o le a tosina mai ai mafaufau ma seti ai le tagata o le aotelega o totonu.

O se ofu turquoise poʻo se faʻaaliga o le a foliga fealofani i potu malolo lautele. I totonu o se faʻaaliga e aunoa ma ni fusipaʻu, e mafai ona e gaugau ipu o le a soʻosaʻo ma totonu lautele, ma faitotoʻa kapeneta mafai ona teuteuina i apamemea rivets poʻo teuteuina au.

Faʻasilasilaga lanumoana

O le atavali e atagia mai ai le uiga o le fale. O le ata faʻamoemoe i luga o le tulaga masani o le potu malolo, ma le tele i luga o le aofaʻi o le potu.

O pupuni ie mafiafia e fausia ai se siosiomaga i tua. E mafai ona nonoa i latou i autafa mo se foliga masani, pe mafai foi ona latou tautau saʻo mai le taualuga i le foloa. O lenei filifiliga e talafeagai mo se potu malolo-faiga potu malolo poʻo se aso nei tasi.

O le tulle malu turquoise o le a faafouina le atoa avanoa. O teuteuga mafai ona avea ma eseese gases, frills pe le masani ai faʻamau.

O aluga o siʻosiʻomaga eseese ma lapoʻa e fausia ai le faʻamafanafanaga i le potu malolo. O le tuʻufaʻatasia o lanu eseese ma laupepa o le a fetaui ma le filifilia sitaili.

Tele o taimi, aluga i ai le masani lanu lanu ma isi teuteuga elemeni.

O se kapeta ma se laʻasaga faigata ma le pito e fetaui ma le itu i sasaʻe poʻo le atunuʻu. E eseese i le tele ma le umi o le faaputuga.

Teuteuga o le potu malolo umukuka

O se umukuka tuʻufaʻatasia ma se potu malolo e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le aotelega manatu o le fale. O le masani lanu lanu poʻo teuteuina elemeni o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia ia avanoa e lua.

I le ata, o potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka e aunoa ma faitotoʻa, lea e atili lautele ai potu.

E mafai ona e faʻailoaina le potu i faʻalava o faʻalo, o le pa fata poʻo le fola o le fola. Bar stools echoing i le lanu ma le sofa vaʻaia vaʻaia le vaega kuka ma le potu malolo.

Turquoise e alu lelei ma toeititi lava soʻo se lanu. Ina ia fausia se lagona o le taumafanafana, filifili amu ma lanu samasama paolo. Mo totonu mafanafana ma mafanafana totonu, sukalati, beige ma emerald, ma mo e fiafia i se malulu ma sauā faiga, efuefu ma uliuli e talafeagai.

O faʻamatalaga e taua tele, o se tioata teu tioata e le masani ai poʻo se seti o fagu fola o le a faʻafetauiina le potu malolo teuteu ma faʻaopopo lanu.

Faletusi o ata

Turquoise e matagofie aua e le mafai ona tele naua. O le 'eseʻese o paolo foliga tutusa lelei i le faʻatinoina mai soʻo se mea. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o turquoise tone i le fausiaina o potu malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ia tausisia taiala o le ola - by Filoitumua Maluia-Failauga ekalesia Metotisi Nuuuli. (Mae 2024).