Laititi potu malolo manatu manatu - o se auiliiliga taʻiala mai le fuafuaina i moli

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

Ae e te leʻi amataina le toe faʻaleleia ma le faʻatulagaina o nofoaga lata ane, e tatau ona e uaʻi atu i fuafuaga uma a nuances o se tamai potu.

O le faʻatulagaina o se tamai potu malolo-faʻatulagaina potu malolo e sili ona tutusa ma sologa lelei. I totonu o sea potu, soʻo se meaafale e mafai ona tuʻu faʻalelei i autafa o puipui poʻo le ogatotonu.

O le faʻatulagaga o le tamai potu malolo faʻatafafā e laʻitiiti faʻatusatusa. O pupuni malamalama ma se faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani e faʻasaʻo mea le atoatoa o se vaapiapi foliga. Pepe puipui mafai ona maeʻa ma brickwork poʻo fata ma umi fata e mafai ona faʻapipiʻi latalata ia latou.

Mo lautele puipui, e sili atu le faʻapipiʻi se faʻata, susulu foliga poʻo le kelu pepa faʻapipiʻi ma faʻasolosolo sasa e faʻalautele ai le avanoa. E fautuaina e faataatia le foloa ufiufi i se itu tutusa e tusa ai ma puipui vaapiapi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata faʻaonapo nei o se potu malolo faʻatafafā.

Le fuafuaina o se potu malolo ma le le masani ai foliga e aofia ai le faʻapipiʻiina o semicircular meaafale, kofe laulau o se le masani ai foliga ma kapoti ma beveled tulimanu. O sea potu e tatau ona i ai le maualuga-malamalama moli e ulu i totonu uma vaega o le potu.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata i totonu ole potu malolo, faʻatasi ma le poletito.

Mo se tamai tulimanu potu malolo, oe mafai ona faʻaaoga le masani masani faʻavasegaina meaafale. O se nofoaga latalata i se puipui umi e mafai ona faʻatumuina i se sofa ma nofoa faʻataʻavalevale ma se laulau. O se sofa tulimanu mama, pusa o drawers poʻo TV tu o le a matua ofi i totonu o le tulimanu i le va o faʻamalama e lua.

O se auala aoga e faʻatele ai se laʻititi o le faʻapipiʻi o se loggia. O se tamaʻi potu tele, faʻapitoa pe faʻatasia ma se poletito, e le gata ina sili atu lona lautele, ae faʻatumuina foʻi ma isi moli.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le le faʻatulagaina o se tamaʻi potu malolo ma le afa faʻamalama potu.

Lanu

O le teuteuina i totonu o se tamai potu malolo e tatau ona fuafuaina i le 2 poʻo le 3 le faʻapaleni ma muted moli paolo. O palette pogisa e maua i nisi taimi i fola, meaafale taʻitasi poʻo ni mea teuteu. O le sili atu taofiofia lanu peleni e aunoa ma le faʻatusatusaina ma sili atu susulu aofia ai o le a fausia ai se matagofie foliga ma se toʻafilemu atemosifia i le fale tele.

Paʻepaʻe o le a avea ma lelei pito i tua mo se potu vaiti. O leo paʻepaʻe o le a faʻaopopoina le malamalama ma le lautele i le nofoaga, ma o le a fausiaina ai foʻi faʻatasiga matagofie ma isi paolo.

O se potu malolo i totonu o se potu mautotogi ma le itu i matu e mafai ona faia i lanu samasama mauoa e faʻateleina ai le avanoa ma faʻatumu ai totonu i le malosi lelei.

O le ata o le potu malolo i malulu malulu o le a foliga manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lanu meamata ma lanumoana duet o le a faʻaopoopoina freshness i le ea. O lanu efuefu e talafeagai foi mo le fuafuaina o se tamai potu. O lea la, o sea mamanu e le maua ai se vavaeʻeseina ma le le nofoia foliga, o le potu e faʻatumuina ma mafanafana faʻaali.

Monochrome lanu faʻafiafiaga e manatu o se sili muamua mamanu metotia. Mo totonu o se tamaʻi potu, o le a talafeagai le faʻaaogaina o lanu uliuli ma papaʻe ma lanu lanu.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata faʻaonapo nei o se potu malolo i lanu enaena mafanafana.

Meafale

Mo se tamaʻi potu malolo, e sili atu le filifilia o meaafale e aoga ma faʻataʻitaʻi, e le faʻaaogaina se avanoa aoga. O se sofa saʻo poʻo se tulimanu sofa ma se laulau kofe tioata e talafeagai mo le faʻamaopoopoina o se nofoaga e nonofo ai.

I le ata o loʻo i ai se tulaga paʻepaʻe i lalo o le TV ma se tamaʻi nofoa sofa i totonu o le potu malolo.

I le faʻaaogaina o fata tioata ma fata i luga, o meaafale o le a foliga mai ua tau le lava faʻamisi ma sili atu le ea ma le matagofie.

Teuteuga ma ie

I totonu o se tamaʻi totonu, e sili atu le tuʻulafoaʻi le tele o atavali, ata puʻe ma isi auiliiliga teuteuina o loʻo faʻapipiʻiina le potu.

O puipui o le potu malolo e mafai ona teuteuina i ni pea tapoleni lapoʻa ma ni ata faʻatolu poʻo ni faʻata i ni faʻavaʻa faigofie. O laʻau faʻanatura poʻo fugalaʻau i totonu o tuʻamea e lelei mo le teuteuina o le fale tele. E fautuaina e tuʻu teuteu feololo i luga o fata i foliga o tusi, faʻatusa poʻo moligaʻo i totonu.

I le ata o loʻo i ai se windowsill ma se typewriter ma tusi.

O le faʻamalama i le potu malolo e teuteuina i pupuni manifinifi tulle, Iapani, faasee poʻo pupuni Roma. Ina ia vaʻai faʻalelei le taualuga i totonu o le potu, e tatau ona e tautau ie pupuni i luga o le taualuga faʻaputuputu, o le lautele o le puipui atoa. E le fautuaina e teuteuina le faʻamalama matala ma faʻamaualuluga pupuni ensembles ma pupuni mamafa.

Sofa aluga o le a matua teuteuina totonu totonu. I totonu o se tamaʻi potu malolo, e fautuaina le faʻaaogaina o oloa faigofie o le foliga saʻo o le geometric. O se kapeta ma se geometric mamanu o le a faʻaopopo ai le mafanafana ma le mafanafana i se potu vaiti.

Maea ma mea

Mo se fealofani ma i le taimi e tasi foliga ofoofogia, filifili se maualuga-lelei laʻei, iloga e ona faʻapitoa faʻapitoa.

  • E sili le faʻafola o le foloa i totonu o se tamai potu malolo ma laminate, kapeti masani poʻo kapeta. Mo se sili atu taugata mamanu, maa, tile, porcelain stoneware poʻo se lava-faʻafoliga fola ma se pupula luga e faʻaaogaina.
  • O puipui e mafai ona ufiufi i vali faigofie, faʻapipiʻi ma pepa puipui e leai se aoga, faʻataʻatia i piliki pe teuteuina i laupapa PVC. Ina ia ausia se faʻalautelega moni o le laʻititi-tele avanoa o le a ausia e ala i ata lautele pepa faʻapipiʻi ata ma se 3D foliga.
  • Mo le faʻamaeʻaina o le faʻalo i se tamai potu malolo, o se paʻepaʻe paʻepaʻe sinasina e talafeagai. O se faʻalo e maualalo tele e mafai ona teuteuina i papaʻe paʻepaʻe pe papaʻe.

I le ata, o puipui i totonu o se tamaʻi potu malolo puiti e vali paʻepaʻe ma se ofu e iai ni faʻata atagia e faʻalauteleina ai le avanoa.

Vaʻaia faʻaopoopoina tele aoga mita i le potu malolo o le a faʻatagaina ai e le gata faʻata puipui ma le faʻalo, ae faʻapea foi ma mama i totonu poʻo tioata vaeluaina faʻaaoga mo le faʻataʻitaʻiga o se potu.

Moli

I totonu o se tamaʻi potu tele, e tatau ona faʻapipiʻi ai le moli moli e tasi ma le susulu malosi. E le fautuaina e filifili tele tele ma matagofie faʻataʻitaʻiga pe a fai o le faʻalo i le potu malolo i le Khrushchev e maualalo lava.

O le potu perimeter mafai ona teuteuina ma mama moli malamalama, o puipui e mafai ona faʻaopopoina i laconic sconces ma fata poʻo tagata i totonu mea mafai ona teuteuina ma fesuiaʻi LED fasi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻailo malamalama moli o se tamaʻi potu faʻa umi i le faʻaPeretania.

O le mamanu o se tamai potu malolo foliga sili ona amataina, teuteuina ma moligaʻo molī, paleali poʻo luminescent elemeni.

Filifiliga mo sitaili eseese

Ina ia teuteuina totonu o se tamaʻi potu malolo, ua latou filifilia nei se ata i se sitaili faʻaonapo nei ma mea faigaluega e faʻaaoga lelei ma mama. Laina saʻo ma faʻasolosolo teuteuina fausiaina totonu lelei e aunoa ma le manaʻomia faʻamatalaga. Lenei tulaga laconic mafai ona faʻavaivaia i taimi uma ma mea e faʻaaoga i le fale - o aluga susulu, palanikeke poʻo totonu o laʻau.

O teuteuina i se sitaili Scandinavian o le a fesoasoani e faʻalauteleina tuʻufaʻatasi spatial i totonu o se tamaʻi fale tele, e faʻatumuina i le freshness ma malamalama masani. O se faʻataʻitaʻiga tutusa e faʻaalia e le pupuna paʻepaʻe, beige, malamalama efuefu fua ma fufulele blotches.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu malolo faʻa-loft e faʻamalama lautele.

Talu ai o le loft-style design e manatu o le i ai o le leai ni puipui ma faʻamalama ma pupuni pupula, o le alamanuia manatu faʻafefiloi fealofani i totonu o le tamai potu malolo. I totonu o sea potu, ina ia mafai ona faʻatasi lelei totonu, o se tamai sofa, o se pea o ottomans poʻo ni faʻataʻitaʻiga nofoa, malamalama malamalama fata poʻo fata o le a lava.

I le ata, scandi-style i totonu o se tamaʻi potu malolo.

Mo tamaʻi potu malolo, e tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete mea teuteu ma meaafale, ina ia aua neʻi soʻona soona faʻaaluina le avanoa. E mafai ona e faʻapipiʻiina se sofa tuʻufua o le a ofi latalata i le puipui pe a mafai, tasi pe lua faʻanofilima e maualuga vae ma se faʻatafata faʻatafata iunite ma le matala luma.

Mo se teuteuga faʻaonapo nei, ofoofogia ma faʻatonutonu vaʻaia o le geometry o le potu, o se tasi o puipui e faʻamalamalamaina i ata pepa faʻapipiʻi ma se volumetric mamanu. Afai o le pepa puipui ma se lolomiga e faʻapipiʻiina i totonu o se tamaʻi potu, o pupuni ma meaafale mea teuteuina e tatau ona tasi le lanu.

O se tamaʻi potu i totonu o le atunuʻu fale e masani ona tuʻufaʻatasia ma le umukuka eria. Ina ia le vaʻai foliga le mautonu, latou usitaʻi i se minimalistic faatulagaga ma teuteuina i malu lanu. Faʻamaeʻaina faʻanatura, tuʻufaʻatasia ma pupuni o le ea i luga o faʻamalama, o le a fausia ai se siosiomaga filemu i totonu o se tamaʻi potu malolo.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le agavaʻa faufautua fautuaga ma se auala sogasoga, e mafai ona e fausiaina se sologa lelei ma le manaia tisaini mo se tamai potu malolo mo se taimi fiafia ma aiga poʻo uo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Best Funny Videos 2017 - Girlfriend vs Boyfriend Challenge (Mae 2024).