Lambrequin tisaini manatu mo le fale tele: ituaiga, mamanu, foliga, mea ma tuʻufaʻatasia ma pupuni

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o lambrequins

Lambrequins mo le fale tele e mafai ona faia i mea eseese. O le faʻaaogaina o se ituaiga faʻapitoa e mafai ona faʻatonutonuina e ala i manaʻoga faʻapitoa pe ave naʻo se teuteuga gaioiga.

Faigata (bando)

O lenei vaaiga e nana ai le faiga o le kulisi ma le faʻamau. O le ie afifi faataamilo i se faavae mautu pe o faapipii i se le lalagaina faavae valaauina o le bando. I totonu o le hall, o sea elemene e mafai ona faia i le tulaga o le semicircle, tafatolu, i ai se vaneina poʻo le itu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo masani e iai ie lalaga mamoe ma lanumoana.

Filemu

O lenei ituaiga teuteuga e faia mai ie e mafai ona faigofie ona pupuni. O gaugau e mafai ona faʻatutu i luga ma se faʻamau saʻo pe faʻaofuofu lona pito. I totonu o le potu malolo, o se gaugau i luga o le cornice foliga sili atu pe a faʻasolosolo gaugau lemu faʻamalama le faʻamalama.

Tuufaatasi

Lenei vaʻai foliga tuʻufaʻatasia se faigata vaega ma draperies vaivai. E foliga manaia i luga o faʻamalama tetele ma faʻalo maualuga i se potu malolo lautele.

Fomu o drapery o vaivai lambrequins

O se tasi o vaega taua o le lambrequin design mo le hall o le tele o filifiliga mo draperies.

Coquille

O lenei ituaiga pupuni e faʻaaogaina i le ogatotonu o le faʻamalama matala. O lona gaugau gaugau faia se matuitui tulimanu.

Swagi

Faʻafaʻi le ie, o loʻo faʻatutuina ai gaugau semicircular vaivai. Swagi mafai ona symmetrical pe tasi le itu, faʻatusatusa pe monochromatic.

Jabot (de jabot)

O ie ie i itu o le faʻamalama e matala i le potu tele. E i ai lona pito beveled ma e foliga i se faʻamalama i foliga.

Crossover (semi-wag)

Lafo ie i luga o le cornice ma se faʻamamaina pito. O ia ie pupuni e masani ona faʻaaoga faʻatasi ma le maumaututū lambrequin mo le fale tele.

I le ata, o le tino fesiitaʻi e faia e ala i se malulu lambrequin

Fusiua

Lenei o se itu elemeni. E masani ona vaiti nai lo le jabot. Faʻapea foi ona gaugau gaugau. Faʻatasi ma swagami, e faia ai se lambrequin masani mo le hall.

I le ata, o le "fusiua" elemeni teuteuina i lopa

Cascade

O le cascade o se fasi ie lavalava e paʻu i lautele lautele. E faʻaaogaina faataamilo i le faʻamalama o le faʻamalama, faʻamamafaina ona tuaoi. O cascades e mafai ona laina i se ie eseʻese, lea e faʻaalia e le lapel.

I le ata, cascades ma se satin ufiufi e lelei tuʻufaʻatasia ma teuteuina puʻeina

Lambrequin mea

Masani ai, o se teuteuga elemeni mo se fale tele na suʻi mai le lava ie e pei o pupuni. Afai o 'ie e eseʻese i le tele ma lautele, ona tatau lea ona sologa lelei faʻatasi. Mo tamaʻi potu malolo, mama, e leai ni mamafa mea e talafeagai. Lambrequin mo le hall, faia i mamafa 'ie, o le a faʻaopopoina le malosi ma le tamalii i le potu.

Veli

O le veli, faʻaliliu mai le Farani, o lona uiga o se ufiufi po o se veli, lea e muaʻi filifilia lona mafuaʻaga. O le teuteuina o le hall a Organza e paʻu i totonu o lafu matagofie ma vaivai. O le tulaga ese gafatia e drape mafai ai ona e faia lambrequins faʻaaogaina mo le hall. O se le masani ai tisaini e masani ai mo le "karnaval" faʻataʻitaʻiga, pe a o se pupula ma loloto lanu liliu atu i le paepae paʻepaʻe.

Organza

Afai e talafeagai e faʻasao le susulu o le la i le potu malolo, lona uiga o le sili filifiliga o le organza ie. Manifinifi ma malamalama mea o le a ennoble le potu o le fale tele, manava malamalama ma aristocracy i le avanoa.

Lagona

O mea teuteu Openwork mo le hall faia i lagona, lea e faʻapipiʻi i se lipine faʻapitoa, ua atili ai ona lauiloa. Latou te taumafai e tuʻufaʻatasia ma isi elemene o le hall i lanu po o teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se metotia o le faʻapipiʻiina o se lambrequin lagona na vaneina i le sana i se mea faʻapipiʻi faapitoa.

Chiffon

Chiffon pupuni e matua malamalama, malamalama. Faʻatasi ma se faʻamalama matala i totonu o le fale tele, o ia pupuni o le a tafe, goto ifo i le manava o le matagi. O le le masalomia le aoga o chiffon lambrequins o le a mafai ona faʻaaoga lanu malamalama. Hall faamalama teuteuina faia i chiffon accentuates le potu malolo faamalama ma lanu ma tafe gaugau.

I le ata, o le maaleale chiffon lambrequin e fausia e ala i le fesiitaiga o se tasi-fasi ie.

Faʻafanua

Atlas o se mea sili ona mafiafia. Lambrequin mo se faletele faia i ia ie foliga ofoofogia i totonu o se potu malolo tele. Atlas e iai foʻi lona pupula pupula. Lenei e tatau ona amanaʻia pe a teuteuina se faʻamalama. Ina ia aveʻesea le aʻafiaga o le "taugofie" susulu, o se lambrequin mo le hall mai satin e tuʻufaʻatasia ma le veli.

Tisaini ma ata

A filifilia se lambrequin mamanu, mafaufau i le lautele sitaili o le potu malolo. O le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻatusatusa le faʻataʻitaʻiga luga o ie, pei o aluga poʻo pupuni o pupuni.

Fagota

O le teuteuina o galuega mo le faamalama o le hall e mafai ona faigata, faia e faaaoga ai leisa tipiina, pe malulu, mai mafiafia lagona. O le laiti o le faʻamalama i le hall, o le faigofie atu o le teuteuga tatau ona i ai. Mo se maualuga faamalama i totonu o se potu malolo lautele, oe mafai ona filifilia se lautele openwork teuteu elemeni. Laʻitiiti eseese lambrequins mo le hall ma se laconic mamanu ua sili ona faʻaaogaina nei. Latou te fetaui lelei mo soʻo se faʻamalama ma o le a teuteuina le potu malolo i se faʻaonapo nei poʻo se ituaiga sitaili.

I le ata, o se malamalama openwork lambrequin e faʻatusatusa ma pupuni beige.

Faʻafa

O le asymmetric design e aofia ai le pupuni o le potu malolo faʻamalama i le tasi itu. O lenei auala e mafai ona faʻatonutonuina e le faʻatulagaina o meaafale i totonu o le hall, pe a le mafai ona tatala le faʻamalama avanoa i itu uma e lua. E taua le faʻatulagaina o pupuni i le tasi itu pe a fai o le poletito faitotoʻa i le potu malolo ua faia i fafo.

Puffs

Puffs e masani ona faʻaaogaina i tamai potu poʻo potu malolo lautele. E faalava ma e saʻo le latou pito. E mafai ona aoina gaugau i auala eseʻese: fili, ulu poʻo le paluni.

O loʻo faʻaalia i le ata le filifiliga faʻafefeteina.

Faʻavae

O le faʻaonapo nei faʻaaliga mamanuina e iloga i le faʻaaogaina o faʻaopopo elemene elemene - lopa, tioata lopa, lopa poʻo ni atigi.

Ma tanifa

Lambrequins mo le fale tele e masani ona teuteuina i tassels. Latou te avatua i le potu se vaʻaiga matagofie.

I le ata, o se paʻepaʻe faigofie lambrequin bondo ua teuteuina i lapisi tetele

Faigofie

Faigofie lambrequins mo le fale tele e le soona mamafa le potu malolo, i ai laina manino ma e talafeagai mo laiti avanoa. O se puʻupuʻu, vaapiapi teuteu elemeni o le a vaʻaia siisii ​​luga o le faʻalo ma faʻatagaina i le susulu o le la.

Foliga faatafafa

O le lambrequin e fa itu o se fasi ie e lainaina i le mea lava e tasi pe faʻatusatusa. I le suia o le mounting metotia ma le lautele, oe mafai ona faia se tulaga ese foliga o le potu malolo. E mafai ona i ai se maumaututū faavae ma se eseesega mamanu. O se lambrequin foliga aoga mo se fale tele ma se susulu faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaaogaina ma faigofie pupuni.

Ma fugalaʻau

A filifilia se lambrequin mo se fale tele ma fugalaʻau, o uiga o le potu e amanaʻia. Pogisa lanu mafai ona faʻaopopoina i moli malamalama e pei o papaʻe, lanumoana, piniki, beige. E tatau ona faʻaaloalo i vaega. Fugalaʻila pupula lapoʻa o le a foliga le talafeagai i se tamai potu malolo. O teuteuga mo le fale tele ma fugalaʻau fugalaʻau o se faiga masani i lenei vaitau.

Bicolor

O ia lambrequins mo le fale tele e masani ona fausia luga o se eseesega tuʻufaʻatasia o lanu. Nei mafai ona avea malamalama ma pogisa feauauai semi-liʻo swagi. Faʻatusatusaina e le gata i lanu, ae faʻapena foi ma mea e faʻaaoga, pe a tuʻufaʻatasia se lambrequin malo pogisa ma se ie malu, malamalama o ie pupuni poʻo ie potu malolo.

Ma rhinestones

Lambrequins mo le fale tele e mafai ona faʻaopopoina i rhinestones. O le sili ona faigofie teuteuga o le a feʻilafi i se auala fou pe a faʻaaogaina rhinestones. Oe mafai ona faʻaopopo rhinestones i le faʻamalama fausiaina i le fale. Fetagofie lambrequins ma rhinestones, faʻaonapo nei, foliga sili ona lelei.

Manatu i sitaili eseese

A filifilia se lambrequin mo se fale tele, oe tatau ona amanaʻia le sitaili o teuteuga potu. I totonu o se potu malolo faʻaonapo nei, tele teuteuga ma le tele o pupuni, ie faʻapipiʻi ma isi uiga faʻapea o le a foliga mai e le malie. I totonu o se potu malolo mauoa, i le Emepaea poʻo le Baroque sitaili, matou te faʻasusu i fafo atu o le nofoaga, o le ai ai se faigofie teuteuina elemeni, ona o lea, o le faʻamalama ono foliga le atoatoa ma leaga.

Aso nei

O tali faʻaonapo nei mo le hall ua iloga i le teuteuina o mea teuteu ma mea e faʻaoga i le siʻosiʻomaga. Faagaioiga ma le le laugatasia lavalava avea talafeagai. Lambrequin i totonu o le potu malolo e faigofie ona foliga, manino laina ma se malu paleta o lanu.

Masani

O le sitaili masani e le fefe i le aʻafiaga o faiga, faʻafetai e le mafai ona leiloa lona talafeagai. O le teuteuga elemeni mo masani faʻamalama sitaili o symmetrical, faia i se tuʻufaʻatasiga o mamafa ma mama ie ma e le soʻona faʻatauaina ma auiliiliga. Lanu - moli, kulimi poʻo le pastel. O nei paolo e sili atu ona ogatasi ma laupapa meafale ma fola masani i le potu malolo.

Baroque

O le baroque style i le potu malolo faʻaalia ai le tamaoaiga ma le taʻuleleia o lē anaina, faʻamamafaina le tamaoaiga ma le tele. O ie taugata e faʻaaogaina e ufiufi i gaugau mamafa. O le faʻamalama atoa mo le potu tele e tatau ona iai se faʻafiafiaga, e oʻo lava i nai mea faʻaaliga. O le lanu ata e aofia ai papaʻe, burgundy, mumu ma auro.

Minimalism

Minimalism i le ata o le potu malolo o se sitaili e faʻailoaina e le taofiofi ma faigata i le ata. Laconic faamalama elemeni mo le fale i lanu le mautonu e mafai ona faʻamamafaina le matagofie o faigofie laina. O le tusitusiga mo se vaega e mafai ona puʻupuʻu pe tele ni parakalafa.

Provence

Provence e aumaia le matagofie i le potu malolo ae o loʻo tumau pea le matagofie o se fale Farani. O le faigofie o le Provence style e manino le vaaia i le teuteuina o potu malolo faʻamalama. Lambrequin mo le hall - malamalama ma ea. E mafai ona teuteuina i fugalaʻau mamanu ma faʻapipiʻi pei o se maliega.

Atunuʻu

O le sitaili a le atunuʻu e iloga i le tauagafau i le teuteuina o le potu malolo, o le pito sili ona taua o lanu masani ma mea masani. Ae e tele le uaʻi atu i le teuteuina o ie o le fale - o le potu e teuteuina i pupuni matagofie, solosolo, kapeta ma ie afu. O le faʻataʻitaʻiga o ie pupuni, ie ufifatafata, nofoa faʻapipiʻi e tutusa.

Lanu fusi o alaleo

O le lanu lanu o ie e matua lautele o le sili ona manaʻomia tofo o le a faʻamalieina. I le lalolagi faʻaonapo nei, e leai ni tulafono manino mo le faʻaaogaina o lanu e teuteuina ai se fale tele, o le mea taua o lo latou tomai tuʻufaʻatasia. Malamalama poʻo le pogisa, susulu poʻo pastel lambrequin mo le fale tele e tatau ona ofi i totonu, ia ogatasi ma teuteuga ma ie i totonu o le potu malolo. O se matagofie ma faʻaonapo nei elemeni teuteu mafai mafai ona suia e le gata o le faʻamalama, ae o le atoa potu atoa.

Bordeaux

O Burgundy e masani ona foliga mauoa ma matagofie. Burgundy, o le lanu o tupu, e sili atu ona talafeagai nai lo se isi taimi i totonu o se mauoloa teuteuina potu malolo.

Lanu paʻepaʻe

Lanu paʻepaʻe o le a vaʻaia lautele le potu malolo avanoa. E agavaʻa ma mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu. Ae i le taimi e tasi, e faigofie lava le palapala ma manaʻomia le faʻaeteete faʻaeteete.

Lanu moaga

O le lanumoana lanu i le teuteuga o le hall faʻafiafiaina ma le matagofie. Deep blue e tatau ona lagolagoina e le lanu o ie poʻo mea faʻaaoga i totonu o le potu malolo.

Lanu enaena

O le enaena teuteuga mo le fale tele e faʻaaogaina faʻatasi ma pupuni mama. Brown e faʻailoa ai le mafanafana ma le toʻafilemu.

Beige

O se beige lambrequin mo le fale faafiafia o se masani manumalo-manumalo filifiliga mo le potu malolo. O se lanu e le faʻaituʻau e mafai ona sasa faʻamalosi i le faia o pupuni mananaia ma filifilia se ie taugata.

Lanu meamata

O se lanumeamata lambrequin o le a fesoasoani faʻaopopo fou i le potu malolo totonu. Ma pastel, muted lanu e masani ona faʻaaogaina i le atunuʻu poʻo le Provence style.

Piniki

O le lanu piniki o le hall window elemene elemene mafai ona loloto, susulu pe maaleale. O se fugalaʻau foliga foliga sili i totonu o le potu malolo piniki.

Teuteuina o faʻamalama e le masani ai ma lambrequins

O le faia faʻamalama faʻapitoa i le potu malolo e le o se faigofie galuega. Muamua lava, e tatau ona e filifili i le autu galuega e mafai e se lambrequin foʻia mo le fale tele. Lenei mafai ona avea ma vaʻaia suiga i tuaoi o le faʻamalama poʻo lona geometry.

Lua faamalama

Afai e lua faʻamalama i totonu o le fale tele, e tatau ona filifili pe o le lambrequin o le a tuʻufaʻatasia i latou i le tasi tuufaatasiga. Afai o faʻamalama o loʻo i ai ma se vaeluaina, e aoga le faʻatulagaina o faʻamalama taʻitasi. E masani ona faʻaaogaina se faʻasologa tutusa o ie puipui i luga o faʻamalama taʻitasi.

Vaapiapi

Afai e i ai ni faʻamalama vaiti i le hall, ona faigata ai lea ona faʻaaoga se faʻasologa o swags ma fusiua. O le togiina-luga poʻo se tasi pupulu drapery i se pusa maliu o le a talafeagai iinei. O se pelmet mo se fale tele ma ni faʻamalama vaiti e mafai ona tutusa, ma ni mea mananaia teuteuina, pei o ni tanoa poʻo ni pito.

Angular

O le faʻamalama tulimanu i totonu o le fale tele na fuafuaina symmetrically, aua lua puipui o le a aafia. O se malulu suia pe nonoa i le tulimanu, i le soʻoga o pa e lua, o le a faʻaopopoina ai le faʻamalama fausia.

Faamalama Bay

Bay window o se fofo fausaga fausiaina i le tulaga o se faʻataʻaiga. O le faga faʻamalama aofia ai se laina o vavaeʻese faʻamalama - tolu pe sili atu, i le tulimanu o le tasi i le isi. Tele draperies, lautele gaugau ma mamafa ie o le a talafeagai i le potu tele.

Ma se poletito

O le faʻamalama e iai le faitotoʻa o le poletito i totonu o le hall e le o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o pupuni faʻapipiʻi. Pau lava le tulafono iinei o le le tatau ona faʻalavelave i fua saoloto.

Ma se faʻamalama i le ogatotonu

O le potu malolo, ma se faʻamalama i le ogatotonu, fautuaina tele filifiliga mo lambrequin mamanu. A teuteuina se lautele faʻamalama, masani lambrequins ma perekidy ma swag e faʻaaogaina. O se teuteuga tatala ma laconic mea teuteu e talafeagai mo se tamai faamalama i le potu tele. O le faʻamalama tutotonu i totonu o le potu malolo manaʻomia se symmetrical fofo e mafai ona avea ma amataga amataga mo le faʻatulagaina o meaafale i le potu malolo.

Tuʻufaʻatasiga ma pupuni

Lambrequin e le o taimi uma e faia ai se taʻitaʻiʻiga i le fuafuaina o le hall. E faʻaaogaina i pupuni ma pupuni. O tali faʻaonapo nei mo le maota e aofia ai le faʻaaogaina o mea teuteu ma roller blinds poʻo tauaso foi.

Vaʻai pe faʻafefea ona tautau pupuni matagofie i le potu malolo i nisi auiliiliga?

Pupuni

O le pupuni ma lambrequin e faia i le tutusa mea. Afai o le elemene teuteuina o le fale tele e faia i ie mama, o le a foliga mai le talafeagai. O le tuusaunoa o lambrequins mo le hall, o loʻo i ai ni faʻavae mautu.

Pupuni (tulle, organza, veli)

O se tasi o tali masani mo le hall o le tuʻufaʻatasia o le lambrequin ma se pupuni. I le taimi lava e tasi, o le teuteuga mafai ona faia i 'ie lapoʻa i faʻatusatusaga paolo, ma le pupuni lava e mafai ona mama ma malamalama.

Faasee faasee

Tuʻufaʻatasia ma roller blinds ma e masani ona faʻaaogaina i le umukuka. Ae i le potu malolo, o lenei elemeni o le a talafeagai. O faasee pupuni faia le potu malolo foliga mai o se ofisa avanoa. Lambrequin mafai faʻamalieina totonu o le fale ma faia ia sili atu le mafanafana ma matagofie.

Ie puipui a Roma

O paʻu a Roma e faʻaputuputu i gaugau i le pito i luga o le faʻamalama, e matua tele ai lava lambrequins lapopoʻa ii. O le tele o gaugau o le a avea ai le faʻamalama foliga o se kapisi. I totonu o le potu malolo, Roman shade e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se faigofie teuteuga elemeni. O isi taimi e faʻaaogaina ai e le au mamanu le isi itu, e tuʻufaʻatasia ai se tamaʻi tamaʻi lama, susulu ma mauoa mo le potu tele i pupuni e le faʻamamaina.

Leai pupuni

Talu ai nei, teuteuina faʻamalama o le hall na o lambrequins ua sili atu ona lauiloa, e aunoa ma le manaʻomia e faʻaopoopoina i pupuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o potu malolo faia i se sitaili i sasaʻe e le aofia ai le faʻaaogaina o pupuni. O le faʻaaogaina o na o se lambrequin i lenei tulaga o le a tauamiotonuina. A aunoa ma pupuni, faʻamalama ma faʻatulagaina, faʻamalama i se tamai potu malolo poʻo faʻamalama matala ma se poletito faitotoʻo faia.

Filifiliga mo se tamai potu malolo

E teuteuina faʻamalama avanoa i tamaʻi potu malolo, e filifili ai ni tamaʻi lambrequins vaiti ma le aofaʻi laʻititi o ie pupuni.E mafai ona tasi crossover faʻaiʻuina i le cascade poʻo laconic teuteuga luga o se faigata faavae. O le bandeau e faʻaaoga e vaʻaia ai le faʻaola o le potu malolo, o lea e lelei mo le teuteuina o se potu ma le faʻalo maualalo. Openwork teuteu elemeni mo le hall foliga foliga ma faʻaonapo nei. O latou lauulu uumi e mafai ona mimigi i luga o le puipui o le fale tele pe faʻamamafaina se tasi o itu. Lambrequins faʻapipiʻi i le taualuga cornice e talafeagai mo vaʻaiga faʻaloaloa se potu ma le maualalo faʻalo. I lenei tulaga, e leai se va i le va o le faʻalo ma le lambrequin, ma o le faʻamalama e vaʻaia faʻasolosolo agai i luga. O le autu mataupu autu o teuteuga mo se tamai potu malolo e le o le soona tele o le avanoa o le potu.

Faletusi o ata

I se tulaga lautele, e tele filifiliga manaia mo le faʻaaogaina o lambrequins mo le fale tele. I le amanaʻia ai o uiga eseʻesega o le potu ma ona sitaili, e mafai ai ona e fausiaina se pupuni matagofie faʻatulagaina e faʻailoa mai ai le tagata ma le lagona o le anaina potu malolo

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: POLYNESIAN ART- By Ashley Tago (Iuli 2024).