Potu vaapiapi: ata i totonu, faʻavasega faʻataʻitaʻiga, faʻafefea ona faʻatulaga le moega

Pin
Send
Share
Send

Faʻataʻitaʻiga o fuafuaga ma sone

Pe a fuafuaina se potu vaapiapi i Khrushchev, e taua le foʻia o lua autu galuega, pei o le ergonomic faʻalapotopotoga o le avanoa, lea e le ova tele le potumoe ma le fausiaina o se mafanafana siʻosiʻomaga e setiina oe mo malologa.

E masani lava, o se avanoa umi e vaʻaia pe faʻaletinoina tapulaʻaina i ni vaega se lua i le tulaga o se moe eria ma se lavalava potu poʻo se nofoaga ma se galuega kesi. Ina ia faʻamalamalamaina le tuaoi, manifinifi, māmā vaeluaina, puʻeina fata e faʻaaogaina, lanu faʻailogaina poʻo le faʻaumaina eseese mea e faʻaaogaina.

I totonu o se potumoe vaiti, faʻafetai i le agavaʻa tuuʻeseʻeseina o pupuni, pupuni, faʻaaliga tioata poʻo isi meaafale, e foliga mai e faʻaauupegaina tasi taimi lelei se nofoaga lelei e moe ai, se ofisa ma e oʻo lava i se tamai potu malolo.

E sili le tuʻu o le mea e moe ai latalata ile faʻamalama ma alu ese mai le faitotoʻa, o lea o le nofoaga faʻafiafiaina o le a atili ai ona tuʻufua ma nana. O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo le tuʻu eseʻeseina o se tulimanu ma se moega moega.

Ata o se potumoe vaapiapi ma se lavalava eria vaeluaina e se vaeluaina.

O se potu faʻatatau e mafai ona faʻalauteleina ma faʻateleina i le lapopoʻa o le vaevaega vaeluaina i le va o le potumoe ma le poletito. O le avanoa faʻapipiʻi e fetaui lelei mo le faʻavasegaina o se nofoaga e nonofo ai poʻo se fale faigaluega lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se potumoe vaiti ma se poletito i le fale o Khrushchev.

Faʻafefea ona faʻatulaga meaafale?

E mafai ona e tuʻuina se moega i totonu o se potumoe vaiti e faʻafetaui i puipui faʻaumiumi, o lea la o le potu o le a mauaina se toeititi atoatoa sikuea foliga. E taua le nofoaga moe e mafai ona faʻalatalata saʻo atu i itu uma e lua. A leai, o le a matua faʻafaigata lava ona fai le moega pe tuu i tafatafa o laulau i tafatafa o le moega.

Afai o le potu e lauitiiti ma laʻititi e na o le tasi le moega moe e ofi ai, e sili ona tuʻu i le tulimanu pito mamao. O sea fofo e talafeagai lelei ma faʻatagaina oe e nofo i tafatafa o le tulimanu avanoa ma se laulau, kapeneta poʻo le pusa o drawers.

O loʻo lava le aofaʻi o avanoa avanoa mo le faʻapipiʻiina o isi meaafale mea e totoe pe a tu le moega i le isi itu o le potu. Ae ui i lea, i lenei tulaga, tusa lava poʻo le a le umi o le fausaga, a itiiti mai o se maualalo auala i luga o le puipui e tatau ona tumau.

I le ata, o le faʻatulagaina o meaafale i totonu o se potumoe vaiti ma se moega ma ofu e tu i autafa o puipui uumi.

Toetoe lava leai se potumoe mafai ona faia e aunoa ma sea fasi meaafale e pei o se ofu teu ofu. O lenei fausaga e fetaui lelei ma latalata ile pa puʻupuʻu. I totonu o se potu faʻaumiumi, e masani ona aliaʻe faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o se laulau faigaluega poʻo laei. O ia meaafale e tu i tafatafa o le faʻamalama matala, o le faʻamalama sill ua liua i se laulau, pe o le faʻaogaina o le tulafono. Tatala fata poʻo kapoti taofi i luga aʻe o le moega faʻatagaina oe e sefe aoga mita.

Mo vaapiapi avanoa, filifili puʻupuʻu, ergonomic meaafale e i ai se minimalist mamanu. O gaugofie sologa lelei, sofa gaugau ma isi mea faʻataʻitaʻi e fesoasoani i le faʻatulagaina saʻo o mita sikuea.

I le ata o loʻo i ai lua moega i totonu o le ata o se potumoe vaiti i le afeafe.

O le a le lanu e tatau ona e filifilia?

O le saʻo o le filifiliga o lanu e faʻatagaina ai oe e vaʻai faʻalelei i se potu umi. Ole tele o tagata mamanu e fautuaina le uaʻi atu i le moli moli, pei o le pogisa papala atili faʻamamafaina ma faʻamamafaina le le atoatoa foliga o le potu.

Ina ia mafai ona tau le malamalama i le geometry o le potumoe, paʻepaʻe, susu, efuefu po o lanu enaena e talafeagai. O se fofo fealofani o le a pastel lanumoana, malu lanumeamata malamalama, maaleale piniki poʻo peach paolo.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe vaiti, na faia i se lanu piniki-paʻepaʻe.

O totonu o le a foliga sili ona masani i natura enaena, coniferous ma sandy lanu. Lenei nofoaga e fesoʻotaʻi ma naturalness ma naturalness, o le mea lea e sili ona talafeagai mo potu vaapiapi taulaga.

I le ata o loʻo i ai se potumoe vaapiapi ma poloka lanumoana pa.

Faʻamaeʻaina foliga

E teuteuina se potumoe, e talafeagai le faʻaaoga o le siosiomaga faʻauo, saogalemu ma manava mea ma se talafeagai foliga.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo se potumoe vaiti?

E sili atu le faʻapipiʻi o puipui i luga ole puipui puipui monochromatic. I le avea ai o se faʻaleoga, tasi vaalele mafai ona teuteuina i totonu ma tapoleni ma atamamai lolomi, talafeagai ata poʻo fugalaʻau mamanu. O se pupula susulu ma le faʻatusatusaina e tatau ona faʻaogaina i se tulaga o se lauitiiti vaʻai o loʻo tu i le ogatotonu o se tasi o puipui uumi, lea e faʻapipiʻi ai le ulu o le moega.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai ni moli pepa puipui beige i luga o puipui o totonu o le potumoe vaiti.

Ina ia faʻalauteleina vaʻaiga potu moe, faʻaaoga pepa puipui ma mea teuteu teuteu poʻo le pepa puipui e iai laufanua poʻo ata lautele.

Filifilia o se faʻalo mo se potu vaiti

I le mamanu o le vaʻaola vaʻalele, mafolafola luga e sili atu e le o vaʻaia vaʻaia teuteuina faʻamatalaga.

Afai o le amataga tulaga o le faʻalo e leai ni faʻaletonu, taʻetaʻei ma isi mea, oe mafai ona filifili vali po o pepa puipui mo le faʻamaeʻaina. I le i ai o faaletonu, faapipiiina o le feteʻenaʻi o faiga poʻo le tele-tulaga faʻamalolo fausaga e talafeagai. O isi taimi, o le tasi vaega o le faʻalo e faʻatumuina i se volumetric plasterboard box, ae o leisi itu e faʻaaoga ai se tapoleni, ona o lea e fausia ai le potu e fai ai le potu moe ma e foliga tutusa.

Ausia le maualuga faʻalauteleina o le avanoa o le a faʻatagaina ai se paʻepaʻe paʻepaʻe vaʻalele, teuteuina ma lautele fillets i le tutusa lanu mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe vaapiapi ma se faʻalo paʻepaʻe i le paʻepaʻe.

Fautuaga mo le faʻamaeʻaina o le foloa i se potumoe vaiti

O le foloa i totonu o se potumoe vaiti e mafai ona maeʻa ma toetoe lava o soʻo se mea, ae e manaʻomia e faia i latou i lanu malamalama. Ona o lenei, o le potu o le a foliga sili atu vateatea ma ea.

Laminate poʻo kapeti, tuʻu faʻataʻamilomilo i le itu mai le puipui vaiti, o le a fesoasoani e vaʻaia lautele le potu. O le filifiliga lelei o le a avea ma kapeta malūlū, tele pupuni pogisa nai lo le pa tini. I le ogatotonu o le potumoe, o se sikuea kapeta i se mautu lanu o le a ofi atoatoa.

Moli uila

Faʻafetai i le agavaʻa faʻatulagaina o moli i totonu o se potumoe vaiti, e mafai e le gata i le mauaina o tulaga lelei faʻalelei e maua ai le malologa lelei, ae faʻapea foi ona ufiufi ni mea sese i totonu. Mo se potu ma se faʻalo maualuga, o le faʻapipiʻiina o se moli moli poʻo se moli uila ma se moli faʻalilolilo, malu ma faʻasolo e talafeagai. I totonu o se potu e maualalo le vaalele, e faʻaaoga moli malamalama e fai e faʻapipiʻi ai le avanoa.

O le ata o le potumoe vaapiapi e faʻatumuina e fola lamepa, puipui sconces ma moli TAITAIINA, lea e tu i luga atu o le laei laei pe fausia i totonu o se potu lavalava.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga o faʻamalama o taualuga i totonu o le potumoe vaiti i lanu mint.

O ata, pulou, pulou ma isi mea i totonu e teuteuina foʻi i moli. O le LED strip, ona o le faʻasolo malamalama malamalama, faʻamamaina le geometry o le potu ma avatua ia sili atu streamlines foliga.

E le fautuaina e tuʻu lamepa i autafa o se puipui umi; e sili le teuteuina o puipui pupuu ma paleali tioata, lamepa ma lanu pupuni o galuega ma isi elemene e fausia ai se matagofie taʻaloga o le malamalama.

O loʻo faʻaali mai i le ata se potumoe umi ma faʻamau tautau i luga o le faʻalo.

Matou te filifilia pupuni ma isi ie

I le mamanuina o se potumoe vaapiapi ma umi, faigofie, e le mamafa tele ma voluminous pupuni e talafeagai. E manaʻomia ia faigofie ona iai ni atigipusa ma e faia i ie e tuʻu ai.

O se tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o le Roma poʻo le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, e avea ai le laʻititi o avanoa ma e toeititi vaʻaia pe a potopoto.

O le ata o loʻo faʻaali pupuni faaseʻe i luga o le faʻamalama i totonu o se potumoe va apiapi-fai.

O totoe o ie i totonu o le potumoe e mafai ona i ai ni geometric faʻataʻitaʻiga i le tulaga o laina, sikuea poʻo mama. O se ie moega ma se aga faʻasolosolo agaʻi i totonu o tuʻufaʻatasi ma pupuni ma le faʻaeteete laina sasa o le a foliga lelei. Lavalava teuteu ma se lapoʻo mamanu o le a faʻatulagaina atoa le teuteuga.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe vaapiapi faʻaonapo nei ma se faʻamalama tele ua teuteuina i ie pupuni tulimanu e tolu.

Teuteuga ma mea faʻaopoopo e faʻalautele ai le avanoa

E mafai ona e vaʻaia faʻalauteleina se potumoe vaapiapi ma se faʻata tele, lea e masani ona tu i luga o le puipui i tua o le ulu o le moega. O tapoleni faatafafa faʻataʻataʻata o le a foliga lelei i luga o se puipui umi. O le a latou fesoasoani e faʻaopopo se vaaiga i se potu vaapiapi ma vaʻai faʻaleaga le vaʻalele o le puipui i ni fasi.

Glossy luga o le a avea ma sili sili sui mo faʻata. Latou mafai ona i ai i le faʻatinoina o puipui, potu potu poʻo teuteuina panels.

I le ata o loʻo i ai se ofu paʻepaʻe papaʻe ma iila ma faʻata foliga vaaia i le ata o se potumoe vaiti.

O se potumoe umi e foliga mai e matua lotogatasi ma se agavaʻa tuʻufaʻatasia o atagia vaʻalele ma matte ie, lea e tatau ona faʻaaogaina i le ata o se vaapiʻi pa.

Ata ma pepa puipui ma se vaʻaiga vaʻaia poʻo se laʻasaga ma le 3D aʻafiaga o le a fesoasoani e fausia ai se leo i totonu o le potu ma matua faʻateleina ia tele.

O le ata o loʻo faʻaalia mai se potumoe vaapiapi ma se puipui e teuteuina i ata faʻapipiʻi ma se vaaiga o ata.

Potu mamanu mamanu

O le sili ona taatele filifiliga mo se potumoe vaapiapi o se minimalist mamanu. Lenei itu e matua laconic ma lautele, ona o lea e liliu atu i ufimata le faʻatusatusaga le atoatoa o le potu.

I le ata, o le totonu mamanu o se paepae vaapiapi potumoe i le sitaili o minimalism.

O le teuteuina o se avanoa e le lava le lautele, aso nei, Iapani sitaili poʻo shabby chic i se onapo nei faʻamatalaina e lelei atoatoa foi. O nei ituaiga o totonu e manaʻomia moli malamalama, faʻatapulaʻa auiliiliga ma tele o malamalama masani.

Faletusi o ata

E ui lava i le le laugatasia faʻatulagaina o le vaapiapi potumoe, faʻafetai i pragmatic ma uluaʻi aitia tisaini, e mafai ona ausia se sili lelei mamanu ma se manatuaina mamanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Gamot sa Covid-19 Sinusubukan Na - Payo ni Doc Willie Ong #876 (Mae 2024).