Mea uma e uiga i le mamanu o se potumoe 10 sq m (45 ata i totonu)

Pin
Send
Share
Send

Nofoaga laitiiti potu moe mamanu

O le ata o le potumoe o le 10 sq m e manaʻomia ai se agavaʻa, faʻatatau i uiga o le potu:

  • fuafua le poloketi ma millimeter le saʻo;
  • teuteu puipui, faʻalo ma le foloa i lanu malamalama;
  • filifili meaafale laconic ma laina manino;
  • faʻaopopo faʻaila pupula ma faʻaata;
  • aua le soona faia i teuteuga;
  • faʻaaoga laina faʻasolo ma faʻasologa.

Lisi potu moe 10 m2

O le faʻatulagaina o se potumoe o le 10 sikuea mita e filifilia faʻavae i luga o le amataga faʻatulagaina: o le sikuea poʻo le sikuea potu o loʻo tu ai le faitotoʻa, o loʻo i ai se poletito. Ma le isi, filifili muamua mo le a, e ese mai le moe, oe o le a faʻaaogaina pea le potu: teuina o mea, galue ma fatufatuaʻi, teuteuga ma teuteuga.

I le ata, o se ata o se potumoe ma se moega ma se ofu i totonu o se niche

Afai o lau tamaʻi avanoa e faʻatafafa, o le a faigofie ia oe ona faʻatulaga ni meaafale ma faʻamatalaina sone. O le moega e tuu i autafa o se puipui umi, ae tuua ni auala i autafa. Ina ia sefe le avanoa, tulei le moega i le tulimanu, o le a mafai ona faʻalatalata atu ia na o le tasi le itu, ae o se galuega poʻo le teuteuina luga o le a ofi i totonu o le potumoe. A o le faitotoʻa ma faʻamalama o luga o pupuʻu puipui faʻafeagai ma le tasi, e mafai ona e faʻapipiʻi le ulu i le faʻamalama. Ma o le ai ai avanoa mo le kapeneta latalata i le faitotoʻa.

Motugaafa: E sili le sofa moe ile fale pe a fai o le potu moe e faʻaaogaaga ile aso.

O le faʻataʻitaʻiga o le sikuea potu o le 10 sikuea mita e sili atu le faigata, ma e le gata i lea, e le masani ona manaʻomia. Faʻafesoʻotaʻi nofoa ma nofoaga e teu ai i le tuʻuina o ofu i le ulu ulu ma faʻatautau fata i le va o latou. Faʻatulagaina se laei poʻo se laulau faigaluega i luga o le windowsill.

O le tamaʻi potu moe e mafai ona faʻateleina i se polotito puipui. Ave i fafo se nofoaga faigaluega ma se matagofie vaega, poʻo se ofu ofu i ai.

Ata o se kesi luga o le poletito

O le a le lanu lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

O le potumoe o le 10 sq m i lanu uliuli o le a foliga mai o se tamaʻi tamaʻi pusa tu, o lea ia ave le fiafia i moli malamalama. Vali papaʻe puipui ma faʻalo pe a fai o faʻamalama potu moe e faʻasaga i matu. O lenei o se lautele lautele talaʻaga e mafai ona suia ma teuteuina i lanu lanu ie ma faʻaaoga.

Ata manatu mo se potumoe 10 sq m i papaʻe

Afai o se potu o le 10 sikuea mita ua maeʻa malamalama, vaʻai totoʻa i pastel lanu: malamalama lanumeamata ma lanumoana lanu fesoasoani i le malologa.

E te fiafia i ie lanu-o le fale? O le tini efuefu o le pito sili ona lelei backdrop mo ia.

O le a le mea e mafaufau ai pe a toe lipea?

O le autu galuega pe a teuteuina se potumoe ma le vaega o le 10 sikuea o le vaʻaia faʻateleina le avanoa. Ina ia faia lenei, oe mafai ona faʻaaogaina:

  • Faʻata. O le mea taua e manatua pe a faapipii faʻata o latou latou atagia mai le faʻafesagaʻi luga. O lona uiga, ia lautele le lautele o le potu, ua faʻapipiʻi latou i le itu umi.
  • Gloss Afai o le potumoe o loʻo i ai ni ofu tuutuuga, kapoti ma isi meaafale, ia avea o latou faitotoʻa e iila, aua le matte.
  • Faalava faalava. O le auala sili ona faigofie e fausia ai latou o pepa puipui poʻo ni ata vali. Latou te faʻaaogaina foʻi ni mea teuteuina, fata uumi, ma isi mea faʻaaoga.
  • Ata lautele 3D pepa puipui atoatoa tapunia tuaʻoi. Mo se tamai potu, filifili se ata e latalata i le lapoʻa moni e mafai ai: tele elemene faʻateleina e talafeagai mo na o avanoa tetele.
  • Diagonals. O le poloka poʻo le laupapa laminate e le tau taʻoto faʻatasi poʻo le isi itu. Faʻataʻoto i se tulimanu o le a vaʻaia lautele le potumoe.
  • Vaega laiti. O elemeni tetele e manaʻomia le tele o avanoa e vaʻai ai mai se mamao. O se tamaʻi lolomiga i luga o le pepa puipui poʻo ni mea teuteu teuteu, i se isi itu, foliga foliga sili atu i se potu laititi.

I le ata o loʻo i ai se paʻepaʻe paepae ma turquoise teuteuina pa

Faatulagaina o meaafale

E sili ona talafeagai le amata faʻatulagaina meaafale i se potumoe o le 10 sikuea mita mai le moega. Muamua, filifili i lona tele. O se avanoa lautele moe o 2 * 2 mita mafai ona faʻapipiʻi i 10 sikuea pe a fai e naʻo lou moe ii. Ina ia faʻaavanoaina lenei vaega ma lavalava ma se laulau e fai ai ni laʻei poʻo se laei, filifili ni faʻaleleiiti faʻatusa: 140-160 cm le lautele.

Filifiliga faapipiiina:

  • Headboard i le puipui ma auala savali i itu uma e lua. Faigofie e faʻaaoga, e tofu ma itu laulau, ae faʻaalu tele le avanoa.
  • Headboard ma le tasi itu i le puipui. Sefe a itiiti mai 70 cm, ae faʻalatalata mai naʻo le tasi itu ma naʻo le tasi le laulau i autafa o le moega.
  • Headboard i le faʻamalama ma aisles. O se nofoaga e faʻamamafaina ai, e faigofie ona latalata atu i ai, ae e le mafai ona faʻaaogaina se faʻamalama mo se laulau.
  • Headboard i le faʻamalama, itu i le puipui. Sefe avanoa, e mafai ona e tuʻuina se laulau poʻo le kapeneta i le isi itu, ae e faigata tele ona oʻo atu.

I totonu o le ata o loʻo i ai totonu-lavalava ma sliding faitotoʻa

A faʻamautinoa le mea e moe ai, alu i le mea o totoe o meaafale.

Lisi o moega e le tatau ona iai i totonu uma. Afai e te manaʻo e lafoai i latou, suia laulau i tafatafa o moega ma fata i luga ae o le moega - o lenei filifiliga e sili ona talafeagai i le fuafuaina ma se auala mai le tasi itu. Poʻo le, tuʻu maualuga shelving i itu taʻitasi mo sili teu potu.

O lavalava o se sui tauva sili ona lelei mo se nofoaga i le 10 sq. O le filifiliga pito sili ona talafeagai mo lona faʻatulagaina o le auala puʻupuʻu i le taumatau poʻo le agavale o le faitotoʻa. Afai e i ai se faʻamau i le potu, na o le fausiaina le pusa tu i totonu. Ina ia taofia le mamanu mai foliga tetele, filifili le paʻu malamalama lava e tasi mo le kapeneta ma tua o ia.

Motugaafa: Afai e te le manaʻo e tuʻu se ofu tele, ae manaʻomia se avanoa e teu ai, faʻapipiʻi se moega ma ni drawers.

I le ata, o se eseʻesega o le tuʻufaʻatasia o fata ma se kesi

O le kesi galue e aumaia le potumoe i le ola i le ao. O loʻo faʻapipiʻi luga o se windowsill poʻo se isi nofoaga talafeagai.

O le laei laei e tuʻuina atu i potu potumoe se faʻalelei faʻapitoa ma o le a faʻafiafiaina ai le tele o fafine. Filifili se malamalama faʻamafanafana ma se faʻata faʻata i luga o se tele faʻataʻitaʻiga ma moega i luga o le moega, drawers ma fata - e foliga manaia ma puupuu.

Tautau le TV i luma o le moega ina neʻi nanaina le sikuea sikuea sikuea mita. Tuusaunoa: ulu i talaane o le faamalama i se potumoe va apiapi. Ona o le TV e faʻapipiʻi luga o le faʻalo poʻo se vaevaega o nofoaafi e fausia mo ia (o loʻo sone foʻi le potu).

Faʻafefea ona fuafua se potu?

A filifilia se teuteuga mo se potumoe o le 10 sikuea mita, mulimuli i le tulafono: o se potu susulu - susulu faʻaaliga, o se susulu tasi - faʻaeteete teuteuga. Afai o le vaega o lou potu e paʻepaʻe, efuefu pe beige, ia avea ou mafaufauga mafaufau feoaʻi pe a faʻatau ie moega, pupuni ma isi mea faʻaaoga.

O totonu o le potumoe o le 10 sq m e tatau ona muamua maua uma. Ituaiga ie e nafa ma lenei i le tulaga.

  • O aluga e setiina le leo, ae o le tele naua e mafai ona tupu ai ni faʻafitauli. Muamua, ae e te leʻi moe, e te le iloa le mea e tuʻu ai. Lona lua, e umi se taimi e faʻafou ai. 2-4 mea teuteu aluga ua lava.
  • O le matagofie o le ie afu poʻo le filifili e puipuia ai le moega mai le efuefu ma teuteuina le potumoe. O le lautele o le saʻo bedspread tatau ona 50-70 cm lapoʻa nai lo le faamalu. E le faʻaoga le tulafono faʻapitoa i le ie; e tatau ona saoloto mai le susulu.
  • Volumetric tele-level pupuni ma lambrequins ma fringes o le a mamafa tele se tamai potu o 10 sq. Filifili mo mama tulle poʻo faigofie auliuli uli e poloka ese le moli. Afai e i ai se laulau luga o le windowsill, ie pupuni e suia i faasee pupuni po o pupuni pupuni.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o samasama samasama i totonu o totonu

O le isi itu taua i le mamanuina o se tamai potumoe o moli. E tatau ona mafaufau muamua i ai aʻo leʻi amataina le toe faʻaleleia, ia mafaufau i filifiliga uma mo le faʻaaluina o le taimi. O le moli tutotonu o le faʻalo poʻo le toe faʻamamaina o moli mo le faʻamamaina poʻo le sauniaina o moega. Lisi o moega moega, lamepa foloa poʻo sconces - mo faitauga ma gaoioiga i le po. O nofoaga e faʻatatau i le pusa tuʻufaʻafu e faʻafaigofie ai ona maua le mea saʻo. O se lamepa kesi i luga o lau kesi o se moli taua mo gaioiga i le afiafi.

O atavali i totonu o le potumoe totonu tausia le siosiomaga ma sitaili. Tautau i luga o lou moega, pe tuu i luga o se fata i luga aʻe, pe tuʻu faʻafeagai.

Filifili ma le faʻaeteete mea teu fale: o nisi o latou e mitiia le okesene i le po ma ono mafua ai le le lelei o le moe. O filifiliga sili ona lelei mo le potumoe o myrtle, gardenia, lavender, chlorophytum.

I le ata o loʻo iai atavali i luga atu o le moega

Ata i sitaili eseese

Oe mafai ona faʻaauupegaina se 10 sikuea mita potu moe i soʻo se sitaili.

  • Minimalism e lelei mo tamaʻi avanoa, ae o nisi e ono faʻapea e fiu.
  • O se potumoe Scandinavian-foliga foliga fou ma lautele viviʻi faafetai i malamalama malulu paolo.

Ata o se potumoe potopoto i se sitaili Scandinavian

  • O le mamanu o se potumoe o le 10 sq m i se faʻaonapo nei faʻaaliga masani faʻataʻitaʻia se matagofie matagofie teuteu ma foliga matagofie.
  • E susulu ma mafanafana Provence e tusa lava pe malulu le tau ma faʻafiafia le potu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o leo mutia i totonu.

Faletusi o ata

O se tamai potumoe ma le vaega o le 10 sikuea mita e lava potu e le gata mo moe. O le a e iloaina au miti sili ona leaga pe afai e te faia se fuafuaga ma amanaʻia uma nuances o lou potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: VM Brothers Vol1 - Le Mama! Samoan Song 2014 (Iuli 2024).