Fata mo le umukuka: ituaiga, meafaitino, lanu, mamanu. Faʻafefea ona faʻatulaga? O le a le mea e tuu?

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o fata umukuka

E tele ituaiga.

Tatala

Latou te saofaga i le vaʻaia vaʻaiga o le potu ma faia ia sili atu saoloto. Ae ui i lea, o mea i totonu o matala fausaga e masani lava ona manaʻomia lelei atoatoa ma masani ona fufulu. I lenei tulaga, ina ia faʻaitiitia le galue mamafa, e fautuaina e faʻapipiʻi se pulou e sili atu le malosi.

Tapunia

O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e iloga i le i ai o puipui i tua ma autafa, faʻamalosia e le faʻaseʻe, siʻi aʻe poʻo le sasau faitotoʻa.

I le ata, tapuni faʻatafafata fata ma se lanu foliga i totonu o le umukuka.

Faʻafa

E avea latou ma se faʻaopopoga sili i soʻo se avanoa avanoa i le umukuka pe faigofie ona ofi e oʻo lava i totonu o se puipui. O faʻatautau tautau mafai ona i ai le tele o ituaiga faʻamoemoe, e aʻafia ai le loloto, maualuga ma le nofoaga o le fausaga. O oloa o loʻo faʻatulagaina i se mea faʻamau o loʻo nanaina e lalelei ma lalelei ona foliga.

Fogafale

O se matua sili ona umi le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tatalia soʻo se avega. Fola fola ma vae, lelei mo le tuʻuina o le microwave, multicooker ma isi mea faigaluega a le fale. O nei fausaga e tele lava ina faia i uʻamea poʻo fafie ma o nisi taimi e faʻaauupegaina i uili, e atili ai ona feaveaʻi.

Laupapa

O ia oloa e mafai ona tu pe gaugau ma maua ni nai vasega. Latou te tu faʻasaga i le puipui i luga o le fale faʻataʻitaʻi ma maua ai se nofoaga talafeagai mo mug, fagu o mea manogi poʻo sirio, pesini falaoa, ipu suka poʻo se tuʻuga fugalaʻau.

Tanu i totonu

O ia fata, fausia i totonu o se niche, o se sili atu module o se umukuka iunite poʻo se motu, maua ai se faʻaaoga tatau o le avanoa avanoa ma aumaia ituaiga ma fatufatuga i le ea.

Racks

O nei faʻatulagaina ma le aofaʻi o fata, lea e tuʻufaʻatasia e le tasi pusa, faigofie faʻaopoopoina soʻo se mamanu umukuka. O le faʻamautuina e maua ai le faʻatulagaina lelei o mea e pei o crockery, tusi fua, ato ma fualaʻau fualaʻau ma tamaʻi mea faigaluega a le fale.

Natia

E iloga i latou i se faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ma mea faʻataʻamilo, o se seti poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tali i le umukuka. O faʻataʻitaʻiga natia e talafeagai lelei mo i latou e mananaʻo i totonu o le fale.

Meafaitino

Toetoe lava soʻo se mea e mafai ona faʻaaogaina i le gaosia o fata:

  • Laupapa E i ai o latou foliga matagofie, e faʻalelei i le siʻosiʻomaga ma, pe a manaʻomia, faʻaalu lelei i latou i le toe faʻaleleia.
  • Palasitika. E manatu i latou o se vaifofo taugofie fofo e faʻatagaina ai oe e ausia se manaia manaia umukuka teuteuga. O fausaga palasitika e masani ona tuʻu i luga o se laulau poʻo luga o se tapu e faʻamamago ai ipu.
  • Uamea E ui lava i le latou matagofie fetuʻunaʻiga, o ia oloa e mafai ona tatalia le fai si mamafa. Fata uamea stainless poʻo uamea faʻamau lattices aua le avega pe ova i totonu o totonu, faia ia moni aulelei.
  • Chipboard / MDF. A filifilia ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, e foliga mai e sefe tele tupe ma i le taimi e tasi fausia se sili ona matagofie, faigofie ma aoga faʻatulagaina.
  • Fale mago. O oloa Plasterboard o loʻo i ai le tele o ituaiga foliga e mafai ona e fuafuaina i ou oe lava lima. O nei fata e sili atu ona talafeagai mo le teuina o tamaʻi mea faʻaaoga ma o nisi taimi e faʻaauupegaina i moli malamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le umukuka ma faʻamalama faʻamau o fola e fai i laupapa.

E le gata i lea, o taimi uma i totonu o le umukuka o loʻo i ai fata e faia i tioata agamalu, e foliga mai e maaleale tele, ae i le taimi e tasi e mafai ona tatalia le toeititi lava o le uta. O nei manino ata e mafai ona i ai natia faʻamau, e fausia ai le lagona o mea faitino opeopea i le ea.

Fua ma foliga o fata

I totonu o se tamai umukuka, tulimanu fata, faʻatumuina e eseese faʻaaoga, foliga sili ona talafeagai. O ia oloa nofoia le itiiti ifo o le faʻaaogaina eria ma organically palu faʻatasi i le siʻosiʻomaga. Tulaga muamua mamanu, maualuga fausaga e oʻo atu i le faʻalo, e aofia ai ni nai fasipepa, i ai. Latou te le gata vaʻaia foliga aulelei, ae ofa foʻi ma fetaui lelei faʻatulagaina o le tele o aitema taua.

I le ata o loʻo i ai se faʻatafata faʻatafata fata faia i fafie i totonu o le umukuka i moli lanu.

O se faʻapitoa manaia o le umukuka avanoa mafai ona ausia faʻaaogaina faʻasolosolo tele-tulaga faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ona lava le umi ma nofoia le atoa puipui pe naʻo se vaega o ia. E i ai foi e le gata lautele, ae faʻapea foʻi ma fata faʻataʻavalevale, atoatoa mo le tele o teuteuga ma fesoasoani i le taua tele sefeina avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu 'ai, teuteuina i fata tatala i le faʻalo.

O le a le mea e tuʻu i luga o fata?

Lauiloa faʻatumuina filifiliga.

Mo ipu ma apa

I luga o fata mo ipu, talafeagai teuina o ipu e mafai, lea e mafai ona tuʻu i totonu o se solo poʻo se manaia faʻatulagaina i se laina. O ia faʻataʻitaʻiga e mafai i nisi taimi ona faʻaauupegaina i ni pa faʻapitoa e teteʻe ai i le paʻu. Mo tioata ma fagu e iai meainu 'ava malosi, latou te faʻaaogaina tulaga eseese tuʻu i luga, faʻataʻavale, tautau poʻo fata itu, e masani ona avea o se faʻaopopoga faʻaopoopo i le pa fata.

Teuteuga

Mamanu e ofaina eseese teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, ulutala moligaʻo, ata faʻafuaseʻi, moli, fugalaau fugalaʻau ma isi aulelei teuila, matua faʻamaluluina le siosiomaga o le umukuka ma faʻaeeina ia i se faʻapitoa tofo.

Mo TV

Faatasi ai ma lenei mamanu, oe mafai ona ausia se sili ona matagofie mamanu. A filifilia se fata mo le TV, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia lelei ma isi meaafale uma i totonu o le potu, o lona uiga, e foliga mai e fausia ai totonu sili ona mafanafana ma mama totonu.

Meaʻai

Tele taimi, mo mea faamanogi meaai ma mea manogi, latou te faʻaaogaina fata-taofi pe faʻaaogaina se ato atoa e teu ai. Faʻamoemoeina i le tele o le fausaga, e mafai ona faʻatumuina e le gata i le tele o fagu, ae faʻapea foi ma atigipusa ti, container ma cereals, fagu ma fualaʻau suauʻu poʻo sosi. Mo fualaʻau ma fualaʻau mata, o oloa i le tulaga o se fata poʻo se fata ma ato uʻamea e sili ona talafeagai, lea e alu ai sina avanoa ma e mafai i nisi taimi ona faʻaauupegaina i uili.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fata kesi laupapa i foliga o se apefai mo le teuina o ti ma le kofe.

Mo sapalai a le aiga

O fata ma matau o se matua aoga fesoasoani e tuʻufaʻatasia ai galuega e lua i le taimi e tasi. O ia oloa e talafeagai foi mo le tuʻuina o omomi ma, mo se faʻataʻitaʻiga, tautau solo.

Mo masini umukuka

Mo masini eseese i le tulaga o se tamaʻi meaʻai poʻo se oveni microwave, o tosoina i fafo ni fata, fata e faʻataʻamilo faitotoʻa, fola poʻo ni puipui faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻatulaga i le umukuka?

Auala e tuʻu ai fata i le umukuka avanoa.

I luga o le laulau

O se puipui fua i luga aʻe o le laulau e masani ona teuteuina i fata mo mea teuteuina poʻo tamaʻi tamaʻi fagu o mea manogi. I lenei itu, faʻataʻitaʻiga ma faʻamau faʻamau e vaʻai faʻatasi ma luga o le puipui ma avea ma tasi ma ia o le a foliga sili ona lelei.

O loʻo faʻaalia i le ata totonu o le umukuka ma fata teuteuina i luga aʻe o le laulau 'ai.

I le tulimanu

Tulimanu fausaga o le a ofi fetaui lelei i totonu o uma laʻititi ma sili atu lautele potu umukuka. O ia oloa e tafatolu poʻo L-foliga mai, maua ai se taua sefe avanoa ma, faʻafetai i le tele o aitia tisaini, tuʻuina atu le atemosifia foliga aulelei ma le masani ai.

I luga o le tapu

Mo sea faʻatulagaina, fata poʻo mago e filifilia e faia i mea e le fefefe i le susu, suiga o le vevela, masini faʻaleagaina ma maualuga avega. O nisi taimi, e puipuia ai le vaʻaia o faʻailoga ma stains, o se faʻapitoa teuteuina teuteuga e faʻaaogaina.

I totonu o se faʻailoga

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei filifiliga, e foliga mai e alu ese mai le template totonu mamanu, ma faia foi le sili faʻaaoga tatau faʻaaoga le avanoa. O fua o fata e filifilia faʻamoemoeina i fua o le niche, ma mea e tusa ai ma le sitaili o le potu.

I le talieleele

O lenei faʻatulagaina i tafatafa o le galuega ma se tapu ma se ogaumu e le gata i le amataga, ae e talafeagai foi. I lenei auala, oe mafai ona tuʻuina meaai ma aitema manaʻomia i le kuka faiga i lou lima.

I le ata o loʻo i ai sikuea fata i le ata o le nofoaga galue ma se tali i totonu o le umukuka.

Lalo o le faʻalo

Avanoa faʻaopoopo i lalo o le faʻalo e fausia ai se aoga ma se manaia tisaini. O le aoga sili o sea fofo o le faʻasaoina o aoga avanoa i lalo. E seasea faaaoga ipu, mea faigaluega a le aiga e tuu i luga o ia fata faʻata, solo, omoʻo ma isi mea e tautau.

I luga o le faitotoʻa

O se talafeagai talafeagai filifiliga mo le umukuka. O le mezzanine i luga aʻe o le faitotoʻa e ofa ai se nofoaga talafeagai e teu ai atigipusa poʻo ato ma mea talafeagai.

I luga o se puipui fua

Pe a tuʻu fata i luga o se gaogao pa, o le mea autu o le vaʻaia o se lagona o le faʻavasegaina ina ia aua le avega mamafa le fafo foliga vaaia o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona tautau le fausaga i se avanoa avanoa i le va o ni kapoti se lua e fausia ai ni meafale e tasi, pe na ona tuʻuina i se laina laina, se siaki poʻo se uiga vevesi.

Luga o le sofa

Lenei fofo mafai ona avatua i le umukuka totonu se faʻapitoa tofo ma se lagona o le oka. I luga aʻe o le sofa, e sili ai le faʻapipiʻi laititi ae le o le uumi pe faʻataʻamilomilo faʻatusa ma se teuteuga manaia.

Lanu fusi o alaleo

O le umukuka foliga sili ona manaia ma faʻaonapo nei, teuteuina i fata i paʻepaʻe pe sinasina paolo, lea e sili ona talafeagai mo le fausiaina o se minimalist totonu. Faʻapea foi sili ona lelei o mamanu i lanu uliuli poʻo wenge lanu, o le tele o taimi e faʻaopoopoina uma ona po nei tisaini ma meafale i vasega masani poʻo Peretania faiga.

I le ata, o se lua-tulaga laulau fata, faia i se paolo o chrome.

Mo totonu totonu ma faʻamaeʻaina malamalama, manaia eseesega e masani ona faʻaaogaina i le tulaga o oloa i lanu mauoa. O faʻataʻitaʻiga i le lanu o le chrome e manatu e le laʻititi ni tali i totonu, e faʻamamafa lelei ai le ata atoa o le potu ma faʻamamafa ai ona faʻamatalaga.

Manatu fuafuaina

Ona o faʻataʻitaʻiga ma backlight, ua liua e matua faʻalauteleina le faʻatinoga o le umukuka avanoa. O nei luminous oloa o loʻo faʻatumuina i le faiga o le LED modules, moli uila poʻo sconces, o loʻo teuteuina foʻi i latou i nisi taimi ile puipui faʻata, e faʻatagaina ai oe e tuʻuina ile potu se susulu faʻapitoa male malamalama.

E i ai se tali sili ona maoaʻe o loʻo faʻatusalia e ni ata e le masani ai, e i ai se foliga e le masani ai poʻo ni lanu e tele, e fesoasoani i le foafoaga, pe a fai e le o taimi uma e aoga ai, ae o se mea e fausia ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le umukuka ma faʻamau lanumeamata lanumeamata o se foliga e le masani ai.

Ina ia mafai ona faʻamamafaina le faʻavaeina o totonu, o mea vaneina ua faʻaaogaina e faʻaaogaina. Mea mafanafana ma mafanafana ma ituaiga uma o faʻataʻitaʻiga, aemaise lava tuʻufaʻatasia ma tuʻu eseʻese fagu, ulo 'ele, wicker, teuteu laupapa ma isi mea umukuka. Fusi pepelo fata foliga le itiiti ifo lelei, maua ai le siosiomaga se mautinoa seasea, mausali ma chic.

Ata o fata tatala i totonu o le umukuka

Tatala fata faia le umukuka totonu sili atu faʻaalia ma i le taimi lava e tasi sili ona mafanafana ma toʻafimalie. O le ipu matagofie tuʻufaʻatasia lelei tuʻuina atu i le tulaga se faʻapitoa uiga.

O se asymmetrical faʻatulagaina o matala fata o se aulelei ma faʻaonapo nei filifiliga filifiliga. O se tali e le faigofie i taimi uma, ae e mautinoa e tosina mai le mafaufau. I le lava o aofaiga o moli i totonu o le potu, matala fausaga mafai ona tuʻuina e oʻo lava i le vaega o le faʻamalama matala.

Filifiliga i sitaili eseese

Faʻataʻitaʻiga o le mamanu i sitaili lauiloa.

Scandinavian style umukuka

O le Nordic style e masani lava ona aofia ai faʻataʻitaʻiga na faia i le tele o mea masani. Lenei, semi-tapunia fata tuʻufaʻatasia ma drawers poʻo fata tatala ma teuteuina aitema e faʻamamafaina ai lenei itu, pei o atavali ma manu, uliuli ma papaʻe ata poʻo lanumeamata laʻau, foliga sili ona manaia.

I le ata o loʻo i ai ni fata tatala laupapa i luga aʻe o le tapu i totonu o le umukuka faʻa-Scandinavian.

Fata faiga Provence

I totonu o le fale, latou te mananaʻo i ni laupapa laupapa tuai ma foliga tuai pe filifili ni mea faigofie i le paʻepaʻe, beige ma isi lanu masani. Faʻapitoa lava teuteuga talafeagai mo tapunia fata i le Provence sitaili o le a avea pupuni ma se fugalaʻau mamanu.

Faʻamau maualuga

O le avanoa maualuga e fai ai umukuka e faʻaopoopoina e le tele o fata e faia i laupapa laupapa poʻo uʻamea, e i ai ni foliga e leʻi maeʻa. Fausaga sima poʻo piliki e fai lava ma le teteʻe tisaini fofo. I le faʻatulagaina o nei oloa, e faʻaaoga paipa elea, eseese vane, faʻamau, faʻovilivili ma uʻamea.

Atunuu umukuka faiga

Mo se togafiti vaʻaia, e talafeagai le faʻaaogaina o semi-antque design, e faʻaalia e se ata faigofie ma teuteu i le tulaga o mea pepelo ma mea e faʻaaoga e faʻatumu. O le tele o taimi, o fata o loʻo i ai le tele numera o mea faʻaaoga ma umukuka mea faigaluega.

Tekonolosi maualuga

O le maualuga-tech hi-tech o loʻo faʻaalia mai i ni faʻataʻitaʻiga na faia mai mea e sili ona faʻaona po nei, e pei o le glossy palasitika, tioata poʻo le uʻamea, tuʻufaʻatasia ma chrome elemene poʻo moli uila. O le faʻatumu e tatau ona laʻititi ma aofia ai naʻo aitema ma se faʻatinoina tonu o le aoga.

Faʻavae

Mo masani poʻo neoclassicism, tioata faʻaaliga po o fata ma fata e faia i laʻau masani e masani ona filifilia, lea e teuteuina i le tulaga o vaneina poʻo le faʻamaonia uʻamea ipu teuteuina i auro, 'apamemea poʻo apamemea.

Faletusi o ata

O fata umukuka e mafai ona avea ma se isi fofo ma suia mo le tele o meaafale meaafale. O ia mamanu aveina le laʻititi o avanoa faʻaaoga ma saofaga i se ergonomic mamanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Мотоцикл Ява 638Jawa 638 от мотоателье Ретроцикл. (Iuli 2024).