Fuafuaina o le fa-potu mautotogi 120 sq. m. i St. Petersburg

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaina 120 sikuea

I le ata o loʻo i ai se ata o se fale mautotogi 120 sikuea mita ma lua lautele terraces.

Fuafuaina o le fale e fa potu manatu lelei i le faʻaaoga tatau o le eria atoa. E leai se centimita o avanoa e maimau. O le pusa, o loʻo nana ai le paipa, e teuteuina ai le faletaele, ma i le taimi lava e tasi e matala i le potu malolo ma ni potu se lua - mo se subwoofer ma se poloketi. E oʻo lava i sitepu, e mafai ona e aʻea mai ai i le fale mautotogi e oʻo atu i terraces, ia i ai se "uta" faʻaopoopo - e galulue o ni mea e teu ai.

Meafale

Meaafale i totonu fale o 120 sq. m vaega gaosia e faʻatonuga faʻapitoa. O se moega podium mo le potumoe a matua ma se moega ma potu teuina mo se tasi o teine ​​moe potumoe, ofu - o nei uma ua fuafuaina ma faia faʻapitoa mo lenei fale mautotogi. O le umukuka e faʻaaoga meaafale na fausia e Lusia. I le tulaga o le lelei, e le leaga, ma i le tulaga o le tau e maualalo ifo nai lo le faaulufale mai.

Faiga

Fuafuaina o le fale e fa potu e faigata ona faʻatatau i se ituaiga sitaili, ae o le faʻauigaina o le "maua fua" e fetaui i ai. O lenei faʻatagaina matou e faia le fale sili atu tagata taʻitoʻatasi, e mafaufau i mea e fiafia i ai ma tofoina o ona tagata uma. E i ai le nofoaga mo tagata mamanu e faʻamaonia ai i latou lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi ie i totonu o lenei fale e valiina e tagata tusiata.

Susulu

O moliga i le potu a le teine ​​matua o loʻo iai ni ona uiga alofa, ma i totonu o le potumoe a le teine ​​laititi e pei o fasimoli e fiafia tamaiti e faʻataga. O faʻatautau i le umukuka-potu 'ai na avea ma amataga mo le fuafuaina o lenei eria.

Lanu fusi o alaleo

I LE fale o 120 sq. m fa ola - matua ma o latou afafine e toalua. O le potu a matua ua fuafuaina i lanu efuefu-lanumeamata. O leo malulu iasepi e malū ma malolo. O le foloa e paʻepaʻe, ma o se ie puipui o le herringbone e avea o se teuteuga o faʻaleoga.

O le ulumatua na fiafia i moli lanumeamata ma lanima. Na maua e le uii le avanoa e filifili ai mo ia lava poʻo le a le lanu e fiafia i ai: o lona potu na ufiufi i pepa puipui.

Le lanu autu o nofoaga masani i mamanu o se fa potu potu - efuefu efuefu, ma susulu faʻaaliga luga - o se loloto aquamarine paolo.

I le ata, o puipui i le avanoa tele e vali i le aquamarine lanu.

Ata i totonu

I le ata o loʻo i ai se foloa i le auala savali, faʻamaeʻaina i laupapa-pei laminate.

Tusiata: Dmitrieva Daria

Atunuʻu: Lusia, Saint Petersburg

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Why Has Saint Petersburg Had So Many Names? (Mae 2024).