Sofa i luga o le polotito poʻo loggia: ituaiga, mamanu, foliga, faʻatulagaina filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le filifilia o se sofa mo se loggia

O nai taʻiala e mafaufau iai pe a filifilia:

  • Muamua lava, e tatau ona saʻo le fuafuaina o fua o le sofa fausaga ma lona sili lelei tuʻuina.
  • Oe foi manaʻomia e filifili i le aoga aoga o le sofa. Afai o le oloa e faʻamoemoe mo na o le malologa, puʻupuʻu wicker, palasitika poʻo faʻataʻitaʻi laupapa mafai ona faʻaaogaina. Le faʻavasegaina o se tulaga i luga o se loggia, sili atu anagata faʻasolosolo-toso pe toso-mai fausaga ma teuina pusa e talafeagai.
  • E manaʻomia le nofo fealofani o le sofa ma le ata atoa o le polotito, ma ia tuʻufaʻatasia foʻi ma isi meaafale ma teuteuga.
  • E tutusa le taua o le filifiliga o mea mo le faʻavaʻa ma ie faʻamoeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se matala, leai se pupula loggia, matua anagata, malosi, susu ma tau-tetee oloa tatau ona faʻaaogaina.
  • O se poletito tuʻufaʻatasia ma le umukuka e mafai ona teuteuina i meaafale kapeneta.

Filifiliga mo polotito sofas

O ituaiga autu eseese.

Fausia i totonu

Eseesega i se tisaini minimalistic, faigofie ofi i soʻo se poletito avanoa, ae o le tausisia o le maualuga faʻaaogaina eria. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga fausia i totonu o se faʻapitoa nofoaga e tele faʻagaioiga ma mafai ona avea ma sofa pusa poʻo se curbstone, totonu e foliga mai e ofi i le lava numera o mea.

Tu eseese

O nei oloa mafai ona i ai le tele o ituaiga o foliga vaaia, lapotopoto, semicircular, sikuea, faatafafā pe i ai se le-tulaga foliga ma se lautele lautele tua ma armrests. O faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi e faʻapea foi laconic ma le faʻaauupegaina ma elemeni faʻaopopo. O le filifiliga o le tisaini i le tele o mataupu faʻamoemoeina i le fua o le loggia.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se sofa lanumeamata tutoʻoloto e aunoa ma lima i totonu o le polotito pupula.

Fausia

O se matua malu ma malu oloa o le a le masalomia saofaga i le mafanafana malologa ma malologa.

Faʻavae faʻavae

O ia fausaga e matua anagata ma faʻatuatuaina. I le gaosiga o le faʻavaʻa, o mea eseese e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau, e tele ona uiga lelei ma e faʻalelei i le siosiomaga ma saogalemu, uʻamea, e sili ona talafeagai mo le faʻaogaina i aso uma, faʻapea foi ma le MDF, chipboard ma isi.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole loggia, teuteuina i le sofa ma le laupapa laupapa.

Faʻafefea ona tuʻu se sofa i luga o le poletito?

I le tulaga o le lautele vaʻaiga polotito, masani sofa e masani ona faʻaaogaina. O se nofo lelei nofoa i autafa o le puipui umi o le a faʻatagaina ai oe e fiafia i le vaaiga i fafo atu o le faʻamalama.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le tuʻuina o le sofa efuefu i totonu o le poletito ma ona pupula pupula.

Mo se vaiti loggia, faʻaseʻe atu poʻo gaugau faʻataʻitaʻi ma se suiga suiga, e pei o le maliega poʻo le eurobook, e atoatoa, lea o le a sili atu tuʻuina ma o latou tua faʻasaga i se pupuʻu puipui. E fautuaina le faʻapipiʻi o supa-sofa, gaugau pe gaugau meafale faʻafoliga i luga o se tamaʻi poletito, tuʻu i le tulimanu pe latalata i puipui itu.

Fomu ma mamanu o sofa

Sofa faʻataʻitaʻi mafai foi ona eseʻese i le tele o ituaiga ma foliga foliga.

Ata o sofa ma pusa teu

O ia potu avanoa oloa e pei o le sofa pusa o drawers poʻo se sofa ofu e manatu e sili ona lauiloa ma manaʻomia, talu ai latou te faʻaaogaina le sili ona faʻaaoga tatau o avanoa. O drawers e fetaui lelei mo le teuina o mea e momoe ai, lavalava poʻo soʻo se knickknacks.

Tulimanu sofa i luga o le poletito

O latou sili ona aoga faʻataʻitaʻiga e le faʻaletonu luga o le poletito avanoa. Tulimanu fausaga mafai foi ona i ai se faʻasolosolo poʻo se sliding auala, ma maua ai se lelei nofoaga e moe ai.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole poletito tapuni ma le sofa ole tulimanu e fai ile laupapa.

Sofa vaapiapi

Mafai ona ofi i totonu o totonu o le pito sili ona laititi o poletito ma faʻatulagaina se nofoaga mo malologa poʻo se potu 'ai. E mafai ona faʻatulagaina gofie i le isi itu o le loggia, latalata i puipui pupuu, ma faʻasolo atu i le pa puipui poʻo le faʻafesagai o le faʻamalama. Faʻatasi ma le lava avanoa, o le vaapiapi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaopopoina i se nofoa poʻo se ottoman.

I le ata o loʻo i ai se sofa vaapiapi ma drawers, tu i autafa o le puipui i totonu o le loggia.

Moega sofa

A potopoto, e foliga mai e matua puʻupuʻu ma e faʻaaluina le laʻititi o avanoa, ma a tatalaina, e liua i se laʻititi, vaapiapi, tasi pe lautele lua moega, e sili ona talafeagai mo i latou e fiafia e momoe i le fou ea. Afai o se mea moe mo se tamaititi ua fuafuaina i luga o le loggia, ona mafai lea ona e filifilia se sofa a tamaiti e gaugau i le itu.

Manatu mo ituaiga eseese o poletito

Filifiliga filifiliga fuafua i le ituaiga o loggia.

Tatala

Mo le leai se pupula ma le faʻamafanafanaina, tatalaina balconies, sofa ma se faʻavaa e faia i mea e le fefefe i le maualalo o le vevela ma le maualuga o le susulu e filifilia. E faʻapena foi mo le mea e faʻapipiʻi ai, e tatau foʻi ona faigofie ona faʻamama, faʻaoga, susū ma faʻafefeteina le pefu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sili ona lelei ma sili ona matagofie filifiliga o gaosia oloa, laupapa fausiaina, po o se faigofie nofoa. I le vaitau o le taumafanafana, o nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona teuteuina i aluga lanu vaivai, afifi moega poʻo ie afu, ma faʻapea ona ausia ai se sili ona matagofie ma uluaʻi ata.

Tapunia

I totonu o le potu tapunia ma puipuia potu, soʻo se malu ata ma le faʻatapulaʻaina mamanu o le a talafeagai. O totonu e mafai ona faʻatumuina e le sofa ma le pupula o ie poʻo le manaia o paʻu ufiufi, e maua ai le atemosifia se faʻapitoa foliga ma aafiaga.

Filifili filifiliga a le sofa

O se aulelei moni ma le pupula foliga, rattan wicker meaafale ei ai, vaʻaia le mamafa i lalo ma fealofani le vaʻaia avanoa. E le gata i lea, ina ia ausia le uluaʻi mamanu e maua mai le faʻaaogaina o le sofa e faia i ie ufiufi po o paleta, e mafai ona faia e ou oe lava lima. Mo lenei, o nei elemeni o loʻo faʻagasolo ma faʻapitoa anti-fungal ma susu-faʻamaonia tuʻufaʻatasia, vali, varnished ma faʻapipiʻi i totonu o le sofa faavaa. Ina ua maeʻa lena, o loʻo faʻaauupegaina i se malu faavae i le tulaga o aluga poʻo foam, afifi i se ufiufi ie ma faʻamalosia e se laulau tutusa.

I le ata o loʻo i ai se poletito matala, teuteuina ma se tulimanu sofa fausaga faia i palallets.

O se mea manaia tele pa pallet fausaga e fai lava feaveaʻi ma, ona o le tino o mea, faʻaeeina le loggia ma faʻapitoa mafanafana mafanafana, mama ma fou. O sofa, faʻatumuina e le mafanafana, aluga malu i le tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau ma teufale, o le a fausia ai se mafanafana tulimanu mo se manaia pastime.

I le ata o loʻo i ai se sofa i fafo i totonu o se vateatea loggia ma pupula pupula.

Faletusi o ata

O le sofa i luga o le poletito e le gata e saofaga i le agavaʻa faʻatulagaina o le avanoa, ae faʻapea foi, faʻafetai i le tele o numera onapo nei fesuiaʻiga, e faʻatagaina ai oe ona iloaina uluaʻi mamanu aitia ma liliu se masani loggia i totonu o se potu tulaga ese.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Allform Sofa Review $1,595 for a Modular Custom Sofa? (Mae 2024).