Seti umukuka paʻepaʻe: foliga vaaia o filifiliga, tuʻufaʻatasia, 70 ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Lelei ma le lelei

Tulaga lelei:

  • O le umukuka paʻepaʻe e foliga mai e mama ma fou, ma o le suia pea o lanu lanu (fualaʻau, fugalaʻau, ie) o le a le faʻatagaina oe e fiu.
  • O le vaʻaiga aotelega o le faʻalauteleina o le avanoa ua fausiaina, lea e sili ona taua mo se umukuka laʻititi i totonu o se fale mautotogi.
  • O se umukuka ma papaʻe papaʻe luma, faʻalagolago i le ituaiga, mea ma auiliiliga, mafai ona faʻatusatusa i soʻo se ituaiga sitaili.

Minus:

  • Eleele papaʻe luga, alofilima i luga o le iʻila maeʻa. O sea ituaiga seti e manaʻomia tele le faʻalogo pe a faʻamama, ae o le fufulu ese o stains e le sili atu le faigata nai lo le lanu o umukuka meaafale, o lea e taua ai le filifilia o mea sili ona lelei.
  • Faʻalapotopotoga ma le falemaʻi. E mafaia lenei mea pe a fai e tele le lanu, o lea e aoga ai le tuʻuina atu o pupuni paʻepaʻe papaʻe ma ie afifi.
  • O le umukuka ma papaʻe luma ua avea masani ona o le faiga mo Scandinavian faiga.

Le filifiliga o mea mo le tino ma foliga

Ona o le mea moni o se paʻepaʻe papaʻe seti tatau ona le gata i le aulelei aulelei, ae faʻapea foi ona aoga anagata, oe tatau ona matua mafaufau loloto i le filifiliga o le talafeagai mea. O le ola o meaafale faʻamoemoeina i le malosi o le mataupu, masani ona faia e MDF, chipboard ma fafie.

  • O le umukuka seti faia i laʻau, ma le faʻaeteete tatau, e le mitiia susu, e mafai gaugau i le olo, faʻamalosi masini malosi ma vevela suiga. O se siosiomaga faʻauo meafaitino e i ai se umi tautua olaga. O se leiloa mautinoa o le tau ma le mamafa mamafa, tele.
  • MDF panels aofia ai siʻosiʻomaga faʻalelei otaota: resin ma shavings, faʻapea foi ma teuteuina ma puipuiga puipuiga (ata tifaga, palasitika, vali). A maeʻa laupapa mautu, o le sili filifiliga mo se umukuka ma ona vevela uiga.
  • Chipboard seti e salalau, o ona panels e oomiina le laupapa laupapa ma laminated. Tulaga i le gaosiga tekonolosi ma talafeagai faapipiiina, o le chipboard e tetee i le microclimate o le umukuka, o le sili taugofie filifiliga o le umukuka tulaga aoga o le mafaufau. A faʻaletonu pito ma le puipuiga ufiufi, e faigofie lava ona fula le laupapa laupapa, faʻaletino ma faʻapipiʻi resins leaga.

Paʻepaʻe luma e faia i le tutusa mea e pei o le tino, faʻapea foi ma palasitika ma acrylic, e faigofie ona tausia ma e le fefefe i maosiosia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se umukuka i se faiga faʻaonapo nei ma se seti umukuka motu, lea e vaeluaina le avanoa i sone ma fausia ai se faʻalelei auala mai itu uma i le laulau faʻaopopo.

Glossy pe matte umukuka seti?

O le paʻepaʻe papaʻe i le umukuka seti foliga manaia, faʻaali malamalama, fausia se faʻata faʻata. O sea faʻafoliga e manaʻomia faʻapelepele masani i se ie vaivai, ma e sili atu le filifili o totoga ina ia le fesoʻotaʻi le lima ma luga o le faʻafoliga.

O se umukuka paʻepaʻe seti i totonu e sili atu ona aoga, tusilima e le o vaʻaia, ae e manaʻomia lava ona e solo le mea faʻatali.

I le ata, o se laina matte seti i le paʻepaʻe ua tuʻufaʻatasia ma se eseesega countertop ma se brick backsplash.

E mafai ona tuʻufaʻatasia matte ma iila mata i luga o le tasi headset, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i lalo e mafai ona matte, ma le pito i luga ⎯ iila.

Features o le filifiliga o le foliga o le headset

O le filifiliga o le umukuka faʻatulagaina ma papaʻe facades faʻalagolago i le tele o le potu ma le faʻatulagaina.

  • O se laina (saʻo) seti e mafai ona laʻititi i le uumi (e oʻo atu i le 2.5 m) ma ofi faʻatasi i totonu o se tamai umukuka. Mea uma i luga o le tasi laina: magoto, ogaumu, luga luga. O uumi uumi (e oʻo atu ile 4 m) e tuʻu i tafatafa o le puipui o le umukuka lautele ma fai ai se potu mo se laulau 'ai tele ma le potu malolo.

  • Seti umukuka papaʻe seti faʻatulagaina faʻatulagaina le avanoa, foliga agavaʻa i soʻo se sitaili, faʻaalia loloto pusa kapoti ma se tapu poʻo se ogaumu i le tulimanu. O le tulimanu seti e faʻamalosia e le pa fata pe a fai o se tamaʻi umukuka, poʻo se motu vaega pe a fai o se lautele potu.

  • U-foliga umukuka meaafale o loʻo tu i luga o tolu tuaoi puipui, e talafeagai i totonu o le sikuea umukuka o laʻititi ma lapoʻa tele, faʻapea foi ma se potu potu. Afai e te filifilia se U-foliga ulu, o le laulau 'ai o loʻo tu i le potu malolo poʻo se isi' aʻai 'aʻai. Paʻepaʻe luma e aunoa ma ni mea e faʻaogaina e fausia ai se lagona o pa ma le lautele i totonu o le potu.

  • O se motu seti talitonuina le i ai o se laulau i le ogatotonu o le potu ma e talafeagai i tumaoti ma atunuʻu fale, lea e faʻaalia ai le i ai o se vavaeʻese potu poʻo le eria mo 'aʻai. O le umukuka motu e avea o se faʻaopoopo laulau, lea e mafai ai ona tuʻu i ai, se tapu, ogaumu, tipiina laupapa ma mea faigaluega, pe avea o se pa counter. O le sitaili, ituaiga ma le paolo o le motu e tatau ona tutusa ma le umukuka iunite.

I le ata o loʻo iai le motu paʻepaʻe, lea e fausia ai se vaega faʻaopopo mo se ogaumu ma teuina ipu.

Tuʻufaʻatasia ma pepa puipui, pupuni, teuteuga

Pepa puipui

O pepa puipui mo le umukuka e manaʻomia le faʻatauina ma le maualuga o le fale ma mafai ona fufuluina (vinyl, lē lalagaina ma tioata pepa puipui, lea e mafai foi ona valivali). Paʻepaʻe meaafale e le faʻaituau ma o le a galue lelei ma toetoe lava o soʻo se pa puipui lanu.

Mo se umukuka faʻaonapo nei i papaʻe tone, pepa puipui ma graffiti, ata faʻapipiʻi poʻo le ata pepa puipui, 3D pepa puipui o se faʻamau i luga o le tasi puipui e talafeagai.

Pastel shade, tamaʻi laʻititi, monochrome ma susulu faʻataʻitaʻiga o le a fausia ai le lagona o le umukuka ma le backdrop mo le umukuka seti.

Pupuni

O pupuni i se tau maualalo e suia ai le umukuka, o pupuni mafanafana e malamalama ai le potu, ma malulu e fesoasoani e faʻapaleni ave o le la.

O totonu o le umukuka ma se seti paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma pupuni e faʻafetaui le lanu o puipui (o pupuni e 2-3 tone pogisa), o se sili atu tamaoaiga filifiliga o pupuni e faʻafetaui le lanu o le umukuka seti, talu ai o le pepa puipui mafai ona suia, ae o le seti o le a tumau. Lenei o le manumalo-manumalo filifiliga, ae e tatau ona e ave le fiafia i pupuni moli paʻepaʻe (muslin, tulle, cotton ie), nai lo pupuni pupuni, lea e ono pei o se falemaʻi potu.

I totonu o le paʻepaʻe totonu, o se faʻamalama mafai ona avea ma totonugalemu o le mafaufau ona o pupuni lanu poʻo susulu malama i luga o le susu susu.

I le ata, paʻepaʻe meafale umukuka e tuʻufaʻatasia ma pupuni lanumeamata ma se malamalama lanumeamata pa. A filifilia se headset mo le sili lautele lautele, oe tatau ona uai atu i le pito i lalo kapoti ma fata, ae le o faitotoʻo faʻamau.

O pupuni e tatau ona mitiia manogi i sina mea itiiti e mafai ai, aua le faʻalavelave i le malamalama, auala i le poletito, ma ia mumu ai le afi. O pupuni paʻepaʻe ma beige, pupuni o cafe, pupuni Roma e foliga lelei. Pelmet mafai ona faigata pe leai foi lauolaola.

Teuteuga

O le mamanu o se umukuka ma se paʻepaʻe seti mafai ona masani ona suia ona o teuteuga elemeni (potholders, solo, tapuni, fugalaʻau ma fualaʻau ipu. E le gata i lea, o se laupapa penisina, atavali, uati, ata puipui ata, papatusi, tusitusiga, pepa faʻapipiʻi, mosaic mirror o le a talafeagai.

O meaafale totoga e tatau ona faʻapipiʻi ma le sitaili o le umukuka ma isi aitema, mo se faʻataʻitaʻiga, tioata 'au e talafeagai i luga o kapoti ma se tioata faʻaofi tioata, ma chrome-ufiufi foliga foliga lelei ma le tutusa palu.

O le a le sitaili e talafeagai mo?

O se pupula faʻapipiʻi ma laina saʻo o le a fetaui ma se sitaili faʻaonapo nei, o le a sologa lelei ma pupuni ata pupuni, paepae paʻepaʻe, uʻamea totoga ma chrome umukuka mea faigaluega.

I le ata o loʻo i ai se laina tuʻufaʻatasia e aunoa ma ni mea faʻaaoga i le ituaiga o minimalism, lea o loʻo nana uma ai ipu mai le prying mata. O le lagona o le vateatea ma le mama ua fausiaina.

O le tech-maualuga sitaili na fausia i le fesoasoani o le sinasina headset ma aoga mea teuteu mea (chalk board, chandeliers), ma minimalism ma Scandinavian ma le fesoasoani o tapunia umukuka facades.

Provence, atunuʻu ma masani masani faʻaalia mea masani, paʻepaʻe meafale faia i laupapa maʻa poʻo MDF ma vaneina e talafeagai iinei. O le faiga masani ua fausia i papatusi pa, fugalaʻau, laulau lalaga, ie lalaga umukuka faʻamalama ma pupuni.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu faʻatulagaina ma se laulau 'ai a le motu i le ogatotonu, lea e tu ai le tapu i le faʻamalama, ma o le tulimanu o loʻo nofoia se isi penitala tulaga.

Lanu paʻepaʻe i totonu o tala masani o loʻo faʻatumuina i mea teuteuina, uʻamea vae ma taugata ie (paʻu, paʻu, velvet), o le sili atu ona matagofie o umukuka meaafale, o le sili atu le le faʻatauaina o le pepa puipui.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka masani, e le ufiufi ai mea faigaluega, ae tuʻufaʻatasia ma mea taugata.

Art Deco fausiaina le tele o papaʻe, uliuli ma paʻepaʻe fola faʻataʻitaʻi ma tioata luga (apron, laulau, faʻaali puipui).

Moli foliga

O le faʻamalama autu taualuga e le naʻo le tasi ma o le a le lava e maua ai le pupula mai le paʻepaʻe ulu. O le susulu o le malamalama e tatau ona fetuʻunaʻi, ona mafai lea ona e faia se taumafataga i le afiafi, pe fetuʻunaʻi le maualuga o moli i le taimi o le kuka.

O le faʻamalamalamaga faʻaopopo moli e mafai ona avea ma nofoaga poʻo aveʻese ma LED (o le malamalama e tatau ona le faʻaituʻau ma tutusa).

Ina ia faʻamalamalamaina le kesi, e mafai ona e faʻaogaina moli o meaafale o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le tulaga pito i luga.

E mafai ona faʻatulaga saʻo le moli moli i luga ole laulau i luga atu ole laulau 'ai. O le lamepa ma teuteuga le tatau ona faia i ie, o lenei o le a faʻafaigataina le faʻamamaina, faʻamaeʻaina i tioata poʻo le palasitika o le a talafeagai.

O le paʻepaʻe papaʻe seti foliga matagofie ma faʻamamaina poʻo pisipepa tipi tipiina ma totonu moli TAITAIINA i le pito i luga tulaga ma drawers pe a tatalaina, lea e faʻaalu sina malosiaga ma e le vevela. Tatala fata o le a teuteuina i le LED fasi poʻo moli uila.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu seti o gaioiga vaeluaina le potu. O moli faʻaopopo i luga o le taualuga ma totonu o kapoti e fausia ai se siosiomaga mafanafana.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani o paepae, oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma totonu o le umukuka, teuteu puipui ma faʻalo i se amataga auala, faʻapea foi ma le filifilia felanulanuaʻi teuteu ma ie. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o se sinasina ulu i le umukuka mamanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: REVIEW SETTING BABY G SERIES BGA 240L 2017 (Mae 2024).